2010 Kasım Anneleri

Bebek 6. ya da 7. haftalarda görünür canım. Sıkma canını bişey olmaz inşallah.

saol hndnylmz canım ya bu karnımdaki kasılma ve sarı akıntı normal ni

İnşallah normaldir canım .Bu dönemde o kadar çok dinliyoruzki kendimizi hata ediyoruz sanırım.Ama sen yinede istersen bir doktoruna sor olur mu canım için rahatlar.

Amaaaannnn ne bileyim bafocum, bazen fazla evham yaptığımı düşünüyorum, ama ilk gebeliğim aşırı kanama sonucu düşükle sonuçlandığı için bu sefer biraz fazla tedirginim herhalde.
Senin lekelenmen tamamen durdumu şimdi? Kaçncı hafta başlamıştı hatırlıyor musun?

selam güzel anneler ben geldim allahima cok sükür hersey yolundaymis normalde5+2yim ama ultrasona göre 5+5ciktim doktorum yerlestigi yer büyümesi hersey cok güzel dedi hic bir sorun olmadigini söyledi hamdolsun günde ikitane progestan alicam alttan ve elevit ins hepimizin hamileligi sorunsuz gecer hayirlisiyla kavusuruz yavrularimiza

zeynn adına çok sevindim.allah kucanıada almayı nasip eder inş.Keseyi gördüdn dmi.5+2 oldğunu son sata göremi hesapladın.

Canım hiç canını sıkma benim ilk hamileliğimde 2 ay boyunca kahverengi lekelenme oldu ama bi sorun olmadan doğdu oğlum şimdi 14 aylık inşallah sende bi sorun yaşamadan alırsın bebeğini kucağına

Allah bağışlasın canım güle güle büyüt bebişini, darısı inşallah bizim başımıza. Umarım herhangi bir sorun çıkmadan atlatırım bu dönemi...

hadi gözün aydın darısı benim başıma bende görürüm keseyi işallah.

Zeyn maşallah, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini.

Çok sevindim canım.İnşallah kalp atışlarınıda duyarız en kısa sürede

Progestanı neden verdi canım birde neden alttan verdi merak ettimde.Bende içiyorum ama ağızdan benimki.

aa çok geçmiş olsun canım
dikkat et kendine
çok şükür bebeğin kalp atışını duymuşun :asigim:
çok teşekkür ederim hayatımm opuyorumnanaktan

canim cok gecmis olsun kendine iyi bak ins en kisa zamanda düzelirsin:1hug:
teşekkür ederim inşallahh opuyorumnanaktan

ben o kahverengi lekeler yüzünden yattım hastanede canım. şükür şu an sarı bile değil beyaz açık sarı ya döndü..

ben de geçen yıl bu zamanlarda 7 haftalıkken kalp atışı duyulmadığı için kürtaj olmuştum.. bu sefer de başıma gelecek diye çok korktum ama şükür kalp atışını duyduk bu sefer. ha bu demek değil ki herşey çok düzgün gidecek. malesef 9 ay boyunca risk devam ediyor. herşey Allahtan.. dua et bol bol canım.. inşallah duyacaksın kalp atışınıı

selam şekerler
ben yine doktora gittim buğün
bebişi ve kalp atışını duyduk ama
kese etrafında çok kanlanma var dedi
büyük bi ihtimal düşük gibi görünüyo dedi bakalım artık
hayatım wc harici sakın kalkma sürekli yat.. arkadaşımın şakır şakır kanaması vardı ama bebişi de gelişiyordu. bardak bile kaldırma o kadar diyim ben sana.. hayırlısıyla rahim içi kanaman da geçer.. ben rahim içi kanama yüzünden hastanede yattım seni neden yatırmadı ki?

aynı şeyleri sana da söylemek istiyorum canım.. sürekli yat benim de kesemin yanı kanıyodu..

selam herkese
bugün çıtkım hastaneden.. aşırı bulantı dışında hiçbir şikayetim kalmadı allaha şükür. onun için de iğne verdi. dayanamazsam yaptırıcam. kan sulandırıcıya da devam.

selected_79 eğer hatırladığım selected sen çooook sevindimm çok opuyorumnanaktan

Hayırlı olsun arkadaşım darısı bizim başımıza inşallah...

Geçmiş olsun cnm umarım bundan sonra sorunsuz geçer hamileliğin. Beni hastaneye yatırmamışlardı ilk gebeliğimde kanamam olduğunda. Progestan verip eve yollamışlardı.
Kan pıhtılaşması mı oldu sende onun için mi kan sulandırıcı alıyorsun yoksa önlem olsun die mi verdi dr un?

çok teşekkürler..
canım dr um geçen yıl gelişmeyen gebeliğim olduğu için önlem olarak verdi kan sulandırıcı iğneyi. geçen sene acı bir tecrübe yaşadık bu sefer kaybetmeyelim bir kaç gün misafir edelim seni dedi. hakikaten de şu an akıntım yok hiç. dr uma çok güveniyorum ben ve bu çok önemli..

cok sagolun arkadaslar ins hep böyle güzel haberler aliriz

Allah bir daha göstermesin cnm. O acıyı anca yaşayan bilir çok feci bir tecrübe. Haklısın dr. una güven çok önemli. Bende dr. uma güveniyorum ama bundan önce birbirinden zeki 3 dr benim güvenimi sarstığı için yüzde yüz güvenmek biraz zaman alacak herhalde.
Peki hasyanede serum ve iğne uygulaması mı yapıldı kaç gün sürdü kanamanın durması? Yoğun bi kanamayla mı gittin yoksa sadece lekenme mi?

Çok sevindim canım.İnşallah kalp atışlarınıda duyarız en kısa sürede

Progestanı neden verdi canım birde neden alttan verdi merak ettimde.Bende içiyorum ama ağızdan benimki.

canim doktorum alttan kullanildiginda etkisini daha cabuk gösteriyor dedi o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…