2010 Kasım Anneleri

7 haftalık dün kalp atışını ve bebişi gördük

Canım, kalp atışı duyulduktan sonra düşük olma ihtimali iyice zayıflıyormuş. Bunun için önce sen moralini yüksek tutmalısın. Allahın izniyle hiçbirşeycik olmayacak.

ya benim de hiç bulantım yok resmen endişelenicem artık,, sadece göğüslerimde şişkinlik ve sızılar oluyor. başka hiçbir belirti yok, doktorum ilk üç ve son üç ay cinsellik önermiyorum pek dedi ama artık dayanamayacağız galiba :KK43:
bendede cinsellik yok cnmm kociş düz duvara tırmanıcak ama olsunn

ya benimki de 7 haftalık, karından mı gördünüz acaba çok merak ettim , beni 24'ünde çağırmıştı doktorum, şimdi gitsem herhalde vajinal bakması gerekir,
7 haftalık karından gözükür cnm ben ilk gittiğimde5+0 daydım

7 haftalık dün kalp atışını ve bebişi gördük

ya benimki de 7 haftalık, karından mı gördünüz acaba çok merak ettim , beni 24'ünde çağırmıştı doktorum, şimdi gitsem herhalde vajinal bakması gerekir,:teytey::teytey::teytey::teytey:

Selam arkadaşlar, bende kahverengi kanama oluyordu. Dün ve bugün birşey yok. yani kanamam durdu. C.tesi dr.a gideceğim. Acaba risk geçmiş midir?

ben 5+5 şuanda dün gittim karından baktı gördük ama minnacıktı anlamadım bişyi

ben 5+5 şuanda dün gittim karından baktı gördük ama minnacıktı anlamadım bişyi

henüz kalp atışlarını görmüş olamazsın sanırım karından, ben 5+5'te iken sadece keseyi görmüştüm- üstelik vajinal olarak...sen bebeğini de görmüşsün sanırım- maşallah yaa:nazar:,
gerçi benim doktor doğuma yetişmeye çalışıyordu- pek bakmadı ve ilgilenmedi herhalde ondandır...

ben daha hiç gitmedim 2 hafta sonra gidicem kısmetse direk karından bakar benim.

henüz kalp atışlarını görmüş olamazsın sanırım karından, ben 5+5'te iken sadece keseyi görmüştüm- üstelik vajinal olarak...sen bebeğini de görmüşsün sanırım- maşallah yaa:nazar:,
gerçi benim doktor doğuma yetişmeye çalışıyordu- pek bakmadı ve ilgilenmedi herhalde ondandır...
kalp atışı görmedim cnm sadece nokta gibi bişiy gösterdi kesenin içinde okadar belki vajinal baksa dahamı net görürdü acaba

kızlar düşük riski kanamanız falan yoksa zorlanmadan ilişkiye girebilirsiniz bence.. yazık adamlara. siz nasıl duruyorsunuz hayret ben duramam :))

birisi benm hiç kanamam lekelenmem felan olmaadı.ama ilk bebeğm kimyasal oldu diye doktor önlem amaçlı ilişkiden sakın dedi.bide uyuyoruz doktorun değdine ama olucak gibi dğel neyapcam :emir_bebek:

ben 7/24 açığım bir şey olmaz o kadar korkmayın canım ya. 6 hafta dile kolay....

ya benimki de 7 haftalık, karından mı gördünüz acaba çok merak ettim , beni 24'ünde çağırmıştı doktorum, şimdi gitsem herhalde vajinal bakması gerekir,:teytey::teytey::teytey::teytey:

karından gördü canım iki gün önce baktı yalnız keseyi görmüştü iki gün sonra bebişte göründü

bizde normal devam ediyoruz ilişkiyi çünkü dr a ilk gittiğimde 1 ay boyunca normal hayatına devam et dedi
ama cumartesi günü tam olarak bilgi alacam dr dan her konuda :)

sadece keseyi 5 haftalıkken karından gördüm. kalp atışı için 7 haftayı geçmesini bekliyorum.

X