Beni rahatlattın barays bir tek ben miyim diyecektim aynen devam eden .. artık bize de anlatırsın doktorun söylediklerini.bizde normal devam ediyoruz ilişkiyi çünkü dr a ilk gittiğimde 1 ay boyunca normal hayatına devam et dedi
ama cumartesi günü tam olarak bilgi alacam dr dan her konuda :)
canimhadi gözün aydin7 haftalık dün kalp atışını ve bebişi gördük
insallah canim hersey yolundadir hamileligin ilk haftalarinda olabiliyormus böyle kanamalar sen genede dikkat etSelam arkadaşlar, bende kahverengi kanama oluyordu. Dün ve bugün birşey yok. yani kanamam durdu. C.tesi dr.a gideceğim. Acaba risk geçmiş midir?
sen keseyle kalp atışlardnı duydun bebşin sanırım.ben daha keseyi bile görmedm o yüzden böle dikkatli davranıyorzalkisalkisalkis
cnm çok geçmiş olsun çok dikkat et kendine inşallah bebişin sseni bırakmıcak emin ol senin içinde dua edicemmrblar kızlar ben gelmeyeli baya şenlenmiş topic. kanamam olduğu gün muayeneden sonra acil iğne vurdu doktor düşük için. kesen büyümemiş normal değil dedi. bu haftada aynı şekil ilerleme olmazsa vücut keseyi atar dedi mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben raporluyum pazartesiden beri yatıyorum evde. işe gidemediğim için nete giripte haber veremedim. pazartesi kontrolüm var. nolur dua edin kızlar bebeğim tutunsun bana. gelişmeye başlasın. çok alıştım onun varlığına kaybetmek istemiyorum. sık giremeyebilirim. ama girebildikçe yazıcam size. dualarınızı eksik etmeyin mafoldumben
mrblar kızlar ben gelmeyeli baya şenlenmiş topic. kanamam olduğu gün muayeneden sonra acil iğne vurdu doktor düşük için. kesen büyümemiş normal değil dedi. bu haftada aynı şekil ilerleme olmazsa vücut keseyi atar dedi mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben raporluyum pazartesiden beri yatıyorum evde. işe gidemediğim için nete giripte haber veremedim. pazartesi kontrolüm var. nolur dua edin kızlar bebeğim tutunsun bana. gelişmeye başlasın. çok alıştım onun varlığına kaybetmek istemiyorum. sık giremeyebilirim. ama girebildikçe yazıcam size. dualarınızı eksik etmeyin mafoldumben
mrblar kızlar ben gelmeyeli baya şenlenmiş topic. kanamam olduğu gün muayeneden sonra acil iğne vurdu doktor düşük için. kesen büyümemiş normal değil dedi. bu haftada aynı şekil ilerleme olmazsa vücut keseyi atar dedi mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben raporluyum pazartesiden beri yatıyorum evde. işe gidemediğim için nete giripte haber veremedim. pazartesi kontrolüm var. nolur dua edin kızlar bebeğim tutunsun bana. gelişmeye başlasın. çok alıştım onun varlığına kaybetmek istemiyorum. sık giremeyebilirim. ama girebildikçe yazıcam size. dualarınızı eksik etmeyin mafoldumben
cnm çok geçmiş olsun çok dikkat et kendine inşallah bebişin sseni bırakmıcak emin ol senin içinde dua edicemama üzülme sen moralini yüksek tutkki bebişin de üzülmesin
İnşallah canım inşallah.Dualarımız hep seninle.Bizde seni çok merak ettik:Saruboceq:
::
tatlım üzülme çok.Dualarımız seninle.inş alırsın bebeğini sağ sağlim kucaına
Selam arkadaşlar, bende kahverengi kanama oluyordu. Dün ve bugün birşey yok. yani kanamam durdu. C.tesi dr.a gideceğim. Acaba risk geçmiş midir?
Geçmiş olsun cnm inşallah risk geçmiştir. Cumartesi gittiğinde dr. a da sorarsın. Benin kahverengi kanamam devam ediyo hala....
slm anneler.bugün öğlen ye yediniz bebşleriniz içinn
kızlar düşük riski kanamanız falan yoksa zorlanmadan ilişkiye girebilirsiniz bence.. yazık adamlara. siz nasıl duruyorsunuz hayret ben duramam :))
Erişteli mercimek çorbası içtim bi de bol vitaminli bi meyve suyu içtim birazda pekmez....
Sen neler yedin?
hayatım dr a gitsen ya da başka bir dr a. Allah korusun bak sonra çok üzülürsün. imkanın varsa kalkmadan yat derim sen de biliyorsundur. inşallah geçer en kısa zamanda..Geçmiş olsun cnm inşallah risk geçmiştir. Cumartesi gittiğinde dr. a da sorarsın. Benin kahverengi kanamam devam ediyo hala....
Benimde dün başladı canım ara ara devam ediyor çokda deil ama korkutuyor.Doktor progestan verdi günde 3 defa onu kullanıyorum işte.Keseye baktı normal görünüyor herşey dedi ama bilmiyorum işte.Kalbim pırpır.Allah yardımcımız olsun :Saruboceq:Bebeklerimizi bize bağışlasın.
hayatım dr a gitsen ya da başka bir dr a. Allah korusun bak sonra çok üzülürsün. imkanın varsa kalkmadan yat derim sen de biliyorsundur. inşallah geçer en kısa zamanda..
ben öğlen biraz kaşar ekmek yedim o kadar. bir de çok zararlı biliyorum ama napiyim mandalinalı gazoz içtim. mideme ne iyi geldi kızlar bilemezsiniz.. resmen hayattan kopmuş durumdayım :bbo:
akşam etkisi geçer iğnenin zaten o da tam olarak geçirmedi bulantıyı hafifletti. etkisi geçince de ilaç içerim akşam da eşim kan sulandırıcı iğnemi vurur hop yatarım. napalım bir süre böyle geçecek artık :bbo:
demek bulantısı olanın kızı oluyormuş ha. valla düşündüm de cok bulantısı olan kimi tanıdıysam kızı oldu. bakalım 1,5 ay sonra bizimkiler de belli olmaya başlar hayırlısıyla..
Erişteli mercimek çorbası içtim bi de bol vitaminli bi meyve suyu içtim birazda pekmez....
Sen neler yedin?
Amin cnm. Benim yaklaşık 10-12 gündür devam ediyo lekelenme. Sadece ayıptır sölemesi tuvalete gittikten sonra tuvalet kağıdına sümüksü bi şi geliyo. Dr. umu aradım gebeliğin ilk haftalarında normal dedi progestan bile vermedi. Kırmızı renk olmadığı sürece sorun yok bol bol dinlen dedi. Bende tedirginim 4+5 ken gitmiştik ilk keseyi göremedik. Cumartesi randevum var bakalım ne diecek doktor. Dediğin gibi allah yardımcımız olsun cnm.
cnım ben ayran çorbası içtim.ve sabahtan beri vişne suyu içiyorum.işteyim pek bişey yyiyemiyorum o yüzden.