- 26 Mayıs 2008
- 9.722
- 23
- 41
yabangülüm meraba .ben hiç farketmedim canım eklediğini ( hemen bakıyorum şimdi ...
çok oldu yollayalı,hatta mesajda atmıştım ben yabangülüm diye:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yabangülüm meraba .ben hiç farketmedim canım eklediğini ( hemen bakıyorum şimdi ...
yok valla bana mesaj gelmedi sen kesin başkasına yolladın
infox naber yaa nasıl gidiyo hayat ve yiğit paşa :)))
melodi kontrole gittiğinde bi alerji testi yaptırsana
yanakları pütür pütür diyosun da ondan ...
be de ayın 17 sinde götürücem kontrole doktormuz izindeymiş...
derya daha ne olsun canım menü süper makarna salatasına bayılıyorum zaten :))
edayla semaiş yerinden giremiyorlar sorun oluyormuş galiba .arasıra faceden görüşüyoruz biz de .sema eyüp civarına taşınmış .edayla komşu olmuşlar :))
bennur sağol canım. inşallah geçer.
dişiniz çıkmadı diye niye mahçup oldunuz anlamadım?
elbet zamanı vardır çıkar.
şu insanların herşeyi sorgulamasına sinir oluyorum.
boncuk naber aşağıda gördüm seni.
kelimeyi yanlış kullanmışım daha ziyade bıktık ve darlandık demem lazımdı sanırım herkesin sormasından, doktorda birbuçuk yaşına kadar normal dedi, sonrasında film çekiliyormuş.
Diş buğdayı yapmayı çok istiyordum ama hevesim kaçtı vallahi, artık çıksada yapmam dermişim:)) şimdi doğum günü olayını düşünüyorum ama 23ü hafta içine geliyor, bende ilk doğum gününü gününde kutlamak isterdim ama herkese uymaz malesef...
hadi ya negüzel yokki şöyle adam akıllı bir komşum insanlık ölmüş buralarda walla
senin diş buğdayını çok görkemli yapman lazım haketti çünkü
belki doğum gününe yetişir ne dersin...süper olur
Bu arada bizimkinin daha hiç dişi çıkmadı, bayramda herkes sordu çok mahçup olduk bizim gibi hiç dişi çıkmayan varmı acaba saat başı kontrol ediyorum ama hala birşey yok...
yanlız değilsin cnm. bızımde hiç yok dişimiz ...
2-3 gündür belli ama daha patlatamadı... çıkar elbet . geç çıkan diş sağlam olur derler bizimkiler çok sağlam olacak takma kafana...
benim kızım dünden beri tutunup yürüyor ben dişi unuttum yürümesine seviniyorum..
ayrıca millete bakma herkes çok bilir boş boş konuşmayı banada neler diyorlarda bende kızım keyfıne düşkün diyorum
koltuklara tutunarak mi yuruyor? normal yurumeye basladimi?
imrana tay tay yaptirmaya calisiyorum ama korkuyor, heyecanlaniyor gulerek comeliyor emekleme pozisyonuna