- 26 Mayıs 2008
- 9.722
- 23
- 41
bide annemlere gidiyorum hasta olsa melisa annesigilde hasta oldu diyor.annemlerin evi sobalı sıcacık,bizim ev ısınmıyor buz gibi sms nedense oraya gitmemizden dolayı çatlıyor..kendilerinin doğalgazlı evleri aylık 50tl fatura geliyor oraya gidince bişey olmuyor,üşümüyor ama işte annemgil olunca orada hasta oluyoruz nedense.valla ben bu konularda hakkımı helal etmiyorum,aynılarını çeksin kızları.ettiklerini buluyorlar ama anlamazlar,sadece kendilerini beğenirler.çok görgülüdürler kendilerince ama insanlıkları yok malesef,allah korkuları yok.canım öncelikle çok çok geçmiş olsun kuzuna. öksürük çok zor geçiyor bilirim. bak biz eylülden beri hep hastalandık. bir ben bir oğlum. bu kadar çok hastalandığımı bilmem ben. 1 hafta 10 gün öksürmüyorsa yine başlıyordu. antibiyotik bizde kullandık. sonra hemen geçmedi ma bir daha ilaç filan vermedim.
kv. sabah sabah yine sinirlerimi zıplattı. senin yakınında olsam bende gelip ağzıma geleni söylerdim. bakamadı diye birşey yok beyni çalışmıyor mu?
arkadaşımın çocuğu evde bakıldığı halde bronşit oldu. hemde aileden biri bakıyor.
evi doğalgazlı. ama çocuğun hasta olmaması onun bağışıklı sistemini güçsüz kılar. bunu düşünemiyor mu? hangi anne çocuğunun burnunun aklmasını ister?
giden para olsun sağlık değil. para bulunur ama sağlık giderse o zaman dünyaları versen kıymeti kalmaz.tedaviyle çocuğun olabilir, olmuş ya buna şükür etmiyor. bak kendi evladının başına gelmiş.
sen emzir canım hiç duyma deiğini. o kendini söylüyor gibi düşün.
az olsun sütün emziriken kızınla yaşadığın o duygusal bağ önemli gerisini takma.
kızın sana anne dediğinde annem canım yavrum de çatlasın kadın.
ama devam etsin böyle yapmaya o kadar çok günaha giriyor ki, bunun hesabını nasıl verecek merak ediyorum. allahından bulsun!
burda kimse olmuyor ama yaz yine ben bakıyorum cevap yazarım.
canım git yanına süper ötesidirler,bizim gibi görümce kv bulunmaz derler.bide daha bizi beğenmezler,yemin ediyorum allah şahit 9 yıllık evliyim bir gün gıkım çıkmadı.ettikleri laflara sadece susuyorum,çünkü rabbim çok büyük ona sığınıyorum.kimsenin ahı kimsede kalmaz,bir başkası olsaydı şimdiye kadar 1000 defa boşanmıştı.eşim hiç bir zaman benden yana olmadı,hep ailesi haklı ona göre.yabangülü ne bu kv cahillikleri,adam gibi mantıklı görgülü bilgili neden kv bizi bulmaz.eşin senden yanaysa gerekirse yapıştır cevabı kadına birde az görüş mesafe koy.ben asla bu kadar konuşturmam.hata sende canım saygı hakedene gösterilir(
Selam kızlar masaAllah bebeklerimuz buyudude konuşmaya çalışıyorlar,Yusufta anne,baba,gitti,bitti ve Allah diyor babaannesi ile namaz kiliyor ağzını mirildatiyor dua okumuş gibi yapıyor. Genelde arabalar ile oynuyor ve burda hava güzel olduğu için sürekli disardayiz parklarda kumların içinde oynuyor eve geldiğimizde çığlık atıp ağlıyor ) 1 ağustosta anaokuluna başlıyacak. Bebek arabasınada binmek istemiyor sürekli yürümek istiyor elini tutmama izin vermiyor başına buyruk bi çocuk olacak belli. Bide hastalancak gibi burnu tıkalı surup veriyorum insaAllah ilerlemeden gecer.haftayada temizlik yapacam bahar temizliği için erken ama ev çok kirlendi artik yusufum hastalannazda rahat temizligimi yaparım insaAllah bizde duruml:ar böyle
