2010 Kasım Anneleri

aslı doğru yazmış aymes. ilk 10-15 dk içinde silebilirsin resmi. mesaj düzenleme kısmı kaybolur bu süreden sonra. illa kaldırmak istersen editöre başvur. yabangülüme sorabilirsin. istersen özelden mesaj at.

heyyy merabalar kızlar :)
doğum günümüzü kutlayan herkese teşekkür ediyoruz :)kocaman öpüldünüz
prop mandalina görünce sen aklıma geliyosun her nedense )müthişti doğum günü mesajın gülmekten öldüm :))
ayy hamile olan biri mi var o kısmı kaçırdım .tebrikler ikinci çocuk iyi aslında ama ilk zamanlar çok zorlanıyor insan her şey rayına oturana kadar.ikisi arasında yaş farkı az olunca süper oluyor.şimdi benim kızlar güzel güzel oynuyorlar .ablası olmasa ben hiç bir iş yapamam heralde
hasta bebeklere çoooooook geçmiş olsun .
bu arada doğum günü kutlamadık bir kaç gün sonra olcak inşallah .küçük halamız karşıda oturuyor .onu bekliycez .ben de olmak istiyorum dedi :)))

boncuk ben hiç bir iş yapamıyorum. imkanın varsa olur ama ben 2. düşünmüyorum. oğluma yeteyim yeter bana. ama bi yerden para çıkarsa o zaman düşünebilirim.

boncuk ben hiç bir iş yapamıyorum. imkanın varsa olur ama ben 2. düşünmüyorum. oğluma yeteyim yeter bana. ama bi yerden para çıkarsa o zaman düşünebilirim.

:))milli piyango bileti al belki çıkar .valla şaka bi yana hayat çok zor,bende istiyorum 2.yi 1 yıl sonra filan ama eşim istemiyor.nankörüz işte biz 7 yıl neler çektik olsun diye şimdi istemiyoruz.ben çalışmıyorum eşimde özel sektörde adam haklı ama kardeşi olsun istiyorum,en azında bize bişey olursa birbirlerine destek olurlar.

bence de imkanı olan ve isteyen herkese allah versin .
hemcinsi olması da iyi aslında .bizimkiler mesela birbirlerinin dilinden anlıyorlar .bu da benim hoşuma gidiyor. ikisinin de büyüyüp genç kız olduklarını odalarında dedikodu yaptıklarını, konuştuklarını dertleştiklerini ve en güzeli ikisini de yanıma alıp gezmeyi hayal eder oldum bu günlerde :))

Tebrik eden herkese teşekkür ederim.Allah isteyenlere hayırlısıyla, sağlıklı bebekler versin.Bize süpriz oldu aslında.Korunmamıza rağmen. Allah dileyince oluyor.Bir yandan da iyi ki şimdi hamile kaldım diyorum.Çalışmayı düşünüyorum.Çalışırken çocuk bakmak zor olacağı için, çocuğumu evde bırakıp işe gidemeyeceğim için hayırlısı oldu diyorum.. İlk 6-12 ay zorlanırım belki. Ondan sonrası daha kolay inşaAllah.

yabangülüm eşin niye istemiyor anlamadım? senin istememeni anlarım ama eşinin ki tuhaf geldi. birde aralarında yaş farkı az olunca zor olur. benim abimin çocukları arasında 20 ay var. eşi çalıştığı için oğlana biz baktık. kızına da anneanne teyze filan baktı. çocuk biraz ortada kaldı.
birde sürekli kavga ederlerdi saç saça. sanırım anne baba çalışıp ilgilenemediği için böyle oldu. ikisi de küçük zor olur diye düşünüyorum. ama evde olan anneler için daha rahat olur. ben düşünemem bile. rabbim isteyene nasip etsin. olmayanlara versin.

boncuk bende elinden tutup gezdirmeyi hayal ediyorum.

mesafe allah kolaylıklar versin sana canım.

Sağol cnm benim ballı ve pekmezli ıhlamur içiriyorum asist verdi balgam sokucu olarak. Ya gitmicem ama kocaminda tek gitmesini istemiyorum ailesi pek kıymetli iki haftada bir gidip görecek illa. Samandirada oturuyorlar biz AVRUPA yakasindayiz. Bende hasta olduğu zaman onun basına bırakıyorum daha çok ama yazıl günah yavruma ya bile bile lades demek olmazki offf offffff ne diyeceğimi bilmiyorum kızıp dürüyorum iste

Son düzenleme:
Boncuk canim kizinin dogum gunu kutlu olsun ailesiyle nice mutlu yillar dilerim.MESAFE seni de tebrik ederim Allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin ve umarim cok zorlanmazsan arkadsim benim kiz tam bir cadi ne uyur ne yerinde durur ondan iki tane dusunemiyorum suan icin ama ilerde Allah nasip eder insallah ASLIYILMAZ canim gecmis olsun kuzuna ya o kadar yola hastaliga yazik bence daha gitmeyin havalar isinana kadar

:26:
Sagol cnm sana katılıyorum bakalım su bayramda geçsinde kurbanı orada keseceğiz nasipse. Kocama söyledim zaten bosuna ilaç kullanıyoruz oraya gidince yine hastalanacak sonuçta diye siz gelmeyin o zaman diyor bende sen aksama kadar donmezsin ki ben gelmezsem dedim bakalım napcaz :44:

aslicim gecmis olsun yavruna rabbim sifalar versin

halenurcum sagolasin canim demek sizdede öyle problem oldu simdi durumlari iyimi nekadar zamanda iyilestiler

aslicim gecmis olsun yavruna rabbim sifalar versin

halenurcum sagolasin canim demek sizdede öyle problem oldu simdi durumlari iyimi nekadar zamanda iyilestiler

canım eltiminki ayrıca yarık dudak doğdu şu anda 13 yaşında çok ameliyatlar geçirdi ama hala dış görünüşte belli oluyor 18 yaşında tam estetik ameliyat olacak eltim bebekken çok zor günler geçirmiş ben o zamandaha evli değildim beslemesi çok zor oluyo yarık damak yiyecekler oraya kaçabiliyo diyodu eltim ama şu anda okapandı bilmiyorum ameliyatlamı yoksa kendiliğindenmi kapandı Allah yardımcıları olsun

canim bizim bebegimizin dudaginda birsey yokmus
damagi yarik, topuklarinda sivrilik varmis ve cene kemigi gelismemis gerci operasyonla düzelirmis
yarin hastaneden cikicakmis ve kismetse bayramin ikinci günü ankaraya gidecekler doktorda cok dikkatli beslenmesi gerektigini söylemis rabbim yardimcilari olsun insallah tez zamanda sagligina kavusur minik kuzum

günaydın arkadaşlar doğum günümüz erken kutladık ama bugün tam 1 yaşında minik kuzum İyiki doğdun annecim evimize neşe getirdin, mutluluk getirdin, heyecan getirdin Allahım şansını bahtını hep açık etsin düğme burunlu kuzum

mutlu yıllar zeynep su sağlıkla mutlulukla inşallah.

Iyiki doğdun zeynep ailemle birlikte omur boyu mutlu. Ol

iyiki dogdun zeynepcim rabbim sana hayirli saglikli uzun ömürler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…