2010 Kasım Anneleri

yok valla bana mesaj gelmedi sen kesin başkasına yolladın:KK52:
infox naber yaa nasıl gidiyo hayat ve yiğit paşa :)))

yok valla bana mesaj gelmedi sen kesin başkasına yolladın:KK52:
infox naber yaa nasıl gidiyo hayat ve yiğit paşa :)))

iyidir boncuk ne olsun..bayramda bolca oğlumlaydın bugun sabah işbaşı yaptık işte....ilkgün zor geçmiş hep anne baba diye gezinmiş evde....:KK43:

eve gelince tüm oyuncaklarını bana verdi sıpa...kitaplarını getirdi okuyayım diye :KK70:

selam kizlar nehabersiniz

bende ömeri yatirdiydim cigliklarla bir uyandi zor susturduk fitil koydum 10dakika gecmeden kaka yapti simdi sustu altida acayip pisik olmus dis cikarma fasli basladi gene allah yardimcimiz simdide dolanip duruyor nezaman uyuycaks:KK37:a

melodi kontrole gittiğinde bi alerji testi yaptırsana
yanakları pütür pütür diyosun da ondan ...
be de ayın 17 sinde götürücem kontrole doktormuz izindeymiş...
derya daha ne olsun canım menü süper makarna salatasına bayılıyorum zaten :))
edayla semaiş yerinden giremiyorlar sorun oluyormuş galiba .arasıra faceden görüşüyoruz biz de .sema eyüp civarına taşınmış .edayla komşu olmuşlar :))

hadi ya negüzel yokki şöyle adam akıllı bir komşum insanlık ölmüş buralarda walla

bennur sağol canım. inşallah geçer.
dişiniz çıkmadı diye niye mahçup oldunuz anlamadım?
elbet zamanı vardır çıkar.
şu insanların herşeyi sorgulamasına sinir oluyorum.

boncuk naber aşağıda gördüm seni.

kelimeyi yanlış kullanmışım daha ziyade bıktık ve darlandık demem lazımdı sanırım:KK53: herkesin sormasından, doktorda birbuçuk yaşına kadar normal dedi, sonrasında film çekiliyormuş.

Diş buğdayı yapmayı çok istiyordum ama hevesim kaçtı vallahi, artık çıksada yapmam dermişim:)) şimdi doğum günü olayını düşünüyorum ama 23ü hafta içine geliyor, bende ilk doğum gününü gününde kutlamak isterdim ama herkese uymaz malesef...

kelimeyi yanlış kullanmışım daha ziyade bıktık ve darlandık demem lazımdı sanırım:KK53: herkesin sormasından, doktorda birbuçuk yaşına kadar normal dedi, sonrasında film çekiliyormuş.

Diş buğdayı yapmayı çok istiyordum ama hevesim kaçtı vallahi, artık çıksada yapmam dermişim:)) şimdi doğum günü olayını düşünüyorum ama 23ü hafta içine geliyor, bende ilk doğum gününü gününde kutlamak isterdim ama herkese uymaz malesef...

senin diş buğdayını çok görkemli yapman lazım :KK53: haketti çünkü :KK1:

belki doğum gününe yetişir ne dersin...süper olur :KK76:

hadi ya negüzel yokki şöyle adam akıllı bir komşum insanlık ölmüş buralarda walla

İstanbul u kastediyorsun sanırım gerçekten buralarda pek komşuluk yok. gerçi benimde kapı çalınınca ödüm patlıyor habersiz birimi geldi diye ev o kadar dağılıyorki yetişemiyorum ev işlerine doğum izninde olduğum halde. çalışan anneleri tebrik ediyorum gönülden...

doğum günü hazırlıklarına resimlerini koymuşsun çok güzel olmuş, nice mutlu yıllara...
bu arada doğum günü geçen ve geçmekte olan bütün bebeklerin doğumgününü kutlarım...

