2010 Kasım Anneleri

bugün doğum günümüz artık 1 yaşındayız beeeee:KK76::KK76::21::21:menekşe gözlüm ,balım ,böreğim ,canım ,ruhum ,herbişeyim ,iyi ki doğmuşsun ....ben sensiz kocaman bir hiçim .sabah kalkıyosam yemek yiyorsam yürüyosam gülüyorsam ağlıyorsam geziyorsam alışveriş yapıyorsam her ne yapıyorsam hepsi SENİN için .bütün aklım fikrim ruhum sensin .ben senden ibaretim .nice nice yaşlara yavrum .:KK54::KK54::KK54:

Kızının dogumgunu kutlu olsun boncuk. Nede güzel yazmışsın iyi ki varlar bebeklerimiz

Herkese hayırlı günler.. Yaramaz ve tatlı tüm bebişlerin doğum günleri hayırlı olsun. Boncuk kuzun iyi ki var.Ailene huzur, mutluluk versin hep inşaAllah.
Bizim doğum günümüze 3 hafta daha var.Bayramdan sonra hazırlıklar başlayacak. Kızım yeni yaşına abla olarak girecek inşaAllah. Temmuz anne adayıyım. Bizim için büyük bir süpriz oldu.İnşaAllah hayırlısıyla tamamlar 2. bebişimi kucağıma alırım. Çok değişik bir hal, durum.. Beklemeden kapımızı çaldı.. :)))

hayırlı olsun tatlım bebisin saglikla kucağına al inşallah

selam kızlar:KK16:
boncuk kuzunun doğum günü kutlu olsun.hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin Rabbim...
mesafe kendinmi istedin hamile kalmayı nasıl karar verdin,bende düşünüyorumda erken diye cesaret edemiyorum:18:

günaydın annişler ve tatlı bebişler!
2 gündür beni çok mutlu eden şeyi paylaşmak istedim.
oğlum dünden beri alarm gibi 5,45 de kalkıyor sabahları. biz 6 da kalkıyoruz. odasına gidip kucağıma alıp doğru bizim yatağa getiriyorum. sırt üstü yatıp kuzumuda göğsüme yatırıyorum. kafasını yaslayıp ellerinide kollarıma koyup öyle yatıyor. bende sırtını kaşıyorum hafif hafif. 15 dk kadar yatıyor. sonra hop babaya gidiyor. biraz da onunla oynuyor. sabah yatak keyfimizi yapıp kahvaltı yapmaya mutfağa gidiyoruz. ona sarılıp öpmek onu hissetmek öyle güzel bir duygu ki. rabbim iyi ki onu bize göndermiş.
tüm bebişler iyi ki varsınız, hayat sizinle güzel!

insan böyle bişeyden mutlu olmazmı harika valla ne güzel bi keyif bebişinle sabah keyfi yapmak ben evden çıkarken kuzum uyuyo oluyo çünkü bütün gece ağlıyo düzeldimi tuğra melodi benimki hala devam uyumak istemiyo geceleri sürekli ağlıyo çok sinirleniyorum bazen bağrıyorum çok üzülüyorum sonrada ama o an çıkıyo ağzımdan kuzum bağırınca dahada ağlıyo :KK43:

bugün doğum günümüz artık 1 yaşındayız beeeee:KK76::KK76::21::21:menekşe gözlüm ,balım ,böreğim ,canım ,ruhum ,herbişeyim ,iyi ki doğmuşsun ....ben sensiz kocaman bir hiçim .sabah kalkıyosam yemek yiyorsam yürüyosam gülüyorsam ağlıyorsam geziyorsam alışveriş yapıyorsam her ne yapıyorsam hepsi SENİN için .bütün aklım fikrim ruhum sensin .ben senden ibaretim .nice nice yaşlara yavrum .:KK54::KK54::KK54:

