yok canım çalışmıyorum ben bakıyorum hatta şuan kucağımda ikinci doğduğunda eşim askerde olacak annamle kayınvalidem olacak yanımda ikinci 9 aylık olunca eşim gelecek zor bi dönem beni bekliyor
Bende de akşamları uyku hali var. İlk üç ay sürebilirmiş bu durum.
Benim iştahım yerinde ama abur cubur yemiyorum.Öğünlerimi aksatmamaya çalışıyorum.Tam buğday ekmeği yiyorum.
Bu arada benim canım hiç tatlı çekmiyor.Normalde severim aslında
birde ilk hamileliğimde eşim yanımdaydı doğum sırasında filan bana çok destek oldu yaşananları bildiğim için eğer izin alıp gelemezse benim için çok kötü olacak ama hıyırlısı böleymişaftelya allah sabı versin cnm.böle güzel bi olayda eşinin yanıdna olmaması kötü .
eftelya66, çok zor bir dönem gerçekten. Allah yardımcın olsun. Eşinin askerde olacak olması çok çok zoor.
öle valla şimdiden sıkıntı sarıyor ama elimden gelen bişi yok eşim 8 nisanda gidio allahtan yakın yere gidio tokata bize 1 saat filanOlsun ya kısmet baksana.Kendin büyütmen çok güzel ama. Eşim askerdeyken biz de evliydik.Biraz annem bireaz kayınvalidem kalmıştı yanımda.Ama senin bir de bebişlerin olucak.Olsun destekçilerin olucak yanında.Zor bir dönem Allah yardımcın olsun canım
amin canımm acemi birliği tokat bakalım ordada bıraktırmaya uğraşacaklarÇok iyiymiş o zaman görüşürüzsünüz rahatlıkla inşallah.. rahatladım ya yakın deyince. benim de kocam askerden yeni geldi de. Allah kimsenin başına uzun ayrılık vermesin. çok zor çook
öle valla şimdiden sıkıntı sarıyor ama elimden gelen bişi yok eşim 8 nisanda gidio allahtan yakın yere gidio tokata bize 1 saat filan
öle valla şimdiden sıkıntı sarıyor ama elimden gelen bişi yok eşim 8 nisanda gidio allahtan yakın yere gidio tokata bize 1 saat filan
Canım hiç canını sıkma benim ilk hamileliğimde 2 ay boyunca kahverengi lekelenme oldu ama bi sorun olmadan doğdu oğlum şimdi 14 aylık inşallah sende bi sorun yaşamadan alırsın bebeğini kucağınaBenim bilgilerimde eksik yok valla eline sağlık. Umarım Cumartesi keseyi görürüz ama kahverengi lekenme beni çok tedirgin ediyor. Yaklaşık 10 gündür devam ediyor.
Bu kahverengi lekenmeyi yaşayanlar var mı aranızda arkadaşlar?
Neden oluyo acaba. Dr a sordum normal dedi ama ben yinede tedirginim. Folic haricinde bir şeyde kullanmıyorum nolcek böle bilemedim.
merhaba kızlarr...
dün dr gittim.. ve allaha bin şükür bebişimin pıt pıtlarını duyduk..
vede tahmini doğum tarihimi söyledi.. allah nasip kısmet ederse 11 kasım inşlh
merhaba kızlarr...
dün dr gittim.. ve allaha bin şükür bebişimin pıt pıtlarını duyduk..
vede tahmini doğum tarihimi söyledi.. allah nasip kısmet ederse 11 kasım inşlh
Kötü bir huyum var az su içmek içemiyorum yaa, nasıl 2- 3 litre içiyorsunuz hayret. Ben o kadar su içsem tuvalette yaşarım.