2010 Kasım Anneleri

Elif kocaman olmus masallah okul disinda omerle ilgileniyordur.. Sana yardimci,destek biraz daha buyuyunce arkafas bile olur :)

kızlar nerelerdesiniz?
Düsünmemlazım ve zeyn arada girerdi.
Herkes kuzusunun peşinde koşuyor sanırım.
Başka yerlerde toplananlar var.
Burası iyice terki diyar oldu.
Aymes yabangülüm gelirdi onlarda yok.

Melodicim gecenin bu vakti yattigim yerden yaziyorum:)
Butun anneler gibi cocuk pesinde kosturuyorum ben.. Tek yeni haber diyete baslamam :)
En azindan 5 kilo vermegi planladim bakalim gayret benden taktir allahtan :) dua edin bana..
boncugunun boncuk gozlerinden cok optum.. Gorusuruz

Son düzenleme:
Melodicim gecenin bu vakti yattigim yerden yaziyorum:)
Butun anneler gibi cocuk pesinde kosturuyorum ben.. Tek yeni haber diyete baslamam :)
En azindan 5 kilo vermegi planladim bakalim gayret benden taktir allahtan :) dua edin bana..
boncugunun boncuk gozlerinden cok optum.. Gorusuruz

kübra bende diyetteyim insallah cabucak kurtuluruz kilolardan:KK76:

aleykum selam delimavi :) iyi haber var gibi
tartida 1 kilo gitmis gibi duruyor :21:
vucudumda degisiklik farkedilmiyor tabi :KK1:

ya benim oglumnun yurumeye hic niyeti yok. ayakta durdurmaya calisiyorum dizlerini katliyor,
artik ruyalarimda da yurudugunu goruyorum..
aslinda sukur olsun kafasina koydugunu yapmadan rahat etmeyen, bana da ettirmeyen bir cocuk.
ama yurumeyi kafasina koymuyor, cabalamiyor, denemiyor.
koltuk kenarlarinda, elinden tuttugumda, arabasini ittirerek yuruyor. yanlz yurumek istemiyor ama. hic bir istegi yok.
bir de buyuklerin bana akil, moral vermesi gerekirken, ben onlara moral veriyorm bu konuda. cok anlayislilar mubarek!

ya benim oglumnun yurumeye hic niyeti yok. ayakta durdurmaya calisiyorum dizlerini katliyor,
artik ruyalarimda da yurudugunu goruyorum..
aslinda sukur olsun kafasina koydugunu yapmadan rahat etmeyen, bana da ettirmeyen bir cocuk.
ama yurumeyi kafasina koymuyor, cabalamiyor, denemiyor.
koltuk kenarlarinda, elinden tuttugumda, arabasini ittirerek yuruyor. yanlz yurumek istemiyor ama. hic bir istegi yok.
bir de buyuklerin bana akil, moral vermesi gerekirken, ben onlara moral veriyorm bu konuda. cok anlayislilar mubarek!
canım benimkide uzun süre sokakta elimi bırakmadı sonra birden bıraktı ama ,güven sorunu vardı ben hiç yürütmedim ilgilenmedim kendi isteyince elimi tuttu şimdi koşuyor.üstüne düşme derim.2 ay daha bekle olmazsa doktora götürürsün canım.kilo vermeye devam inşallah:))

sagol delimavi. imran zaten surekli doktor kontrolunde. allaha sukur yurumesi icin bir engeli yok, ama denge sorunu yasiyor. ayakta desteksiz durmaya cabalmak istemiyor... neyse..
bu gun ailecek avmye gittik. bi magazada jinekologumla karsilastim. konustuk, bebegini sormak icin aramak istedim ama cesaret edemedm dedi. iyi mi diye sordu,
super dedim, saglkli bir cocuk, hic bi sorun yok, sadece yurumuyor dedim. sevindi, sasirdi. benim kizim 24 aylikken yurudu, onemli degil takma kafana dedi. ben de oyle demesne sasirdim :)
tam giyinme kabininin onunde gerceklesti dialogmuz, esim magazada imrani oyaliyordu, gosterdim. sonra o da esimin yanina gitmis, konusmus..
bir de bana dediki fransizcani cok gelistirmissin, daha guzel konusuyorsun dedi :KK9: puhahaa kose etti beni

