2010 Kasım Anneleri

bide annemlere gidiyorum hasta olsa melisa annesigilde hasta oldu diyor.annemlerin evi sobalı sıcacık,bizim ev ısınmıyor buz gibi sms nedense oraya gitmemizden dolayı çatlıyor..kendilerinin doğalgazlı evleri aylık 50tl fatura geliyor oraya gidince bişey olmuyor,üşümüyor ama işte annemgil olunca orada hasta oluyoruz nedense.valla ben bu konularda hakkımı helal etmiyorum,aynılarını çeksin kızları.ettiklerini buluyorlar ama anlamazlar,sadece kendilerini beğenirler.çok görgülüdürler kendilerince ama insanlıkları yok malesef,allah korkuları yok.
canım git yanına süper ötesidirler,bizim gibi görümce kv bulunmaz derler.bide daha bizi beğenmezler,yemin ediyorum allah şahit 9 yıllık evliyim bir gün gıkım çıkmadı.ettikleri laflara sadece susuyorum,çünkü rabbim çok büyük ona sığınıyorum.kimsenin ahı kimsede kalmaz,bir başkası olsaydı şimdiye kadar 1000 defa boşanmıştı.eşim hiç bir zaman benden yana olmadı,hep ailesi haklı ona göre.

maşallahh ne tatlı oluyordur namaz kılarkenbiraz daha bekle temizlik için havalar bi ısınıyor bi soğuyor.

maşallah ona....bende gecen hafta basladım yagmur yagdı

6 yasından once cocuklarınıza oksuruk surubu vermeyın yazıyordu dun sabah gazetesınde dra sormadan ılac verme bence

tesekkur ederim bafo..

delimavi gozunuz aydin! masallah.. darisi basimiza da hic istekli degil benim oglum :s denemekle bile denemek istemiyor. sirtini koltuga dayip gel diye kollarmi uzatiyorum hemen comeliyor..

hazal burda 3 yasinda veriliyor. daha oncesi kres olarak var. sadece calisan anneler verebiyorlar krese. digerine 3 yastan itibaren herkes gonderebiliyor..

yabangulum keske gikin ciksaymis simdiye kadar. tepene cikmazdi kaynanan.
bu arada kizina gecmis olsun.

imranin ates ve oksurugu gecti cok sukur. ama ishal oldu. gunde 10 kereden fazla degistirdigimi biliyorum :s neyse bu gun sadece 3 kere yapti cok sukur biraz azaldi.
bu arada o kadar zayifladi ki!!! yuzu kucuck kaldi bacaklari inceldi. sali gunu asi yapmaya goturdum dr tartti 1 kilo vermisti. ishali sali gunu basladi bu gun cumartesi. herhalde 750 gr daha vermistir..

Evet cnmyurtdışındayim, o zaman burasi kreş oluyor burda anaokulu yok kresten sonra okula başlanıyor dediğin gıbı hayırlısı )

Yabangulum çok tatlı oluyor gerçekten onu öyle görünce bende mutlu oluyorum.bafocum sağol cnm:)) valla mart ayı sürekli güneşliydi burada ama dünden beri hava soğumaya başladı burda poske tatili var hazır tatilken işleri aradan cikartiyim dedim bakalım havalar duzelurse hemen başlıcam insaAllah düzelir ya )düşünmemlazim her ülke farklı oluyor, burda üç yaşındanöncede gönderebilirsin genelde çalışan anneler gönderiyor. Yusufta evde çok sıkılıyor her çocuk gibi arkadaaslarıile vakit geçirmek istiyor kreş öncesi arkadaş grubuda var. Burda krese gitmeyen çocukları aynı kreş gibi bir yere götürüyoruz orada kendi yaşıtları ile oynama fırsatı buluyor.

YABANGÜLÜM sabrına hayran kaldım valla. ama ben bu kadar çekemezdim doğrusu.
rabbim inşallah mükafatını verir.

DÜŞÜNMEMLAZIM imran açok geçmiş olsun canım. ishal çok sarsıyor çocukları.
bizimde diş nedeniyle 1 aydan fazla zamandır kakası değişken.
aklında olsun ishale havuç çok iyi geliyor.
1 iri havucu ince ince dilimleyip haşla.
sonra çatalla ezip yedir. iyi geliyor.
ben kakası sulu olursa ertesi gün haşlayıp kreşe yolluyorum.
suyunu çok koymazsan suyu çekiyor ve beraber ezip verirsin.

Sagol melodi. Ishalimiz cok sukur dun itibariyla gecti.
dr havuc ve princ haslayip yedir demisti. Havucu sade olarak hic sevmedi kucukken de yemiyordu zaten. Princ pilavini bile yemiyo haslanmisini zorla tikadim kustu.
Sadece haslanmis patates ve muz yedirdim. Ikisini de bayila bayila yiyen cocuk, her gun yemekten bikti :) ama ise yaradi sukur. Aslinda bence antibiyotik yan etki yapti. Yapabilirmis zaten.