doğum gününüz kutlu olsun canım nice sağlıklı, mutlu, huzurlu bol şanslı ve tabi sizinle bearber hep mutlu yıllar geçirsin kuzun bizimde 3 kasımda ama hafta sonu kutladık

mesafe hayırlı olsun arkadaşım Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inş ben cesaret edemiyorum ödüm kopuyo hamile kalırsam diye ama kardeşsiz olmaz diye düşünüyorum
2. için çok kararsızım kızım zaten süprizdi bize planlı olmadı ben hazır değilim diyordum hep ama çok fazlada zorlanmadım Allah yardımcımız olsun kadın olmak zor zoooor

Herkese hayırlı günler.. Yaramaz ve tatlı tüm bebişlerin doğum günleri hayırlı olsun. Boncuk kuzun iyi ki var.Ailene huzur, mutluluk versin hep inşaAllah.
Bizim doğum günümüze 3 hafta daha var.Bayramdan sonra hazırlıklar başlayacak. Kızım yeni yaşına abla olarak girecek inşaAllah. Temmuz anne adayıyım. Bizim için büyük bir süpriz oldu.İnşaAllah hayırlısıyla tamamlar 2. bebişimi kucağıma alırım. Çok değişik bir hal, durum.. Beklemeden kapımızı çaldı.. :)))

hayırlı olsun canım ikinci bebek geliyo demek valla büyük cesaret bende deryacık gibi düşünüyorum tek bebişle olamz diyorum ama ikinciye hazırda kesinlikle değilim allah hayırlısını nasip etsin hakkımda

kızlar bişey sorucam eklediğim bi resmi silmek istiyorum nasıl yapmalıyım:44:

kızlar ben kızıma pınarın çocuk sütünden verdim dokundumu acaba çok gaz çıkarıyor uykudan uyanıyor gaz yüzünden bilgisi olan varmı???
bide oda sıcaklığında mı vermeliyim ısıtınca içeriği bozulurmu kii???

kızlar bu pastalar cok pahalı ya 20 kısılıkler en az 100 tl ben 50 ye falan yaptırırım sanıyodum sızler nerelere yaptırdınız uyguna yaptıran yokmu hıc

mesafecim hayirli olsun canim allah hayirlisiyla tamamina erdirsin

Son düzenleme:
boncuk doğum günü kutlu olsun kuzunun..

mesafe hayırlı olsun....sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah....allah kolaylıkda versin tabi.. :KK66:

kızlar selam nasılsınız bayadır giremiyodum sadece okuyup çıkabiliyodum çok yoğunum çocukların okulu dersleri muhammed ali iyice huysuz yaramaz bi bebek oldu benim yüzme havuzu derken nereye yetişeceğimi şaşırıyorum yüzmede olmasa kendime ayıracak hiç vaktim yok ne zamandır kuaföre bile gidemedim evin işi zaten hiç bitmiyo bazılarınızın bebeği yürümeye başladı heralde hayırlı olsun benimki daha yeni emeklemeye başladı desem inanmazsınız heralde ne zamandır arka arka emekliyodu 2 gün önce bi baktım emekliyo koltuğa kalkıp sıralıyo evin her tarafını bu şekilde dolaşıyo ama çok aksi hırçın bi çocuk oldu elindeki bişeyi alınca veya istediği olmayınca bi cırlıyo of ev inliyo akşamları hele bi azıyo sormayın eşim işten yorgun geliyo ama evde daha çok yoruluyo babasına aşırı düşkün kaç gecedir onu uyutana kadar neler çekiyorum önceden emerken uyrdu yatırırdım şimdi ne emerken ne aykta sallama ne kucakta sallama hiç bi şey istemiyo ya oynucaz yada çığıracak işte bizden haberler böyle kızlar bu arada doğum günü olan bebeklerin doğum gününü kutluyorum aklımda kaldığı kadar DEMİR YİĞİT AYÇA HEPİNİZİN BAL YANAKLARINDAN ÖPÜYORUM MESEFE SENİNDE BEBİŞİN HAYIRLI OLSUN ALLAHIM GÜLE GÜLE KUCAĞIN ALMAYI NASİP ETSİN İNŞAALLAH ZEYN CANIM ABİNİN BEBEĞİNE GEÇMİŞ OLSUN ALLAHIM ONU ANACIĞINA BAĞIŞLASIN benim eltimin kızıda yarıık dudak yarık damak dünyaya gelmişti zor oluyo ama ameliyatla düzeltiyolar canım allahım acil şifalar versin hadi kızlar görüşürüz kendinize ve bebişlerinize iyi bakın

