2010 Kasım Anneleri

günaydin hanimlar benim halan fazla bulantim yok bende bulantim olsun istiyorum o zaman bebegimin benimle oldugunu anliycakmisim gibi geliyor sizdemi öyle düsünüyorsunuz

günaydin hanimlar benim halan fazla bulantim yok bende bulantim olsun istiyorum o zaman bebegimin benimle oldugunu anliycakmisim gibi geliyor sizdemi öyle düsünüyorsunuz

aynen öyle bendede hiç bulantı yok sanki bişeyler anormalmiş gibi geliyorbilmiyorumkismile

aynen öyle bendede hiç bulantı yok sanki bişeyler anormalmiş gibi geliyorbilmiyorumkismile

bizim bu korkularimiz hic bitmiycek heralde ben daha önce iki bebegimi kaybettigim icin bu sefer daha fazla endiseleniyorum artik hepimizin bebegi allaha emanet rabbim hepsini esirgesin:Saruboceq::Saruboceq:

çok güzel bilgiler teşekkür ederiz... iyi oldu.
evet tatlım h.sonu yapıcam bilgilerini güncellemeyenleri de çıkartayım diyorum ne dersiniz?

aynen kusum bende de bişey yok unutuyorum bazen yaabilmiyorumkismile

sonra görüsürüz hanimlar ben biraz uzanicam zaten baska birsey yaptigimda yok ev almis basini gidiyor elimi bile sürmüyorum biraz mola yapalim isleri sonra yapariz:roflol:

Sevgili Bafo, eksik bilgilerim var haklısın hemen söyleyeyim;

SAT;6 Şubat
Beklenen Doğum Tarihi; 13 Kasım
Yaşım; 40
Hamile kaldığım Kilo; 72
İlk kontrolüm 20 Kasım Cumartesi
Eline sağlık şimdiden..

Geçmişi okuyup geleyim çarçabuk, size sormak istediğim çok şey var

günydın hamişler.naıslsınız bugün.ağrısı sızısı olan varmı. ?midesi bulanan özelliklee

günydın hamişler.naıslsınız bugün.ağrısı sızısı olan varmı. ?midesi bulanan özelliklee

Midem bulanmıyor ama dün çok severek içtiğim sütten tiksindim.İçemedim.Toplamda 3 bardak ayran içtim dün:smiley-cool:
Gece biraz kasık ağrım oldu.Bir de geceleri beni ateş basıyor menapozlu gib

ateşi hiç sorma canım ya.benide bi ateş basıyo yanıyorum resmen cayır cayır.biraz dişimi sıksam ateş topu fırlatırım o haldeyim.

bulantıdan ölüyorum kızlar
aldım ignemi enjektörümü sağlık ocağına gidiyorum. dayanim dedim ama dayanılcak gibi değil :bbo:

dramamine iğne olup gelicem..

günaydın arkadaşlar.bizim de bugün kontrolümüz vardı.
keseyi görmek için gittik.ama keseleri gördük
ikizmişiz.şoktayım hala

hayırlı olsun cnm . ne güzel bi haber.tüp bebekmi normal mi oldu ikiz.yda sülalede varmıydı.

Hoş geldin, hayırlı olsun cnm allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.
AMİNNNN HEPİMİZ İNŞALLAHHH
canım herkes için farklı eltimin de akşamları bulanıyodu sadece bir tesrlik aramayın pozitif olun heppp
kızlar yola bensiz devam edin sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza.testi yaptım negatif allaha şükür:)
hayırlısı olsun canımmm
Midem bulanmıyor ama dün çok severek içtiğim sütten tiksindim.İçemedim.Toplamda 3 bardak ayran içtim dün:smiley-cool:
Gece biraz kasık ağrım oldu.Bir de geceleri beni ateş basıyor menapozlu gib

benimde ölee yaa adet olurken oluyodu banada geceleri ter basıyodu ve bu gece karnım çok agrıdı. ama miğde bulantısı belirgin değil. ama aş eriyorum herşey burnuma kokuyo vee yemek istiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…