- 26 Mayıs 2008
- 9.722
- 23
- 41
LİNDEN- MELİS
SHEKERPARE-KEVSER
YABANGÜLÜM-MELİS
DERYACIK-ESİLA
doğum günleriniz kutlu olsun, allah sağlıklı,mutlu,huzurlu nice yaşlar nasip etsin.
iyi ki doğdunuz!
iyi ki varsınız melekler!
yabangülüm pasta çok hoş görünüyor sen mi yaptın?
bu arada kızının resmi nerde?
KIZLAR ARTIK 1 YAŞIMIZ VAR TOPİĞİNE DE YAVRULARINIZIN 1 YAŞ FOTOLARI KOYUN. NE KADAR BÜYÜMÜŞLER GÖRELİM.
BU ARADA DOĞUM GÜNÜNÜ UNUTTUĞUM YOKTUR İNŞALLAH...
selam kızlar çok güzel dolu dolu bir bayram geçirdik Allah tekrarını nasip etsin innşallah hepimize cumartesi doğum günümüzü yapıyoruz yarın süslemeler için alışverişe gidicez eşimle son hazırlıklar için annem gelicek cuma günü kuzenlerimide davet ettim baya kalabalık olucaz aynı gün ablamında doğum günü onun içinde minik bir pasta yaptırıyorum süpriz olucak
haberi yok :)) sabırsızlanıyorum biran önce zaman geçsin cumartesi olsuuuuuun
cumartesi ömerinde dogum günü bizde evde kutluycaz bayagi kalabalik olucaz yarin alisverislerimi bitirmem lazim birsürüde hazirlik yapicam insallah ömer huysuzluk yapmaz bugünde hasta sanki hafif hafif öksürüyür ishalde olmus mizmizligida var gene dis cikaricak kesin ...................
selam arkadaşlaryarın bizimde doğum günümüz var:).koskoca 1 yıl nasıl geçti,daha dün minicikti şimdi kocaman kız oldu bende kygil,annemleri çağırdım.bi kaç çeşit kurabiye pasta yapacam.ky.pastasını ben alacam dedi ama ben yuvarlak pasta alamam baton pasta alırım dedi.bakalım artık nasıl bi pasta alacak:)hayalim pasta yaptırmaktı ama olmadı .ilk doğum günü sonuçta, görümcelerime ben faceye resim koyacam baton pasta olmaz dedim:)onlarda anneme söyleyelim dediler ama ses çıkmadı.
eheheh :)) hoş buldumevet harbiden biraz geç kesfetmissinaramiza hos geldin..
ben amancia efenimcanim hosgeldin aramiza bir ara kendinden ve cocuklarindan detayli bahsedersin kanka olur gideriz
evet canım ikiz :)geç olsun güç olmasın...
yavrularım demişsin...ikizmi....
eheheh :)) hoş buldum
ben amancia efenimçocuklarım Efe ve Efsun (doğal ikizler) İstanbul da yaşıyorum, mühendisim. sürekli oğlumu döven bir kızım var
eşim ispanyol.. hmmm başka da bir şey gelmiyo aklıma sizin merak ettiğiniz varsa sorun tabii :26:
evet canım ikiz :)
amin amin hepimizinkilere..doğum günü olan bebeklerin doğum günlerini kutluyorum .nice sağlıklı huzurlu mutlu doğum günlerine inşallah .allah uzun hayırlı ömürler versin hepsine öpüyorum kocaman
amancia hoşgeldin memnun olduk .topiğimiz ço hareketliydi ama bu aralar herkes doğum günü telaşında çok sakinleşti...
merhaba canım hoş geldin:)
çok güçlü bir topiğimiz var birbiirnden yetenekli ve hamarat ev hanımları mimar,öğretmen ,öğretim görevlisi bankacı artı mühedis:)deneyimlerimizi paylaşmak için süper fırsatlarımız var:)
maşallah ne güzel 2 küçük canavarın var:)ben de bitane var ama 2 tane olsaydı ne olurdu hayal bile edemiyroum:)))
Zeyn ömer faruk'un doğum günü kutlu olsun. Nice sağlıklı mutlu yaşlar nasip etsin rabbim.
Benimkine son 11 gün kaldı. çok heyecanlıyım.
iyiki doğdun ömer faruk.......iyiki doğdun iyki doğdun mutlu yıllar saaanaaaaaaaaa
zeyn.doğum gününüz kutlu olsun,bu gün doğum günü olan tüm bebişlerinde doğum günü kutlu olsun.rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.
geçmiş olsun canım ama bunu nasıl başardı tencere nerdeydi merak ettim.yürümeye başladımı?hepininiz dogum gunu kutlu olsun. anne babaniza hayirli evlat olun insallah.. anneleri sipalara benden mucuk mucuk öpücükler verin..
bizim dogum gunumuze de az kaldi. yavrum kocamaaan oldu.. yaramazliklar foraa!
dun 1 tencere karniyarigi hic ama hic acimadan devirdi.
aksam gelen arkadaslarimiza kiymali makarna yaptim
eltim hastanede yatiyor onu ziyarete gidecektik, aksam da misafir gelecekti. misafir haberi zatn saat 12'de geldi. kostura kostura evi temizledim, yemek yaptim derken... tam giyinmeye girdim ki tangur tungur bi gurultu! arkasindan kocamin hiiiiii ! sesi.. bi baktimsonrasi maglum.. sordugum tek soru; "imranin ustune sicradi mi"... hic kizmadim ama.. yaramazlik yapabilcek kadar saglikli oldugu icin sukrettik
sonra...
mutfagi temizledim..