2010 Kasım Anneleri

derya gecmis olsun. biz de hastayiz. burnu akiyor, geceleri tikaniyor. bu arada oksurugu de artti. dgununde randevumuz var. 1 yas asisi zaten agir bir asi, bir de hastalik. yazik yavrulara...

saol cnm sizede geçmiş olsun gece uykularımız mahvoldu bu hastalıkdan birde azı dişi çıkyor üstüne:KK43:(

vaayyy zeynepçim sevindim güzel geçmeisne..

demek yürüyor maşallah paşaya.....sende peşinde gezersin artık.....:)

kübra önceki sayfalarda yazmış bir arkadaşda ona didim hoşgeldin diye...:)
yürüyoruz teyzesi dedigin gibi beraber dolasiriz oglumla artik
Günaydın kızlar
Zeynepcigim gözünaydın ve daha çok kolay gelsin bundan sonra Ömer yürümeye başlamış
Dogumgunu gecen bebelerin tekrar kutluyorum yaşgünlerini. Bizimde 3 gun kaldı Perşembe gunü dogumgunumuz pazar gunü kismetse ufak bir kutlama yapacağız.
Öpüyorum küçük prens ve prensesleri
sagol aslicim sizinde az kalmis hadi hayirlisi
selam kızlar 1 yaş aşılarımızı olamadık çünkü hastayız:KK43:( ateşi 37.5 en fazla ama dr bekleyelim dedi yinede bu arada doğumgünü resimlerimizi koydum topice merak edenler için bugün
evi dip köşe temizliycem battı heryer evde doğumgünü yapmanın sonucu hadi bana kolay gelsin öptüm bebişleri görüşürüüüzz
canim sizinde dogumgününüz kutlu olsun ayrica gecmis olsun
boncuk karni yariklara gozun gibi bak :) kolay gelsin..

zeynep, ben buyuk bir kutlama yapmayacagim. ogluma ozel planlarim var ama..
konusmaya baslamasi da cook guzel bir haber.. benimki hayde deyip duruyor. puhaha :)) annesi gibi tezcanli olsun, babasi gibi aheste olmasin belki :KK53: saka bir yana, daha bilincli olarak birsey soylemedi sanirim. bol bol baba diyoruz ama :KK55:

tamam infox caktim. hosgelmis o da..

hava missss gibi ama buz. belki disari cikarim. bir market huggies'te promosyon yapmis. ne kadar alsam o kadar kârdir :)

benimkide coktandir baba diyordu ama ilkdefa dün üstüne basa basa anne dedi cok sevindim

Son düzenleme:
selam kızlar 1 yaş aşılarımızı olamadık çünkü hastayız:KK43:( ateşi 37.5 en fazla ama dr bekleyelim dedi yinede bu arada doğumgünü resimlerimizi koydum topice merak edenler için bugün
evi dip köşe temizliycem battı heryer evde doğumgünü yapmanın sonucu hadi bana kolay gelsin öptüm bebişleri görüşürüüüzz

derya gecmis olsun. biz de hastayiz. burnu akiyor, geceleri tikaniyor. bu arada oksurugu de artti. dgununde randevumuz var. 1 yas asisi zaten agir bir asi, bir de hastalik. yazik yavrulara...

geçmiş olsun bebişlere kızlar tez zamanda iyileşirler inşallah

kocam yarin icin doktordan randevu almis.. asisini da yarin yapabilirmis ama ben istemedim. belki haftaya kadar biraz toparlanir. asinin huysuzlugu da eklenmesin simdi..

Halenur ve deryacık bebişlerinizin doğum günü kutlu olsun.
Sağlıklı mutlu nice güzel yaşlar diliyorum.

düşünmemlazım geçmiş olsun kuzuna, ben huggiesin cırt cırtlarından memnun değilim. esnek değil rahat takamıyorum. ama emiciliği güzel gece yaptığı çişi güzel emiyor primadan taşıyor bazen.
ama indirimli bulunca alıyorum.
tansaşta 3 lü ıslak mendil hediyesi vardı.

