2010 Kasım Anneleri

günaydın arkadaşlar.bizim de bugün kontrolümüz vardı.
keseyi görmek için gittik.ama keseleri gördük
ikizmişiz.şoktayım hala
Hayırlı olsun, ne çok ikiz anne adayımız var maşallah. Allah kolaylık versin şimdiden.

hayırlı olsun cnm . ne güzel bi haber.tüp bebekmi normal mi oldu ikiz.yda sülalede varmıydı.

çok teşekkür ederğim canım.bizim tüp bebek.ama bhcg değerim yüksek olmadığı için doktorum tek demişti başta.ikiz sürpriz oldu yani.
benim amcamın ikiiz kızları var.bi de anneannemin ikizzler var.yani ikiz teyzelerim var.ama benimkinin sebebi tüp olması sanırım.
şimdi iyice korkmaya başladım :))

korma ne güzel işte ALLAH kucağınada almayı nasip eder.inş ben daha 1 tanekeseyi bile göremedm henüz ve göremicem diy çok korkuyorum :Saruboceq:

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr bende bu aksam doktoruma gıdıyorum bebişi ve kalp atıslarını görmek için ınsallah görebılırım 2 hafta önce kesemızı görmüştük ınsallah bugünde görebılırız sorunsuz olarak ınsallah dua edın bana kızlarrr

ikizmişiz.şoktayım hala

süperrrrrrrr çok sevindim hadi hayırlısı ile sağlıkla kucaguna da al bir nefesde büyüyecekler işte ne güzel. benimde tup ama tek ...

korma ne güzel işte ALLAH kucağınada almayı nasip eder.inş ben daha 1 tanekeseyi bile göremedm henüz ve göremicem diy çok korkuyorum :Saruboceq:

korkma tatlım görücen sende zemuszemus

inş cnm ya.böle okuyorum bütün anneler görüyo tek tek .inş pazrtesi bende yazıcam bıraya.

ikizmişiz.şoktayım hala
ay ne güzel ama biraz da zorrr.. ikiz patlaması var bu ay hakatten..
git git.iğneni ol rahatlarsın belki biraz
oldum canuım etki etmesini bekliyorum 20 dk falan sonra inşallah hafifler :bbo:
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr bende bu aksam doktoruma gıdıyorum bebişi ve kalp atıslarını görmek için ınsallah görebılırım 2 hafta önce kesemızı görmüştük ınsallah bugünde görebılırız sorunsuz olarak ınsallah dua edın bana kızlarrr
inşallah görüceksin canım opuyorumnanaktan

ateşi hiç sorma canım ya.benide bi ateş basıyo yanıyorum resmen cayır cayır.biraz dişimi sıksam ateş topu fırlatırım o haldeyim.
canim bendede var o ates basmasi özellikle geceleri oluyor gündüzleride donuyorum
bulantıdan ölüyorum kızlar
aldım ignemi enjektörümü sağlık ocağına gidiyorum. dayanim dedim ama dayanılcak gibi değil :bbo:

dramamine iğne olup gelicem..
allh kolaylik versin canim
ikizmişiz.şoktayım hala
canim gözün aydin ilk bebeklerinse ne güzel iste birkerede iki evlat sahibi olucaksin
canim ins bugün görürsün kalp atislarini:Saruboceq:
inş cnm ya.böle okuyorum bütün anneler görüyo tek tek .inş pazrtesi bende yazıcam bıraya.

ins canimolumunekankayizsmile

Rady;
çok sevindim tatlımmm sağlıkla bebişlerini kucağına alırsın inşallah :)))))))
amin cnm.çok teşekkür edrm

Hayırlı olsun, ne çok ikiz anne adayımız var maşallah. Allah kolaylık versin şimdiden.
çok teşekkür ederim cnm
amin inş.
görürsün sende canım inş.

süperrrrrrrr çok sevindim hadi hayırlısı ile sağlıkla kucaguna da al bir nefesde büyüyecekler işte ne güzel. benimde tup ama tek ...

korkma tatlım görücen sende zemuszemus
çok saqğol tatlım

kızlar benim çalışan hamişlere bi sorum olcak.acaba doğumdan sorna çalışcakmısnız yoksa evde oturp bebeğinizimi büyüceksiniz ?

kizlar dün aldigim ultrason resminde chd9.1mm cn10cm yaziyor bunlarin ne anlama geldigini biliyormusunuz

günaydın kızlar
merhaba kızlarr...
dün dr gittim.. ve allaha bin şükür bebişimin pıt pıtlarını duyduk..

vede tahmini doğum tarihimi söyledi.. allah nasip kısmet ederse 11 kasım inşlh
gözün aydın canım.darısı bizlerin başına

selam şekerler
ben yine doktora gittim buğün
bebişi ve kalp atışını duyduk ama
kese etrafında çok kanlanma var dedi
büyük bi ihtimal düşük gibi görünüyo dedi bakalım artık
moralini bozma.ben de ciddi kanama geçirdim.şimdi iki gündür yok kanama.
oğluma hamileyken iki defa kanamam oldu doktorum düşük olma ihtimali çok yüksek dedi ama oğlum kucağımda 8 aylık oldu nerdeyse

Merhabalar, bende 4+5 hamilelik haftasındayım. ılk geçen c.tesi dr.a gittim, keseyi gördü ancak kesenin yanında kan birikintisi olduğunu ve bu haftayı bekleyerek geçirmem gerektiğini söyledi. Şimdi bekliyorum. :KK43: Neyi bekliyorum onu da bilmiyorum. Düşmesini mi ? Düşmemesini mi? Ne olacağını bilmeden beklemek kadar kötü birşey olamaz. Beni de listeye ekleyin diyemiyorum. :KK43: Çünkü ara ara küçük de olsa kanamalarım oluyor. ılk kanamam açık kırmızı renkteydi. Şimdi kahverengine döndü. Kısaca bekliyorum. :KK43:
ilk kanama kırmızı oluyor sonra kahveye dönüşüyor.kahveye dönüşünce korkma eski kanı rahim dışarı atıyor.kırmızı kan yeni kanama anlamına geliyor.doktorum kanamam sonrası bi süre kahverengi olarak eski kan devam eder korkma demişti bana

selam güzel anneler ben geldim allahima cok sükür hersey yolundaymis normalde5+2yim ama ultrasona göre 5+5ciktim doktorum yerlestigi yer büyümesi hersey cok güzel dedi hic bir sorun olmadigini söyledi hamdolsun günde ikitane progestan alicam alttan ve elevit ins hepimizin hamileligi sorunsuz gecer hayirlisiyla kavusuruz yavrularimiza
ggözün aydın canım

selam herkese
bugün çıtkım hastaneden.. aşırı bulantı dışında hiçbir şikayetim kalmadı allaha şükür. onun için de iğne verdi. dayanamazsam yaptırıcam. kan sulandırıcıya da devam.

selected_79 eğer hatırladığım selected sen çooook sevindimm çok opuyorumnanaktan
çok geçmiş olsun canım.

hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz

Son düzenleme:
X