- 18 Ekim 2009
- 3.947
- 108
woow toplam kaç dişi var cnm?
günaydın arkadaşlar bikaç gündür yoktum pazartesi gecesi kayınbabamı kaybettikçok zor günler geçiriyoruz allah taksiratını affetsin mekanı cennet olsun inşallah
brc doğum gününüz kutlu olsun. sağlıklı, mutlu nice yaşlara inşallah...
çok güzel yazmışsın çok duygulandım.
düşünmemlazım şu ara duygusal bir dönemdesin sanırım. insan bazen elinde olmadan geçmişi düşünüp duygusallaşabiliyor.
ama bak bebişinle birliktesin ve 1 yıl su gibi akıp geçti.
aymes başın sağolsun canım. rabbim taksitaratını affetsin inşallah.
evet çok zor bir durum başkaına emanet etmek.
rabbim bize de yardım etsin.
aslıyılmaz Buğra'nın doğum günü kutlu olsun. daha nice güzel yıllara inşallah. sağlık ve mutlulukla...
başınız saoğlsun canım Allah sabır versin
doğum gününüz kutlu olsun iyiki doğdun buğra bebek....
7 tane önceden çıkmış olan var,10 tane falanda çıkmak üzere olan ağzının heryeri diş yani.
slm kızlar nasıl keyifler ben gene yorgunum ve akşam oldu yemek yok
aşılarımız bugün olduk biz.bu arada kutlamamız haftasonu biliyorsunuz biz arkadaşın tavsiye ettiği pastaneye yapdırcakdık,bayramdan önce gittik baktık 2 gün önce haber verin dediler.dün ara dedim eşime anaaaa! adam demesin mi ben pastaneyi kapattım diyekaldı 2 gün pasta yok orta da neyse bunda da bir hyır vardır dedim.eşim karşıda işyerinin orda ki pastaneye sipariş verdi.
şeker hamuru ile badem hamurunun farkı -tadı nedir kızlar?pastayı badem hamuruyla yapıyorlarmışda....???**
aymes başınız sağolsun....
asliyilmaz,brc80 doğum gününüz kutlu olsun.
yedikden sonra söylerim artık :)Teşekkürler cnm
Seker hamurunun tadını ben sevmiyorum badem hamurunu bilmiyorum artık sen yazarsın bize tadının nasıl olduğunu
fdogum gunu cocuklarinin dogum gunleri kutlu olzsun.
badem hamuru muhtemelen badem tozuyla yapiliyordur. un halindeki bademle yani. fransada tatlilarda cok kullaniyorlar. ben de kullaniyorum.
seker hamuruna gore cok daha guzel olacagini tahmin ediyorum ama bilemem.
nice yılları olsun kuzuşunun......ne kadar güzel yazmışsın....şimdiki bebekler çok şanslı canım :) allah daim etsin şansalrını...anne babaları ile mutlu olsunlar inşallah tüm yavrular...seninki de benimki de....mutluluğunuz daim olsun burcucum..
burcu ne guzel anlatmissin cok duygulsndim. hatta su anki ruh halimle yuzum 2 damla yasla islandi. iyi ki dogdular, hepsi ayri ayri..
canim dogum gününüz kutlu olsun rabbim saglikli uzun ömürler versin yavruna
doğum gününüz kutlu olsun nice yaşlarını görürsünüz inşallah...
canımmm ne güzel yazmışsın Allah size bağışlasın sağlıklı mutlu yıllar
brc doğum gününüz kutlu olsun. sağlıklı, mutlu nice yaşlara inşallah...
çok güzel yazmışsın çok duygulandım.
asliyilmaz,brc80 doğum gününüz kutlu olsun.
canim basiniz sagolsun rabbim makamini cennet eylesingünaydın arkadaşlar bikaç gündür yoktum pazartesi gecesi kayınbabamı kaybettikçok zor günler geçiriyoruz allah taksiratını affetsin mekanı cennet olsun inşallah
tatlim bazen insan öyle oluyor o hepimizde var iyi seyleri düsünüp mutlu olmaya caliss.a
bu gun kendimi hic iyi hissetmiyorum.
sabah erkenden carrefour turu yaptik. dolastik, kuzuma oyuncaklar aldim, noel cocuklara yariyor..
donduk, esim ise gitti ve ben butun gundur ziril ziril agliyorum.
surekli gecmiste yasadiklarimiz geliyor aklima.
ne oluyor anlamiyorum. aslinda su anda belli bir sorunumuz yok. allaha cok sukur bebegim de bizim yuzumuzu gulduruyor.
ama neden ben boyleyim ?
Benim canım oğlum tam 1 yıldır bizimlesin,geçen sene bu saatlerde aldım seni kollarıma, iyi ki geldin hayatımıza, beni 2.kez anne yaptın, hayat seninle güzel bebeğim. Rabbim iyi ki seni bize verdi. Ömrün boyunca sağlıklı ol, mutlu ol, huzurlu ol, seni kimse ağlatmasın, yüzün hep gülsün Buğra'cığım. İYİ Kİ DOĞDUN BEBEĞİM
aslıcım buğranın da doğum günü kutlu olsun. nice nice yıllara..
canim basiniz sagolsun rabbim makamini cennet eylesin
tatlim bazen insan öyle oluyor o hepimizde var iyi seyleri düsünüp mutlu olmaya calis
iyiki dogdun bugra mutlu yillar sana
aymes başınız sağolsun....
doğum günü olanlar mutlu yıllar....
dodo=gazoz oğlumun bugun alışveriş sırasında öğrendiği kelime....
ya bisey dicem;
bebeklerin gepsi jonusmaya basladi mi? imran kendi kendine cok gevezelik etse de daha babssina baba demedi. dede diyir mesela kendi kendine ama dedesine demiyor.
boyle mi olur? sizibkiler ne durumda.
burcu 5 6 kelime falan deyince biraz sasurdim
burcucum size masallah diyeyim nazarim degmesin :)
boncuğum dikkatimi çekti de kızına yumurtayı rafadan mı yediriyorsun?
ben bebeklere katı verilir diye biliyorum. ben 7-8 dk. haşlayıp öyle veriyorum.
karışım olarak neler koyuyorsun belki aynı tadlardan sıkıldı.
yeni yere veremedik çünkü cumartesi kapalı. bende cumartesi çalışıyorum meecbur devam ediyor.
kv. gelse ne iyi olacak ama belli değil.
yanağımız biraz daha iyi ama hala pütür pütür. bebeyağı ve arada hametan sürüyorum.
kreştede bepanten sürüyorlarmış.
dr. gitmedik henüz, gidersek soracağım.