tesekkur ederiz teyzesi..
aslinda bence prima (burdaki ismiyle pampers) huggiese oranla cok daha yumusak.
ama sadece 1 kere cis yapsa bile acaip kabariyor. cocuk yerine ben rahatsiz oluyorum onun sismesinden. dakikada bir degistirmek istiyorum sonra. huggieste bu olmuyor.

kizlar biz birinci yas asisini iki hafta önce olduk ayin 28inde iki asi daha var sonra bes yasina kadar yok sizdedemi öyle?:26:

tesekkur ederiz teyzesi..
Aslinda bence prima (burdaki ismiyle pampers) huggiese oranla cok daha yumusak.
Ama sadece 1 kere cis yapsa bile acaip kabariyor. Cocuk yerine ben rahatsiz oluyorum onun sismesinden. Dakikada bir degistirmek istiyorum sonra. Huggieste bu olmuyor.

bende pampers kullanıyorum cok memnunum uzun süre dayanıyor gecen burdada ucuzdu 40lı paket 7euroydu 6 paket aldım

geçmiş olsun bebişlere kızlar tez zamanda iyileşirler inşallah
teşekkür ederiz teyzesi bizimki diştenmiş 2. azı diş geliyor :KK43: aşımızı yarın olucaz inş
Halenur ve deryacık bebişlerinizin doğum günü kutlu olsun.
Sağlıklı mutlu nice güzel yaşlar diliyorum.

saol meloşum biz atlattık sıra sizde:))

iyi akşamlar herkes neler yapıyor ?ben her gün temizlik çok yorgunum,yarın canım kızımın ilk doğum günü biz hafta sonu kutlayacağız inş. bu yorgunluğuma değer çokgzl olur :) şuan son odamın perdesi yıkanıyor eşim ascak bakalım aklımda çok şey var ama maddi olarak zor aylardayız rabbim yardım eder inş.

iyi akşamlar herkes neler yapıyor ?ben her gün temizlik çok yorgunum,yarın canım kızımın ilk doğum günü biz hafta sonu kutlayacağız inş. Bu yorgunluğuma değer çokgzl olur :) şuan son odamın perdesi yıkanıyor eşim ascak bakalım aklımda çok şey var ama maddi olarak zor aylardayız rabbim yardım eder inş.

nice güzel yılları olsun bebişinin inşallah....herşey gönlünüzce olsun:KK71:

hepininiz dogum gunu kutlu olsun. anne babaniza hayirli evlat olun insallah.. anneleri sipalara benden mucuk mucuk öpücükler verin..
bizim dogum gunumuze de az kaldi. yavrum kocamaaan oldu.. yaramazliklar foraa!
dun 1 tencere karniyarigi hic ama hic acimadan devirdi.
aksam gelen arkadaslarimiza kiymali makarna yaptim :KK9:
eltim hastanede yatiyor onu ziyarete gidecektik, aksam da misafir gelecekti. misafir haberi zatn saat 12'de geldi. kostura kostura evi temizledim, yemek yaptim derken... tam giyinmeye girdim ki tangur tungur bi gurultu! arkasindan kocamin hiiiiii ! sesi.. bi baktim :KK30: sonrasi maglum.. sordugum tek soru; "imranin ustune sicradi mi"... hic kizmadim ama.. yaramazlik yapabilcek kadar saglikli oldugu icin sukrettik :KK55:
sonra...
mutfagi temizledim..

ayy neyse ki kendisine zarar vermemiş.. geçmiş olsun canım...

doğum günü olan tüm bebişlerimize mutlu yıllar!!

ZEYNEPÇİM YURTDIŞINDA AŞI olayı farklı sanırım...burda kızamık ve pnomokok oluyor...

birde özel su çiçeği aşısı var..ama ben daha yaptırmadım.....arkadaşım 15. ayda yaptırmıştı bu aşıyı bende o aralarda yaptırırım sanırım....

