2010 Kasım Anneleri

Gunaydin kızlar topic boş kalmış bayramdaherkes gezmelerdemi
İSTANBUL trafiği çok feciydi ilk 3 gun akraba ziyaretlerindeydik kurban kesimi filan derken zamanimizin cogu yollarda gecti bugün gezicez inşallah

ohhh maşallah ne güzel herkesler eş dost bayram gezmesinde:)bizde bayramın tadı dün bitti
bugün sabahtan başladım ödev okumaya e-okulda pineklemeyesoner de antrenmana gitti zatenbayram sonrası kampa gitcek oluncada bayram ruhunu erken bitirdik(yarın sabah erkenden iş başıpüffff

selam kızlar çok güzel dolu dolu bir bayram geçirdik Allah tekrarını nasip etsin innşallah hepimize cumartesi doğum günümüzü yapıyoruz yarın süslemeler için alışverişe gidicez eşimle son hazırlıklar için annem gelicek cuma günü kuzenlerimide davet ettim baya kalabalık olucaz aynı gün ablamında doğum günü onun içinde minik bir pasta yaptırıyorum süpriz olucak
haberi yok :)) sabırsızlanıyorum biran önce zaman geçsin cumartesi olsuuuuuun

cumartesi ömerinde dogum günü bizde evde kutluycaz bayagi kalabalik olucaz yarin alisverislerimi bitirmem lazim birsürüde hazirlik yapicam insallah ömer huysuzluk yapmaz bugünde hasta sanki hafif hafif öksürüyür ishalde olmus mizmizligida var gene dis cikaricak kesin ...................

günaydın kızlar nasılsınız? hepinizin bayramı iyi geçmiş.
ilk günü eşim 2 ye kadar çalıştı. en sinir olduğum konu. bayramda ailecek kahvaltı yapamıyoruz. ve evde kapanıp kalıyoruz.
saat 15,30 gibi ancak çıkabildik evden. anneme gittik. abim geldi akşam yemek yedik beraber. çok güzel geçti.
tabi bu arada oğluşum uyumamak için direndi ama sonunda babasının kucağında uyuyakaldı. arabasına yatırdık. yollarda çocuğu üşütmeyin diye abim eve bıraktı.
bayramın 2. günü evde temizlik yaptım. baba oğul markete gittiler bence rahatça evi temizledim.
3. günü arkadaşımızın evine gittik.
dünde baba oğulu evde bırakıp çarşıya indim. kazak pantolon aldım.
sonra hep beraber dışarı çıkıp gezdik.
son 2 gecedir tuğra gece ağlayarak uyanıyor ve kolay kolay uyumuyor. bir gece yanımıza yatırdık eşim salona gitti. bende sabaha kadar sürekli onu kontrol etmekten uyuyamadım. dünde yine kalktı mama verdim 1 saatte zor uyudu.
2 gündür uykusuzluktan sersem gibi işe geldim.
bu arada ağzının suyu çok akmaya başladı. önlüğü sırılsıklam oluyor.
diş gelecek galiba, baktım kabarıklık yok ama yine neremizi yakalarsa feci biçimde ısırıyor. ve ağlar gibi bağırıyor.
öküsürüğümüz hala geçmedi deli oluyorum. nezle tekrarladı.
önümüğzdeki hafta dr. kontrolü var, bakalım ne diyecek.
1 aydır öksürüyor yavrum!

Merhabalar, ne zamandır giremiyorum, herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun, geçmişi fazla okuyamadım ama bütün hasta bebeklere Allah şifa versin, melodi seninkinin de öksürüğü bir an önce geçer inşallah....

Bu arada bizimkinin daha hiç dişi çıkmadı, bayramda herkes sordu çok mahçup olduk bizim gibi hiç dişi çıkmayan varmı acaba saat başı kontrol ediyorum ama hala birşey yok...

meraba topik :)
biim bayram da fena değildi .eşim ben ve çocuklarım için güzel bir bayramdı ama tatsız şeyler de yaşanmadı değil.bizimle ilgisi olmasa da etrafındaki insanların tartışıp kavga etmesi insanı üzmüyor değil(
kayınvalidemde geçti herkes oradaydı .çok nefis yemekler yapmıştı bizim için ...
kızlarım da çok şükür beni pek üzmediler .gerçi fazla bir yerlere de gitmedim .havalar soğuk malum hasta olsun istemiyorum ....
bugün yine kayınvalidem yemek yapmış çağırdı oraya gitcez...
annemden çok faydası dokunuyor bana allah razı olsun çok seviyorum kayınvalidemi :))))

bennur sağol canım. inşallah geçer.
dişiniz çıkmadı diye niye mahçup oldunuz anlamadım?
elbet zamanı vardır çıkar.
şu insanların herşeyi sorgulamasına sinir oluyorum.

boncuk naber aşağıda gördüm seni.

