- 18 Ekim 2009
- 3.947
- 108
zeynep ne yazistin oraya sormasi ayip :s :26: son defa bakayim dedim kimse varmi diye sen varmissin
maşallah babası uzun boylu dimi,babasına çekebilir.melisa 12,400gr boy81 bizim babamız uzun boylu,babasına çekmiş kızım,zaten tıpkı babasına benziyor:)
canım biraz kafam karıştı anlattıklarından ama sen anladığım kadarıyla toz mama kullanıyormuşsun, sonra 1 yaş sütü almışsın.
aynı sütün toz olanı da var diyorsun. yani hangisine alıştıysa onunla devam et.
normal inek sütü 1 yaşından sonra diyor ama
bu mamaların 1 yaş sütleri bence daha faydalı. (süt ya da toz)
zaten 1 yaş junıor diye geçiyor.
ama için rahat edecekse dr. sor.
ben sormadım toz mamayla davam ediyorum.
özellikle benimki anne sütü almadığı için inek sütü yerine tercihim bundan yana.
oglum ishal oldu bütün gün su gibi kaka yapti hemde gazli simdide alti pisti hicbirseyde yemedi yemegi görünce agzini kitliyor kafasini saga sola ceviriyor istemem diye niye böyle oldu anlamadim midesinimi bozdu yoksa dismi gelicek bilemedim damaklarida iyice kabardi biran önce ciksada su disler kurtulsak
günaydın arkadaşlar dünden beri çok giren olmamış sayfa aynı yerinde kalmış :)
Zeynep su dün düşmüş alnının ortasında koca bi şişlik ve morarıklık var çok üzüldüm yawrumu öyle görünce kim bilir nasıl ağlamıştır annem utanarak anlatıyo onun suçu değil tabiki düşe kalka büyüycek onada dedim zaten sen ne kadar korusanda olucak bunlar diye am insan görünce bi tuhaf oluyo
günaydın arkadaşlar dünden beri çok giren olmamış sayfa aynı yerinde kalmış :)
Zeynep su dün düşmüş alnının ortasında koca bi şişlik ve morarıklık var çok üzüldüm yawrumu öyle görünce kim bilir nasıl ağlamıştır annem utanarak anlatıyo onun suçu değil tabiki düşe kalka büyüycek onada dedim zaten sen ne kadar korusanda olucak bunlar diye am insan görünce bi tuhaf oluyo
valla inanın bu tuvalet eğitimi konusunda kafam çok karıştı.çevremde arkadaşlarım dahil herkes çok erken diyor bu yaş için. ama 2 yaştan sonra da inat dönemi oluyor. bu inat döneminden önce alıştırmak daha mantıklı gibi.
acaba lazımlık alıp tuvalete gittiğimde onu da karşımda oturtup konuşarak atlatsam en azından yaza kadar alışma dönemini tamamlamış oluruz. ben 2 aydan beri altını alırken çiş nerde diyorum eliyle bezini tutup gösterip gülüyor. kakası içinde elini tutup arkasına tutup kaka burda diyorum. buna alıştı sayılır. ısrar etmeden sadece alıştırmak için lazımlığı deneyebiliriz. bunu kv. anlatayım. 2 yaşından sonra tuvalet eğitimi verenlerin yazılarını okudum. hepsinde genel olarak bir inatlaşma söz konusu.
allah kolaylık versin diyorum.