ben de cok sevdim.. insalah bulursun.. senin aldigin nasildi?
ha bak c&a da ayaksiz kulotlu coraplar da vardi..
zeyn çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyleşir .annesi daha fazla beklemez yavrusunu .
burcu hoşgeldin doğum gününüz gayet iyi görünüyor :))sen de baya zayıflamışsın özel bir sırrın varsa bana söyle azcık :))
kübra body güzelmiş bacak kısmı olmayan çıtçıtlılardan kullanıyorum .alt için de kilotlu çorap .bak ayaksız olanları a varmış ben de bir bakayım .
kızımı kaç gündür banyo yaptırmıyordum üşütcek diye ...baktım bugün hava açtı güneş de alabildiğine içerde hemen yıkadım bi güzel .bebe yağıyla da masaj yaptım uyuyo .yastık yorgan yüzlerini de değiştirdim .siz kaç günde bir değiştiriyosunuz.
akşama yemeğim de var .bugün hayret pek bi işim yok nasılsa .
alçakgönüllülük yapayım dedim, harika muhteşem geçti fln yazmayım dedim
sırrım Demir, her eve lazım, süper kilo verdiriyo :))
masajı nasıl mı yapıyorum o kadar zor oluyor ki aslında; önceden yatardı şimdi yakalamak ne mümkün :))yine de yapıyorum .önce karın bölgesine daireler şeklinde .sonra kollara ;yüzüne yukarı doğru elimle yapıyorum.mutlu bebek ol diyorum gülüyor o sırada sürüyorum:))
sonra ters çeviriyorum sırt için ..kaçıyor sıpa ben yakalamaya çalışıyorum bacaklardan tutup ters yatırıyorum ama sırtına yapınca çok hoşuna gidiyo sakinleşiyor yayılıyor ..gülüyor bir de :))
atletini bodysini giydiriyorum üşümesin diye ...elektrik sobası açık ama bu arada.
sonra alt kısma geçiyorum alta bezini koyuyorum .iyce bebe yağıyla bacaklarını ovuyorum .poposunu falan işte .sonra bezliyorum giydiriyorum ..şarkı söylüyorum bu arada hafif hafif mayışıyo hanfendi..üstünü giydirirken de anlatıyorum ona ne yaptığımı..sabah bana çorap giydirecekken tek tek ayaklarını uzattı .yardımcı oluyor annesine kuzucuk :))
bugün doğum günümüz artık 1 yaşındayız beeeeemenekşe gözlüm ,balım ,böreğim ,canım ,ruhum ,herbişeyim ,iyi ki doğmuşsun ....ben sensiz kocaman bir hiçim .sabah kalkıyosam yemek yiyorsam yürüyosam gülüyorsam ağlıyorsam geziyorsam alışveriş yapıyorsam her ne yapıyorsam hepsi SENİN için .bütün aklım fikrim ruhum sensin .ben senden ibaretim .nice nice yaşlara yavrum .
Herkese hayırlı günler.. Yaramaz ve tatlı tüm bebişlerin doğum günleri hayırlı olsun. Boncuk kuzun iyi ki var.Ailene huzur, mutluluk versin hep inşaAllah.
Bizim doğum günümüze 3 hafta daha var.Bayramdan sonra hazırlıklar başlayacak. Kızım yeni yaşına abla olarak girecek inşaAllah. Temmuz anne adayıyım. Bizim için büyük bir süpriz oldu.İnşaAllah hayırlısıyla tamamlar 2. bebişimi kucağıma alırım. Çok değişik bir hal, durum.. Beklemeden kapımızı çaldı.. :)))
Herkese hayırlı günler.. Yaramaz ve tatlı tüm bebişlerin doğum günleri hayırlı olsun. Boncuk kuzun iyi ki var.Ailene huzur, mutluluk versin hep inşaAllah.
Bizim doğum günümüze 3 hafta daha var.Bayramdan sonra hazırlıklar başlayacak. Kızım yeni yaşına abla olarak girecek inşaAllah. Temmuz anne adayıyım. Bizim için büyük bir süpriz oldu.İnşaAllah hayırlısıyla tamamlar 2. bebişimi kucağıma alırım. Çok değişik bir hal, durum.. Beklemeden kapımızı çaldı.. :)))