- 17 Kasım 2008
- 6.681
- 2
günaydın bayanlar
valla benim midem 24 saat dönüyor dönüyor dönüyor :bbo:
ağzımda berbat bir tad :bbo:
hastanede ebeler geldi egitim verdiler.. belki bilmeyenler vardır aklımda kalanları yazayım.
* kundak yapılmayacak, kan dolaşımını yavaşlatıyormuş bebeğin ve bacakları düzgün değil aksine yamuk oluyormuş çocuğun
* günde 2 bardak süt içilecek, çocuk kalsiyumu dişlerden almaya başlıyormuş eğer vücutta bulamazsa. bu da doğumdan sonra diş çürümelerine allah korusun dökülmelerine bile neden oluyormuş.. süt yerine 2 kase yogurt da olabilirmiş
* hamilelikte kalp yer değiştirdiği için sol tarafımıza doğru yatarsak midemiz daha rahat edermiş. çünkü sağa yatarsak midemizin kapağı açılıp bizi rahatsız ediyormuş.
* küçük tuvaletimizi yaparken öne doğru eğilirsek tam anlamıyla boşlatmış olurmuşuz idrar kesemizi.
aklıma gelenler bunlar, eğer hatırlarsam eklerim..
bi de bafo cum listemizi adet tarihlerine göre sıralar mısın boş zamanın olduğunda? çok hoş olur bence..
günaydin hanimlar benim halan fazla bulantim yok bende bulantim olsun istiyorum o zaman bebegimin benimle oldugunu anliycakmisim gibi geliyor sizdemi öyle düsünüyorsunuz
seni sormalı qwert, nasıl oldun?
ya zaten doktorum bana bebiş ve kesesi dedi ama ikiz olma ihtimalide olabilir çok düşük dedii bunada kendini hazırla şok olma anlamındaa alttan baktı ben kendimi çok klastım çokta uzun bakamadı zaten anladı benim sıkıldığımı kısa kestii1 hafta sonra bakarız dedii doktorumdan çok memnunum öneri üzerine gidiyorum zatenn ve o kadar talep varki hergün her gittiğimde benden önce 12 13 kişi oluyoo beklerken konuşuyorum hepside çok memnunlarreren sezencim
sen doktorundan memnun musun
yani güveniyomusun.6 haftalık bebeğin kesesini kendini nasıl ayırt edemedi bu biraz şaşırtıcı doğrusu
karın ağrının azalmasına sevindim kanamanda azalma oldumu cnmm ya bişey sorucam kanama adet kanaması gibi yoğun değil dimi lekemi oluyoobuğün karın ağrım yok denecek kadar az ama kanamam devam ediyor
bende içemiyorumyoğurtla idare etmeye çalışıyorum iştebilmiyorumkismile
canım geçen hafta ben gittiğimde5+0 daydık daha çok küçük bi yuvarlaktıı bu hafta kocaman olmuştuueren sezencim
sen doktorundan memnun musun
yani güveniyomusun.6 haftalık bebeğin kesesini kendini nasıl ayırt edemedi bu biraz şaşırtıcı doğrusu
bulantıdan ölüyorum kızlar
aldım ignemi enjektörümü sağlık ocağına gidiyorum. dayanim dedim ama dayanılcak gibi değil :bbo:
dramamine iğne olup gelicem..
karın ağrının azalmasına sevindim kanamanda azalma oldumu cnmm ya bişey sorucam kanama adet kanaması gibi yoğun değil dimi lekemi oluyoo
günaydın arkadaşlar.bizim de bugün kontrolümüz vardı.
keseyi görmek için gittik.ama keseleri gördük
ikizmişiz.şoktayım hala
bebiş kaç haftalık çıktı cnmm bişey olmaz allahın izniyle sen bozma moralinii dinlenn tutunucak bebişnn dualarımız onunlacanım normal adet kanaması gibi
ama normalde otururken falan bişey yok
yalnızca çok afedersin lavaboya gidince oluyo
bekliyorum bakalım
zaten yapabileceğim başka bişeyde yok
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr bende bu aksam doktoruma gıdıyorum bebişi ve kalp atıslarını görmek için ınsallah görebılırım 2 hafta önce kesemızı görmüştük ınsallah bugünde görebılırız sorunsuz olarak ınsallah dua edın bana kızlarrr
bebiş kaç haftalık çıktı cnmm bişey olmaz allahın izniyle sen bozma moralinii dinlenn tutunucak bebişnn dualarımız onunla
ya zaten doktorum bana bebiş ve kesesi dedi ama ikiz olma ihtimalide olabilir çok düşük dedii bunada kendini hazırla şok olma anlamındaa alttan baktı ben kendimi çok klastım çokta uzun bakamadı zaten anladı benim sıkıldığımı kısa kestii1 hafta sonra bakarız dedii doktorumdan çok memnunum öneri üzerine gidiyorum zatenn ve o kadar talep varki hergün her gittiğimde benden önce 12 13 kişi oluyoo beklerken konuşuyorum hepside çok memnunlarr
Tebrik ederim cnm allah ağız tadıyla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Fena mı işte ikisi birden büyüyecek ama ilk zamanlarda seni baya bi yoracaklar. Tekrardan tebrikler...opuyorumnanaktan
5 haftan kalmış 3 aydan sonra düşük riski kalmazmışş yolu yarılamışın7 haftalık dün kalp atışını ve bebişi gördük
bende bu gün doktora gidiyorum kızlar.kontrolüm var.geçen hafta kanamam olunca bi hafta sonra gel dedi.bakalım bebeğim nasıl duruyormu yaşıyormu.
kalp atışları için erken sanırım.henüz 6+0 günlük.