2010 Kasım Anneleri

kızlar bugun doktor kontrolum vardı kalp atısını duyduk allaha sukur darısı saglıkla kucagımıza almada.... benim hamileligim biraz zor geciyor kızlar mide bulantısı bas donmesi bazen ayakta bile duramıyorum tansiyonum cok dusuyor... en kotusude psikolojik yani bende panik atak vardı. simdi tekrar basladı.. psikayatra gittim ilac veremedigi icin psikoterapiye basladım.. kızlar size soylemek istediğim lutfen psikolojinizi bozmayın hersey olacagına varıcak ve aklınıza da kotu seyler getirmeyin....

Amin inşallah canım. Gözünaydın bu arada kalp atışını duymuşsun. Tavsiye içinde saol canım ama sende moralini bozma bak ne güzel bebeğinin kalp atışlarınıda duymuşsun. Allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip eder inşallah. hihoyyythihoyyythihoyyyt

alıntı yapamıyorum telden giriorum canım sabahları sürüyordum masaj yaparak çok rahatlatıo bebeklere bile faydası var mesela oğlumun gaz sıkıntısı olunca 1 çay kaşı içiriyorum baya faydalı yani

Bende yarın sabah kullanmaya başlarım o zaman cnm evde badem yağı vardı zaten. Bebeğe sütün içine karıştırıp mı veriyosun?

alıntı yapamıyorum telden giriorum canım sabahları sürüyordum masaj yaparak çok rahatlatıo bebeklere bile faydası var mesela oğlumun gaz sıkıntısı olunca 1 çay kaşı içiriyorum baya faydalı yani

Kremin adınıda daha sonra verirsen sevinirim cnm buradan yazamazsan özelden bekliyorum.alkisalkisalkishihoyyyt

mrblar kızlar ben gelmeyeli baya şenlenmiş topic. kanamam olduğu gün muayeneden sonra acil iğne vurdu doktor düşük için. kesen büyümemiş normal değil dedi. bu haftada aynı şekil ilerleme olmazsa vücut keseyi atar dedi mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben raporluyum pazartesiden beri yatıyorum evde. işe gidemediğim için nete giripte haber veremedim. pazartesi kontrolüm var. nolur dua edin kızlar bebeğim tutunsun bana. gelişmeye başlasın. çok alıştım onun varlığına kaybetmek istemiyorum. sık giremeyebilirim. ama girebildikçe yazıcam size. dualarınızı eksik etmeyin mafoldumben
geçmiş olsun canım ya inş.kese büyürde düşük riski ortadan kalkar sabah gene sordum seni valla çok merak etmiştim allahın izniyle bişey olmaz canım dinlen ve bol bol dua et bizimde dualarımız seninlee

yok canım direk ağzına veriorum yarın yazarım mutlaka kremin adını

senin hamileliğin nasıl geçiyor canım

İyi geçiyo valla canım bebişim hiç üzmüyo beni. Sadece düne kadar lekenme vardı ondan dolayı tedirgindim ama bugün sadece 1 kere oldu. Cumartesi doktorda randevum var inşallah keseyi ve bebişi görürüzde rahat ederiz.

şimdilik iyi gidiyor canım dün doktora gidip keseyi gördüm.o yüzden dün hemen bu topige girdim.kasık göğüs ağrılarım dışında şimdilik bir şikayetim yokyerimseniben

Aman ii sevindim valla demek senin bebişte uslu benimki gibi. Gözünaydın demek keseyi gördün çok sevindim darısı benim başıma inşallah. Evet benimde göğüslerim ağrıyo ama kasık ağrılarım kalmadı.

hayırlısıyla görürsünüz inşallah canım.bende 7 haftalık olmadan gitmem görünmez kese diyordum ama dayanamadım.inşallah bende 2 hafta sonra bebişimi görecegim

Aman ii sevindim valla demek senin bebişte uslu benimki gibi. Gözünaydın demek keseyi gördün çok sevindim darısı benim başıma inşallah. Evet benimde göğüslerim ağrıyo ama kasık ağrılarım kalmadı.

evet canım şimdilik iyi ben 6.haftadan sonra korkuyorum.:1no2:

Benimde göbek şişti valla yandan bakınca özellikle belli oluyo baya. Daha dr. a gitmeden 2 kilo almışım bile.

bende yaaa:eek:lmaz:, 3 kilo aldım ve göbeğim de büyüdü üstelik o kadar da yemiyorum, gazdan mı folik asitten mi annamadım valla... ama ben sigarayıda yeni bırakmıştım hamile kalmadan önce, ondan da biraz hızlı alıyorum galiba akannehir

merhaba kızlar

bende 6 artı 5 günlük hamileyim.bebeğimizi gördük çok şükür 5.5 mm olmuş ama hala kalp atışı başlamamış.kalp atışlarını sizler kaçıncı haftada duydunuz .çok tedirginim bu konuda.bilgisi olan paylaşssın lütfen.

günaydın arkadaşlar
nasılsınız
ben buğün rüyamda doğum yapmışım
bebek emziriyordum
ama diyorum bu çok erken oldu
hayır olsun bakalım

X