2010 Kasım Anneleri

aymes basiniz sagolsun.

bizde sadece 2 tane dis var. istahi da cok yok. zaten artik kilo da almiyor. sisko tosunum cilizlasti iyice

günaydın arkadaşlar bikaç gündür yoktum pazartesi gecesi kayınbabamı kaybettik çok zor günler geçiriyoruz allah taksiratını affetsin mekanı cennet olsun inşallah

Basınız sagolsun cnm Allah rahmet eylesin

başınız saoğlsun canım Allah sabır versin

doğum gününüz kutlu olsun iyiki doğdun buğra bebek....

Hepinize teşekkür ediyoruz kızlar öptük kocaman sizleri

7 tane önceden çıkmış olan var,10 tane falanda çıkmak üzere olan ağzının heryeri diş yani.

maşallah bayağı erkenci seninki bizde sadece 2 tane var şimdilik

slm kızlar nasıl keyifler ben gene yorgunum ve akşam oldu yemek yok
aşılarımız bugün olduk biz.bu arada kutlamamız haftasonu biliyorsunuz biz arkadaşın tavsiye ettiği pastaneye yapdırcakdık,bayramdan önce gittik baktık 2 gün önce haber verin dediler.dün ara dedim eşime anaaaa! adam demesin mi ben pastaneyi kapattım diye kaldı 2 gün pasta yok orta da neyse bunda da bir hyır vardır dedim.eşim karşıda işyerinin orda ki pastaneye sipariş verdi.

şeker hamuru ile badem hamurunun farkı -tadı nedir kızlar?pastayı badem hamuruyla yapıyorlarmışda....???**

aymes başınız sağolsun....

asliyilmaz,brc80 doğum gününüz kutlu olsun.

Teşekkürler cnm
Seker hamurunun tadını ben sevmiyorum badem hamurunu bilmiyorum artık sen yazarsın bize tadının nasıl olduğunu

fdogum gunu cocuklarinin dogum gunleri kutlu olzsun.

badem hamuru muhtemelen badem tozuyla yapiliyordur. un halindeki bademle yani. fransada tatlilarda cok kullaniyorlar. ben de kullaniyorum.
seker hamuruna gore cok daha guzel olacagini tahmin ediyorum ama bilemem.

Teşekkürler cnm
Seker hamurunun tadını ben sevmiyorum badem hamurunu bilmiyorum artık sen yazarsın bize tadının nasıl olduğunu
yedikden sonra söylerim artık :)

evt badem tozuylaymış inş. gzldir

inşallah canım inşallah..

burcu ne guzel anlatmissin cok duygulsndim. hatta su anki ruh halimle yuzum 2 damla yasla islandi. iyi ki dogdular, hepsi ayri ayri..

canim dogum gününüz kutlu olsun rabbim saglikli uzun ömürler versin yavruna

doğum gününüz kutlu olsun nice yaşlarını görürsünüz inşallah...

canımmm ne güzel yazmışsın Allah size bağışlasın sağlıklı mutlu yıllar

brc doğum gününüz kutlu olsun. sağlıklı, mutlu nice yaşlara inşallah...
çok güzel yazmışsın çok duygulandım.

asliyilmaz,brc80 doğum gününüz kutlu olsun.

çok teşekkürler kızlar. çok duygulandım şu 1 yılı düşününce. yazarken ağladım hatta. annelik çok başka bişeymiş. allah bebeklerimizi korusun. sağlıklı akıllı mutlu vatana millete hayırlı insanlar olsunlar. tüm tatlı bebişlerin doğum günlerini kutluyorum ben de..

AYMES başını zsağolsun canım. allah sabır versin.

şu 1 yılın sonunda bizde durumlar şöyle:
epeydir sıralıyor. tek elinden tutunca çok rahat yürüyor. ama daha kendi yürümüyor.
4 diş var. uzun zamandır 5.yi bekliyoruz daha yok.
yüzünde egzama devam ediyor hafifledi biraz. 1,5-2 yaşında geçer diyorlar bakalım.
iştahı çok iyi maşallah. bizim yediğimiz yemeklerden yiyor. her türlü eti çok seviyor. en sevdiği yemek göveç.
meyve suyu sıkıyorum. ama onu sevmiyor. nasıl alıştırıcam bilemiyorum.
kelime haznesi 5-6 falan oldu:)
gündüz 2 kere uyuyor. 1-1,5 saat her biri..
en büyük sorunumuz gece uyanmaları. 3-4 oluyordu ama son birkaç gündür çok fena. 7-8 kere uyanıyor. sanırım artık sütüm yetmiyor. yatarken devam sütü vermeye çalışıyorum ama illa emmek istiyor. bugün zar zor içirdim devam sütünü. bakalım kaçta uyanacak. 7-8 kere uyanınca sabah gözlerim kanlı ve yorgun kalkıyorum. bi de işe gidiyorum öyle. ne zaman deliksiz uyuduğunu görücem acaba?
yarın aşılarımız var hadi bakalım hayırlısı..