selam kızlar bayağı boşlamışız burayı,nasılsınız hasta kuzulara geçmiş olsun.benim oğlum yürümeye karar verdi sonunda hiç oturmuyor çok şükür bugüne:))
Selam kızlar masaAllah bebeklerimuz buyudude konuşmaya çalışıyorlar,Yusufta anne,baba,gitti,bitti ve Allah diyor babaannesi ile namaz kiliyor ağzını mirildatiyor dua okumuş gibi yapıyor. Genelde arabalar ile oynuyor ve burda hava güzel olduğu için sürekli disardayiz parklarda kumların içinde oynuyor eve geldiğimizde çığlık atıp ağlıyor ) 1 ağustosta anaokuluna başlıyacak. Bebek arabasınada binmek istemiyor sürekli yürümek istiyor elini tutmama izin vermiyor başına buyruk bi çocuk olacak belli. Bide hastalancak gibi burnu tıkalı surup veriyorum insaAllah ilerlemeden gecer.haftayada temizlik yapacam bahar temizliği için erken ama ev çok kirlendi artik yusufum hastalannazda rahat temizligimi yaparım insaAllah bizde duruml:ar böyle
canım sen yurtdışında mıydın?
burda anaokulu 4 yaşında başlıyor. ondan şaşırdım anaokulu diyince.
benimki kreşte. ama orda da 6 yaşına kadar çocuklar var.
yaş gurupları ayrı zaten. benimki 0-3 yaş gurubunda.
gitmesi tabi ki yararlı olur. evde kim bakarsa baksın yeterli olmaz elbette.
sosyal olur paylaşmayı öğrenir.
hayırlısı olsun canım.
selam kızlarrr çok özlüyorum sizi kimse yok diye yakınamıyorum bile çünkü bende giremiyorum( çocuklar çok hareketli malum onlarla uğraşmak yetmiyor gibi farklı farklı sorunlarda çıkıyor bu aralar tam bunalım modundayım yaşanan bütün zorluklarla başediyorda insan o sıkınıtnın içinde çocuğuna yetersiz kalmayı hazmedemiyor evlat nasıl birşeymiş insan asla asla kabul etmem dediği herşeyi evladı için kabul edip susup oturuyor......ceren bildiğiniz gibi çılgın işte :) bana çok şımarıyor annem eşim babam kardeşim bu çocuk sadece sende böyle diyor her dediğini yapıyormuşum amannn umrumda bile değil evet yapıyorum inşallah hayat boyuda her istediği yerine gelir bu aralar deli gibi çalışıp kafa dağıtmya ihtiyacım var çocuğumu kreşe vermeye kıyamıyorum aranızda varmı kreşe veren ben 3 yaşını bekliyorum
face yok mu canım herkes orda, daha kolay oluyor mesajlaşmak falan. gel seni de bekleriz.hasta bbeklere gecmis olsun..
kimse girmiyor artik buralara.. ben cok bunaliyorum bu siralar.....
zeyncim ben tek cocukla zor yetişiyorum valla allah yardımcın olsun. büyüyene kadar hiçbirşey tam olmayacak artık ne yapalım onlar sağlıklı olsunlar da ev mev önemli değil. kızın da kocaman olmuş maşallah, günler geçip gidiyor..selam kizlar hayirli cumalar kimseler ugramiyor artik
bizim ömer iyice yaramaz oldu saniye oturmuyor heryeri karistiriyor üstüne üstlük cokta pasakli evde temiz yer kalmadi bazen ev islerine yetisemiyorum oldugu kadar napalim büyüyene kadar idare edicez allah hepsine saglik uzun ömür versin
yarinda kizimin dogumgünü 15 yasina giriyor cocuklar büyüdükce kendimi yaslanmis hissediyorum
face yok mu canım herkes orda, daha kolay oluyor mesajlaşmak falan. gel seni de bekleriz.
zeyncim ben tek cocukla zor yetişiyorum valla allah yardımcın olsun. büyüyene kadar hiçbirşey tam olmayacak artık ne yapalım onlar sağlıklı olsunlar da ev mev önemli değil. kızın da kocaman olmuş maşallah, günler geçip gidiyor..