- 12 Temmuz 2006
- 1.412
- 1
Hayırlı olsun, ne çok ikiz anne adayımız var maşallah. Allah kolaylık versin şimdiden.günaydın arkadaşlar.bizim de bugün kontrolümüz vardı.
keseyi görmek için gittik.ama keseleri gördük
ikizmişiz.şoktayım hala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun, ne çok ikiz anne adayımız var maşallah. Allah kolaylık versin şimdiden.günaydın arkadaşlar.bizim de bugün kontrolümüz vardı.
ikizmişiz.şoktayım hala
hayırlı olsun cnm . ne güzel bi haber.tüp bebekmi normal mi oldu ikiz.yda sülalede varmıydı.
günaydın arkadaşlar.bizim de bugün kontrolümüz vardı.
ikizmişiz.şoktayım hala
korma ne güzel işte ALLAH kucağınada almayı nasip eder.inş ben daha 1 tanekeseyi bile göremedm henüz ve göremicem diy çok korkuyorum :Saruboceq:
ay ne güzel ama biraz da zorrr.. ikiz patlaması var bu ay hakatten..günaydın arkadaşlar.bizim de bugün kontrolümüz vardı.
ikizmişiz.şoktayım hala
oldum canuım etki etmesini bekliyorum 20 dk falan sonra inşallah hafifler :bbo:git git.iğneni ol rahatlarsın belki biraz
inşallah görüceksin canım opuyorumnanaktangünaydın kızlarrrrrrrrrrrrr bende bu aksam doktoruma gıdıyorum bebişi ve kalp atıslarını görmek için ınsallah görebılırım 2 hafta önce kesemızı görmüştük ınsallah bugünde görebılırız sorunsuz olarak ınsallah dua edın bana kızlarrr
canim bendede var o ates basmasi özellikle geceleri oluyor gündüzleride donuyorumateşi hiç sorma canım ya.benide bi ateş basıyo yanıyorum resmen cayır cayır.biraz dişimi sıksam ateş topu fırlatırım o haldeyim.
allh kolaylik versin canimbulantıdan ölüyorum kızlar
aldım ignemi enjektörümü sağlık ocağına gidiyorum. dayanim dedim ama dayanılcak gibi değil :bbo:
dramamine iğne olup gelicem..
canim gözün aydin ilk bebeklerinse ne güzel iste birkerede iki evlat sahibi olucaksingünaydın arkadaşlar.bizim de bugün kontrolümüz vardı.
ikizmişiz.şoktayım hala
canim ins bugün görürsün kalp atislarini:Saruboceq:günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr bende bu aksam doktoruma gıdıyorum bebişi ve kalp atıslarını görmek için ınsallah görebılırım 2 hafta önce kesemızı görmüştük ınsallah bugünde görebılırız sorunsuz olarak ınsallah dua edın bana kızlarrr
inş cnm ya.böle okuyorum bütün anneler görüyo tek tek .inş pazrtesi bende yazıcam bıraya.
oy oy oy maşallah cnmm olumunekankayizsmilegünaydın arkadaşlar.bizim de bugün kontrolümüz vardı.
ikizmişiz.şoktayım hala
amin cnm.çok teşekkür edrmRady;
çok sevindim tatlımmm sağlıkla bebişlerini kucağına alırsın inşallah :)))))))
çok teşekkür ederim cnmHayırlı olsun, ne çok ikiz anne adayımız var maşallah. Allah kolaylık versin şimdiden.
amin inş.korma ne güzel işte ALLAH kucağınada almayı nasip eder.inş ben daha 1 tanekeseyi bile göremedm henüz ve göremicem diy çok korkuyorum :Saruboceq:
çok saqğol tatlımsüperrrrrrrr çok sevindim hadi hayırlısı ile sağlıkla kucaguna da al bir nefesde büyüyecekler işte ne güzel. benimde tup ama tek ...
korkma tatlım görücen sende zemuszemus
günaydın arkadaşlar.bizim de bugün kontrolümüz vardı.
ikizmişiz.şoktayım hala
dün girmedim kızlar begümden haber varmıı
kızlar benim çalışan hamişlere bi sorum olcak.acaba doğumdan sorna çalışcakmısnız yoksa evde oturp bebeğinizimi büyüceksiniz ?
allah allah belkim evinde istirahat verdiyse doktoru evdede bilgisayarı yoktur ondan girmemiştirrYol malesef canım
gözün aydın canım.darısı bizlerin başınamerhaba kızlarr...
dün dr gittim.. ve allaha bin şükür bebişimin pıt pıtlarını duyduk..
vede tahmini doğum tarihimi söyledi.. allah nasip kısmet ederse 11 kasım inşlh
moralini bozma.ben de ciddi kanama geçirdim.şimdi iki gündür yok kanama.selam şekerler
ben yine doktora gittim buğün
bebişi ve kalp atışını duyduk ama
kese etrafında çok kanlanma var dedi
büyük bi ihtimal düşük gibi görünüyo dedi bakalım artık
ilk kanama kırmızı oluyor sonra kahveye dönüşüyor.kahveye dönüşünce korkma eski kanı rahim dışarı atıyor.kırmızı kan yeni kanama anlamına geliyor.doktorum kanamam sonrası bi süre kahverengi olarak eski kan devam eder korkma demişti banaMerhabalar, bende 4+5 hamilelik haftasındayım. ılk geçen c.tesi dr.a gittim, keseyi gördü ancak kesenin yanında kan birikintisi olduğunu ve bu haftayı bekleyerek geçirmem gerektiğini söyledi. Şimdi bekliyorum. Neyi bekliyorum onu da bilmiyorum. Düşmesini mi ? Düşmemesini mi? Ne olacağını bilmeden beklemek kadar kötü birşey olamaz. Beni de listeye ekleyin diyemiyorum. Çünkü ara ara küçük de olsa kanamalarım oluyor. ılk kanamam açık kırmızı renkteydi. Şimdi kahverengine döndü. Kısaca bekliyorum.
ggözün aydın canımselam güzel anneler ben geldim allahima cok sükür hersey yolundaymis normalde5+2yim ama ultrasona göre 5+5ciktim doktorum yerlestigi yer büyümesi hersey cok güzel dedi hic bir sorun olmadigini söyledi hamdolsun günde ikitane progestan alicam alttan ve elevit ins hepimizin hamileligi sorunsuz gecer hayirlisiyla kavusuruz yavrularimiza
çok geçmiş olsun canım.selam herkese
bugün çıtkım hastaneden.. aşırı bulantı dışında hiçbir şikayetim kalmadı allaha şükür. onun için de iğne verdi. dayanamazsam yaptırıcam. kan sulandırıcıya da devam.
selected_79 eğer hatırladığım selected sen çooook sevindimm çok opuyorumnanaktan
hadi hayırlı haberlerini bekliyoruzgünaydın kızlarrrrrrrrrrrrr bende bu aksam doktoruma gıdıyorum bebişi ve kalp atıslarını görmek için ınsallah görebılırım 2 hafta önce kesemızı görmüştük ınsallah bugünde görebılırız sorunsuz olarak ınsallah dua edın bana kızlarrr