2010 Kasım Anneleri

sen de hoşgeldin derya .maşallah esilaya yürüyor demek.bakalım benim tontiş ne zaman yürüyecek .demirin de yürüyüşünü gördüm prop çok tatlı oluyorlar yürürken :))
derya ben gece açıyorum kombi evimiz 5. kat serin oluyor .ama çok soğuk değil aslında .alttki komşum da açıyor yerler sıcacık :)))pencereler pimapen olmasına rağmen bazı yerlerinde sorun var bugün yapılacak o da yapılınca daha scak olur .bu arada çamaşır makinem bozuldu bize masraf açtı .motor gitmiş ..eee her gün makine çalışıyo bizim evde .yeni alıcak eşim de .7 kiloluk alıcak ben ancak o paklar :)

deryacık bizim oda ısımız 18-20 derece arasında, henüz bişey yakmıyorum. sabahları giyinirken ve banyo yaparken fanı açıyorum. uyku tulumu terletmiyor. ben hasta olduğu için üzerine ince peluş battaniye örtüyorum. üstünü açtığı için ben tulumu bayadır giydiriyorum. sürekli kalkıp kontrol edemiyorum.

aymes kombi rahhattır eminim biz daha soba yakmıyoruz. fanla idare diyoruz ama acil sobanın kurulması lazım. geçen sene deli gibi elektrik ödedik.

celis nerelerdesin bacım?

aymescim zeynep dis cikartiyordurda ondandir huysuzlugu bizdede aynisi oluyor uykusuzluk, bitmeyen ev isleri,yemek, es, diger cocuk bende cok bunaliyorum bazi zamanlar.. tersine benimde esim bana kiziyor biraz sakin ol canini sikma diye ama elimde olan birsey degil bizde dogum sonrasi depresyona yenimi girdik nedir insallah en kisa zamanda hersey güllük gülistanlik olur:KK31:

aymescim zeynep dis cikartiyordurda ondandir huysuzlugu bizdede aynisi oluyor uykusuzluk, bitmeyen ev isleri,yemek, es, diger cocuk bende cok bunaliyorum bazi zamanlar.. Tersine benimde esim bana kiziyor biraz sakin ol canini sikma diye ama elimde olan birsey degil bizde dogum sonrasi depresyona yenimi girdik nedir insallah en kisa zamanda hersey güllük gülistanlik olur:KK31:

sağol canım inşallah dediğin gibi herşey güllük gülüstanlık olur artık insan herşeyden bıkıyo böyle durumlarda. Diştenmidir acaba geçicidir inşallah bu huysuzluk huy kapıcakta hep böyle yatmak istemiycek diye ödüm kopuyo. Kafasını yastığa koydurtmuyo ya

deryacık bizim oda ısımız 18-20 derece arasında, henüz bişey yakmıyorum. Sabahları giyinirken ve banyo yaparken fanı açıyorum. Uyku tulumu terletmiyor. Ben hasta olduğu için üzerine ince peluş battaniye örtüyorum. üstünü açtığı için ben tulumu bayadır giydiriyorum. Sürekli kalkıp kontrol edemiyorum.

Aymes kombi rahhattır eminim biz daha soba yakmıyoruz. Fanla idare diyoruz ama acil sobanın kurulması lazım. Geçen sene deli gibi elektrik ödedik.

Celis nerelerdesin bacım?

vallahi rahatlık canım açınca her yer sıcacık kiradayken doğalgaz sobamız vardı oda tek odayı ısıtıyordu zordu gerçekten benim evm ufak bide oyüzden her yer sıcacık

benimki yine balgamlı kusmaya başladı .tam geçti derken yine başladı çıldırmak üzereyim arkadaşlar :KK37:ağlamak istiyorum mübrek sanki vücudu özel balgam üretiyor :KK50:
bişi sorucam bebeklerinizi gün içinde mi banyo yaptırıyorsunuz yoksa gece yatmadan evvel mi ...
biraz önce kustu yinebir de bir ton ağladı ben tırlattım iyce gel de bunalıma girme :KK53:

