- 3 Nisan 2009
- 3.793
- 1
Lekelenmen mi var canım
yok canim cok sükür öyle birseyim yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lekelenmen mi var canım
yok canim cok sükür öyle birseyim yok
evet zaten 3 aydan itibaren baslıyormus3 aydan dolmadan spora felan başlamayın sakın
bende dün ebru şallının kitabını sipariş ettim
hamilelikte güzel ve sağlıklı kalmak
kadın 7 kilo ile doğuma girmiş
10 ile girsek yine yeter
valla ne yiceğimi şaşırdım 1 haftadır yaa bilmiyorumkismile
yatıyorum zaten tatlım
ama doktor umut verecek bişey sölemedi hiç
belkide umutlandırmak istemedi
Merhabalar, bende 4+5 hamilelik haftasındayım. İlk geçen c.tesi dr.a gittim, keseyi gördü ancak kesenin yanında kan birikintisi olduğunu ve bu haftayı bekleyerek geçirmem gerektiğini söyledi. Şimdi bekliyorum. Neyi bekliyorum onu da bilmiyorum. Düşmesini mi ? Düşmemesini mi? Ne olacağını bilmeden beklemek kadar kötü birşey olamaz. Beni de listeye ekleyin diyemiyorum. Çünkü ara ara küçük de olsa kanamalarım oluyor. İlk kanamam açık kırmızı renkteydi. Şimdi kahverengine döndü. Kısaca bekliyorum.
nerde oturuyorsun cnm nem sıslıde sordum 12 ders 240 liraBende istiyorum yoga pilates ne olursa ama yok çevremde yakınımda bir yer gidebileceğim :umursamaz:
He bilim onu sadece kiwi yemişti hamileliği boyunca haspam, zıkkım yesin hiç sevmiyorum o kadını nedense :umursamaz:
ama sürekli spor yapıyorlar bunlar iloş ondan vücutlarına bişiy olmuyor Çağla Şikel de öyle daha yeni doğum yapmasına rağmen kadın acayip fit aklinialirimsmile
slm kızlar efhamlı ben dün gece hiç uyumadım.gece 3te karnımda kasılmalar oldu korkudan uyamadım kasılmalar normal mi bide bugün biraz sarı akıntım olmuş ne olur acil yardım 5.haftadayım sat 9 şubat ama doktora gitmeme 6 gün var.doktor keseyi gördü ama bebişi göremedi bebiş ne zaman gözükür
Amaaaannnn ne bileyim bafocum, bazen fazla evham yaptığımı düşünüyorum, ama ilk gebeliğim aşırı kanama sonucu düşükle sonuçlandığı için bu sefer biraz fazla tedirginim herhalde.
Senin lekelenmen tamamen durdumu şimdi? Kaçncı hafta başlamıştı hatırlıyor musun?
selam güzel anneler ben geldim allahima cok sükür hersey yolundaymis normalde5+2yim ama ultrasona göre 5+5ciktim doktorum yerlestigi yer büyümesi hersey cok güzel dedi hic bir sorun olmadigini söyledi hamdolsun günde ikitane progestan alicam alttan ve elevit ins hepimizin hamileligi sorunsuz gecer hayirlisiyla kavusuruz yavrularimiza
Benim bugün hafif oldu doktora gittim sorun yok görünüyor dedi ve progestron verdide ondan sordum bende .Lekelenmen yoksa neden verdi ki acaba.
Kıslarrrrr bende bugun ÖĞrendİĞİm kan sonucuyla katıldım aranıza. ŞÜkÜrler olsunkİİ aslında takİp edİyodum sİzİ ama kan sonucunu almadan yazmak İstemedİm.
Bafomm benİde eklermİsİn canım
28 yasındayım . 15 Şubat son adetİm .22 kasım kısmetse dogumum. 76 kİloyum ama sankİ bİraz daha ŞİŞtİm tartılmadım daha
merhabalar.aranıza katılıp katılamyacağım bı kaç saat sonra bellı olacak:) ben 2009 haz.annesıyım 9 aylık bı kızım var ve bu ay adetım 5 gun gecıktı.daha yenı kendıme glıyorum toparlanıyorum derken hamıle mıyım bılmıyorum akşam test yapınca bellı olacak.eğer pozitif çıkarsa ben de kasım annesı olucam.allahım şaka gibi ben daha yenı hamıleydım:)
neyse hepinizi allah kurtarsın sağ salim bebişlerinize kavuşun inşallah.bu dünyada anne olmaktan daha güzel birşey yok.Allah isteyen herkese nasip etsin...
Aynen ben de akşamları fena oluyorum. Şimdi mesela midem kötü.. Sabahları gayet iyiyim.Arkadaşlar merhaba. Sizin yemeklerle aranız nasıl? Yemek yapabiliyor musunuz? Yiyebiliyor musunuz? Son 3 gündür ne yemek yapmak geliyor içimden ne de yemek. Özellikle akşam olduğu zaman mide çalkalanmaya başlıyor. Bu işte bir terslik var gibi geliyor bana. Benim bildiğim gebelikte sabah bulantıları olur. Benim niye ters. Sizde durumlar nasıl?
aynen bendeeArkadaşlar merhaba. Sizin yemeklerle aranız nasıl? Yemek yapabiliyor musunuz? Yiyebiliyor musunuz? Son 3 gündür ne yemek yapmak geliyor içimden ne de yemek. Özellikle akşam olduğu zaman mide çalkalanmaya başlıyor. Bu işte bir terslik var gibi geliyor bana. Benim bildiğim gebelikte sabah bulantıları olur. Benim niye ters. Sizde durumlar nasıl?
kızlar yola bensiz devam edin sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza.testi yaptım negatif allaha şükür:)
aynen bendee
benimde akşamları oluo yaaaaaa bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
kızlar bu arada azımın kenarlarınd böle yara gibi bişiler çıktı çok rahatsız oluyorum sizde de oldumu kullandığımız yumşak kapsüldenmiş sanırım bilmiyorumkismile
nası geçecek bunlarrrrrrrr
Allah bir daha göstermesin cnm. O acıyı anca yaşayan bilir çok feci bir tecrübe. Haklısın dr. una güven çok önemli. Bende dr. uma güveniyorum ama bundan önce birbirinden zeki 3 dr benim güvenimi sarstığı için yüzde yüz güvenmek biraz zaman alacak herhalde.
Peki hasyanede serum ve iğne uygulaması mı yapıldı kaç gün sürdü kanamanın durması? Yoğun bi kanamayla mı gittin yoksa sadece lekenme mi?