2010 Kasım Anneleri

melisada yürüyor çok şükür.şimdilik biz bırakıyoruz ellerini o yürüyor.henüz kendi çabası yok,korkuyor ama alkışlayınca cesareti geliyor.1 saat kadar önce görümcem çığlık attı,melisa tam yürüyordu o anda korkudan melisada çığlık attı sonra yürümemek için direnmeye başladı.bakalım işallah etkisi olmaz üstünde,yürümeye devam eder.

peri okurken duygulandım.
kızının doğum günü kutlu olsun. sağlıkla mutlulukla nice yaşlara inşallah.

cumartesi canımı sıkan şeyi paylaşayım.
iş çıkışında oğlumu almaya kreşe gittim. kangurusuna koydum ve dışarı çıktım. yanağı arada kızarıyor ben alırkende kırmızıydı.
dışarı çıkınca gün ışığında farkedebildim oğlumun sağ yanağında diş izi vardı. küçük bir çocuk tarafından ısırıldığı bariz belli. yanağı kızarık olduğu için içerde anlayamadım. durağa giderken farkettim ve geri dönemedim. eve gelince iyice baktım diş izi morarmıştı. eşimi aradım öğretmenini ara ve söyle benim kontürüm yok pazartesiyi bekleyemem dedim.
eşim sormuş öğretmeni bütün gün yanındaydım oyuncak yapmıştır demiş.
deli oldum oyuncak bu kadar iz yapmaz hem de diş şeklinde ve oyuncak yapana kadar öğretmeni nerdeymiş dedim.
pazartesi sabah ben bıraktım ve yanağını gösterdim hala mordu. ben yanındaydım ve 3 saat uyudsu dedi. peki ne oldu dedim yanıt yok.
allah kahretsin oraya muhtaç olmasam yıkardım ortalığı.
cumartesi kreşe götürmekten neftert ediyorum.
kendi öğretmeni gelmiyor, diğer öğretmeni sevmiyorum.
benimkiyle 3 çocuk oluyor kreşte.
cumartesi gelen öğretmeni yeterince ilgilenemiyor.
yavrum kimbilir nasıl ağladı ve nasıl canı yandı.
içim çok acıyor...

KIZLAR MERABALAR :)
nasılsınız ...PERİ doğum gününüz kutlu olsun sağlıklı uzun ömürler kızının olsun ...
benim kızım tam bir geveze oldu .konuştuğu anlaşılmasa da bıdı bıdı gün boyu .hatta iyce abarttı biberon emerken bile :))içiyor sütü bir ara veriyor auuuduuuu bişiler sayıyor sayıyor sonra tekrar emiyor .ben de karşılık verdikçe coşuyor sormayın gitsin :)))eee kız milleti nolcek dırdır vır vır :))))
müzik duyunca dans etmeye başlıyor kıvrılıp duruyor danacımmm
bu sabah yeni emzik aldım biraz zorlandı tutarken ...tarak seti aldım ve dee nihayet bir suluk aldım gördüğüm ilk eczaneden ...
bu arada geçmiş olsun hasta bebeklere çok dikkat etmek gerek havalar fena soğudu .evim çok zor ısınıyor ...
kızım da gün boyu yerlerde bir o yana bir bu yana ...üşütcek diye korkuyorum ama hareketli olduğu için vucüt ısısını korur diye düşünüyorum...
eee başka naber kızlar doğum günü telaşları bitmedi galiba ...
ah ahh nerde o eski topik :))))

canım benim canım yaaaa kıyamam melodi okurken içim cız etti .belki de o büyük afacanların işidir ..ya başka kreş yok mu ???allahım ne zor durumdasın keşke aynı şehirlerde yakın olsaydık da ben baksaydım oğluşuna ..öyle içim yanıyor ki sen böyle şeyler yazınca...hiç mi akraban tanıdığın falan yok çevrende ??
yine de sıkma canını diycem ama tabi sıkacaksın her anne gibi ...ama yine de üzme kendini peşine düş bu işin bırakma bakıyolarsa düzgün baksınlar bence ...

