- 18 Ekim 2009
- 3.947
- 108
imran dun koltuktan kafasi ustune dustu. neymis, koltukta ordan oraya ziplayacakmis.
o kadar pesinde dolandim, gozum ustundeydi ama gozumle tutamadim cocugu.
kitapliga uzanmaya calisirken hooop kafasi ustune gumledi. aldim kucagima susturdum, koltuk kenarlarina asilmaya basladi yine. izin vermeyince basti kiyameti yine. koltuga cikmasina izin vermedigim icin rahat yarim saat agladi.
msallah cok enerjik, ve de inatci.
birkac gundur ellerini birakip durmayi deniyor. birkac saniye tahammul ediyor, dusucem korkusuyla comeliyor hemen..
melodi tatil demisken, biz de gun sayiyoruz aldik biletimizi.
zeynep siz ne yaptiniz, belli mi? gun belli olunca beklemek zevkli oluyo
imran dun koltuktan kafasi ustune dustu. Neymis, koltukta ordan oraya ziplayacakmis.
O kadar pesinde dolandim, gozum ustundeydi ama gozumle tutamadim cocugu.
Kitapliga uzanmaya calisirken hooop kafasi ustune gumledi. Aldim kucagima susturdum, koltuk kenarlarina asilmaya basladi yine. Izin vermeyince basti kiyameti yine. Koltuga cikmasina izin vermedigim icin rahat yarim saat agladi.
Msallah cok enerjik, ve de inatci.
Birkac gundur ellerini birakip durmayi deniyor. Birkac saniye tahammul ediyor, dusucem korkusuyla comeliyor hemen..
Melodi tatil demisken, biz de gun sayiyoruz aldik biletimizi.
Zeynep siz ne yaptiniz, belli mi? Gun belli olunca beklemek zevkli oluyo
oyle yapiyorum alkisliyorum opuyorum aferin ogluma diyorum kendi de seviniyor oyle olunca.
biz biletimizi 17 temmuza aldik, sag saglim gelelim donelim insallah!
elifin okulu ne olucak zeynep ? okullar eylulde acilmiyo mu almanya'da?
herkese slm onceden gırerdım gecmişi okumaaya usenırdım bide şimdiye bak.inşallah butun bebişler iidir.benımkı tam bı canavar surekli cekmece bosaltıyo bıyere gıttımı ne sehpa ustu ne vıtrın bırakmıyo hıç kimseye gıtmek ıstemıyorum bu yuzden duzelır inşallah.yemek sorunumuz devam tabi.bide arkadaslar goren konusmuyomu dıyo.sızınkıler konusuyomu.kızım anne,baba,dede,mami,pepe,gel,al,gol,hov hov dıyo kedi,kopek ve kusa,suya mii diyo boyle yani .
melodi kulağım çınladı geldim hemen:)nasılsın tuğrada iyidir işallah.artık k.knın tadı kalmadı facede takılıyoruz hatta oraya bile bakamadığım zamanlar oluyor.melisa sadece ilgi istiyor pepe oynadığı zaman rahatım bide uyuduğu zaman.
merhaba kızlar, nasılsınız?
biz iyiyiz, havalar ısındığı için çok mutluyum. artık kızımla her sabah dışarı çıkıyoruz, akşamları babasıyla yürüyüş yapıyoruz, dünya varmış, dışarda olmak bile mutlu ediyor beni. hem de kızım gezmeyi çok seviyor bütün kış bunaldı yazık. okullar yarın kpanıyor ama biz öğretmenler için temmuza kadar seminerler var. seminerlerden sonra tatile Antalya'ya gideceğiz , oradan da memeleketim İzmir'e geçeceğiz inşallah. bayramda da ablamla abimin yanına gideceğiz. tatili iple çekiyorum. Ece'yi denize sokmak istiyorum geçen sene denizi çok sevmişti bu sene daha çok tadını çıkarır heralde. benim kızım banyo yapmayı da çok seviyor, ona banyo köpüğü aldım ve banyoda çok eğleniyor.
cıncık kızın yeteri kadar konuşuyor benim ki de öyle. gelişim aşamalarına göre dil gelişiminde şu anda agulama evresini geride bırakıp tek kelime evresine geçtiler. bir kelimeye cümle içeriği kadar anlam yüklüyorlar mesela su dediği zaman biberonumu su doldurup bana ver anlamına geliyor, biz anneler anlıyoruz ya o şekilde.. benim kızım sadece "anne bu ne? ve anne bu benim mi?" hariç bütün konuşmalarını tek kelime halinde yapıyor. ben söylediğimde anlasa da her kelimeyi daha söylemiyor. bir de 16. ayında istatistiklere göre 6 kelime söylemesi yeterli.
evet melodi İzmirli'yim. ben de gelmeyi çok istiyorum, kemeraltı'nı karşıyaka yı gezerim, ece'yi sasalı daki hayvanat bahçesine götürmeyi çok istiyorum, hayvanlara bayılıyor. sen tuğra 'yı kaç kere götürmüşsündür ne güzel.
izne ayrılman ne güzel bebişinle ana oğul vakit geçirirsiniz artık. köyde de ona organik yumurtalar, sütler, meyveler yedirir, mamalar yaparsın artık annesi
kulağın geç çınlamış o zaman.üfff şu face si kaldırsınlar yaaa olanı var olmayanı var
herkes orda ama ben kullanamıyorum malesef. kuzum iyi nasıl olsun. biraz sinirli kızdığında çığlık atıyor. melisa nasıl neler yapıyor.
kv. hala sorun çıkarıyor mu sana?