2010 Kasım Anneleri

cnm hepsi allaha emanet . ama ogretmenlerı de uyarmak lazım bazen rahat davranabılıyorlar

soyle olabılrı. mesela kım kıme cıktıysa cocugun boyu kılo ayak olcusu vs yazabılır ve fıyat lımıtı kesın olmalı tabı

melodi nasıl kreşmiş öyle, çocuklar ayakkabılarını çıkarıp içeri ayakkabılarını giymiyormuymuş?ilk kez böyle bişey duydum diğer anneler itiraz etmiyormu bu duruma.ben anaokulunda staj yaptım 1 yıl dandik bi yerdi ama ayakkabılar çıkar panduflar giyilirdi.olması gerekende bu zaten.

valla bende anlamadım, bugün konuşacağım müdüre hn. orada olursa.
demek oğlum yerde sürünüyorki kollarının yere değen kısmı simsiyah oluyor. enfeksiyon kapacak çocuk. allah korusun!
bencede panduf giymeleri mantıklı. benimkinin ilk adım ayakkabısı var altı beyaz kumaş simsiyah olmuştu geçen gün yıkadım. müdüre hn. orda olmuyor haftaiçi etütleri var orda duruyor. başka bir bayan ilgileniyor.

benim yiğenlerimin kreşinde ev ayakkabılarıyla geziyorlar.saçmalığa bak bence başka kreş araştır canım..

selam kızlar ,size bir soru neden sürekli tatlı yemek istiyorum günlerdir yediklerimin haddi hesabı yok,sürekli tatlı aşeriyorum hamile gibi

demek ki vücudunun tatlıya ihtiyaı var. kendimden biliyorum bazen deli gibi tatlı yiyorum hergün yinede doymuyorum.
hamile olsan zaten anlardın.
şekerin düşüyor olabilir.

selam kızlar. akşama misafir gelecek. 4 çeşit pasta börek yaptık annemle. çocuk yaşına girecek. hala bitmedi bebek görmeye gelen:))

demek ki vücudunun tatlıya ihtiyaı var. kendimden biliyorum bazen deli gibi tatlı yiyorum hergün yinede doymuyorum.
hamile olsan zaten anlardın.
şekerin düşüyor olabilir.
yok canım 27 eylül de ilk adetimi gördüm hamile değilim.

yardimlariniz icin cok cok tesekkur ederim :) istikbalin koltuklarina bayildim mama sandalyesini kullanmayacak diye dusunuyorum cunku yurutece araba koltuguna tahammul edemiyor yurutecide aldim bir kere bile kullanmadi sıkıntiya pek gelemiyor kucuk hanim

happy birthday to youuu..( melodisiyle okuyalım lütfen )

ayyy çok duygulandım canım. mutlu yıllar minik oğluşuna. sağlıkla mutlulukla nice yaşlara inşallah.
hapy bırtday to you KAYRA

daha zayıftım
memnunum kilomdan ama göbek gitsin istiyorum sadece

telefonda kutladım facede beğendim burda da kutlarım
iyiki doğduuunn kayraaaaa :)))

iyi ki dogdun kayra :)

kayracim iyiki dogdun.............
allah sana uzun saglikli hayirli ömürler versin ailenle birlikte hep mutlu ol

bütün bebeklere bir maşallah da benden gelsin
sezen doğum gününüz kulu olsun oğluşuna sağlıklı uzun ömürler diliyorum ...nice güzel yaşlara
hepi börtdey tuuuuyuuuuuuuuuuu

Allah uzun saglıklı bır omur versın ınsallah.annesıyle babasıyla mutlu huzurlu seneler gecırmesını nasıp etsın bebegıne..

sezen dogumgününüz nasil gecti

doğumgünümüzü kutlayan herkeze çook teşekkür ediyoruz doğumgünümüzü yaptık çok güzel geçti ama bir o kadarda yoruldum faceden arkadaşım olanlar resimleri gördüler

evet hastalandi.
öksuruyor, öksürdükce agliyor, agladikca kusuyor..uyuyamiyor, mizmizlaniyor.. yarin saban dr a goturucem kismetse.. ama cok sukur bitik bi hali yok yine de.. evi dolasiyor oyuncaklariyla ilgileniyor bu hastaz haliyle :)

iyi rahatlamistir yavrum. bizim de dislerimiz kasiniyor. hastaligin ustune dis sIKIntisi daha beter yipratti oglusumu.

ben cok uykusuzum. imran uanmadan birz uyuyayim. online gorunuyorsun haber edeyim dedim. iyi geceler zeynep

KIzlar selam oğlum hala hasta..dün sadece kahvaltı etti ve beni emdi, bufün de yumurta yedi kahvaltida,sabah ondu..biraz evvel türlü yedirmeyi denedim,kustu;(
Yoldayiz simdi doktora götürüyoruz okadar fena bir trafik var ki...calismayi bu zamanlarda hic sevmiyorum iste.yarin is var diye! Bugün acile götürüyorum,bir de ilaçları bittiği halde neden iyilesmedi hala
Cok uzgunum...

kayra bebek topiğimizin ilk bebeği...
iyi ki geldin yavrucak...
Nasılda bekledik seni burada anneciğinle...ilk kıyafetlerini birlikte aldık, tekmelerini berabar hissettik, santim santim büyüyüşünü izledik...Güzel yavrum bahtın açık, ömrün uzun, şansın bol olsun bu hayatta...
sezencim ve tabi böyle arslan parçası doğurdugun için ayrıca seni tebrik ederim arkadaşım:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…