2010 Kasım Anneleri

LİNDEN- MELİS
SHEKERPARE-KEVSER
YABANGÜLÜM-MELİS
DERYACIK-ESİLA
doğum günleriniz kutlu olsun, allah sağlıklı,mutlu,huzurlu nice yaşlar nasip etsin.
iyi ki doğdunuz!
iyi ki varsınız melekler!

yabangülüm pasta çok hoş görünüyor sen mi yaptın?
bu arada kızının resmi nerde?

KIZLAR ARTIK 1 YAŞIMIZ VAR TOPİĞİNE DE YAVRULARINIZIN 1 YAŞ FOTOLARI KOYUN. NE KADAR BÜYÜMÜŞLER GÖRELİM.
BU ARADA DOĞUM GÜNÜNÜ UNUTTUĞUM YOKTUR İNŞALLAH...

yok canım ben yapmadım ky.aldı:)

zeyn.doğum gününüz kutlu olsun,bu gün doğum günü olan tüm bebişlerinde doğum günü kutlu olsun.rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.

bugün bizim doğum günümüz okadar duyguluyumki anlatamam minicik oğlum bizi o kadar mutlu ettinki ablanları babanı beni Allahım sana hayırlı sağlıklı mutlu huzurlu uzun ömürler nasip etsin seni çok seviyorum minnakcık oğlum

arkadaşlar bişey soracam,melisanın üsten 4 dişi var.ama bi tanesi et gibi yumuşak,görüntüsü normal diş gibi.üstten sanki bişey damağını zedelemiş gibi görünüyor.bizde bişey yerken sert bişey geldi ondan oldu demiştik dün.şimdi elimi attım yumuşak,diş gibi duruyor ama niye böyle anlamadım korku girdi içime..

selam kızlar öncelikle deryackck zeynep ve yabangülüm bebişlerinizin doğum günlerini kutlarım:)bugün ve dünün parti resimlerini isterim:)))
s
selam kızlar çok güzel dolu dolu bir bayram geçirdik Allah tekrarını nasip etsin innşallah hepimize cumartesi doğum günümüzü yapıyoruz yarın süslemeler için alışverişe gidicez eşimle son hazırlıklar için annem gelicek cuma günü kuzenlerimide davet ettim baya kalabalık olucaz aynı gün ablamında doğum günü onun içinde minik bir pasta yaptırıyorum süpriz olucak
haberi yok :)) sabırsızlanıyorum biran önce zaman geçsin cumartesi olsuuuuuun

cumartesi ömerinde dogum günü bizde evde kutluycaz bayagi kalabalik olucaz yarin alisverislerimi bitirmem lazim birsürüde hazirlik yapicam insallah ömer huysuzluk yapmaz bugünde hasta sanki hafif hafif öksürüyür ishalde olmus mizmizligida var gene dis cikaricak kesin ...................

selam arkadaşlar:KK54:yarın bizimde doğum günümüz var:).koskoca 1 yıl nasıl geçti,daha dün minicikti şimdi kocaman kız oldu:nazar:bende kygil,annemleri çağırdım.bi kaç çeşit kurabiye pasta yapacam.ky.pastasını ben alacam dedi ama ben yuvarlak pasta alamam baton pasta alırım dedi.bakalım artık nasıl bi pasta alacak:)hayalim pasta yaptırmaktı ama olmadı:KK43:.ilk doğum günü sonuçta, görümcelerime ben faceye resim koyacam baton pasta olmaz dedim:)onlarda anneme söyleyelim dediler ama ses çıkmadı.:KK1:

evet harbiden biraz geç kesfetmissin :p aramiza hos geldin..
eheheh :)) hoş buldum :21:

canim hosgeldin aramiza bir ara kendinden ve cocuklarindan detayli bahsedersin kanka olur gideriz
ben amancia efenim :p çocuklarım Efe ve Efsun (doğal ikizler) İstanbul da yaşıyorum, mühendisim. sürekli oğlumu döven bir kızım var :KK37:
eşim ispanyol.. hmmm başka da bir şey gelmiyo aklıma sizin merak ettiğiniz varsa sorun tabii :26:

geç olsun güç olmasın... :KK53:

yavrularım demişsin...ikizmi....
evet canım ikiz :)

doğum günü olan bebeklerin doğum günlerini kutluyorum .nice sağlıklı huzurlu mutlu doğum günlerine inşallah .allah uzun hayırlı ömürler versin hepsine öpüyorum kocaman :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:
amancia hoşgeldin memnun olduk .topiğimiz ço hareketliydi ama bu aralar herkes doğum günü telaşında çok sakinleşti...:KK37:

eheheh :)) hoş buldum :21:

ben amancia efenim :p çocuklarım Efe ve Efsun (doğal ikizler) İstanbul da yaşıyorum, mühendisim. sürekli oğlumu döven bir kızım var :KK37:
eşim ispanyol.. hmmm başka da bir şey gelmiyo aklıma sizin merak ettiğiniz varsa sorun tabii :26:

evet canım ikiz :)

merhaba canım hoş geldin:)
çok güçlü bir topiğimiz var birbiirnden yetenekli ve hamarat ev hanımları mimar,öğretmen ,öğretim görevlisi bankacı artı mühedis:)deneyimlerimizi paylaşmak için süper fırsatlarımız var:)
maşallah ne güzel 2 küçük canavarın var:)ben de bitane var ama 2 tane olsaydı ne olurdu hayal bile edemiyroum:)))

merhabalar benim tatlı oğlumunda bugün doğum günü yani bende kasım annesiyim sizleri bir süredir takip ediyordum ama yazmak bugüne kısmetmiş.Doğum günü olan bebekleri kutluyorum nice mutlu güzel yıllara inş aileleriyle birlikte.bu arada benim birde 12 yaşında kardeşine çıldıran bir prensesim de var. :127:aranıza katılmayı ve sizlerle sohbet etmeyi bende isterim :79:

doğum günü olan bebeklerin doğum günlerini kutluyorum .nice sağlıklı huzurlu mutlu doğum günlerine inşallah .allah uzun hayırlı ömürler versin hepsine öpüyorum kocaman :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:
amancia hoşgeldin memnun olduk .topiğimiz ço hareketliydi ama bu aralar herkes doğum günü telaşında çok sakinleşti...:KK37:
amin amin hepimizinkilere..
hoş buldum ben de çok çok memnun oldum..

merhaba canım hoş geldin:)
çok güçlü bir topiğimiz var birbiirnden yetenekli ve hamarat ev hanımları mimar,öğretmen ,öğretim görevlisi bankacı artı mühedis:)deneyimlerimizi paylaşmak için süper fırsatlarımız var:)
maşallah ne güzel 2 küçük canavarın var:)ben de bitane var ama 2 tane olsaydı ne olurdu hayal bile edemiyroum:)))

hoş buldum canım :))
zamanla tanıycağıma inanıyorum ben de herkesi :)
tamamıyla canavarlar kuzucuklarım çok renkli bi hayatımız var her an bi sürpriz :KK22:

Zeyn ömer faruk'un doğum günü kutlu olsun. Nice sağlıklı mutlu yaşlar nasip etsin rabbim.

Benimkine son 11 gün kaldı. çok heyecanlıyım.

iyiki doğdun ömer faruk.......iyiki doğdun iyki doğdun mutlu yıllar saaanaaaaaaaaa:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

zeyn.doğum gününüz kutlu olsun,bu gün doğum günü olan tüm bebişlerinde doğum günü kutlu olsun.rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.

