geçmiş olsun canım ama bunu nasıl başardı tencere nerdeydi merak ettim.yürümeye başladımı?
sagol teyzesiömer faruk iyi ki doğdun.....
dogum gününüz kutlu olsun masallah kizinaselam anneler ve artık 1 yaşına basmış hanımefendiler ve küçük beyler...Bütün bebeklerimize anneleri, babaları ve sevdikleriyle geçirecekleri uzuuuuun ömürler diliyorum.
Benim SUEDAm 10 kasımda 1 yaşına bastı...eşim kızım ve ben çekirdek aile bir kutlama yaptık...kızım frambuazlı-çikolatalı pastadan korktu ve ağladı...pastanın tadına bakmadanda uyudu kaldı...Biz eşimle iş dolayısıyla 1 yıldır ayrı şehirlerde yaşadığımız için başbaşa bir kutlamayı uygun gördük ama sizin kutlamalarda çok eğlenceli görünüyor...Bakalım bende haftaya ailemle daha kalabalık bir kutlama yaparım belki...
Kızım 10.300 ve 73cm acayip iştahsız bu aralar...doktor gelişimine normal dedi ama...zaten bende minyon yapılıyım...ne bileyim işte aç geziyor kızım anlayacağınız herşeyi püskürtüyor...içim hiç huzurlu olmuyor o açken...5. dişimizide doğum günümüzde patlattık...yürümeye çalışıyoruz karşısında kucak açınca 5 adım atıyor ama henüz kendisi yürüyemiyor...
Bizden haberler bu kadar...hepinizi öptük
zeyn ömer in doğum günü kutlu olsun nice doğum günlerine sağlıkla inş.
ırmakata halenur sizin kuzuşlarında doğum günleri kutlu olsun...nice mutlu yıllara....
ve hoşgeldin ırmakata.....
vayy be bir ikiz bebeğimiz daha oldu.....
zeynep dogum gununuz nasil gecti? neler yaptin bakiim :) omer uslu durdu mu?
22'sinde insallhkübracim sizin dogumgününüz nezamandi?:26: