melodi oh ne güzel, anlat bize neler yaptığınızı, nerelere gittiğinizi. ben tatil anısı dinlemeyi çok severim.
geçmiş olsun oğlun kabız olmuş, ben sürekli kabızlık çeken bir bebeğin annesi olarak neler yaşadığını anlayabiliyorum, her gün yapsın diye binbir takla atıyorum,yaparsa dünyalar benim oluyor sanki. denemediğim şey kalmadı, kabızlık uzmanı gibiyim, gerçi benim kızımda bu yöntemlerin işe yaramadığı da oluyor, yedirilmesi ve yedirilmemesi gerekenler listesi çok uzun Ece her şeyi yemediği için ben çok zorlanıyorum. sen biliyorsundur ama kefir, kavun, karpuz, kayısı, zeytinyağı, salatalık, soğuk süt, kiraz, vb. yedirebilirsin, hangisi elinin altındaysa. tatilin tadını çıkar.
çok uykusuzum gece geç yatmıştık,sabah üçte kalktık, yemek yedirdim, pastel boya çalışması yaptık, sarıldık, oynadık. altıda tam uyutup yatağına koymuştum ki çivi çakma sesi gibi bir ses, baya uzun sürdü, nereden geldiğini anlamadım anlasaydım sesi çıkartanı ne yapardım bilimyorum. kızım -bu ne? bu ne?-diye ağlayarak uyandı. babası aldı kucağına ben zaten en son odadan çıkışlarını hatırlıyorum uyuyakalmışım, bir saat sonra kalkıp işe gittim tabi. ben Ece gürültü yapmasın, komşuları rahatsız etmesin diye çok uğraşıyorum. bazen gece kalkıp ağlayınca avutamazsam hemen alıp başka odaya gidiyorum insanlar rahatsız olmasın diye. insanlar çok saygısız.
dün evcil hayvan mağazalarının olduğu bir iş merkezine gittik, minik ördekler, kuşlar, köpekler, civcivler, balıkla, tavşanlar vardı, Ece'yi onlardan ayırmakta çok güçlük çektim tabi, ama çok sevdi. belki büyüyünce ona bir evcil hayvan alabililirim, çocuklara sorumluluk bilinci kazandırıyormuş.