- 18 Ekim 2009
- 3.947
- 108
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elif kocaman olmus masallah okul disinda omerle ilgileniyordur.. Sana yardimci,destek biraz daha buyuyunce arkafas bile olur :)[/QU
evet canim bayagi faydasi oluyor abla kardes oynuyorlar
Melodicim gecenin bu vakti yattigim yerden yaziyorum:)
Butun anneler gibi cocuk pesinde kosturuyorum ben.. Tek yeni haber diyete baslamam :)
En azindan 5 kilo vermegi planladim bakalim gayret benden taktir allahtan :) dua edin bana..
boncugunun boncuk gozlerinden cok optum.. Gorusuruz
canım benimkide uzun süre sokakta elimi bırakmadı sonra birden bıraktı ama ,güven sorunu vardı ben hiç yürütmedim ilgilenmedim kendi isteyince elimi tuttu şimdi koşuyor.üstüne düşme derim.2 ay daha bekle olmazsa doktora götürürsün canım.kilo vermeye devam inşallah:))ya benim oglumnun yurumeye hic niyeti yok. ayakta durdurmaya calisiyorum dizlerini katliyor,
artik ruyalarimda da yurudugunu goruyorum..
aslinda sukur olsun kafasina koydugunu yapmadan rahat etmeyen, bana da ettirmeyen bir cocuk.
ama yurumeyi kafasina koymuyor, cabalamiyor, denemiyor.
koltuk kenarlarinda, elinden tuttugumda, arabasini ittirerek yuruyor. yanlz yurumek istemiyor ama. hic bir istegi yok.
bir de buyuklerin bana akil, moral vermesi gerekirken, ben onlara moral veriyorm bu konuda. cok anlayislilar mubarek!
zeyn naber? paşan nasıl?
benim kuzu çok fena oldu valla.
inatçı ve sürekli ısırıyor.
hatta kendi elini kolunuda ısırıyor.