2010 Kasım Anneleri

Çok güzel bilgiler vermişsin çok saol valla...

günaydin hanimlar benim halan fazla bulantim yok bende bulantim olsun istiyorum o zaman bebegimin benimle oldugunu anliycakmisim gibi geliyor sizdemi öyle düsünüyorsunuz

Benimde hiç bulantım yok valla. Normal zamandan tek farkım bol su içip bol bol tuvalete gitmek. Başka hiç bi belirti yok...:umursamaz:

eren sezencim
sen doktorundan memnun musun
yani güveniyomusun.6 haftalık bebeğin kesesini kendini nasıl ayırt edemedi bu biraz şaşırtıcı doğrusu
ya zaten doktorum bana bebiş ve kesesi dedi ama ikiz olma ihtimalide olabilir çok düşük dedii bunada kendini hazırla şok olma anlamındaa alttan baktı ben kendimi çok klastım çokta uzun bakamadı zaten anladı benim sıkıldığımı kısa kestii1 hafta sonra bakarız dedii doktorumdan çok memnunum öneri üzerine gidiyorum zatenn ve o kadar talep varki hergün her gittiğimde benden önce 12 13 kişi oluyoo beklerken konuşuyorum hepside çok memnunlarr

eren sezencim
sen doktorundan memnun musun
yani güveniyomusun.6 haftalık bebeğin kesesini kendini nasıl ayırt edemedi bu biraz şaşırtıcı doğrusu
canım geçen hafta ben gittiğimde5+0 daydık daha çok küçük bi yuvarlaktıı bu hafta kocaman olmuştuu

karın ağrının azalmasına sevindim kanamanda azalma oldumu cnmm ya bişey sorucam kanama adet kanaması gibi yoğun değil dimi lekemi oluyoo

canım normal adet kanaması gibi
ama normalde otururken falan bişey yok
yalnızca çok afedersin lavaboya gidince oluyo
bekliyorum bakalım
zaten yapabileceğim başka bişeyde yok

günaydın arkadaşlar.bizim de bugün kontrolümüz vardı.
keseyi görmek için gittik.ama keseleri gördük
ikizmişiz.şoktayım hala

Tebrik ederim cnm allah ağız tadıyla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Fena mı işte ikisi birden büyüyecek ama ilk zamanlarda seni baya bi yoracaklar. Tekrardan tebrikler...opuyorumnanaktan

canım normal adet kanaması gibi
ama normalde otururken falan bişey yok
yalnızca çok afedersin lavaboya gidince oluyo
bekliyorum bakalım
zaten yapabileceğim başka bişeyde yok
bebiş kaç haftalık çıktı cnmm bişey olmaz allahın izniyle sen bozma moralinii dinlenn tutunucak bebişnn dualarımız onunla

İnşallah görürsün zehsel neden görmeyesin ki olumsuz düşünme bence. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.

anladım canım
iyi o zaman.

Tebrik ederim cnm allah ağız tadıyla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Fena mı işte ikisi birden büyüyecek ama ilk zamanlarda seni baya bi yoracaklar. Tekrardan tebrikler...opuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim canım.allah razı olsun.
inşallah hepimiz sağlıkla huzurla büyütürüz bebeklerimizi.

İnşallah hayırlı haberler alırsın. Kanaman tamamen durdumu peki?

ya benim de hiç bulantım yok resmen endişelenicem artık,, sadece göğüslerimde şişkinlik ve sızılar oluyor. başka hiçbir belirti yok, doktorum ilk üç ve son üç ay cinsellik önermiyorum pek dedi ama artık dayanamayacağız galiba

ya kızlar dün gezmeye gitmiştim ordaki bi bayan bulantın varmı diye sordu yok dedim o zaman erkek bebiş dedi kızda bulantı çok olurmuşş benim ilk hamileliğimdede bulantım yoktu 9 ay boyunca oğlum oldu annem bana hamileyken 9 ay kusmaktan hiç kilo almadan doğuma gitmiş kafamı kaldıramazdım bütün gün yatardım diyoo

ya benimki de 7 haftalık, karından mı gördünüz acaba çok merak ettim , beni 24'ünde çağırmıştı doktorum, şimdi gitsem herhalde vajinal bakması gerekir,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…