- 12 Mayıs 2008
- 16.067
- 9
oğlumun gündüz uyku düzeni iyice değişti. gündüz 1 kere yatıyor ve 2-2,5 saat uyuyor. cumartesi 10,30 da yattı ve 12,30 da kalktı akşam 4 ü geçe yatırdım bir türlü uyumadı. bende kaldırdım ve 6,30 da tekrar yatırdım. yine hemen uymadı yarım saatten fazla beşiğini salladım. normalde beşiğinin baş tarafına yastık dayayıp tuğra yı oturtuyorum. sütünü içince hemen yatırıyorum ve uyuyor. bu sefer bir türlü uyumadı. cumartesi yattı saat 3 te uyandı ağlayarak su verdim yatırdım yine ağladı. kucağıma aldım salladım uyudu yatağına koydum uyandı ağladı. tekrar salladım yatırdım yine kalktı. kucağıma alır almaz uyuyakaldı. dedim iyice dalsın öyle yatırayım bu sefer ağlayarak uyandı ama nasıl ağlıyor gözlerinden yaş geliyor susmayınca babası aldı kucağına evde dolaştılar bir ara uyumuş yatağına koyunca yine uyanmış. salona gittiler ben yattım. sonra eşim geldi benimki uyumuş koy dedim yanımızda uyusun beraber yattık. sabah 5 şi geçiyordu. 6,30 da tekrar uyandı ağladı su verdim tekrar uyudu. sabah 9 da uyandım baktım babamız kalmış salonda yatıyor.
günde 2 sefer uyuyordu bu hafta 1 e düştü. tabi bende fazla iş yapamadım.
sabah kahvaltısını yapıyor, ardından ıhlamur içiyor yatarken sütünü içiyor. kalkınca yemek yiyor 1-2 aat sonra meyve yiyor. arada ben yemek yerken 1-2 lokma yiyor benimle. hala akşam yemek düzenimiz yok. kreşten eve gelene kadar saat 7 yi geçiyor ve hemen uyumak istiyor. nasıl düzen oturtucam bilmiyorum.
günde 2 sefer uyuyordu bu hafta 1 e düştü. tabi bende fazla iş yapamadım.
sabah kahvaltısını yapıyor, ardından ıhlamur içiyor yatarken sütünü içiyor. kalkınca yemek yiyor 1-2 aat sonra meyve yiyor. arada ben yemek yerken 1-2 lokma yiyor benimle. hala akşam yemek düzenimiz yok. kreşten eve gelene kadar saat 7 yi geçiyor ve hemen uyumak istiyor. nasıl düzen oturtucam bilmiyorum.