Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar nasılsınız?
biz de iyiyiz çok şükür. kızım için oto kotuğu bakıyorum, bir türlü seçim yapamadım. kraft ın bir modeli hoşuma gitti, ne alacağıma karar veremiyorum. ben koltuk alsam da kızım koltuğa oturacak mı orası da kesin değil sadece emzirirken kucağımda duruyor. önceki koltuğuna da pek oturmadı, arabada yürüyor, her şeyi ellemeye çalışıyor, kucağımda bir o tarafa bir bu tarafa hareket ediyor, yapmadığı tek şey ise oturmak. onun güvenli bir şekilde seyahat etmesini istiyorum. şehir içinde bir şekilde idare ettik ama uzun yolda oturması gerek, eline oyuncak, sevdiği bir yiyecek vb. versem karşısında maskaralık yapsam da bir süre sonra oturmuyor. günlük hayatta bile oturmayan bir çocuğu arabada nasıl oturtacağım bilmiyorum.
düşünmemlazım haklısın, alıştırmamakta büyük bir hata yaptım. en başlarda tek başına oturtmakta kararlıydım ama öyle ağladı ki, kıyamayıp kucağıma aldım. arabada emzirmemi istediğinde de emzirdim. bütün suç benim. inşallah oturmaya alıştıracağım, ağlamasını da istemiyorum, ona çizgi film videoları izleteceğim koltuğa oturduğunda, bir de koltuğu ona seçtirmeyi düşünüyorum, inşallah bir yolunu bulacağım. teşekkür ederim.
krdln25 hoşgeldin. İstanbul zaten tatil yöresi gibi, her gün kızını bir yere götürsen bitmez. biz sömestirde çok yere gitmiştik, özellikle de Florya'daki ve avm deki akvaryumlara, oyuncak müzesi'ne gitmiştik kızım da çok sevmişti. sen orada yaşıyorsun ki daha çok imkanın var. işin hayırlı olsun, heralde kızını bırakacağın bir büyükanne yok. benim kızıma kayınvalidem bakıyor, o konuda çok rahatım, ilk torun olduğu için de çok sevip ilgileniyorlar, götüreceğim zaman kayınbabamla brlikte pencerede bekliyorlar, kızımda onları çok seviyor. bu konuda nadir şanslı insanlardanımdır heralde.
malesef yok canım annem çalışıyor kayınvalide samsunda telefonda özledim diye ağlamaya gelince ağlıyor ama en ufak bir hayrı yok yeni doğum yaptığımda geldi 1 hafta kaldı akşam 9 da yattı sabahta kalkıp sürekli ordaki torunları için ağladı buna rağmen kızım 7 aylıkken götürdüm görsünler diye ama artık yeter nereye kadar polyanna olabilirimki özlüyorsa gelsin onu oraya bağlayan hiç birşey yok bir kaç yılda benim yanımda kalıp çocuğuma bakabilir ama insanlar bencil yine beni ayagına çağırıyor yüz göz olmamak adına hiç birşey demiyorum en ufak tartışmayada girmem ama artık tavrım net gitmiyorum söylediğin gibi istanbulda olmak en büyük avantajım şilede halamlar var baktım olmuyor 1 hafta oraya götürürüm istediği gibi koşup oynar
düşünmemlazım haklısın, alıştırmamakta büyük bir hata yaptım. en başlarda tek başına oturtmakta kararlıydım ama öyle ağladı ki, kıyamayıp kucağıma aldım. arabada emzirmemi istediğinde de emzirdim. bütün suç benim. inşallah oturmaya alıştıracağım, ağlamasını da istemiyorum, ona çizgi film videoları izleteceğim koltuğa oturduğunda, bir de koltuğu ona seçtirmeyi düşünüyorum, inşallah bir yolunu bulacağım. teşekkür ederim.
krdln25 hoşgeldin. İstanbul zaten tatil yöresi gibi, her gün kızını bir yere götürsen bitmez. biz sömestirde çok yere gitmiştik, özellikle de Florya'daki ve avm deki akvaryumlara, oyuncak müzesi'ne gitmiştik kızım da çok sevmişti. sen orada yaşıyorsun ki daha çok imkanın var. işin hayırlı olsun, heralde kızını bırakacağın bir büyükanne yok. benim kızıma kayınvalidem bakıyor, o konuda çok rahatım, ilk torun olduğu için de çok sevip ilgileniyorlar, götüreceğim zaman kayınbabamla brlikte pencerede bekliyorlar, kızımda onları çok seviyor. bu konuda nadir şanslı insanlardanımdır heralde.
ustun dokmeni ben de cok begeniyorum..
imranin eli yandi