insan böyle bişeyden mutlu olmazmı harika valla ne güzel bi keyif bebişinle sabah keyfi yapmak ben evden çıkarken kuzum uyuyo oluyo çünkü bütün gece ağlıyo düzeldimi tuğra melodi benimki hala devam uyumak istemiyo geceleri sürekli ağlıyo çok sinirleniyorum bazen bağrıyorum çok üzülüyorum sonrada ama o an çıkıyo ağzımdan kuzum bağırınca dahada ağlıyo :KK43:

doğum gününüz kutlu olsun canım nice sağlıklı, mutlu, huzurlu bol şanslı ve tabi sizinle bearber hep mutlu yıllar geçirsin kuzun bizimde 3 kasımda ama hafta sonu kutladık

tam olarak düzelmedi canım. ama eskiye göre daha iyi. burnu akıyor arada öksürüyor. kahvaltıdan sonra ıhlamur yapıp veiyorum eline. o kadar seviyor ki yapıp soğutup getirene kadar mızırdanıyor sıpam. hay allah gece niye uyumuyor dediklerimi denedin mi müzik filan. klasik müzik sakinleştirir. dr. sordun mu ne diyor. canım lütfen bebeğine bağırma. derdini anlatamıyor yavrum ağlayarak anlatmaya çalışıyor. birde sen bağırınca daha çok ağlar. ben kızıyorum ama bağırmıyorum. bazen eşim sesini yükseltip heyt diyor ona da kızıyorum.

kızlar ben kızıma pınarın çocuk sütünden verdim dokundumu acaba çok gaz çıkarıyor uykudan uyanıyor gaz yüzünden bilgisi olan varmı???
bide oda sıcaklığında mı vermeliyim ısıtınca içeriği bozulurmu kii???

sanırım henüz alışık olmadığı için gaz yapıyor. onun yerine bebelac junıor süt var onu dene istersen. milupa nın var mı bilmiyorum. bende 1 yaşını doldurunca junıor olandan vericem. ısıtınca içeriğinin bozulacağını sanmam. sonuçta sadece ılıyacak.

kızlar bu pastalar cok pahalı ya 20 kısılıkler en az 100 tl ben 50 ye falan yaptırırım sanıyodum sızler nerelere yaptırdınız uyguna yaptıran yokmu hıc

valla izmir de olsan dilimi 4 tl şeker hamurlu. en az 12-15 kişilik filan oluyor. bende daha küçük istiyorum ama yok.

günaydın arkadaşlar şu sorumu tekrarlıyorum bilen varmı ?

kızlar bişey sorucam eklediğim bi resmi silmek istiyorum nasıl yapmalıyım

tam olarak düzelmedi canım. ama eskiye göre daha iyi. burnu akıyor arada öksürüyor. kahvaltıdan sonra ıhlamur yapıp veiyorum eline. o kadar seviyor ki yapıp soğutup getirene kadar mızırdanıyor sıpam. hay allah gece niye uyumuyor dediklerimi denedin mi müzik filan. klasik müzik sakinleştirir. dr. sordun mu ne diyor. canım lütfen bebeğine bağırma. derdini anlatamıyor yavrum ağlayarak anlatmaya çalışıyor. birde sen bağırınca daha çok ağlar. ben kızıyorum ama bağırmıyorum. bazen eşim sesini yükseltip heyt diyor ona da kızıyorum.