canim gecmisolsun kustuklarinda korkuyor yumurcaklar oyuzden bukadar agliyorlar sanirim salgin hastaliklardan cok korkuyorum ben o yuzden ablamin miniklerle biraraya getirmiyorum esilayi kesin bulasiyor cunku ama eve kapanip kalmiyoruz tabi acik havaya cikariyorum markete pazara heryere goturuyorum hic cikamszsak camdan bakiyoruz evde patliyor insan sikintidan buarada kayinvalidem hala bende miss gibi bakiyor kuzuma allah bozmasin aslinda biz pek anlasamazdik esiladan sonra hersey degisti

meraba arkadaslar...bende Allah nasip ederse 2011 kasım annesi olacagım. size bisey sormak istiyorum . ben sogukbuhar makinası almayı düşünüyorum ama hangi marka alma konusunda kararsız kaldım.kullanan arkadaslar yardımcı olursanız sevinirim...chicco yu düşünüyorum ama kullanan kimse olmadıgı için alamıyorum...büyüğü var küçüğü var,büyük haznelimi iyi olur...kimisi su akıtıyomus,kimi ses yapıyoms iyice kafam karstı ya.bide yok su bitince otomatik kapananı varms, nem göstergeli varmş.arkadaşlar siz hangisinden kullanıyorsunuz lütfen bana akıl verin nasıl alayım. hangi markadan memnunsunuz. benim evim kaloriferli almam gerekli hemen.

benimki yine balgamlı kusmaya başladı .tam geçti derken yine başladı çıldırmak üzereyim arkadaşlar :KK37:ağlamak istiyorum mübrek sanki vücudu özel balgam üretiyor :KK50:
bişi sorucam bebeklerinizi gün içinde mi banyo yaptırıyorsunuz yoksa gece yatmadan evvel mi ...
biraz önce kustu yinebir de bir ton ağladı ben tırlattım iyce gel de bunalıma girme :KK53:

canim cok gecmis olsun ben ömeri genelde yatirmadan önce yikiyorum artik soguk oldugu icin ücgünde bir yikiyorum hasta olmaya müsaitler dikkatli olmak lazim

Cok gecmis olsun canim zaten bir basladilar mi ogrendi bilmiyorlar bizde yine idrar yolu enfeksiyonu olduk ben gunduz uykusundan once yaptırıp yatiriyorum canim

Selam kızlar nasılsınız?

Bugün canım kızım Duru' nun hayatımıza girişinin 1. yılı. Bize hayatımızın en güzel 1 yılını yaşatan eşsiz mutluluklar ve heycanlar tattıran canım kızıma burdan da teşekkür edip tekrardan doğum gününü kutlamak istedim, onunla bütün yolculuğumuz burda geçti nede olsa...:KK66:)

Artık herkes doğum günü kutlamalarına ya da hazırlıklarına başlamıştır herhalde...Bütün bebelerin doğum gününü kutluyorum...:KK66:)

Biz henüz hazırlık yapmadık çünki muhtemelen büyük kutlamayı aralık ortası gibi yapacağız.

Benim hamişken diş etlerimde kanamalar başlamıştı, meğer bütün diş etlerimde iltihap oluşmuş. Şu an diş eti ameliyatlarım devam ediyor. Ancak onlar bitip ağzım tekrar normale döndüğü zaman kutlamayı yapabileceğiz maalesef. Bugün kendi aramızda bir pasta kestik, üçümüz başbaşa kutladık. Çok güzel geçti..

Bizde durumlar böyle kızlar, kendinize iyi bakın, bebelere de tabi....:KK16:

Selam kızlar nasılsınız?

Bugün canım kızım Duru' nun hayatımıza girişinin 1. yılı. Bize hayatımızın en güzel 1 yılını yaşatan eşsiz mutluluklar ve heycanlar tattıran canım kızıma burdan da teşekkür edip tekrardan doğum gününü kutlamak istedim, onunla bütün yolculuğumuz burda geçti nede olsa...:KK66:)

Artık herkes doğum günü kutlamalarına ya da hazırlıklarına başlamıştır herhalde...Bütün bebelerin doğum gününü kutluyorum...:KK66:)

Biz henüz hazırlık yapmadık çünki muhtemelen büyük kutlamayı aralık ortası gibi yapacağız.

