2010 Kasım Anneleri

Amin canım:Saruboceq:

Cumartesi doktora gittikten sonra mutlaka yaz ne konuştuğunuzu canım merak ederim. Bende haftaya çarşamba gidicem İnşallah güzel haberler alıcaz canım:Saruboceq:

Tamam cnm cumartesi dr. dan döndükten sonra yazarım hayırlısıyla keseyi bi görelimde başka bi şi istemiorum şuan. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız canım. Zaten sorucam sorularda var onlarıda yazıyım bi kağıdada onlarıda sorarım bari.

kızlar yaaa bende ciddi sivilcelenme başladı hemde ergenlik gibi yağlı yağlı- normalmiş biliyorum ama can sıkıcı biraz...:sinifsinif: sizde de varmı?

kizlar dün aldigim ultrason resminde chd9.1mm cn10cm yaziyor bunlarin ne anlama geldigini biliyormusunuz
bebeğin başı ve poposuna kadar olan ölçüsü canım(ch olan)

ya benim de hiç bulantım yok resmen endişelenicem artık,, sadece göğüslerimde şişkinlik ve sızılar oluyor. başka hiçbir belirti yok, doktorum ilk üç ve son üç ay cinsellik önermiyorum pek dedi ama artık dayanamayacağız galiba :KK43:
heheh bizimki tup ya :) tırsıyoruz..galiba kepenkleri kapattık biz :)

ya kızlar dün gezmeye gitmiştim ordaki bi bayan bulantın varmı diye sordu yok dedim o zaman erkek bebiş dedi kızda bulantı çok olurmuşş benim ilk hamileliğimdede bulantım yoktu 9 ay boyunca oğlum oldu annem bana hamileyken 9 ay kusmaktan hiç kilo almadan doğuma gitmiş kafamı kaldıramazdım bütün gün yatardım diyoo

a sabah bizim burdaki hatunlarda aynını soyled bakalım benimde mi oğlum olcak acaba içim de öyle doğuor zaten
ya benimki de 7 haftalık, karından mı gördünüz acaba çok merak ettim , beni 24'ünde çağırmıştı doktorum, şimdi gitsem herhalde vajinal bakması gerekir,
10.haftaya kadar alttan bakıyorlar bizimkinde

mrblar kızlar ben gelmeyeli baya şenlenmiş topic. kanamam olduğu gün muayeneden sonra acil iğne vurdu doktor düşük için. kesen büyümemiş normal değil dedi. bu haftada aynı şekil ilerleme olmazsa vücut keseyi atar dedi mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben raporluyum pazartesiden beri yatıyorum evde. işe gidemediğim için nete giripte haber veremedim. pazartesi kontrolüm var. nolur dua edin kızlar bebeğim tutunsun bana. gelişmeye başlasın. çok alıştım onun varlığına kaybetmek istemiyorum. sık giremeyebilirim. ama girebildikçe yazıcam size. dualarınızı eksik etmeyin mafoldumben

begumcum hep seni merak ettik ve hep sua ediyoruz bol dua et canım hayırlsıı olması ıcın... allah yardımcın olsun bebeğin inşallah seninle olacak tatlım

kızlar yaaa bende ciddi sivilcelenme başladı hemde ergenlik gibi yağlı yağlı- normalmiş biliyorum ama can sıkıcı biraz...:sinifsinif: sizde de varmı?

gebelik.org da 7.haftadan sonra sivilceler gelicek yazıyordu başladı mı sende bende daha bişey yok

evet bugün alnımda sivilceler çıktııı :KK43: ama genel olarak cildim fena değil

mrblar kızlar ben gelmeyeli baya şenlenmiş topic. kanamam olduğu gün muayeneden sonra acil iğne vurdu doktor düşük için. kesen büyümemiş normal değil dedi. bu haftada aynı şekil ilerleme olmazsa vücut keseyi atar dedi mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben raporluyum pazartesiden beri yatıyorum evde. işe gidemediğim için nete giripte haber veremedim. pazartesi kontrolüm var. nolur dua edin kızlar bebeğim tutunsun bana. gelişmeye başlasın. çok alıştım onun varlığına kaybetmek istemiyorum. sık giremeyebilirim. ama girebildikçe yazıcam size. dualarınızı eksik etmeyin mafoldumben