sagol delimavi. imran zaten surekli doktor kontrolunde. allaha sukur yurumesi icin bir engeli yok, ama denge sorunu yasiyor. ayakta desteksiz durmaya cabalmak istemiyor... neyse..
bu gun ailecek avmye gittik. bi magazada jinekologumla karsilastim. konustuk, bebegini sormak icin aramak istedim ama cesaret edemedm dedi. iyi mi diye sordu,
super dedim, saglkli bir cocuk, hic bi sorun yok, sadece yurumuyor dedim. sevindi, sasirdi. benim kizim 24 aylikken yurudu, onemli degil takma kafana dedi. ben de oyle demesne sasirdim :)
tam giyinme kabininin onunde gerceklesti dialogmuz, esim magazada imrani oyaliyordu, gosterdim. sonra o da esimin yanina gitmis, konusmus..
bir de bana dediki fransizcani cok gelistirmissin, daha guzel konusuyorsun dedi :KK51: kose etti beni

düsünmemlazım hiç üzme kendini. birşeyi tutup yürümesi bile güzel bir gelişme. benimkide geç yürüdü. 16 aydan sonra başladı yürümeye. yakında seninkide yürür.
erkeklerde biraz geç oluyor yürüme olayı.
kendi canı istediği zaman yürür.
yürümek onlar için çok farklı bir heyecan.
benimkide çok heyecanlı olduğu için cesaret edemedi epey zaman.

herkesin anneler günü kutlu olsun.

zeyn naber? paşan nasıl?
benim kuzu çok fena oldu valla.
inatçı ve sürekli ısırıyor.
hatta kendi elini kolunuda ısırıyor.

zeyn naber? paşan nasıl?
benim kuzu çok fena oldu valla.
inatçı ve sürekli ısırıyor.
hatta kendi elini kolunuda ısırıyor.

canim iyiyiz cok sükür sen ve tugra nasilsiniz:KK16:
bizimkide cok hareketli parka cikiyoruz oynamak yerine direk yola kaciyor tabi bende arkasinda ana ogul kosturuyoruz yollarda:KK1:
ömerde biara cok isiriyordu ama simdi unuttu seninkide unutur merak etme:KK31:

Merhabalar kasım anneleri...uzun zamandır görüşemiyoruz bazen girip bakıyorum ama Sueda yazmama izin vermiyor:)) Hamilelikteki günlerimizi özledim...Kuzular büyüdükçe zaptedilmesi zorlaşıyor benim kızımda çok hareketli...Biz şubatta eş durumu tayiniyle trabzona geldik Halk Eğitim merkezine çıktı tayinim liseli kızlardan sonra şimdi kocaman annemden yaşlı öğrencilerim var kurdele nakışı öğretiyorum onlara çeyiz yapıyoruz yani:)) Bende Suedanın çeyizine başlasam mı ne yapsam:)

Hepinizi öptük...Sueda'nın son halleri ve Kurdele nakışından işlediğim bir havlu...

Eklentiler

• $DSCN6126.jpg
    $DSCN6126.jpg
    140,4 KB · Görüntüleme: 37
  • $DSCN6043.jpg
    $DSCN6043.jpg
    62,6 KB · Görüntüleme: 43
  • $DSCN6065.jpg
    $DSCN6065.jpg
    88,2 KB · Görüntüleme: 44
merhaba kızlar, nasılsınız? biz iyiyiz şükür. havalar güzel oldukça dışarı çıkıyoruz kızımla, parka gidiyoruz, kaydırak salıncak derken çok eğleniyoruz. büyüdükçe daha sevimli oldular. dışardan eve girmek istemiyor hiç. ayakkabısını dolaptan alıp sürekli bana getiriyor dışarı çıkalım diye. dün parkta kızım bir çocukta görüp ayrılmak istemeyince arkadan kontrol edilebilinen bisikletlerden aldık ama bugün hava kötü olunca dışarda süremedik tabi. bir de gördüğü her şeye "anne bu ne?" diye defalarca soruyor. bütün işleri birlikte yapıyoruz. sizin bebişler neler yapıyor?

hlyvz maşallah kızın çok tatlı, bu bebişlerin dişleri farklı çıkıyor heralde benim kızımın ön alt ve üst sekiz dişi arka üstte iki dişi var, boşluk bırakıp çıkması bana çok garip gelmişti:KK1: havlu da çok güzelmiş eline sağlık.

selam kızlar.
hllyvz maşallah kızına pek tatlı olmuş. havluda çok güzel eline sağlık.

eceberk senin kızın baya dillenmiş maşallah.
benimki daha doğru dürüst anne demiyor.
dişelr konusunda bizimde alt üst 8 diş ve 4 tane de azı dişi var. dediğin gibi ön diş ile arasında 1 boşluk var. köpek dişi sonradan çıkıyor sanırım.

zeyn oğlum iyi çok şükür. kreşe devam ediyoruz. şu tatilimiz gelse de köye gitsek diye gün sayıyoruz. umarım ısırma huyunu çabuk bırakır.

X