Benim hamişken diş etlerimde kanamalar başlamıştı, meğer bütün diş etlerimde iltihap oluşmuş. Şu an diş eti ameliyatlarım devam ediyor. Ancak onlar bitip ağzım tekrar normale döndüğü zaman kutlamayı yapabileceğiz maalesef. Bugün kendi aramızda bir pasta kestik, üçümüz başbaşa kutladık. Çok güzel geçti..

cok gecmis olsun canim.durumun da dogum gununu kutluyorum ailesiyle birlikte mutlu huzurlu yillar diliyorum

Selam kızlar nasılsınız?

iyiki dogdun duru mutlu yillar sana:KK16::KK16::KK16:
nalancim sanada gecmis olsun arada ugra canim özletme kendini:KK16:

boncuk geçmiş olsun canım. benimkininde ne burnunun akması geçti ne öksürüğü.
şimdi bende nezle oluyorum üstüne.
banyosunu akşam yaptırıyorum mecburen. sabah yıkayıp çıkartamam dışarı.
artık saçları uzadığı için saç kurutma makinasıyla kurutuyorum.
bende 2-3 günde bir ancak yıkıyorum. evde olsa ve her yer sıcak olsa sık yıkardım.

nalan duru nun doğumgünü kutlu olsun. sağlıklı nice yaşlara.
sana da geçmiş olsun.

meraba kızlar .bebeğim iyi görünüyor ama kusma haricinde .duru bebeğin doğum günü kutlu olsun .
bu arada geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler .hepinizi öpüyorum

selam arkadaşlar bizde hastalar kervanına katılıyoruz dün akşam burnu akmaya başladı zeynep suyun gece baktım iyice yıkandı öksürükte başladı of of zaten çok huzursuzdu buaralar hastalıkta geldi ne yapsam acaba hafta sonuda doğum günümüz var böyle hasta hasta nasıl olucakki çok canım sıkıldı yine:KK50:

çok geçmiş olsun canım inşallah geçer bu hastalıklar artık bıraksın bebişlerimiz.

Ben genelde yatmadan evvel yıkıyorum hemn uyumuyo ama biraz takılıp sonra yatıyo

selam arkadaşlar bizde hastalar kervanına katılıyoruz dün akşam burnu akmaya başladı zeynep suyun gece baktım iyice yıkandı öksürükte başladı of of zaten çok huzursuzdu buaralar hastalıkta geldi ne yapsam acaba hafta sonuda doğum günümüz var böyle hasta hasta nasıl olucakki çok canım sıkıldı yine:KK50:

hay allah geçmiş olsun canım. burnu için serum fizyolojik yada sprey kullan. birde eda bir ialç önermişti. cold mix damla. internette araştır. burna damlatılmıyor. yastığına yada omzuna damlatıyorsun burnu açılıyor. öksürük içinde ıhlamur içir 2-3 sefer içsin. ben içine 1 çay kaşığı pekmez ya da bal koyuyorum. bir biberonu lıkır lıkır içiyor. öksürüğe iyi geldi. burnumuz hala akıyor ama.
doğumgününü iptal edersin canım üzülme ileri bir tarihe alırsın. kalabalıkta huysuzlanır filan anlamazsın nasıl geçti.

Selam kızlar nasılsınız?

iyi ki doğdun Duru:nazar:
geçmiş olsun nalan cım.

geçmişe bakamıyrm arada yazıp çıkıyrm ya da şöyle göz ucu bakıp kimler ne yapıyor başka kimlerin d.günü kutlandı 15 kasım da deniz in ama hala bir hazırlık yok:KK43:
hasta olanlar varsa geçmiş olsun bu mevsim de hastalıklar başgösteriyr malesef:KK43:

X