hiç niyetim yok ama eşimin belli olmaz.ky.ara ev sahibini konuş diyip duruyor eşime.işine geliyor oğlu dibine kadar yaklaşıyor.eşime hep ev bul burası soğuk oluyor diyordum şimdi demiyorum artık.en son kat altta oturan yok,ısınmakta zorlanıyoruz ama oraya gitmektense burasıı saray:)yabangülüm kv. boğacağım valla elimde kalacak.
çok günaha giriyor haberi yok.
aman yaklaşma evin sobalı olsun boşver.
ev kötü olsun kv. sinir huyları daha kötü.
ne kadar uzak olursan o kadar iyi olur.
selam kızlar bizim kız cumartesi gecesi saatlerce ağladı ne yapıcağımı şaşırdım hiç susmuyo nasıl ağlıyo anlatamam 3-4 saat boyunca o gözyaşları şapur şupur aktı. Bi ara sinirlenip bağırdım çocuğa sonrada çok pişman oldum ama sinirle oluyo işte bazen ağrısı yoktu bence uykusu kaçtı oyüzden dellendi gibi geldi bana ağrısı olsa bişeye bakıp hemen susarmı eline bişey alıyo susuyo ben uyutmaya çalışıyorum yine başlıyo ağlamasa otursa uyutmıycam ama bu sefer uykusu var diye ağlıyo anlatamam size berbat bi geceydi hiç susmıycak sandım yorgunluktan halsiz düştü birden düşüp uyudu yine. Bu kadar niye kendinede banada eziyet ediyo anlamıyorum. Uyutmak problem olmaya başladı uykusu geliyo uyutmaya çalışıyorum ağlamıycam diye ağlıyo uyutmuyorum uyuycam diye ağlıyo ne yapıcağımı şaşırdım valla sonrada ben bu çocuğa bakamıyorum diye kendimi suçluyorum buda hastalanmama neden olucak diyede çok korkuyorum doğumdan sonra lohusa bunalımına girmiştim ben çok kötü günlerde geri gelicek diye aklım çıkıyo. Tam herşey yoluna girdi derken yine bişeyler ters gitmeye başladı
ay şu komşum beni öldürecek bu çocuk aç diyor ama 1 saat önce koca tabak sebze yemeğini yemiş oluyor nasıl aç oluyorkarnı inikmiş açmış yok benim sütüm azmış yaşıda 32 kocakarı valla
hiç niyetim yok ama eşimin belli olmaz.ky.ara ev sahibini konuş diyip duruyor eşime.işine geliyor oğlu dibine kadar yaklaşıyor.eşime hep ev bul burası soğuk oluyor diyordum şimdi demiyorum artık.en son kat altta oturan yok,ısınmakta zorlanıyoruz ama oraya gitmektense burasıı saray:)
canım arada oluyor.ya bi yerleri ağrıyor yada naz yapıyorlar,sen eskiyi düşünme sakın geçti gitti onlar.lohusalık sendromunu hepimiz yaşadık o zamandı.