2010 Kasım Anneleri

bende bu gün doktora gidiyorum kızlar.kontrolüm var.geçen hafta kanamam olunca bi hafta sonra gel dedi.bakalım bebeğim nasıl duruyormu yaşıyormu.
kalp atışları için erken sanırım.henüz 6+0 günlük.

kızlar benim çalışan hamişlere bi sorum olcak.acaba doğumdan sorna çalışcakmısnız yoksa evde oturp bebeğinizimi büyüceksiniz ?

başakcım ben öğretmenim.oğlum doğduktan sonra 6. ayını bitirdikten sonra çalışmaya başladım.şimdi yine en az 6 ay ben bakacağım

kızlar benim dinlenmem gerekiyor.düşük tehlikem hala var.akşama doktor sonucunu yazarım

bende bu gün doktora gidiyorum kızlar.kontrolüm var.geçen hafta kanamam olunca bi hafta sonra gel dedi.bakalım bebeğim nasıl duruyormu yaşıyormu.
kalp atışları için erken sanırım.henüz 6+0 günlük.
kalp atışı için erken değil duylur cnm benim 2 gün önce6+1 de görüldü kalp atışı

teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan

canım sana ikiz olabilir demişlerdi var mı bir gelişme kaçırmış olabilirim hastanedeyken..
evet cnm daha çok küçüktü anlayamadı tam doktorum bebiş ve kesesiymiş oo salı günü tekrar gittim kalp atışınıda duydukk tekmişşş

günaydınnnnnn herkeseeeeee opuyorumnanaktan

eren sezencim
sen doktorundan memnun musun
yani güveniyomusun.6 haftalık bebeğin kesesini kendini nasıl ayırt edemedi bu biraz şaşırtıcı doğrusu

Günaydın cnm. Anestezisiz mi oldun? Geçmiş olsun valla neden anestezi vermediler anlamadım özel bi nedeni mi vardı. Ben lokal anestezi ile kürtaj olmuştum.

Tekrar tekrar geçmiş olsun arkadaşım allah bir daha göstermesin neyse ki kanaman durmuş artık. Kendine çok dikkat et ve bol bol dinlen. Allah hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin inşalllaaahhhh...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…