2010 Kasım Anneleri

düşünmemlazım sabahları ve akşamları mümkün olduğunca bebeyağı sürüyorum.
bazen aceleden unutuyorum.
kremin adını verirsen sevinirim. eczaneye sorayım bir.

yaren naber? demek koltuğa tutunup yürüyor maşşallah.
benimkinide koltuğa koyuyorum diğer ucuna da oyuncak tay tay diyorum yürümeye çalışıyor.
yada koltuğun diğer ucunda durup gel diyorum elini bırakıp hemen bana atlıyor.
bazen düşüyor hoppaaa diyorum korkmasın diye ama çok heyecanlı.
elinden tutup yürütüyorum çok mutlu oluyor.

slm kızlar,yürümekden bahsadilmiş deniz i 7-8 aylıkken görenler bu erken yürür diyordu kızım bunu duymuş gbi yürümeyi ertelemeye başlamışdı ve en büyük engelde her ay faranjit yüzünden hasta olmasıydı,1 ayı geçdi koltuk kenarında yürüyor adım atmaya başlamışdı ki korkmaya başladı hele ki babasının memleketde hiç adım atmadı ya bir yeri tutacak ya da elimizi olduğu yerden ayrılmaya ödü kopuyor,hayırlısı bakalım buna rahmet hala çok hareketli maş.tüm bebeşlerimize bu gün d.günü olanları tebriklerr

doğum günü hazırlıklarına resimlerini koymuşsun çok güzel olmuş, nice mutlu yıllara...
bu arada doğum günü geçen ve geçmekte olan bütün bebeklerin doğumgününü kutlarım...

teşekkürler....hepimizin yavruları nice mutlu yıllar yaşasın inşalah...

hevesini kaçırma yaa birkere olcak bişey....doğum günümüzde iyi geçti.....sevdikleirmiz yanımızdaydı...yiğit bişey anlamadı ama olsun.....magnet yaptırmıştım...hatıra olsun diye...özel oldu...

melodi alerjiyi anlaman için bir süre o besinleri kes....kızarıklık geçerse sebep odur...geçmesse başka birşeydir....

oğlum elini sıkıştırınca bana geliyor hemen elini öpmem için...:) çok mesudum..konuyla alakasız oldu ama paylaşayım dedim....

Esilam güzel yüzlü melek kızım geçen yıl bu saatte ilk kez kollarıma aldım seni kelebeğim o andan itibaren hayatımın tüm anlamı sen oldun kızım sensiz geçen
4 yıla çook üzüldüm şimdi iyiki doğurmuşum diyorum hep sen benim herşeyimsin bana yaşattığın tüm güzel duygular acı tatlı tecrübeler için teşekkür ederim
küçük kızım iyiki doğdun iyiki varsın hep bizimle kal seni çok seviyorum yavrum doğum günün kutlu olsun.....

iyilik cnm. sen nasılsın ?
maşallah senın oğlunada.. yürür ozaman yakında .. benım kızımda çok korkuyor elimizi bırakmıyor. yürümeyi çok seviyor kendi gitse bidee. ama daha zamanı var. tutunarak yürürken bile benım çok hoşuma gidiyor...
evet düşerse korkar bidaha yürümez. bende düşcek diye korkuyorum .
Allahın izniyle sırayla hepsi oluyor
----

doğum günü olan bebişlerin doğum günü kutlu olsunn.
bizim doğum günümüz haftaya

doğduğu zaman demişti kızımın pastasını ben alacam diye..baton almamışştı doğğum günümüzü kutladık:)

Daha dun gibi hersey ne zaman buyudun annem ? Daha yeni vermediler mi seni kucagima,ilk gulucugunu yeni atmadin mi ,ilk defa sarilmadin mi annene,ilk defa öpmedin mi sen ne cabuk buyudun nasil gecti bir yıl kuzum ,iyiki doğdun iyiki varsin kizim DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN ASKIM DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN MELEGIM seni cok seviyorum

