2010 Kasım Anneleri

:))) doğru söylüyosun artık bunların hızına yetişebilmek ne mümkün
uyuduklarında da ev işleri yetiyo artıyo zaten ..kendine yardımcı arıyodun buldun mu burcu...gerçi çok zor yaaa

ben de cok sevdim.. insalah bulursun.. senin aldigin nasildi?
ha bak c&a da ayaksiz kulotlu coraplar da vardi..

seninkinin kısa kollusu ve skısa paçalısı. alttan çıtçıtlı. eşimin iş yerinin sokağında panda diye bir dükkan var oradan almıştım.

masajı nasıl yapıyorsun bir anlat. bende bir kaç gün yıkamadım korkudan. dün yıkadım akpak oldu yavrum. haftada bir değiştiriyorum.
alçakgönüllülük yapayım dedim, harika muhteşem geçti fln yazmayım dedim
sırrım Demir, her eve lazım, süper kilo verdiriyo :))

resimler nerde bekliyorum.

masajı nasıl mı yapıyorum o kadar zor oluyor ki aslında; önceden yatardı şimdi yakalamak ne mümkün :))yine de yapıyorum .önce karın bölgesine daireler şeklinde .sonra kollara ;yüzüne yukarı doğru elimle yapıyorum.mutlu bebek ol diyorum gülüyor o sırada sürüyorum:))
sonra ters çeviriyorum sırt için ..kaçıyor sıpa ben yakalamaya çalışıyorum bacaklardan tutup ters yatırıyorum ama sırtına yapınca çok hoşuna gidiyo sakinleşiyor yayılıyor ..gülüyor bir de :))
atletini bodysini giydiriyorum üşümesin diye ...elektrik sobası açık ama bu arada.
sonra alt kısma geçiyorum alta bezini koyuyorum .iyce bebe yağıyla bacaklarını ovuyorum .poposunu falan işte .sonra bezliyorum giydiriyorum ..şarkı söylüyorum bu arada hafif hafif mayışıyo hanfendi..üstünü giydirirken de anlatıyorum ona ne yaptığımı..sabah bana çorap giydirecekken tek tek ayaklarını uzattı .yardımcı oluyor annesine kuzucuk :))

slm annişler
slm burcu,bir sen varsın uzun zamandır yokdun.tekrar kutlayım nice gzl,sağlıklı yaşlara inş. demir nasıl?yürüyor mu?deniz i her gören bu erken yürür diyor du ama benim kız tam yürüyecekken korkmaya başladı,korkmuş galiba ,neden nasıl bilemiyorum gözükara iken şimdi bir ürkeklik var,hayırlısı olsun.
burcu siz de evde kendi aranızda kutlayacakdınız ?fotoları paylaşırsan görürüz artık:)

iyi dileklerde bulunan bütün arkadaslar hepiniz sagolun ............
zaman herseyin ilaci insallah tez zamanda iyilesir kuzum ve bütün hasta olan melekler...........

ben sadece sürüyordum. masaj bende yapayım anlattığın şekilde. sorma benimkide önceden yatardı uslu uslu şimdi illa dönüp sürünerek emekleyecek çekyatın üzerinde. bende odasında küvette yıkıyorum, fanı açıyorum. giyinene kadar açık duruyor. nedense bebişler sırtının kaşınmasını ve masaj yapılmasını çok seviyor. ben sabah 10 dk uğraştım külotlu çorabını giydirmek için. yatsa çok rahat oturtuyorum durmuyor. en rahatı yazındı. tek çıtçıtlı body giyiyordu. şimdi kat kat giyiniyor kuzum.

günaydın annişler ve tatlı bebişler!
2 gündür beni çok mutlu eden şeyi paylaşmak istedim.
oğlum dünden beri alarm gibi 5,45 de kalkıyor sabahları. biz 6 da kalkıyoruz. odasına gidip kucağıma alıp doğru bizim yatağa getiriyorum. sırt üstü yatıp kuzumuda göğsüme yatırıyorum. kafasını yaslayıp ellerinide kollarıma koyup öyle yatıyor. bende sırtını kaşıyorum hafif hafif. 15 dk kadar yatıyor. sonra hop babaya gidiyor. biraz da onunla oynuyor. sabah yatak keyfimizi yapıp kahvaltı yapmaya mutfağa gidiyoruz. ona sarılıp öpmek onu hissetmek öyle güzel bir duygu ki. rabbim iyi ki onu bize göndermiş.
tüm bebişler iyi ki varsınız, hayat sizinle güzel!

bugün doğum günümüz artık 1 yaşındayız beeeeemenekşe gözlüm ,balım ,böreğim ,canım ,ruhum ,herbişeyim ,iyi ki doğmuşsun ....ben sensiz kocaman bir hiçim .sabah kalkıyosam yemek yiyorsam yürüyosam gülüyorsam ağlıyorsam geziyorsam alışveriş yapıyorsam her ne yapıyorsam hepsi SENİN için .bütün aklım fikrim ruhum sensin .ben senden ibaretim .nice nice yaşlara yavrum .

boncuk kızının doğum günü kutlu olsun. nice sağlıklı mutlu yaşlar olsun inşallah!
bebişlerimiz hep gülsün inşallah. her günleri güzel geçsin. rabbim yavrularımızı bize bağışlasın!

nice sağlıklı,uzun senelere işallah..

slm kızlar iş yoğunluğundan giripte takip edemiyorum yaa çok sinir bozucu
öncelikle zeynn çokkk geçmiş olsun.Rabbim ailesine bağışlasın yavrularını inşallahh
doğum günü olan geçen meleklerin ilk yaşlarııı kutlu olsun nice yaşlarını kutlayalım inşallahh
benim miniğimin 3 kasım doğum günü ama bayramdan sonraki pazar yapacağım. hala hiç bir hazırlığımda yok malesef :18:

Herkese hayırlı günler.. Yaramaz ve tatlı tüm bebişlerin doğum günleri hayırlı olsun. Boncuk kuzun iyi ki var.Ailene huzur, mutluluk versin hep inşaAllah.
Bizim doğum günümüze 3 hafta daha var.Bayramdan sonra hazırlıklar başlayacak. Kızım yeni yaşına abla olarak girecek inşaAllah. Temmuz anne adayıyım. Bizim için büyük bir süpriz oldu.İnşaAllah hayırlısıyla tamamlar 2. bebişimi kucağıma alırım. Çok değişik bir hal, durum.. Beklemeden kapımızı çaldı.. :)))

Boncuk, happy birthdayyy tooo youuuu, mandalina suyuuuu, yap çişini uyuuuuu, happy birthday to youuuuuuuuu!!!!

mesafe hamile misin?
tebrik ederim canım. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

tebrik ederim saglikla kucagina alman dilegiyle.
ikinci kez anne olmanin mutlulugunu yasayacaksin bende 1 sene sonra dusunuyorum ogluma kardes hayirlisi bakalim.

tebrik ederim saglikla kucagina alman dilegiyle.
ikinci kez anne olmanin mutlulugunu yasayacaksin bende 1 sene sonra dusunuyorum ogluma kardes hayirlisi bakalim.

boncuk doğum gününüz kutlu olsun

mesafe hayırlı olsun ikinci bebişin. sağlıkla kucağına al inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…