- 30 Ağustos 2007
- 551
- 0
7 haftalık dün kalp atışını ve bebişi gördük
Canım, kalp atışı duyulduktan sonra düşük olma ihtimali iyice zayıflıyormuş. Bunun için önce sen moralini yüksek tutmalısın. Allahın izniyle hiçbirşeycik olmayacak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bendede cinsellik yok cnmm kociş düz duvara tırmanıcak ama olsunnya benim de hiç bulantım yok resmen endişelenicem artık,, sadece göğüslerimde şişkinlik ve sızılar oluyor. başka hiçbir belirti yok, doktorum ilk üç ve son üç ay cinsellik önermiyorum pek dedi ama artık dayanamayacağız galiba
7 haftalık karından gözükür cnm ben ilk gittiğimde5+0 daydımya benimki de 7 haftalık, karından mı gördünüz acaba çok merak ettim , beni 24'ünde çağırmıştı doktorum, şimdi gitsem herhalde vajinal bakması gerekir,
bendede cinsellik yok cnmm kociş düz duvara tırmanıcak ama olsunn
ben 5+5 şuanda dün gittim karından baktı gördük ama minnacıktı anlamadım bişyi
kalp atışı görmedim cnm sadece nokta gibi bişiy gösterdi kesenin içinde okadar belki vajinal baksa dahamı net görürdü acabahenüz kalp atışlarını görmüş olamazsın sanırım karından, ben 5+5'te iken sadece keseyi görmüştüm- üstelik vajinal olarak...sen bebeğini de görmüşsün sanırım- maşallah yaa,
gerçi benim doktor doğuma yetişmeye çalışıyordu- pek bakmadı ve ilgilenmedi herhalde ondandır...
canım geçen hafta ben gittiğimde5+0 daydık daha çok küçük bi yuvarlaktıı bu hafta kocaman olmuştuu
5 haftan kalmış 3 aydan sonra düşük riski kalmazmışş yolu yarılamışın
ya benimki de 7 haftalık, karından mı gördünüz acaba çok merak ettim , beni 24'ünde çağırmıştı doktorum, şimdi gitsem herhalde vajinal bakması gerekir,:teytey::teytey::teytey::teytey:
ben 7/24 açığım bir şey olmaz o kadar korkmayın canım ya. 6 hafta dile kolay....