2010 Kasım Anneleri

Benim hamileliğimi bilen kimse yok. Yani eşim ve 2 arkadaşım dışında. Riskli durum ortadan kalktıktan sonra söylemeye karar verdik. Ama bu şartlar altında karnımı nasıl saklayacağımı hiç bilmiyorum. Bir sene önce bir düşük olayı yaşadım. Herkes çok üzüldü. Şimdi en azından üzülen kişi sayısı az olur diyoruz. Ama nasıl saklayacağımı bilmiyorum.

canim benim kanamam olmadigi halde doktorum progestan verdi dün basladim günde iki tane alttan aliyorum kanda aldi yarin ariycam ona göre belki sayiyi fazlalastiririz dedi aslinda sende alsan iyi olurCADIARZUCADIARZU

Cumartesi randevum var canım gittiğimde sorucam. Valla siz hepiniz böle diyince bende tedirgin oldum baya. Neyse 1 gün kaldı nasılsa. Bu arada bugün lekelenmem sadece 1 kere oldu acaba geçiyomu nedir.
Ne kadar ters olur ama, tam doktora gideceğim gün bitiyomuş....akannehir

Yarın kısmetse 5+0 olacağım yani 6. haftaya girmiş oluyorum. Ama karnım sanki 3 aylık gibi çok fazla şişti. Sizde durumlar nasıl arkadaşlar?

Ayy bende o durum var artık başedemedim
pahalı olamayan hafif bol bir kot aldım onu giyiyorum:kedi:

bende çok şişitm ya.hiç bi giysim olmuyo şişten.bide göğüslerim fena büyüdü.azıma deycek resmen kaydirigubbakcemile3

aynı durumdayım bende üstüm çok şiş yaa dayanamıyorum belki erken ama bi siteden hamile sütyeni sipariş ettim toparlar en azındaneyvahedigeldismile

Bende yok ama cildim kuruyo sürekli..

bende de cilt kuruması var çok kuru olduğunu hissediyorumbilmiyorumkismile

Yarın kısmetse 5+0 olacağım yani 6. haftaya girmiş oluyorum. Ama karnım sanki 3 aylık gibi çok fazla şişti. Sizde durumlar nasıl arkadaşlar?

Benimde göbek şişti valla yandan bakınca özellikle belli oluyo baya. Daha dr. a gitmeden 2 kilo almışım bile.

bende çok şişitm ya.hiç bi giysim olmuyo şişten.bide göğüslerim fena büyüdü.azıma deycek resmen kaydirigubbakcemile3

Benim göğüsler zaten büyüktü şimdi hepten balon gibi oldu ileride emzirme dönemi bittiğinde karnıma sarkar herhalde...:1no2::1no2::1no2:

Ben kremliyorum ama sürekli kurumaya devam ediyo özellikle sabahları kalktığımda kup kuru oluyo...kafamçokkarıştı

Evet bende de aynısı oluyor (
göğüs konusunda da senin gibi endişelerim vareyvahedigeldismile
ne yapacaz bilmiyorum hamilelik süresince krem mi kullansak ki?

slm kızlaar bende 2009 kasım annesiyim
tamda bugün netleşmişti hamileliğim dr kontoründe
13 şubat satımdı 17 kasımda normal doğumla oğlum doğsu sizlerin heyecanını girip okuyor o günlere dönüyorum
hepinize çok güsel hamileleik ve hayırlı doğumlar diliyorum keyfini çıkarın valahi

:Saruboceq:çok sağol cnm .peş peşe doğlumlarıda biz yaaşarız inş

Evet bende de aynısı oluyor (
göğüs konusunda da senin gibi endişelerim vareyvahedigeldismile
ne yapacaz bilmiyorum hamilelik süresince krem mi kullansak ki?

Bilmiyorum valla şimdiden kara kara bunu düşünüyorum nasıl olcek die.

Geçen gün yabancı bi kanalda izledim, kadının zaten büyük olan göğüsleri doğumdan sonra karnına kadar sarkmış. Göğüsleri sütyeni aşağı çektiği için şiddetli sırt, omuz ve baş ağrıları başlamış. Gitti ameliyat oldu ve küçükleştirip dikleştittirdi göğüslerini.
3 ay sonra röportaj yaptılar kadınla, valla yeniden doğmuş gibiyim diyodu. Ağrılarımdan dolayı çocuğumla uğraşamıyordum dio. Kadın resmen kendine gelmişti.

Valla çok kötü durumda olurlarsa ve ağrılar oluşursa bende ameliyat olurum.

Bu dikleştirici ve dolgunlaştırıcı kremlerden kullanan oldumu hiç yada çevresinde kullanıp netice alan var mı acaba?

Bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa çok makbule geçer valla.

kılar ben ilk hamileliğimde ilk 4 ay badem yağı kullandım sonrda bi krem aldım biraz pahalı ama ben fazla kullanmadım benim hiç yırtılmadı adını yarın yazarım size şimdi oğlum ayağımda uyuyor

kızlar bugun doktor kontrolum vardı kalp atısını duyduk allaha sukur darısı saglıkla kucagımıza almada.... benim hamileligim biraz zor geciyor kızlar mide bulantısı bas donmesi bazen ayakta bile duramıyorum tansiyonum cok dusuyor... en kotusude psikolojik yani bende panik atak vardı. simdi tekrar basladı.. psikayatra gittim ilac veremedigi icin psikoterapiye basladım.. kızlar size soylemek istediğim lutfen psikolojinizi bozmayın hersey olacagına varıcak ve aklınıza da kotu seyler getirmeyin....

Merhabalar nasılsınız, bebiş nasıl 4 aylık olmuş galiba. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Allah bizlerede nasip etsin inşallah.

Peki göğüslerde sarkma oldumu birde badem yağını her gün mü sürdün?

alıntı yapamıyorum telden giriorum canım sabahları sürüyordum masaj yaparak çok rahatlatıo bebeklere bile faydası var mesela oğlumun gaz sıkıntısı olunca 1 çay kaşı içiriyorum baya faydalı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…