Zeynep ve halenur omerin ve alinin dogum gunu de kutlu olsun daha nice YILLARA ins yabangulum fistiginin gecmis dogum gunu kutlu olsun

selam herkese,
doğum günü geçen ve bugün doğanlara da nice nice sağlıklı seneleeeerrrr :))

gecen hafta biz de 1 yaşımızı doldurduk, büyüdük artık :) herşey serbest biz ne yersek o ::)
12,200 ve 83cm olmuşuz kafayı ilk kez sordum 47imiş küçük/büyük/normal bilmiyorum ama normal görünüyor dışardan bakınca :)
6 dişimiz var, tutunarak yürüyoruz, derdimizi anlatıyoruz, saklanbaç oynuyoruz, yani kocamaaaan olduk :))
tahlillerimiz var hem demir hem de alerji için geçen akşam sırtında kabartılar oldu kırmızı kırmızı...

yaza elimizden tutup bizi koşturacak bu küçük insanlar, ne çabuk geçti zaman...

anneler, kendinize ve kuzucuklarınıza çoook iyi bakın

selam annişler nasılsınız?ben 2gündür başağrısı halsizlik bulantı perişan oldum yaaa...nerden geldi bu hastalık bulaşıcı olmasa bari:18:1 yaşına giren bütün bebişlerin doğum gününü kutluyorum.hayırlı sağlıklı uzun ömürler diliyorum.çok güzel bir duygu annelik,Allah herkese nasip etsin inşallah...
bende oğluşuma 30 kasımda kısmetse kalabalık bir kutlama yapıcam evde palyaço düşünüyorum.süslemeler falan hazırlıklara yardım edecek bir komşum var bakalım nasıl olucak,çevrem uzak bana ancak doğum gününe gelirler.bu arada evde olan annişler malum hava soğudu dışarı çıkmak kısıtlandı evde nasıl vakit geçiriyorsunuz bebelerle??nedense bu konuda takıntılıyım kaliteli zaman geçirmek istiyorum oğlumla boşa geçsin istemiyorum.oyun grubu falan düşündüm,bir yer buldum şansa oda kapanmışbaşka neler yapabiliriz:26:

LİNDEN- MELİS
SHEKERPARE-KEVSER
YABANGÜLÜM-MELİS
DERYACIK-ESİLA
doğum günleriniz kutlu olsun, allah sağlıklı,mutlu,huzurlu nice yaşlar nasip etsin.
iyi ki doğdunuz!
iyi ki varsınız melekler!

yabangülüm pasta çok hoş görünüyor sen mi yaptın?
bu arada kızının resmi nerde?

KIZLAR ARTIK 1 YAŞIMIZ VAR TOPİĞİNE DE YAVRULARINIZIN 1 YAŞ FOTOLARI KOYUN. NE KADAR BÜYÜMÜŞLER GÖRELİM.
BU ARADA DOĞUM GÜNÜNÜ UNUTTUĞUM YOKTUR İNŞALLAH...

delimavi ben henüz bardak almadım artık biberonu bırakması lazım.
araştırmaya hiç vaktim yok.
bende önerilenlere bakacağım.

Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım..Size danışmak istediklerim var. Kızım 2 Kasım 2010 doğumlu.2 gündür anne sütü dışında hiçbirşey yemedi. Dilinin üstünde küçük noktacıklar var, anlam veremedim. Yardımcı olabilir misiniz

canim oglum iyiki dogdun iyiki benimlesim beni dünyada senden baska hicbir güzellik mutlu edemezdi iyiki rabbim seni bana ogul beni sana ana kilmis herzaman mutlu ol huzurlu ol saglikli ol dert keder senden uzak olsun seni coooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook seviyorum benim minik oglum

Zeyn ömer faruk'un doğum günü kutlu olsun. Nice sağlıklı mutlu yaşlar nasip etsin rabbim.

Benimkine son 11 gün kaldı. çok heyecanlıyım.

mantar olmasın.... bizde de vardı...ilaç kullandık geçti...

nice yıllarınız olsun güzel kuzuşlar....mutlu huzurlu sağlıklı bir ömrünüz olsun.....

iyiki doğdun ömer faruk.......iyiki doğdun iyki doğdun mutlu yıllar saaanaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…