ESILA DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN KUZUCUGUM NICE YILLARA. ZEYNEP,HALENUR kizlar kevserde 1212sinde doğdu yarin 3dogum gunu birden kutliycaz desenize

selam kızlar nasılsınız? eşim aradı az önce bizim çocuk dr. muz hastaneden ayrılmış. şu an çocuk servisi hizmet vermiyormuş. kaldık mı ortada, ben dr. alışmıştım şimdi nereye götüreceğim. eşim dedi cebini arıyorum ama kapalı. ulaşınca sorayım başka hastaneye gittiyse ona gideriz. özel muaynehanesinde devam edecekse götürme imkanım yok. başka dr. arayacağız. canım sıkıldı :KK43:

boncuk alerji testi nasıl yapılıyor bebeklerde. yeni yemeğe başladığı yumurta beyazı oda yarısı birde ıhlamura hergün 1 çay kaşığı bal koyuyorum.
sadece yanakları kızarıyor ve pütür pütür. hani yüzümüz kurur ya onun gibi.

deryacık demek kızın devam sütünü sevdi. hangisini aldın? toz olanı mı yoksa süt olanı mı? bende 2 hafta sonra junıora geçicem.
benimki de sütünü çok severek içiyor. bazen bitince ağlıyor.

bennur dişleriniz çok sağlam çıkacak o zaman. :) valla benimki neremiz denk gelirse ısırıyor. çok can yakıyor birde sıpam dişinin arasında sıkıp çekiyor et kopartır gibi.

yabangülüm yine kaynana karışmış pastanıza. güzelim sen yapsana istediğin gibi. o baton getirsin yenir sonuçta. ama niye ilk yaşgününde hevesini kursağında bırakıyorsun? doğumgününe baton pasta olmaz ama illa kendi istediği olacak. bırak bişey deme yap pastanı. ben böyle istedim de. iyiki tanımıyorum valla çok pis laf sokardım.

Bu arada bizimkinin daha hiç dişi çıkmadı, bayramda herkes sordu çok mahçup olduk:KK14: bizim gibi hiç dişi çıkmayan varmı acaba saat başı kontrol ediyorum ama hala birşey yok...

yanlız değilsin cnm. bızımde hiç yok dişimiz ...
2-3 gündür belli ama daha patlatamadı... çıkar elbet . geç çıkan diş sağlam olur derler bizimkiler çok sağlam olacak takma kafana...
benim kızım dünden beri tutunup yürüyor ben dişi unuttum yürümesine seviniyorum..:KK52:
ayrıca millete bakma herkes çok bilir boş boş konuşmayı banada neler diyorlarda bende kızım keyfıne düşkün diyorum :KK33:

selamunaleykum...
hepinizin dogum gunu kutlu olsun pitirciklar..

melodi imran da tugra gibi beyaz tenli. ayni sorun vardi bizde de.. dr bize egzama demisti. surekli nemli olmasi lazimmis. ama verdigi kremler bi ise yaramadi. en son iki kremi karistirip suruyordum o iyi gelmisti ama ismini unuttum.
simdi bir kremimiz var. icinde alkol bile yok. eczaneden aliniyor. disari cikarken onu suruyorum nemlendirsin diye. havalar sogudu her gun krese gidiyor cildi kurumus da olabilir. bence eczaneden bebeklere uygun bi nemlendirici alip her gun birkac kere sur.

yanlız değilsin cnm. bızımde hiç yok dişimiz ...
2-3 gündür belli ama daha patlatamadı... çıkar elbet . geç çıkan diş sağlam olur derler bizimkiler çok sağlam olacak takma kafana...
benim kızım dünden beri tutunup yürüyor ben dişi unuttum yürümesine seviniyorum..:KK52:
ayrıca millete bakma herkes çok bilir boş boş konuşmayı banada neler diyorlarda bende kızım keyfıne düşkün diyorum :KK33:

koltuklara tutunarak mi yuruyor? normal yurumeye basladimi?
imrana tay tay yaptirmaya calisiyorum ama korkuyor, heyecanlaniyor gulerek comeliyor emekleme pozisyonuna :emir_bebek:

koltuklara tutunarak mi yuruyor? normal yurumeye basladimi?
imrana tay tay yaptirmaya calisiyorum ama korkuyor, heyecanlaniyor gulerek comeliyor emekleme pozisyonuna :emir_bebek:

koltuklara tutunarak canım. onu bile yapmıyordu korkuyordu ağlıyordu hemen...
tutunarak yürüdüğüne çok sevindim kendi yürüse naparım bilmemm :)
onunda zamanı var bunada şükür diyorum..:KK31:

X