sanırım henüz alışık olmadığı için gaz yapıyor. onun yerine bebelac junıor süt var onu dene istersen. milupa nın var mı bilmiyorum. bende 1 yaşını doldurunca junıor olandan vericem. ısıtınca içeriğinin bozulacağını sanmam. sonuçta sadece ılıyacak.

valla izmir de olsan dilimi 4 tl şeker hamurlu. en az 12-15 kişilik filan oluyor. bende daha küçük istiyorum ama yok.

evet haklısında sinirlerime hakim olamıyorum işte dediğin gibi yawrum ben bağırınca daha çok ağlıyo ama kendimi dizginlemem lazım böyle olmaz çok mızmızlanıyo tamam ama bebek sonuçta dimi yapıcak denedim canım hiç birinin faydası yok dra bu hafta sonu gidicez bi terslik olmazsa bakalım o ne diycek inşallah yoluna girer artık herşey

Günaydın kızlar
Gece hiç uyumadık nerdeyse 2 gündür ac yavrum hiçbir şey yemiyor dün bütün gun emmedi
Aksam calgel sürdüm ondan sonra biraz emdi çok feci oksuruyor balgamida var dün Dr götürdüm
Antibiyotik verdi başladık ilaca umarım en kısa zamanda iyileşir benimkide tüm hasta bebeklerde inşallah
Oksurmekten uyuyamiyor ne zaman kaynanalara gitsek hasta oluyor bıktım artık valla

günaydın arkadaşlar şu sorumu tekrarlıyorum bilen varmı ?

kızlar bişey sorucam eklediğim bi resmi silmek istiyorum nasıl yapmalıyım

Cnm bildigim kadarıyla 10 ya da 15 dakika içerisinde silebiliyorsun mesajdaki resimi ama melodi daha iyi bilir sanırım

evet haklısında sinirlerime hakim olamıyorum işte dediğin gibi yawrum ben bağırınca daha çok ağlıyo ama kendimi dizginlemem lazım böyle olmaz çok mızmızlanıyo tamam ama bebek sonuçta dimi yapıcak denedim canım hiç birinin faydası yok dra bu hafta sonu gidicez bi terslik olmazsa bakalım o ne diycek inşallah yoluna girer artık herşey

canım bende normalde çok sinirli bir insanım. ama oğlum olduğundan beri hiç ona sinirlenmedim. ben bile şaşıyorum kendime. bence kendini frenle. sonuçta o sana muhtaç. bir derdi var ama anlatamıyor. geçici bir durumdur. inşallah çabuk atalatırsınız.

Günaydın kızlar
Gece hiç uyumadık nerdeyse 2 gündür ac yavrum hiçbir şey yemiyor dün bütün gun emmedi
Aksam calgel sürdüm ondan sonra biraz emdi çok feci oksuruyor balgamida var dün Dr götürdüm
Antibiyotik verdi başladık ilaca umarım en kısa zamanda iyileşir benimkide tüm hasta bebeklerde inşallah
Oksurmekten uyuyamiyor ne zaman kaynanalara gitsek hasta oluyor bıktım artık valla

geçmiş olsun kuzuna canım. balgam söktürücü verdi mi dr. birde ıhlamur ver ılık olarak. ben 120 cc içine 1 çay kaşığı bal koyup veriyorum. iyi geldi. bal yerine pekmezde koyabilirsin dönüşümlü.
kaynanaın evi soğuk mu oluyor. madem her gittiğinizde hasta oluyor bence gitme. kv. sana gelsin. ben küçük bebeklerin gezmeye gitmesi taraftarı değilim. hele soğukta. sen bilirsin tabi bu benim fikrim ama yazık hastalık çekip perişan olmasın yavrum.

X