Son düzenleme:
selam kizlar nasilsiniz
ben bir hafta önce geldim cok güzel bir tatil gecirdim gittigime degdi
sizler nasilsiniz insallah hersey yolundadir hasta bebekler varmis gecmis olsun

selam kızlarrr çok özlüyorum sizi kimse yok diye yakınamıyorum bile çünkü bende giremiyorum ( çocuklar çok hareketli malum onlarla uğraşmak yetmiyor gibi farklı farklı sorunlarda çıkıyor bu aralar tam bunalım modundayım yaşanan bütün zorluklarla başediyorda insan o sıkınıtnın içinde çocuğuna yetersiz kalmayı hazmedemiyor evlat nasıl birşeymiş insan asla asla kabul etmem dediği herşeyi evladı için kabul edip susup oturuyor......ceren bildiğiniz gibi çılgın işte :) bana çok şımarıyor annem eşim babam kardeşim bu çocuk sadece sende böyle diyor her dediğini yapıyormuşum amannn umrumda bile değil evet yapıyorum inşallah hayat boyuda her istediği yerine gelir bu aralar deli gibi çalışıp kafa dağıtmya ihtiyacım var çocuğumu kreşe vermeye kıyamıyorum aranızda varmı kreşe veren ben 3 yaşını bekliyorum

krdlncim çocuğun her istediğini yapman yalnuş bence.
her istediğini yaparsan baş edemezsin doyumsuz ve mutsuz bir çocuk olur.
hepimiz evladımızı seviyor ve kıyamıyoruz ama durmayı hayırı bilmeli.
ben ağladığında istediğini yapmıyorum.
içim acıyor ama mecburum.
istediğini verirsem beni kullanır. hayır ise hayırdır.
hepimiz isteriz evlatlarımıza her şeyin en iyisini vermeyi.
ama sen böyle alıştırırsan ilerde isteklerini elde edemeyince çok mutsuz olur.
maalesef ki kimsenin her istediği yerine gelmiyor.
kreş konusunda biz 9 aydan beri kreşteyiz canım.
3 yaş bence geç bir dönem. 1,5 yaşından sonra verebilrisn.
yada oyun guruplarına katıl.
çocuk sosyal olmayı paylaşmayı öğreniyor.
sende kendine zaman ayırır çalışırsın.
[
QUOTE=zeyn77;23921067]selam kizlar nasilsiniz
ben bir hafta önce geldim cok güzel bir tatil gecirdim gittigime degdi
sizler nasilsiniz insallah hersey yolundadir hasta bebekler varmis gecmis olsun[/QUOTE]

hoşgeldin zeyn

merhba ızlar nasılsınız bebekler büyüdü herkes urayı boşladı havalar ısındı bn her gün kızımı parka götürüyorum pert oluyor daha eve dönüş yolunda arabasında uyuyup kalıyor oh bende dinleniyrum

Selam kizlar nasilsiniz ben hic vakit bulamiyorum buraya girmek icin umarim herkes iyidir hasta olan bebisleri cok opuyorum bizde 15_2o gun once evde otururken bronsit olduk nasil oldu bilmiyorum zaten idrr yolu enfeksiyonundan hala çekiyor kizim hepinizi cok opuyorum gorusmek uzere

MERHABA GÜZEL ANNELER.
BİRÇOK ANNEMİZ KULLANDIĞI VE KALİTELİ OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜ ÇİN MALI OLMADIĞINI-BPA İÇERMEDİĞİNİ DÜŞÜNDÜĞÜ BEBEK ÜRÜNLERİNİ SEÇTİ.
SİZ DE GÖRMEK VE ÇEVRENİZDEN KALİTELİ OLDUĞUNU DUYDUĞUNUZ ÜRÜNÜ SEÇİM YAPMAK İÇİN ANKETE OY VERİN.SİZDEN SONRAKİ ANNELERE FİKİR VERMİŞ OLURSUNUZ.BENİM GİBİ İLK BEBEĞİ OLACAK ÖNERİYE İHTİYAÇ DUYAN ÇOK ANNE VAR.FİKİRLERİNİZ ÖNEMLİ KIZLAR ŞİMDİDEN SAĞOLUN.BEBİŞLERİNİZLE MUTLU GÜNLERE
RUMUZ:2012 AĞUSTOS ANNE ADAYI :119: :119:

EN KALİTELİ BEBEK DETERJANI
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/520429-kaliteli-bebek-deterjani.html

EN KALİTELİ BİBERON
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/520276-kaliteli-biberon.html

EN KALİTELİ EMZİK
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...niz-almayi-dusunuyorsunuz-2.html#post24118612

selam kizlar hayirli cumalar kimseler ugramiyor artik

bizim ömer iyice yaramaz oldu saniye oturmuyor heryeri karistiriyor üstüne üstlük cokta pasakli evde temiz yer kalmadi bazen ev islerine yetisemiyorum oldugu kadar napalim büyüyene kadar idare edicez allah hepsine saglik uzun ömür versin

yarinda kizimin dogumgünü 15 yasina giriyor cocuklar büyüdükce kendimi yaslanmis hissediyorum

Son düzenleme:
hasta bbeklere gecmis olsun..
kimse girmiyor artik buralara.. ben cok bunaliyorum bu siralar.....
face yok mu canım herkes orda, daha kolay oluyor mesajlaşmak falan. gel seni de bekleriz.

zeyncim ben tek cocukla zor yetişiyorum valla allah yardımcın olsun. büyüyene kadar hiçbirşey tam olmayacak artık ne yapalım onlar sağlıklı olsunlar da ev mev önemli değil. kızın da kocaman olmuş maşallah, günler geçip gidiyor..

canim sagolasin valla cogu zaman yetismek zor ama genede hallediyoruz

toprak nasil, büyümüstür yaramaz öp yerime

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…