2010 Kasım Anneleri

evet zaten 3 aydan itibaren baslıyormus

yatıyorum zaten tatlım
ama doktor umut verecek bişey sölemedi hiç
belkide umutlandırmak istemedi

canım hıc kotuyu dusunme..tutunacak annesine allahın izniyle...dr lar hep böyle pattanadak söylerler hıc umrunda mı bız ne hıssedıyoruz falan...

kötü düşünme tatlım... dinlen allah yardımcın olsun..inşallah beeğine kavusursun

nerde oturuyorsun cnm nem sıslıde sordum 12 ders 240 lira

korkma tatlım normal seyler bunlar...strese gırıp bebeğide strese sokma....rahım buyurken cevredekı kasları da kasıyor.

benim 5 ve 6 nın basına kadar devam ettş cnm cok sukur kalp atısını duyduktan sonra olmadı

çok sevindim tatlım.hadı pıt pıtları da duyacaksın ıns. ne zaman pıt pıt tarıhın?

Benim bugün hafif oldu doktora gittim sorun yok görünüyor dedi ve progestron verdide ondan sordum bende .Lekelenmen yoksa neden verdi ki acaba.

pregstan rahım ıcını kuvvetlendiriyor... düşük olmasın diye onlem olarak veriyorlar bebeğe bir zararı olmuyor

Kıslarrrrr bende bugun ÖĞrendıĞım kan sonucuyla katıldım aranıza. ŞÜkÜrler olsunkıı aslında takıp edıyodum sızı ama kan sonucunu almadan yazmak ıstemedım.

Bafomm benıde eklermısın canım
28 yasındayım . 15 Şubat son adetım .22 kasım kısmetse dogumum. 76 kıloyum ama sankı bıraz daha ŞıŞtım tartılmadım daha

Bafo ben Yeniköy'de oturuyorum Sarıyer tarafında ama çalışıyorum hafta içi uymaz bana : (

merhabalar.aranıza katılıp katılamyacağım bı kaç saat sonra bellı olacak:) ben 2009 haz.annesıyım 9 aylık bı kızım var ve bu ay adetım 5 gun gecıktı.daha yenı kendıme glıyorum toparlanıyorum derken hamıle mıyım bılmıyorum akşam test yapınca bellı olacak.eğer pozitif çıkarsa ben de kasım annesı olucam.allahım şaka gibi ben daha yenı hamıleydım:)
neyse hepinizi allah kurtarsın sağ salim bebişlerinize kavuşun inşallah.bu dünyada anne olmaktan daha güzel birşey yok.Allah isteyen herkese nasip etsin...

Hoş geldin, hayırlı olsun cnm allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Hadi bakalım inşallah hayırlısı olur arkadaşım.
İkisi birden büyümüş olur ne kadar güzel işte. Senin için başta biraz zor olacaktır ama sonra rahat edersin. Allah yardım eder sana. Haberlerini bekliyoruz.

Arkadaşlar merhaba. Sizin yemeklerle aranız nasıl? Yemek yapabiliyor musunuz? Yiyebiliyor musunuz? Son 3 gündür ne yemek yapmak geliyor içimden ne de yemek. Özellikle akşam olduğu zaman mide çalkalanmaya başlıyor. Bu işte bir terslik var gibi geliyor bana. Benim bildiğim gebelikte sabah bulantıları olur. Benim niye ters. Sizde durumlar nasıl?

slm arkadaşlar öncelikle bütün hamişlerimizi tebrik ederim.Allah ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ve isteyen herkesede bu mutluluğu yaşatsın.bende kasım annesi adayıyım.5 hafta 3 günlük bugün doktora gidip kesesini gördüm.kalp atışları için 2 hafta sonraya gün verdi.
benide eklerseniz sevinirim 28 yaşındayım sat 8 şubat muh.doğ.15 kasım 70 kiloyum.

Aynen ben de akşamları fena oluyorum. Şimdi mesela midem kötü.. Sabahları gayet iyiyim.

bafocum ben tekrar 6nisanda gidicem ins o zaman görürüm pit pitlari

kızlar yola bensiz devam edin sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza.testi yaptım negatif allaha şükür:)

aynen bendee

kızlar yola bensiz devam edin sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza.testi yaptım negatif allaha şükür:)

hayırlısı olsun canım

Son düzenleme:

amin yaşatmasın çok kötü bir duygu kürtaj olmak bir de anestezisiz oldum ben akannehir neyse geçti gitti Allah buna ve sizinkilere uzun ömür versin inşallah..

hastanede günde 3 serum yedim.. idrar yollarımda biraz iltihap varmış onun için de antibiyotik tedavisi oldum. serumların içine de sürekli ilaçlar enjekte ediyorlardı canım.. toplam 5 gün yattım, 2 günün sonunda koyu kahverengi lekelenmelerimden eser yoktu..

günaydın bayanlar
valla benim midem 24 saat dönüyor dönüyor dönüyor :bbo:
ağzımda berbat bir tad :bbo:

hastanede ebeler geldi egitim verdiler.. belki bilmeyenler vardır aklımda kalanları yazayım.

* kundak yapılmayacak, kan dolaşımını yavaşlatıyormuş bebeğin ve bacakları düzgün değil aksine yamuk oluyormuş çocuğun
* günde 2 bardak süt içilecek, çocuk kalsiyumu dişlerden almaya başlıyormuş eğer vücutta bulamazsa. bu da doğumdan sonra diş çürümelerine allah korusun dökülmelerine bile neden oluyormuş.. süt yerine 2 kase yogurt da olabilirmiş
* hamilelikte kalp yer değiştirdiği için sol tarafımıza doğru yatarsak midemiz daha rahat edermiş. çünkü sağa yatarsak midemizin kapağı açılıp bizi rahatsız ediyormuş.
* küçük tuvaletimizi yaparken öne doğru eğilirsek tam anlamıyla boşlatmış olurmuşuz idrar kesemizi.

aklıma gelenler bunlar, eğer hatırlarsam eklerim..

bi de bafo cum listemizi adet tarihlerine göre sıralar mısın boş zamanın olduğunda? çok hoş olur bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…