infox keske sadece asi sistemi farkli olsa... darsl geldi bu doktorlardan ha!
cocugumu tam 2 kere acile goturdum. sen olmeden resmen seni insan ciddiye almiyorlar.
bak eltim 2 aydir oksuruyor. kadin dr kac kere gitti. soyledikleri sucak bitki cayi ic.
sonunda acili boyladi fenslasti. ve ancak tahliller yapma geregi duydular. ve sonuc; kaninda hepatit varmis. allah beterinden saklasin.. buna neyse dicem
bi genc kiz gec teshisten dolayi memesini aldirdi. gogus agrisindan dr a gitti ama " merak etme kamser falan degilsindir" demis dr.
insan yuzu gormedi aylarca.
ha bn dis dolgumu yaptirdim burda. turkiyede porselen kaplama yaptirdim. cektikleri rontgende bi dolgumun taskin dolgu oldugunu soyledi. kiste donusme ihtimsli varmis ve tahmin et; o doldu fransada yapilan dolguydu.
her zamsn dedigim gibi avrupanin saglik sistemi -0

iyi yonleri de yok ddgil.
gecen biz psikologla gorustuk.
imranin dizinde yuzde yirmi oraninda kasilma varmis. bu yururken aksamasina ve de gec yurumesine yol acabilirmis. masajla o kasilmayi yoketmeye calisacaklar. bu masaj icin burdaki rehabilitasyon merkezi gibi bir merkeze gittik. orada ailelere psikolog ile terapi hizmeti var. her aile oraya gittiginde psikologla gorusuyor eger ihtiyac duyuluyorsa terapiye baslaniliyor. ayni zamanda cocuklarinda saglik sorunlari olan ailelerle belirli gunlerde gorusulup arkadaslik yardimlasma zyapilabiliyor. bu da terapinin bir parcasi sanirim.
allaha cok sukur bizim kuzumuzun dizindeki kucuk kasilmadan baska hicbir sirunu yok. ciddi yonde saglik sorunlari olan aileler icin cok iyi bir hizmet. cok hosuma gitti. bizi cok iyi gormus ama eger cok bunalip da gorusmek istetsek gorusebiliyormusuz..
boyle birsey turkiyede de varmi hic bilmiyirum ama cok gerkli.

Son düzenleme:
herkes nerde ? ben evin isini bitirdim bile :) siz daha uyanamadiniz galiba :131:

Son düzenleme:
Canım Kızıma;

Bugün senin ve bizim için özel bir gün,bugün senin doğum günün üstelik ilk d.günün.:124:tam bir yılı doldurmuşuz bebeğim.beklenmeyen bir anda sen erken gelmeyi seçmiştin.orda da rahat durmamış kordonlara dolanmıştın.(süslüsün ya fiyonk yapmışsın)bırakacağından ve istediğim gibi normal doğum yapacağımdan çok emindim.uykusuz günler geçiriyordum.arife günüydü ve bırakmış mısın diye dr.teyze bakmak için çağırmıştı.teyzen ve dayın bizi götürmüşlerdi.akşam karşıya evlerine geçip Suriye gezisi için valiz hazırlamaları gerekiyordu.önceleri gitmek istemediler,ben ikna etmiştim;deniz sizi bekler,siz gelince doğacak diye.sen gitmelerini bile beklemedin.dr.muz düşünmemiz için 2saat kaldığını söyledi.ben dışarı çıkmış ağlıyordum,ben kesilmek istemiyorum diye diye.:KK43:aslına senden böyle aniden ayrılmaya hazır değildim.tabi ki bu bir ayrılık değildi,arnımdan kollarıma bir geçişti.ama çok farklı duygular yaşıyor insan.planladığın gbi olmayınca,duygular,düşünceler,korkular... karışınca afallıyorsun işte.neyse seni tehlikeye alamazdık,karar verildi ve acil sezaryen olmaya.asi teyzen ve dayın evimize çantaları almaya gittiler baban işten gelmiş işlemlerle ve bizle ilgileniyordu.oldukça soğukkanlı ve rahattı.teyzenler ise heyecandan yolları karıştırmışlar bir de benm o hafta almak istediğim kapı süslerinden aramışlar,görünce sevineyim diye.
15.11.2010 saat: 11:38 geçe sen dünyaya gözlerini açmışdın meleğim.dünyaya bir nur daha doğmuştu sayende.ben uyandım ve bakdım sen yoksun konuşmaya çalışıdım ve bebeğim nerde dedim,seni görmeye can atıyordum.yukarda olduğunu söylediler.baban,dayın ve teyzen seni izliyorlarmış.beni odamıza aldılar ve sen geldin.işte kollarımdasın kıpkırmızı küçüçük bir surat:KK64:ben ağlıyordum sevinç ve acının karışımıyla,herkes sana bakıyor ve bak çok gzl diye gülüşüyorlardı.sürekli seni inceliyorlardı.bense hala şaşkın.
sen Selvi yi anne,A.ihsan ı baba yapmıştın,bizi seçdiğin için teşekkrler meleğim.Rabbime sonsuz şükür seni bize verdiği için.yanımızda olan aileme teşekkürler.ve siz dostlara da.
iyi ki doğdun canım.rabbim seni bize,bizleri de sana bağışlasın.yuvamız her daim mesut olsun.gülyüzünden gülücüklerin neşen,o enerjin eksik olmasın.sağlıklı ,mutlulukların ağır basdığı bir ömür geçir bebeğim.
:nazar::nazar::nazar:seni çok seven annen:)

