doğum günü hazırlıklarına resimlerini koymuşsun çok güzel olmuş, nice mutlu yıllara...
bu arada doğum günü geçen ve geçmekte olan bütün bebeklerin doğumgününü kutlarım...
düşünmemlazım sabahları ve akşamları mümkün olduğunca bebeyağı sürüyorum.
bazen aceleden unutuyorum.
kremin adını verirsen sevinirim. eczaneye sorayım bir.
yaren naber? demek koltuğa tutunup yürüyor maşşallah.
benimkinide koltuğa koyuyorum diğer ucuna da oyuncak tay tay diyorum yürümeye çalışıyor.
yada koltuğun diğer ucunda durup gel diyorum elini bırakıp hemen bana atlıyor.
bazen düşüyor hoppaaa diyorum korkmasın diye ama çok heyecanlı.
elinden tutup yürütüyorum çok mutlu oluyor.
selam kızlar nasılsınız? eşim aradı az önce bizim çocuk dr. muz hastaneden ayrılmış. şu an çocuk servisi hizmet vermiyormuş. kaldık mı ortada, ben dr. alışmıştım şimdi nereye götüreceğim. eşim dedi cebini arıyorum ama kapalı. ulaşınca sorayım başka hastaneye gittiyse ona gideriz. özel muaynehanesinde devam edecekse götürme imkanım yok. başka dr. arayacağız. canım sıkıldı
boncuk alerji testi nasıl yapılıyor bebeklerde. yeni yemeğe başladığı yumurta beyazı oda yarısı birde ıhlamura hergün 1 çay kaşığı bal koyuyorum.
sadece yanakları kızarıyor ve pütür pütür. hani yüzümüz kurur ya onun gibi.
deryacık demek kızın devam sütünü sevdi. hangisini aldın? toz olanı mı yoksa süt olanı mı? bende 2 hafta sonra junıora geçicem.
benimki de sütünü çok severek içiyor. bazen bitince ağlıyor.
bennur dişleriniz çok sağlam çıkacak o zaman. :) valla benimki neremiz denk gelirse ısırıyor. çok can yakıyor birde sıpam dişinin arasında sıkıp çekiyor et kopartır gibi.
yabangülüm yine kaynana karışmış pastanıza. güzelim sen yapsana istediğin gibi. o baton getirsin yenir sonuçta. ama niye ilk yaşgününde hevesini kursağında bırakıyorsun? doğumgününe baton pasta olmaz ama illa kendi istediği olacak. bırak bişey deme yap pastanı. ben böyle istedim de. iyiki tanımıyorum valla çok pis laf sokardım.
Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım..Size danışmak istediklerim var. Kızım 2 Kasım 2010 doğumlu.2 gündür anne sütü dışında hiçbirşey yemedi. Dilinin üstünde küçük noktacıklar var, anlam veremedim. Yardımcı olabilir misiniz
canim oglum iyiki dogdun iyiki benimlesim beni dünyada senden baska hicbir güzellik mutlu edemezdi iyiki rabbim seni bana ogul beni sana ana kilmis herzaman mutlu ol huzurlu ol saglikli ol dert keder senden uzak olsun seni coooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook seviyorum benim minik oglum
Zeyn ömer faruk'un doğum günü kutlu olsun. Nice sağlıklı mutlu yaşlar nasip etsin rabbim.
Benimkine son 11 gün kaldı. çok heyecanlıyım.