ne habeler topik....
vayy be nekadar düşünceli halalar teyzeler varmış......bizide düşünen varmı acaba böyle....:) tebrik ediyorum seni...
düşünmemlazım geçmiş olsun kuzuş hastaymışş..
hafta sonu hafta sonu....
kopekop ve dusunmemlazim cevap verdiginiz icin cok tesekkur ederim
acikcasi yararli ve kullanacagi bisey olsun istiyorum ama ne ? ve hediyeyi kullanirken de gormek istiyorum galibasu aralar size ne alinsa isinize en yarayan sey olur ? annesinede sordum mama koltugu dedi ama onu kac ay daha kullanabilir bilmiyorum sanki gec kalindi onu almak icin :44:
tesekkur ederiz teyzesi.. ben de hastayim, kuzuma benden bulastigrip ilaci aliyorum bi ise yaramadi sesim daha da bozuldu. sesim karga gibi resmen :s
asli, dusunmen yeter de, gec. bunu bulamayanlar da var
sanada geçmiş olsun..bende pek iyi sayılmam aslında kışı sevmiyorum..
aslı ya dediklerine katılıyorum tamamen...
bu gece zeynep yok niye ki :26:
aaa gördüm zeynep aşağıda...kaçmaz benden :)
peki ben niye burdayım hala....yat uyu işte...
ne habeler topik....
vayy be nekadar düşünceli halalar teyzeler varmış......bizide düşünen varmı acaba böyle....:) tebrik ediyorum seni...
düşünmemlazım geçmiş olsun kuzuş hastaymışş..
hafta sonu hafta sonu....
bize anneannesi diş hediyesi aldı istikbalden oğlum çok sevdi oturunca ayaklarını sallayıp gülüyor..ben oğluma koltuk almayı düşünüyorum. mama koltuğu değil ama. bildiğin tek kişilik koltuğun küçüğü. bazı mobilyacılarda oluyor çocuklar için. istikbalde falan olması lazım. hem 3-4 yaşına kadar kullanabilir. doğum gününde biri alıverse sevinirim doğrusu:)
canım geçmiş olsun.bizimkide aynı şekil öksürürken kusuyordu ama balgamda çıkıyordu,şimdi iyileşti çok şükür,çok sık kusmadıkça korkma,öksürürkende balgam atıyor..ya oglum cok oksurunce kusuyor. hasta oldugu icin kusar, bu normal ama puskurterek kustu.. cok korktum niye boyle yapti.. bi fikriniz varmi, kusarmi cocukklar boyle puskurterek?
günaydın kızlar nasılsınız?
kızlar bebişlerin çamaşırındaki lekeleri nasıl çıkartıyorsunuz.
ben beyaz sabunla elimle çitileyerek çıkartmaya çalışıyorum.
en zoru kaka lekesi.
tuvalette temizledikten sonra sabuntozu ile elimde yıkayıp,
sıkıyorum sonra su kaynatıp lekeli yerin üzerine sabun tozu atıp suyu koyuyorum.
sabaha kadar bekliyor. ancak öyle çıkıyor.
yine çıkmazsa üzerine biraz domestos ekliyorum.
kreşte kıyafetleri çok kirleniyor. lekeli olması beni sinir ediyor.
birde son 2-3 gündür sokakta yerde emeklemiş gibi kolları dizi göğsü simsiyah oluyor.
akşam müdüre hn. ordaysa konuşacağım.
günaydın kızlar nasılsınız?
kızlar bebişlerin çamaşırındaki lekeleri nasıl çıkartıyorsunuz.
ben beyaz sabunla elimle çitileyerek çıkartmaya çalışıyorum.
en zoru kaka lekesi.
tuvalette temizledikten sonra sabuntozu ile elimde yıkayıp,
sıkıyorum sonra su kaynatıp lekeli yerin üzerine sabun tozu atıp suyu koyuyorum.
sabaha kadar bekliyor. ancak öyle çıkıyor.
yine çıkmazsa üzerine biraz domestos ekliyorum.
kreşte kıyafetleri çok kirleniyor. lekeli olması beni sinir ediyor.
birde son 2-3 gündür sokakta yerde emeklemiş gibi kolları dizi göğsü simsiyah oluyor.
akşam müdüre hn. ordaysa konuşacağım.
selamlarrrr
yahu cocuklar 1 yasına gırdı gırıyor. hedıye cekılısı yapmıcaz mı?