Son düzenleme:
Canım Kızıma;

Bugün senin ve bizim için özel bir gün,bugün senin doğum günün üstelik ilk d.günün.:124:tam bir yılı doldurmuşuz bebeğim.beklenmeyen bir anda sen erken gelmeyi seçmiştin.orda da rahat durmamış kordonlara dolanmıştın.(süslüsün ya fiyonk yapmışsın)bırakacağından ve istediğim gibi normal doğum yapacağımdan çok emindim.uykusuz günler geçiriyordum.arife günüydü ve bırakmış mısın diye dr.teyze bakmak için çağırmıştı.teyzen ve dayın bizi götürmüşlerdi.akşam karşıya evlerine geçip Suriye gezisi için valiz hazırlamaları gerekiyordu.önceleri gitmek istemediler,ben ikna etmiştim;deniz sizi bekler,siz gelince doğacak diye.sen gitmelerini bile beklemedin.dr.muz düşünmemiz için 2saat kaldığını söyledi.ben dışarı çıkmış ağlıyordum,ben kesilmek istemiyorum diye diye.:KK43:aslına senden böyle aniden ayrılmaya hazır değildim.tabi ki bu bir ayrılık değildi,arnımdan kollarıma bir geçişti.ama çok farklı duygular yaşıyor insan.planladığın gbi olmayınca,duygular,düşünceler,korkular... karışınca afallıyorsun işte.neyse seni tehlikeye alamazdık,karar verildi ve acil sezaryen olmaya.asi teyzen ve dayın evimize çantaları almaya gittiler baban işten gelmiş işlemlerle ve bizle ilgileniyordu.oldukça soğukkanlı ve rahattı.teyzenler ise heyecandan yolları karıştırmışlar bir de benm o hafta almak istediğim kapı süslerinden aramışlar,görünce sevineyim diye.
15.11.2010 saat: 11:38 geçe sen dünyaya gözlerini açmışdın meleğim.dünyaya bir nur daha doğmuştu sayende.ben uyandım ve bakdım sen yoksun konuşmaya çalışıdım ve bebeğim nerde dedim,seni görmeye can atıyordum.yukarda olduğunu söylediler.baban,dayın ve teyzen seni izliyorlarmış.beni odamıza aldılar ve sen geldin.işte kollarımdasın kıpkırmızı küçüçük bir surat:KK64:ben ağlıyordum sevinç ve acının karışımıyla,herkes sana bakıyor ve bak çok gzl diye gülüşüyorlardı.sürekli seni inceliyorlardı.bense hala şaşkın.
sen Selvi yi anne,A.ihsan ı baba yapmıştın,bizi seçdiğin için teşekkrler meleğim.Rabbime sonsuz şükür seni bize verdiği için.yanımızda olan aileme teşekkürler.ve siz dostlara da.
iyi ki doğdun canım.rabbim seni bize,bizleri de sana bağışlasın.yuvamız her daim mesut olsun.gülyüzünden gülücüklerin neşen,o enerjin eksik olmasın.sağlıklı ,mutlulukların ağır basdığı bir ömür geçir bebeğim.
:nazar::nazar::nazar:seni çok seven annen:)

maşallah,rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin işallah:nazar: :nazar:

X