hu hu bana cevap verecek yokmu slm kızlar efhamlı ben dün gece hiç uyumadım.gece 3te karnımda kasılmalar oldu korkudan uyamadım kasılmalar normal mi bide bugün biraz sarı akıntım olmuş ne olur acil yardım 5.haftadayım sat 9 şubat ama doktora gitmeme 6 gün var.doktor keseyi gördü ama bebişi göremedi bebiş ne zaman gözükür
saol hndnylmz canım ya bu karnımdaki kasılma ve sarı akıntı normal ni
günaydın herkese....
zeyn cim inşallah güzel haberlerle geleceksin tatlım.
listede olmayan arkadaşlar bilgilerini özelden mesaj atarsa sevinirim.
canım benimde 2 kere 1 hafta süren lekelerim oldu koyu kahve... azalarak evam etti cok sukur olmadı tekrar ama 6.haftaya kadar devam etti. dr olabilir endişelenme demişti ama elimizde değil tabi
Canım hiç canını sıkma benim ilk hamileliğimde 2 ay boyunca kahverengi lekelenme oldu ama bi sorun olmadan doğdu oğlum şimdi 14 aylık inşallah sende bi sorun yaşamadan alırsın bebeğini kucağına
selam güzel anneler ben geldim allahima cok sükür hersey yolundaymis normalde5+2yim ama ultrasona göre 5+5ciktim doktorum yerlestigi yer büyümesi hersey cok güzel dedi hic bir sorun olmadigini söyledi hamdolsun günde ikitane progestan alicam alttan ve elevit ins hepimizin hamileligi sorunsuz gecer hayirlisiyla kavusuruz yavrularimiza
selam güzel anneler ben geldim allahima cok sükür hersey yolundaymis normalde5+2yim ama ultrasona göre 5+5ciktim doktorum yerlestigi yer büyümesi hersey cok güzel dedi hic bir sorun olmadigini söyledi hamdolsun günde ikitane progestan alicam alttan ve elevit ins hepimizin hamileligi sorunsuz gecer hayirlisiyla kavusuruz yavrularimiza
çok teşekkür ederim hayatımm opuyorumnanaktanaa çok geçmiş olsun canım
dikkat et kendine
çok şükür bebeğin kalp atışını duymuşun:asigim:
teşekkür ederim inşallahh opuyorumnanaktancanim cok gecmis olsun kendine iyi bak ins en kisa zamanda düzelirsin:1hug:
ben o kahverengi lekeler yüzünden yattım hastanede canım. şükür şu an sarı bile değil beyaz açık sarı ya döndü..Benim bilgilerimde eksik yok valla eline sağlık. Umarım Cumartesi keseyi görürüz ama kahverengi lekenme beni çok tedirgin ediyor. Yaklaşık 10 gündür devam ediyor.
Bu kahverengi lekenmeyi yaşayanlar var mı aranızda arkadaşlar?
Neden oluyo acaba. Dr a sordum normal dedi ama ben yinede tedirginim. Folic haricinde bir şeyde kullanmıyorum nolcek böle bilemedim.
ben de geçen yıl bu zamanlarda 7 haftalıkken kalp atışı duyulmadığı için kürtaj olmuştum.. bu sefer de başıma gelecek diye çok korktum ama şükür kalp atışını duyduk bu sefer. ha bu demek değil ki herşey çok düzgün gidecek. malesef 9 ay boyunca risk devam ediyor. herşey Allahtan.. dua et bol bol canım.. inşallah duyacaksın kalp atışınııKızlar hiç konuşmuyosunuz . Şikayetleriniz var mı?Benim ağrılarım azaldı biraz. Ben daha önce 6 haftalıkken kürtaj olmuştum.Kalp atışı duyulmamıştı. Bu yüzden şimdi çok vesvese yapırum.Kötü bişey olucak diye çok korkuyorum.Doktor 10 gün sonra gel demişti bana.Cuma gitsem yani 2 önceden bişey olmaz herlde dimi?Zaten 5 haftalık olucam
hayatım wc harici sakın kalkma sürekli yat.. arkadaşımın şakır şakır kanaması vardı ama bebişi de gelişiyordu. bardak bile kaldırma o kadar diyim ben sana.. hayırlısıyla rahim içi kanaman da geçer.. ben rahim içi kanama yüzünden hastanede yattım seni neden yatırmadı ki?selam şekerler
ben yine doktora gittim buğün
bebişi ve kalp atışını duyduk ama
kese etrafında çok kanlanma var dedi
büyük bi ihtimal düşük gibi görünüyo dedi bakalım artık
aynı şeyleri sana da söylemek istiyorum canım.. sürekli yat benim de kesemin yanı kanıyodu..Merhabalar, bende 4+5 hamilelik haftasındayım. İlk geçen c.tesi dr.a gittim, keseyi gördü ancak kesenin yanında kan birikintisi olduğunu ve bu haftayı bekleyerek geçirmem gerektiğini söyledi. Şimdi bekliyorum.Neyi bekliyorum onu da bilmiyorum. Düşmesini mi ? Düşmemesini mi? Ne olacağını bilmeden beklemek kadar kötü birşey olamaz. Beni de listeye ekleyin diyemiyorum. Çünkü ara ara küçük de olsa kanamalarım oluyor. İlk kanamam açık kırmızı renkteydi. Şimdi kahverengine döndü. Kısaca bekliyorum.
selam herkese
bugün çıtkım hastaneden.. aşırı bulantı dışında hiçbir şikayetim kalmadı allaha şükür. onun için de iğne verdi. dayanamazsam yaptırıcam. kan sulandırıcıya da devam.
selected_79 eğer hatırladığım selected sen çooook sevindimm çok opuyorumnanaktan
Geçmiş olsun cnm umarım bundan sonra sorunsuz geçer hamileliğin. Beni hastaneye yatırmamışlardı ilk gebeliğimde kanamam olduğunda. Progestan verip eve yollamışlardı.
Kan pıhtılaşması mı oldu sende onun için mi kan sulandırıcı alıyorsun yoksa önlem olsun die mi verdi dr un?
çok teşekkürler..
canım dr um geçen yıl gelişmeyen gebeliğim olduğu için önlem olarak verdi kan sulandırıcı iğneyi. geçen sene acı bir tecrübe yaşadık bu sefer kaybetmeyelim bir kaç gün misafir edelim seni dedi. hakikaten de şu an akıntım yok hiç. dr uma çok güveniyorum ben ve bu çok önemli..
Çok sevindim canım.İnşallah kalp atışlarınıda duyarız en kısa sürede
Progestanı neden verdi canım birde neden alttan verdi merak ettimde.Bende içiyorum ama ağızdan benimki.
cok sagolun arkadaslar ins hep böyle güzel haberler aliriz
canim doktorum alttan kullanildiginda etkisini daha cabuk gösteriyor dedi o yüzden