- 8 Aralık 2007
- 3.074
- 830
kızlar benim çalışan hamişlere bi sorum olcak.acaba doğumdan sorna çalışcakmısnız yoksa evde oturp bebeğinizimi büyüceksiniz ?
kızlar benim çalışan hamişlere bi sorum olcak.acaba doğumdan sorna çalışcakmısnız yoksa evde oturp bebeğinizimi büyüceksiniz ?
kalp atışı için erken değil duylur cnm benim 2 gün önce6+1 de görüldü kalp atışıbende bu gün doktora gidiyorum kızlar.kontrolüm var.geçen hafta kanamam olunca bi hafta sonra gel dedi.bakalım bebeğim nasıl duruyormu yaşıyormu.
kalp atışları için erken sanırım.henüz 6+0 günlük.
kızlar benim dinlenmem gerekiyor.düşük tehlikem hala var.akşama doktor sonucunu yazarım
teşekkür ederim canım opuyorumnanaktançok geçmiş olsun canım.
canım sana ikiz olabilir demişlerdi var mı bir gelişme kaçırmış olabilirim hastanedeyken..kalp atışı için erken değil duylur cnm benim 2 gün önce6+1 de görüldü kalp atışı
evet cnm daha çok küçüktü anlayamadı tam doktorum bebiş ve kesesiymiş oo salı günü tekrar gittim kalp atışınıda duydukk tekmişşşteşekkür ederim canım opuyorumnanaktan
canım sana ikiz olabilir demişlerdi var mı bir gelişme kaçırmış olabilirim hastanedeyken..
evet cnm daha çok küçüktü anlayamadı tam doktorum bebiş ve kesesiymiş oo salı günü tekrar gittim kalp atışınıda duydukk tekmişşş
günaydın canımmgünaydınnnnnn herkeseeeeee opuyorumnanaktan
günaydın canımm
yok cnm kusmam olmadı ara ara midem dönüyo ama psikolojik galibaasağol cnm . nasıl gidiyor :hulya:
bulantın falan varmı senın. bende yok bişi . daha erkenmi yoksa
kızlar yola bensiz devam edin sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza.testi yaptım negatif allaha şükür:)
günaydın anne adayları
nasılsınız buğün
amin yaşatmasın çok kötü bir duygu kürtaj olmak bir de anestezisiz oldum ben akannehir neyse geçti gitti Allah buna ve sizinkilere uzun ömür versin inşallah..
hastanede günde 3 serum yedim.. idrar yollarımda biraz iltihap varmış onun için de antibiyotik tedavisi oldum. serumların içine de sürekli ilaçlar enjekte ediyorlardı canım.. toplam 5 gün yattım, 2 günün sonunda koyu kahverengi lekelenmelerimden eser yoktu..