2010 Kasım Anneleri

gözünaydın canım. rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
benimde aklıma geliyor özlem ve merak ediyorum.
hep kuzularımız için çalışıyoruz mecburen. seninki kendini korumak için yapıyor. birde bakıcıyla sıkılıyordur. ha benimki kreşte ama onun kızgınlığı bana hep bana vurup ısırıyor. en çok bana yapıyor. bende 1-2 kere ağzına vurdum ama vurmak denemez yavaşça dokundum. ama hata yaptığımı anladım.
kızsakta sinirlensekte anlamıyorlar.
öğretmenimiz geçici bir dönem sabırlı olup ilgisini başka yöne çekin diyor.
yapmaya çalışıyorum.
babamızda bir iki kez eline vurdu çok kızdım.
çok küçükler daha anlamıyorlar.
sabredicez mecburen.

Pssttt naber guzel anneler
Kizlar butn calisan annelerin ortak derdi bu sanirim. Gecen gun kaynimin kizina baktim. Iki bucuk yasinda cici bi kiz imranla oynadilar hic sorun cikarmadi masallah. Annesi bi geldi huysuzlasti birden. Bir de fransizca bir tabir var genelde butun anneler cocuklarina emrederler " hemen susuyosun" anlamina geliyo. Annesine oyle baguriyo bacak kadar boyuyla. Eltim uzuluyo bak ne diyo diye.. Ben de sasirdim oyle demesine.. Insallah buyuyunce anlarlar sizi ne diyim
Neyse kizlar ben turkiyeye geliyorum insallh. Bize Dua edin yolculuk icin ...

Merhabalar;
Nasılsınız anneler?
Uzun zaman oldu uğramayalı aslında okuyorum ama yazamıyordum bugüne yazmak nasip oldu :)
Bizde herşey aynı walla hayat devam ediyor. İş ev ve Ataberk derken günler geçiyor.

hayırlı ramazanlar arkadaşlar...küçük kızım uyuyunca yazma fırsatım oldu...Kızım çok yaramaz oldu herşeyin tepesine çıkıp zıplamaya başlıyor istediği olmayınca çığlığı basıyor...annelik gün geçtikçeç zorlaşıyor:))

selam hanımlar cocuklar buyudu artık yavaş yavaş dillenmeyede başladılar ama hep gözüm üzerinde her an bir şeyi karıştırıp kendine zarar verir diye anne olmak çok zor ama bir o kadar da harika ne diyeyim her şeyin bir bedeli oluyor

merhaba kızlar, biz de tatilden döndük.Antalya, İzmir ve Ankara'ya gittik. çok güzel vakit geçirdik, Ece hayatında bir sürü ilki gerçekleştirdi, çok farklı tecrübeler edindi. ata bindi, lunaparkta çeşitli oyuncaklara bindi, denize girdi, kum ve taşlarla özgürce istediği kadar oynadı, hayvanat bahçelerinde çeşitli hayvanlar gördü, güvercin besledi, en sevdiği hayvan olan at çiftliğine gitti, Anıtkabir'i ziyaret etti, müzelere ve antik kentlere gitti, benimle alışverişe çıktı ve daha bir sürü aktivite yaptı. onun kadar ben de eğlendim ve dinlendim, darısı henüz tatile gitmeyenlerin başına.

mesajlarda sizin de bahsettiğiniz gibi bebişler artık çok yaramaz oldular, arkanı dönmeye gelmiyor. ben de dün tepsiyi içeri götürürmeden önce masanın üstüne koymuştum, arkamı döndüğümde Ece tepsiyi çekiyordu son anda yakaladım, artık tezgahın ucuna yetişebiliyor bu yüzden bıçakları da tezgahta bırakmamaya çalışıyorum. Allah hepsini korusun.

Ooo. Uzun zaman olmus en son hamilyelik habertini vermek icin geldim sanirim simdide dogum haberini vermek icin belki bayramdan once belki bayramdan hemen sonra geliyor kizimiz hayirlisi ile insallah du aedin kizlar...

Sizler nasilsiniz son sayfayi okudum sadce yigitin vurma huyu yok allahtan ama ben gerilirsem oda gergin oluyor hircinlasiyor...size vurunca siz sarilin opun sevgi gosterin zor ama en dogrusu bu...gergin ougumda ki bu aralar cok gerginim bagiriyorum sonra uzuluyorum hemen sariliyorum buda dengesiz bir tavir ama gecicek insallah...

Kubra geldinmi turkiyeye acaba

infox sağlıcakla bebeğini kucağına al inşallah. ne güzel ! bir oğlunve bir kızın oluyor.

merhaba güzel anneler bir doğum haberide benden günüm belli oldu 3 eylülde oğlumuzu kucağımıza alıcaz inşallah hayırlısıyla adını eymen koymaya karar verdik bizi zor günler bekliyor Allah yardımcımız olsun:)))

selaaam herkese. kimler var buralarda, görüşemediğimiz arkadaşları özledim, burda muhabbeti de özlemişim

Son düzenleme:
bendende herkese selamlar
hepinizi özledim bir saat ayarlasakta bari o saat diliminde girip iki cift laf etsek nasil olur:26:
bana gece 23.00 uyar sizede uyuyorsa beklerim

Selam kizlar bende ugramayali bir sene oldu herhalde. çocuklarimziin ikinci sogum gunleri yaklasti nerdeyse :) nasilsiniz oiyimisiniz? bebisleriniz nasil?

herkese selamlar cocuklar büyüdükçe kimsecikler uğrayamaz oldu buralara.sağolsun oğlum dakka yerinde durmuyo.gözümün önünden ayrıldığında yaramazlık peşinde amannn ne zormuş cocuk byütmek bee annemi simdi cookkk iyii anlıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…