2010 Kasım Anneleri

cnım hayrılı olsun.darısı bizlerin başına inş.ben keseyi bile göremedim daha

Kötü bir huyum var az su içmek içemiyorum yaa, nasıl 2- 3 litre içiyorsunuz hayret. Ben o kadar su içsem tuvalette yaşarım.

canım su içmelisin susuz bırakma kendini
vücudun alışınca merak etme tuvalette yaşamazsın:roflol:

Evet kızlar valla yaa.Evde çikolata var ama benim gözüm görmüyor.
Akşamları beni ateş basıyor bir de.Dolayısıyla akşam çok su içiyorum kana kana
bende tatlı yiyemiyorum
tek yediğim tatlı kadayıf
diğerlerini gördüğüm an tiksiniyorumohaoldumsmile

merhaba kızlarr...
dün dr gittim.. ve allaha bin şükür bebişimin pıt pıtlarını duyduk..

vede tahmini doğum tarihimi söyledi.. allah nasip kısmet ederse 11 kasım inşlh

çok sevindim canım yaaa kucağına almakta nasip olur inşallah:Saruboceq:
bende duyarım herhalde cumartesi bebişimi:Saruboceq:

selected_79 çok sevindim canım darısı diğer arkadaşların başına... harika bir duygu değil mi... maşallah

bende hamile yogası arastırdım kızlar varmı ilgilenen aranızda benim kaslarım cok zayıf co k yoruluyorumkaydirigubbakcemile2

selam şekerler
ben yine doktora gittim buğün
bebişi ve kalp atışını duyduk ama
kese etrafında çok kanlanma var dedi
büyük bi ihtimal düşük gibi görünüyo dedi bakalım artık

3 aydan dolmadan spora felan başlamayın sakın
bende dün ebru şallının kitabını sipariş ettim
hamilelikte güzel ve sağlıklı kalmak
kadın 7 kilo ile doğuma girmiş
10 ile girsek yine yeter
valla ne yiceğimi şaşırdım 1 haftadır yaa bilmiyorumkismile

selam şekerler
ben yine doktora gittim buğün
bebişi ve kalp atışını duyduk ama
kese etrafında çok kanlanma var dedi
büyük bi ihtimal düşük gibi görünüyo dedi bakalım artık

kötü şeyler getirme aklına canım
evdeysen çalışmıyosan yerinden bile kıpırdama
yat dinlen
kötü bişey olmaz inşallah :Saruboceq:

yatıyorum zaten tatlım
ama doktor umut verecek bişey sölemedi hiç
belkide umutlandırmak istemedi

cnm çok geçmiş olsun öncelikle.doktorların hepsi öyle sanırım.ilk hep kötüyü söylüyolar ki umutlnadırmak istemyolar galiba.

Merhabalar, bende 4+5 hamilelik haftasındayım. ılk geçen c.tesi dr.a gittim, keseyi gördü ancak kesenin yanında kan birikintisi olduğunu ve bu haftayı bekleyerek geçirmem gerektiğini söyledi. Şimdi bekliyorum. Neyi bekliyorum onu da bilmiyorum. Düşmesini mi ? Düşmemesini mi? Ne olacağını bilmeden beklemek kadar kötü birşey olamaz. Beni de listeye ekleyin diyemiyorum. Çünkü ara ara küçük de olsa kanamalarım oluyor. ılk kanamam açık kırmızı renkteydi. Şimdi kahverengine döndü. Kısaca bekliyorum.

aynen arkadaşım bende bekliyorum

çok geçmiş olsun cnm ya.ama üzülme üzüntüde etkisi oluyo.sen sadece yat ve mümkn olduğu kadar kalkmamaya çalış.çok hamiş olan var bu şeklde.dualarımız seninle :Saruboceq:

Bende istiyorum yoga pilates ne olursa ama yok çevremde yakınımda bir yer gidebileceğim :umursamaz:

He bilim onu sadece kiwi yemişti hamileliği boyunca haspam, zıkkım yesin hiç sevmiyorum o kadını nedense :umursamaz:
ama sürekli spor yapıyorlar bunlar iloş ondan vücutlarına bişiy olmuyor Çağla Şikel de öyle daha yeni doğum yapmasına rağmen kadın acayip fit aklinialirimsmile

herkese günaydin ben ilk yarin gidicem doktora dua edin benim icin kizlar insallah hersey yolundadir
dualarım seninle canım

banada dua edin iki gündür kanamam var doktor düşük olabilir dedi
6 haftalık hamileyim dün keseyi gördük etrafında kanlanma varmış
teleşlenma canım.inşallah bebeğine bi şey olmaz.benimde kanamam oldu.şimdi ara ara lekelenme tarzında oluyor.rengide kahverengiye dönüştü.oğlumda da iki defa kanama 10-11 haftaya kadar kahverengi lekelenmelerim oldu ama oğlum sağ salim dünyaya geldi.doğacaksa her şeye rağmen doğuyor.
bol bol su iç.doktorum düşüğe en iyi ilacaın su olduğunu söylemişti.

ikiz gibi gözükmüştü geçen hafta tekmiş ve 1 haftada ne kadar büyümüş doktor teyzemiz bile canavar gibi olmuş maşallah dedii
gözünaydın canım.darısı başımıza

çok geçmiş olsun.kendine dikkat et dinlen bol su iç

yaa benim hala karnım ağrıyo ve kanamam var
ama ben bebeğimi kaybetmek istemiyorum

inşallah bi şey olmayacak canım

slm kızlar efhamlı ben dün gece hiç uyumadım.gece 3te karnımda kasılmalar oldu korkudan uyamadım kasılmalar normal mi bide bugün biraz sarı akıntım olmuş ne olur acil yardım 5.haftadayım sat 9 şubat ama doktora gitmeme 6 gün var.doktor keseyi gördü ama bebişi göremedi bebiş ne zaman gözükür

çok geçmiş olsun cnm ya.ama üzülme üzüntüde etkisi oluyo.sen sadece yat ve mümkn olduğu kadar kalkmamaya çalış.çok hamiş olan var bu şeklde.dualarımız seninle :Saruboceq:

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Umarım sizde sağlıklı bir şekilde meleklerinize kavuşursunuz.

amin cnm sağol.kızlar bşey sorcam.ara ara belime ve karnıma krap şeklinde sancı giriyo 1 2 sn sürüyo gidyo.sizce normalmi .bu durumu yaşayan varmı aranızda.

meraba dünyanın en güzel anneleri nasılsınız.3 gündür başım fena dönüyor benim 1 saat kadar sürüyor.şekerli bişey yiyince yada içince geçiyor sizdede varmı?

hu hu bana cevap verecek yokmu slm kızlar efhamlı ben dün gece hiç uyumadım.gece 3te karnımda kasılmalar oldu korkudan uyamadım kasılmalar normal mi bide bugün biraz sarı akıntım olmuş ne olur acil yardım 5.haftadayım sat 9 şubat ama doktora gitmeme 6 gün var.doktor keseyi gördü ama bebişi göremedi bebiş ne zaman gözükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…