melodi çok geçmiş olsun diş çıkarınca çoğu bebekler aynı anda nele grip oluyor ne hikmetse anlamadım.
gece uyumaması da büyük ihtimal ondan .diş çıkınca geçer...
derya doğu günü hazırlığındaymışsın kolay gelsin .şimdiden kutlu olsun bir ömür mutlu olur inşallah esila hanımcık .zeynep senin oğlun da aynı şekilde canım öpüyorum onu ...
çoğu arkadaş giremiyor artık topiğe baya sakinlaşti buralar..

boncuk 1 aydır öksürüyor yavrum. nezle geçiyor yine başlıyor.
peditus şurup vermiştim korka korka dr. verin dedi. prespektüste 5 günden fazla kullanmayın diyor. bende bırakıyorum eşimde kızıyor tam iyileşecek sen bırakıyorsun diyor. ama dr. kaç gün kullanacağımı söylemedi ki. haftaya kontrolde baksın tekrar. diş mi bilmiyorum belirti de yok.
birde şu son günlerde ağlar gibi bağırıyor. anlam veremedik bir türlü.
evdeyken hiç hasta etmedim kreşe başladı hastalandı.
bir türlü düzelmedi.
birde yanakları kızarıyor ve pütür pütür bebeyağı sürüyorum düzelmedi.
banyodan sonra yağla masaj yapıp giyinene kadar üşüyor mu acaba?
ama fan hep açık odada, çok zor giyiniyor saçıda ıslak kalıyor 15-20 dk.
önce saçını kurutmayı deneyim bakalım.

bizim de oksurugumuz gecmedi bir turlu.
hava acik bugun, sicaklik 12 derece. oglusu usutmekten korkuyorum ama pusetini alip yurumek istiyorum..

slm kızlar nasılsınız?biz bayram tatilinden döndük bu bayram eşimin memleketindeydik.istanbul a 23:00 de indik ama valizlerimiz eksik çıkdı,görevli ucağa yollamayı unutmuş,diğer ucağa vermişler,1,5 saat o kalabalıkda bekledik,deniz ağladı durdu uyumak istiyr uyuyamıyr valla kollarım kopdu,asıl eve gelince bana bayram gbi oldu.eşim son gün grip oldu,hasta hasta ayakda bir otaraf bir bu taraf valiz aradı,sabahdan beri işler bitmedi.bayram tatili boyunca d.günü olan bebişleleri kutluyor öpüyorum.

saol şekerim sen atlattın doğumgününü şanslısın ailece kutlayalım dedik o duydu bu kırılmasın derken 30 kişi olduk nasıl başedicem bilmiyorum çoğu yemeğe gelicek
pastanın yanına poğaça sosisli ve patatesli börek sarma makarna salatası yapıcam yemek dışında gelenler için biraz az ama ancak bukadar walla beğenmeyen oğluna almasın dimiiii kıs resim koyucam inş bebişime kelebek kanatları almış babası ben hep minik kelebeğim diyorum tırtıldı kelebek oldu cadı kızım
bizim bir azıı dişimiz çıkıyor Allah herkeze gecinden versin berbat geceler yaşıyoruz 2 hatftada yarısı çıktı diğer yarısı yolda bekliyoruz 7 dişimiz olcak
pazartesi aşılarımız var biraz kilo kaybetti sanırım bebelac 1 yaş devam sütü denedim melodi tavsiye etmişti çooooook memnunum bayıldı kızım 200cc içiyor bitince ağlıyor ditti diyoo sıpatoş
hepinizi kocamann öpüyorum edaaaa semaaa nerdesiniz bomboş topik hiç keyfi kalmadı buranın beea

selam arkadaşlaryarın bizimde doğum günümüz var:).koskoca 1 yıl nasıl geçti,daha dün minicikti şimdi kocaman kız oldubende kygil,annemleri çağırdım.bi kaç çeşit kurabiye pasta yapacam.ky.pastasını ben alacam dedi ama ben yuvarlak pasta alamam baton pasta alırım dedi.bakalım artık nasıl bi pasta alacak:)hayalim pasta yaptırmaktı ama olmadı.ilk doğum günü sonuçta, görümcelerime ben faceye resim koyacam baton pasta olmaz dedim:)onlarda anneme söyleyelim dediler ama ses çıkmadı.

boncuk facede seni ekledim ama kabul etmedinhem hemşeriyiz hemde ikimizde kasım annesiyiz diye gönderm,iştim..

melodi kontrole gittiğinde bi alerji testi yaptırsana
yanakları pütür pütür diyosun da ondan ...
be de ayın 17 sinde götürücem kontrole doktormuz izindeymiş...
derya daha ne olsun canım menü süper makarna salatasına bayılıyorum zaten :))
edayla semaiş yerinden giremiyorlar sorun oluyormuş galiba .arasıra faceden görüşüyoruz biz de .sema eyüp civarına taşınmış .edayla komşu olmuşlar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…