kızlar şimdilik olmaz ama ileri doğru aşerme vs. olursa diye ne yediğinizi yazmasanız daha iyi olmaz mı???
cnm biküvi felan değil benm canım bildğin yemek istiyo cokacimcoook.hele akşamalrı zor atıyorum eve kendmi.
evet canım acayip erişteli mercimek çekti..
kızlar yaaa bende ciddi sivilcelenme başladı hemde ergenlik gibi yağlı yağlı- normalmiş biliyorum ama can sıkıcı biraz...:sinifsinif: sizde de varmı?
:teytey:lmaz:inş 9 ay boyunca eksiksiz yola devam ederiz
canim benim kanamam olmadigi halde doktorum progestan verdi dün basladim günde iki tane alttan aliyorum kanda aldi yarin ariycam ona göre belki sayiyi fazlalastiririz dedi aslinda sende alsan iyi olurCADIARZUCADIARZU
Yarın kısmetse 5+0 olacağım yani 6. haftaya girmiş oluyorum. Ama karnım sanki 3 aylık gibi çok fazla şişti. Sizde durumlar nasıl arkadaşlar?
bende çok şişitm ya.hiç bi giysim olmuyo şişten.bide göğüslerim fena büyüdü.azıma deycek resmen kaydirigubbakcemile3
Bende yok ama cildim kuruyo sürekli..
Yarın kısmetse 5+0 olacağım yani 6. haftaya girmiş oluyorum. Ama karnım sanki 3 aylık gibi çok fazla şişti. Sizde durumlar nasıl arkadaşlar?
bende çok şişitm ya.hiç bi giysim olmuyo şişten.bide göğüslerim fena büyüdü.azıma deycek resmen kaydirigubbakcemile3
bende de cilt kuruması var çok kuru olduğunu hissediyorumbilmiyorumkismile
Ben kremliyorum ama sürekli kurumaya devam ediyo özellikle sabahları kalktığımda kup kuru oluyo...kafamçokkarıştı
Evet bende de aynısı oluyor(
göğüs konusunda da senin gibi endişelerim vareyvahedigeldismile
ne yapacaz bilmiyorum hamilelik süresince krem mi kullansak ki?
slm kızlaar bende 2009 kasım annesiyim
tamda bugün netleşmişti hamileliğim dr kontoründe
13 şubat satımdı 17 kasımda normal doğumla oğlum doğsu sizlerin heyecanını girip okuyor o günlere dönüyorum
hepinize çok güsel hamileleik ve hayırlı doğumlar diliyorum keyfini çıkarın valahi
kılar ben ilk hamileliğimde ilk 4 ay badem yağı kullandım sonrda bi krem aldım biraz pahalı ama ben fazla kullanmadım benim hiç yırtılmadı adını yarın yazarım size şimdi oğlum ayağımda uyuyor