günaydın arkadaşlar bikaç gündür yoktum pazartesi gecesi kayınbabamı kaybettik çok zor günler geçiriyoruz allah taksiratını affetsin mekanı cennet olsun inşallah
canim basiniz sagolsun rabbim makamini cennet eylesin
tatlim bazen insan öyle oluyor o hepimizde var iyi seyleri düsünüp mutlu olmaya calis

iyiki dogdun bugra mutlu yillar sana

doğum günü olanlar mutlu yıllar....

dodo=gazoz oğlumun bugun alışveriş sırasında öğrendiği kelime....

aslıcım buğranın da doğum günü kutlu olsun. nice nice yıllara..

canim basiniz sagolsun rabbim makamini cennet eylesin

tatlim bazen insan öyle oluyor o hepimizde var iyi seyleri düsünüp mutlu olmaya calis

iyiki dogdun bugra mutlu yillar sana

doğum günü olanlar mutlu yıllar....

dodo=gazoz oğlumun bugun alışveriş sırasında öğrendiği kelime....

Teşekkür ettik kızlar öptük hepinizi

ya bisey dicem;
bebeklerin gepsi jonusmaya basladi mi? imran kendi kendine cok gevezelik etse de daha babssina baba demedi. dede diyir mesela kendi kendine ama dedesine demiyor.
boyle mi olur? sizibkiler ne durumda.
burcu 5 6 kelime falan deyince biraz sasurdim
burcucum size masallah diyeyim nazarim degmesin :)

ne olduysa interneti bilgisayardan kullanamiyorum ama msn aciliyor. telefondan yazdegim icin hep harfler karisiyor

düşünmemlazım bizde ilk baba dedi tuğra ilk zamanlar babasına söylemiyordu ama şimdi
bana anne babasına baba diyor.
cıssss demeyi öğrendi.
hadi gel diyor ama tam kelime böyle değil.
dede diyor ama dedesi yok burda.
nennenne demek mama (süt) istiyorum demek.
şimdilik bunlar söyledikleri.
mesele sen bir kelimeyi sık sık tekrarlarsan öğrenir.
ama bazı şeyleri söylemiyor sadece yapıyor.
ce eeee diyince elini gözüne kapatıyor.
guguk gel diyince eliyle gel gel yapıyor.
hay allahım diyip ellerimi havaya kaldırıyorum aynısını yapıyor.
daha çok küçükler ancak öğrenecekler.

merabalar kızlar
nasılsınız paşalar prensesler ne alemde
aymes başınız sağolsun canım
doğum günü geçen bebeklerin de doğum günleri kutlu mutlu olsun
benim kızımla bir sorunum var yaklaşık 20 gündür falan
kızı kahvaltı etmiyor .etmek istemiyor çok zor geçiyor sabahları..sadece bir tane rafadan yumurta yiyor
karışım hazırlıyorum kesinlikle tükürüyor.ayrı ayrı veriyorum ağzında bekletiyor bana da geliyolar bu arada..
off napıcamı şaşırdım .kahvaltı önemli bir öğün .,
bu arada perşembe günü aşılarıızı olduk ikisi de koldan yapıldı .bundan sonra da hep koldan yapıcakmış doktorumuz ..

melodi canım seni online görüyorum :)
tuğranın yanağı iyleşti mi?
bu arada yeni bir yer var diyordun anlaşabildiniz mi inşallah olmuştur çok sevinirim valla ,,

boncuğum dikkatimi çekti de kızına yumurtayı rafadan mı yediriyorsun?
ben bebeklere katı verilir diye biliyorum. ben 7-8 dk. haşlayıp öyle veriyorum.
karışım olarak neler koyuyorsun belki aynı tadlardan sıkıldı.
yeni yere veremedik çünkü cumartesi kapalı. bende cumartesi çalışıyorum meecbur devam ediyor.
kv. gelse ne iyi olacak ama belli değil.
yanağımız biraz daha iyi ama hala pütür pütür. bebeyağı ve arada hametan sürüyorum.
kreştede bepanten sürüyorlarmış.
dr. gitmedik henüz, gidersek soracağım.

Son düzenleme:

bizimki anne baba dedeyi bilinçli söylüyor artık. kuzenine ata diyor. oyuncak adamları var onları görünce ada diyor. adda diyor. cıs diyor. bunlar bilinçli söyledikleri. kimisi dil gelişiminde önde gider kimi benesel gelişimde. sonuçta hepsi dillenecek ve biz susturamayacağız:)

melodi kızarık ve pütürlüyse egzama olabilir. bebeklerde egzama yanakta oluyor genellikle. dra bi sor istersen canım. dra gidene kadar da sürekli nemlendir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…