sağol canım bence de diğer çocuklardan biri yaptı. onlarda küçük buna engel olacak olan öğretmeni. kreş fazla yok burda. biri belediyenin ve orası da iyi değilmiş.
en iyisi bebek akademesi çok güzel bir yer eşim gidip gezmiş. her yer pırıl pırıl.
zaten cumartesi odasını gördüm park yatağı var çamaşır sepeti gibi kullanıyorlar. yerde süngerde yatıyorlar. ayakkabı ile odaya giriliyor. üstü başı pisleniyor.
bu konuyu sahibi ile konuştum, ama sonuç yok.
sözde diğer çocuklar ayrı ayakkabı giyiyormuş.
üstü kirleniyor diyorum şaşırmış gibi bakıyor.
keşke bakacak kimsem olsada kreşe gitmese.

herkes nerde ? ben evin isini bitirdim bile :) siz daha uyanamadiniz galiba :131:
ben ancak geldim biz bugün 11:30 kalktık kızımla ohhhh 2 günün acısını çıkardık mışıl mışıl uyduk:))
doğum gününüz kutlu olsun nica yaşlara inşallah...
oyy kıyamam ben ona bence okula git ve bu ihmalin altında kalma sen onlara ne kadar mecbursan onlarda sana mecbur canım bunu unutma sesesiz kalırsan önemsemezler herzaman pimpirikli veli önemlidir korkorlar daha çok dikkat ederler buna emin ol canım

selam boncuk bizim telaşımız bitti çok şükür dün bütüngün ev temizledim öldüm bittim walla benim kızda konuşmaya çok hevesli bebekleri çok seviyor bir çocuk görse ayy ayyy bebee diyo cadı sanki kendisi çok büyükbiz emzik kullanmıyoruz ama bende alıştırma bardağı aldım wee marka hoşuma gitti esilada yadırgamadı suyunu ondan içiyor
bizim ev 22 derece en düşükte yakıyorum kombiyi ısınıyoruz çok şükür ama yinede hasta oluyoruz nasıl oluyo bilmiyorum bu arada biz YÜRÜYORUUUZ tam anlamıyla yani kurtulduk yerlerde sürünmekten darısı başınıza boncukcuğum

maşallah,rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin işallah

peri okurken duygulandım.
kızının doğum günü kutlu olsun. sağlıkla mutlulukla nice yaşlara inşallah.

peri ettigin duaya amin diyorum. allah bagislasin.

hepinize tek tek teşekkür ederiz teyzeleri....

ayy çok üzüldüm melodi ama şöyle düşün bizlerde büyürken böyle kazalar diyim artık yaşamışıdır,kreşe gitmedik ama dışarda da olsa gözünün önünde de oluyr maalesef .öğretmenlerini uyarsanız ii olur gene de.yazık yani daha çok küçük ona daha çok dikkat edmeliler bence.

süper anlatmışsın duygularını,doğum günü kutlu olsun yavrunun

Peri55 dogumgununuz kutlu mutlu olsun saglikla nice seneler diliyorum.
Melodi CANIM ya sen yazdikca burda hepimizin ici parçalanıyor valla keske yakın olsak bende bakardım tuğraya kendi evladım gibi, kıyamam ya inşallah bı daha bu tarz olaylarla karşılaşmazsınız yokmu komşu teyzeler filan evde baksalar tugraciga

Son düzenleme:
melodicim bana kızma ama olucak böyle şeyler be arkadaşım.hepsi çocuk oradakilerin.tabiki üzülürsün ama öğretmen arkasını döndüğü anda olabilir yani bir anlık birşey evde bile bak neler oluyor.üzülme geçer suçlama kendinide

canım sende haklısın ama ozaman dürüst olması gerekir bahane uydurmuş resmen yalan söylemiş öyle değilmi ama

pericim dogumgününüz kutlu olsun rabbim hayirli uzun ömürler versin yavruna
yabangülüm gözünüz aydin melisa yürüyormus masallah cadiya
melodicim gecmis olsun canim öyle öyle büyüyor cocuklar ama genede ögretmeniyle konus daha dikkatli olsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…