sagolun arkadaslar
melodicim sizinde az kalmis geri sayim basladi desene
bugün dogumgüü olan bütün bebisleride kutluyorum rabbim hepsine saglikli huzurlu ömürler versin

günaydın canımcım:)
e okula not giriyodum bi bakayım ded,m:)herkescikler pazar kahvaltısında:)
benim kocam yok gene kampta şu an annemlerde kalıypruz bütün düzenim,z perişan oldu ve daha 3 h:KK14::KK14:afta böyle kalcaz

kolay gelsin özgül yazılılar notlar baya yorucu olsa gerek.ama bu afacanlar daha çok yoruyo insanı ..benim eşim de pazarları çalışıyor :KK43:(ben de yalnızım yani ama kızlarım çok şükür yanımda .hafta içi izin yapıyor eşim de :))
ee tabi insanın kendi evi gibisi yok .annenin yanında da olsan kendi evinin düzeni başka :)

Son düzenleme:
selam anneler ve artık 1 yaşına basmış hanımefendiler ve küçük beyler...Bütün bebeklerimize anneleri, babaları ve sevdikleriyle geçirecekleri uzuuuuun ömürler diliyorum.
Benim SUEDAm 10 kasımda 1 yaşına bastı...eşim kızım ve ben çekirdek aile bir kutlama yaptık...kızım frambuazlı-çikolatalı pastadan korktu ve ağladı...pastanın tadına bakmadanda uyudu kaldı...Biz eşimle iş dolayısıyla 1 yıldır ayrı şehirlerde yaşadığımız için başbaşa bir kutlamayı uygun gördük ama sizin kutlamalarda çok eğlenceli görünüyor...Bakalım bende haftaya ailemle daha kalabalık bir kutlama yaparım belki...

Kızım 10.300 ve 73cm acayip iştahsız bu aralar...doktor gelişimine normal dedi ama...zaten bende minyon yapılıyım...ne bileyim işte aç geziyor kızım anlayacağınız herşeyi püskürtüyor...içim hiç huzurlu olmuyor o açken...5. dişimizide doğum günümüzde patlattık...yürümeye çalışıyoruz karşısında kucak açınca 5 adım atıyor ama henüz kendisi yürüyemiyor...

Bizden haberler bu kadar...hepinizi öptük

hepininiz dogum gunu kutlu olsun. anne babaniza hayirli evlat olun insallah.. anneleri sipalara benden mucuk mucuk öpücükler verin..
bizim dogum gunumuze de az kaldi. yavrum kocamaaan oldu.. yaramazliklar foraa!
dun 1 tencere karniyarigi hic ama hic acimadan devirdi.
aksam gelen arkadaslarimiza kiymali makarna yaptim :KK9:
eltim hastanede yatiyor onu ziyarete gidecektik, aksam da misafir gelecekti. misafir haberi zatn saat 12'de geldi. kostura kostura evi temizledim, yemek yaptim derken... tam giyinmeye girdim ki tangur tungur bi gurultu! arkasindan kocamin hiiiiii ! sesi.. bi baktim :KK30: sonrasi maglum.. sordugum tek soru; "imranin ustune sicradi mi"... hic kizmadim ama.. yaramazlik yapabilcek kadar saglikli oldugu icin sukrettik :KK55:
sonra...
mutfagi temizledim..

hepininiz dogum gunu kutlu olsun. anne babaniza hayirli evlat olun insallah.. anneleri sipalara benden mucuk mucuk öpücükler verin..
bizim dogum gunumuze de az kaldi. yavrum kocamaaan oldu.. yaramazliklar foraa!
dun 1 tencere karniyarigi hic ama hic acimadan devirdi.
aksam gelen arkadaslarimiza kiymali makarna yaptim :KK9:
eltim hastanede yatiyor onu ziyarete gidecektik, aksam da misafir gelecekti. misafir haberi zatn saat 12'de geldi. kostura kostura evi temizledim, yemek yaptim derken... tam giyinmeye girdim ki tangur tungur bi gurultu! arkasindan kocamin hiiiiii ! sesi.. bi baktim :KK30: sonrasi maglum.. sordugum tek soru; "imranin ustune sicradi mi"... hic kizmadim ama.. yaramazlik yapabilcek kadar saglikli oldugu icin sukrettik :KK55:
sonra...
mutfagi temizledim..
geçmiş olsun canım ama bunu nasıl başardı tencere nerdeydi merak ettim.yürümeye başladımı?

X