- 17 Kasım 2008
- 6.681
- 2
Amin canım:Saruboceq:
Cumartesi doktora gittikten sonra mutlaka yaz ne konuştuğunuzu canım merak ederim. Bende haftaya çarşamba gidicem İnşallah güzel haberler alıcaz canım:Saruboceq:
Afiyet olsun cnm. Çekmecene biküvi falan koysana arada atıştırırsın çok aç bırakma kendini.
bebeğin başı ve poposuna kadar olan ölçüsü canım(ch olan)kizlar dün aldigim ultrason resminde chd9.1mm cn10cm yaziyor bunlarin ne anlama geldigini biliyormusunuz
heheh bizimki tup ya :) tırsıyoruz..galiba kepenkleri kapattık biz :)ya benim de hiç bulantım yok resmen endişelenicem artık,, sadece göğüslerimde şişkinlik ve sızılar oluyor. başka hiçbir belirti yok, doktorum ilk üç ve son üç ay cinsellik önermiyorum pek dedi ama artık dayanamayacağız galiba
ya kızlar dün gezmeye gitmiştim ordaki bi bayan bulantın varmı diye sordu yok dedim o zaman erkek bebiş dedi kızda bulantı çok olurmuşş benim ilk hamileliğimdede bulantım yoktu 9 ay boyunca oğlum oldu annem bana hamileyken 9 ay kusmaktan hiç kilo almadan doğuma gitmiş kafamı kaldıramazdım bütün gün yatardım diyoo
10.haftaya kadar alttan bakıyorlar bizimkindeya benimki de 7 haftalık, karından mı gördünüz acaba çok merak ettim , beni 24'ünde çağırmıştı doktorum, şimdi gitsem herhalde vajinal bakması gerekir,
mrblar kızlar ben gelmeyeli baya şenlenmiş topic. kanamam olduğu gün muayeneden sonra acil iğne vurdu doktor düşük için. kesen büyümemiş normal değil dedi. bu haftada aynı şekil ilerleme olmazsa vücut keseyi atar dedi mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben raporluyum pazartesiden beri yatıyorum evde. işe gidemediğim için nete giripte haber veremedim. pazartesi kontrolüm var. nolur dua edin kızlar bebeğim tutunsun bana. gelişmeye başlasın. çok alıştım onun varlığına kaybetmek istemiyorum. sık giremeyebilirim. ama girebildikçe yazıcam size. dualarınızı eksik etmeyin mafoldumben
kızlar yaaa bende ciddi sivilcelenme başladı hemde ergenlik gibi yağlı yağlı- normalmiş biliyorum ama can sıkıcı biraz...:sinifsinif: sizde de varmı?
mrblar kızlar ben gelmeyeli baya şenlenmiş topic. kanamam olduğu gün muayeneden sonra acil iğne vurdu doktor düşük için. kesen büyümemiş normal değil dedi. bu haftada aynı şekil ilerleme olmazsa vücut keseyi atar dedi mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben raporluyum pazartesiden beri yatıyorum evde. işe gidemediğim için nete giripte haber veremedim. pazartesi kontrolüm var. nolur dua edin kızlar bebeğim tutunsun bana. gelişmeye başlasın. çok alıştım onun varlığına kaybetmek istemiyorum. sık giremeyebilirim. ama girebildikçe yazıcam size. dualarınızı eksik etmeyin mafoldumben
:teytey:lmaz:inş 9 ay boyunca eksiksiz yola devam ederiz
ah canim cok gecmis olsun bizde öylece seni merak ettik ins pazartesi hayirli haberlerle gelirsin:teselli::teselli::1hug:mrblar kızlar ben gelmeyeli baya şenlenmiş topic. kanamam olduğu gün muayeneden sonra acil iğne vurdu doktor düşük için. kesen büyümemiş normal değil dedi. bu haftada aynı şekil ilerleme olmazsa vücut keseyi atar dedi mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben raporluyum pazartesiden beri yatıyorum evde. işe gidemediğim için nete giripte haber veremedim. pazartesi kontrolüm var. nolur dua edin kızlar bebeğim tutunsun bana. gelişmeye başlasın. çok alıştım onun varlığına kaybetmek istemiyorum. sık giremeyebilirim. ama girebildikçe yazıcam size. dualarınızı eksik etmeyin mafoldumben
canim benim kanamam olmadigi halde doktorum progestan verdi dün basladim günde iki tane alttan aliyorum kanda aldi yarin ariycam ona göre belki sayiyi fazlalastiririz dedi aslinda sende alsan iyi olurCADIARZUCADIARZUAmin cnm. Benim yaklaşık 10-12 gündür devam ediyo lekelenme. Sadece ayıptır sölemesi tuvalete gittikten sonra tuvalet kağıdına sümüksü bi şi geliyo. Dr. umu aradım gebeliğin ilk haftalarında normal dedi progestan bile vermedi. Kırmızı renk olmadığı sürece sorun yok bol bol dinlen dedi. Bende tedirginim 4+5 ken gitmiştik ilk keseyi göremedik. Cumartesi randevum var bakalım ne diecek doktor. Dediğin gibi allah yardımcımız olsun cnm.
ozlem82do, birisi, zeyn77, ekin_05, hndnylmz, Rady, basak58, bafo, duygussduyguss, semaveela maşşaaallaahhh ne çok kasım annesi var bereketli bir ayyy demekki mart ayııı :)))))))))))
ah canim cok gecmis olsun bizde öylece seni merak ettik ins pazartesi hayirli haberlerle gelirsin:teselli::teselli::1hug:
canim benim kanamam olmadigi halde doktorum progestan verdi dün basladim günde iki tane alttan aliyorum kanda aldi yarin ariycam ona göre belki sayiyi fazlalastiririz dedi aslinda sende alsan iyi olurCADIARZUCADIARZU
masallah canim sayimiz gün gectikce cogaliyor ins kasima kadar hep beraber olup bebislerimizin resminide koyar onlardan bahsederiz:Saruboceq::Saruboceq:gamyoncuiremsuhihoyyyt
Yarın kısmetse 5+0 olacağım yani 6. haftaya girmiş oluyorum. Ama karnım sanki 3 aylık gibi çok fazla şişti. Sizde durumlar nasıl arkadaşlar?
ya kızlar dün gezmeye gitmiştim ordaki bi bayan bulantın varmı diye sordu yok dedim o zaman erkek bebiş dedi kızda bulantı çok olurmuşş benim ilk hamileliğimdede bulantım yoktu 9 ay boyunca oğlum oldu annem bana hamileyken 9 ay kusmaktan hiç kilo almadan doğuma gitmiş kafamı kaldıramazdım bütün gün yatardım diyoo