Canım çok geçmiş olsun iyice dinlen tatlım kendini riske atacak hiçbirşey yapma olur mu?
Bebişin sana sıkıca tutunsun bu yolda birlikte devam edelim:Saruboceq:

bende tam ne yesem diye düşünürken aklıma düşürdünüz arkadaşlar.şuanda yapıyorum :))
bu arada ikiz olunca sanırım çalışamıycam ben.işten çıkıyorum o yğzden.riskili olabilir dedi doktorum.çünkü yarım saat arabayla 20 dakka da yürüme yolum var.

ozlem82do, birisi, zeyn77, ekin_05, hndnylmz, Rady, basak58, bafo, duygussduyguss, semaveela maşşaaallaahhh ne çok kasım annesi var bereketli bir ayyy demekki mart ayııı :)))))))))))

ah canim cok gecmis olsun bizde öylece seni merak ettik ins pazartesi hayirli haberlerle gelirsin:teselli::teselli::1hug:
Amin cnm. Benim yaklaşık 10-12 gündür devam ediyo lekelenme. Sadece ayıptır sölemesi tuvalete gittikten sonra tuvalet kağıdına sümüksü bi şi geliyo. Dr. umu aradım gebeliğin ilk haftalarında normal dedi progestan bile vermedi. Kırmızı renk olmadığı sürece sorun yok bol bol dinlen dedi. Bende tedirginim 4+5 ken gitmiştik ilk keseyi göremedik. Cumartesi randevum var bakalım ne diecek doktor. Dediğin gibi allah yardımcımız olsun cnm.
canim benim kanamam olmadigi halde doktorum progestan verdi dün basladim günde iki tane alttan aliyorum kanda aldi yarin ariycam ona göre belki sayiyi fazlalastiririz dedi aslinda sende alsan iyi olurCADIARZUCADIARZU
ozlem82do, birisi, zeyn77, ekin_05, hndnylmz, Rady, basak58, bafo, duygussduyguss, semaveela maşşaaallaahhh ne çok kasım annesi var bereketli bir ayyy demekki mart ayııı :)))))))))))

masallah canim sayimiz gün gectikce cogaliyor ins kasima kadar hep beraber olup bebislerimizin resminide koyar onlardan bahsederiz:Saruboceq::Saruboceq:gamyoncuiremsuhihoyyyt

ah canim cok gecmis olsun bizde öylece seni merak ettik ins pazartesi hayirli haberlerle gelirsin:teselli::teselli::1hug:

canim benim kanamam olmadigi halde doktorum progestan verdi dün basladim günde iki tane alttan aliyorum kanda aldi yarin ariycam ona göre belki sayiyi fazlalastiririz dedi aslinda sende alsan iyi olurCADIARZUCADIARZU

masallah canim sayimiz gün gectikce cogaliyor ins kasima kadar hep beraber olup bebislerimizin resminide koyar onlardan bahsederiz:Saruboceq::Saruboceq:gamyoncuiremsuhihoyyyt

ayyy inşallahhh belkide bir kaç ay sonra göbüş resimleri bile koyarızz.
ama bu topik çok çabuk ilerliyo yetişemiyorum size akannehir

Yarın kısmetse 5+0 olacağım yani 6. haftaya girmiş oluyorum. Ama karnım sanki 3 aylık gibi çok fazla şişti. Sizde durumlar nasıl arkadaşlar?

Yarın kısmetse 5+0 olacağım yani 6. haftaya girmiş oluyorum. Ama karnım sanki 3 aylık gibi çok fazla şişti. Sizde durumlar nasıl arkadaşlar?

benimde öyle canım karnımı toparlayamıyorumm böle giderse çok şişicem galibaaa bilmiyorumkismile

bende çok şişitm ya.hiç bi giysim olmuyo şişten.bide göğüslerim fena büyüdü.azıma deycek resmen kaydirigubbakcemile3

ya kızlar dün gezmeye gitmiştim ordaki bi bayan bulantın varmı diye sordu yok dedim o zaman erkek bebiş dedi kızda bulantı çok olurmuşş benim ilk hamileliğimdede bulantım yoktu 9 ay boyunca oğlum oldu annem bana hamileyken 9 ay kusmaktan hiç kilo almadan doğuma gitmiş kafamı kaldıramazdım bütün gün yatardım diyoo

benim ilk hamileliğimdede yoktu bulantım 9 yaşında kızım var
bundada yok
bence o kişiden kişiye değişiyo

X