2010 Kasım Anneleri

vaayyy avatar konseptimi yaptınız......

1 yaş.......oyyy zaman nasılda geçiyor...:)

tesekkur ederiz teyzesi.. ben de hastayim, kuzuma benden bulasti grip ilaci aliyorum bi ise yaramadi sesim daha da bozuldu. sesim karga gibi resmen :s

asli, dusunmen yeter de, gec. bunu bulamayanlar da var

su an en cok oto koltuguna ihtiyacim var :) hâla siparis edemedik yahu :s bizim de halamiz olsa da alsa keske :)
mama sandalyeleri 3 yasa kadar kullanilir normalde. biz de yeni aldik sayilir, cok kullanisli, ihtiyac.. annesi soylemis iste :) hem 2. cocugu olursa isine yarar. ama burcunun dedigi gibi normal sandalyeler de var cok sevimli.
ya da yegenin kizsa oyuncak bebek icin puset, besik, mama sandelyesi falan oyle setler oluyor. eltimin kizi oyuncak bebegin bezini aciyor yaa cok sirin :)
veya atlar oluyor, ustune binip tepiniyorlar :)
fisher price in muzikli sandalyesi var. aktivite masalari var renkeri, harfleri, sayilari vb ogrenebilir :)
aklima bunlar geldi

Son düzenleme:
tesekkur ederiz teyzesi.. ben de hastayim, kuzuma benden bulasti grip ilaci aliyorum bi ise yaramadi sesim daha da bozuldu. sesim karga gibi resmen :s

asli, dusunmen yeter de, gec. bunu bulamayanlar da var

sanada geçmiş olsun..bende pek iyi sayılmam aslında kışı sevmiyorum..

aslı ya dediklerine katılıyorum tamamen...

aaa gördüm zeynep aşağıda...kaçmaz benden :)

peki ben niye burdayım hala....yat uyu işte...

bu gece zeynep yok niye ki :26:

aaa gördüm zeynep aşağıda...kaçmaz benden :)

peki ben niye burdayım hala....yat uyu işte...

selam gece kuslari
gecmisi okurken sizi kacirmisim

biz evde yoktuk oglumla gece 10dan sonra gezmeye gittik eltimin kizi cagirdi yakin bana orda oturduk ömerde uykusunu aldigi icin sesi cikmadi eve gelincede uyudu zaten yarin laflariz insallah

buarada aslicim evlilik yildönümünüz kutlu olsun nice senelere

aynennnn
teyzemiz düşüncelidirde hala da iş yok
halayı boşwer babane dede'de iş yok ...
böyle düşünceli olmak ne güzzelll bravooo

lady canım ıhlamurdere caddesi dedi eşim. evleri 3 katlı eski tip evlerden. dik bir yokuş vardı hatırladığım kadarıyla, sol taraftada bir sokak var. bildiğim kadarıyla böyle tarif edebildim. belkide görmüşsündür eşimi bilemiyorum. evde net olsa resmini göstericem eşime. albüme bir baksana eşimle benim fotom var.

kopekop sinirlenmekle haklısın güzelim. beyaz çamaşırın koyuyla ne işi var. hemde mutfak bezlerinin diğer çamaşırlarla...
bende çamaşır konusunda çok kılım. o yüzden çamaşırım hayatta bitmez benim.
6 senede motoru ve kazanı değişti makinamın.
servis dedi abla çok mu çamaşır yıkıyorsun evet dedim.
içime sinmez benim, haftada 1 makina açarım diyenlere şaşıyorum.
hele şimdi oğlumun her akşam çamaşırları yıkanıyor. bizimkine sıra gelmiyor.

günaydın kızlar nasılsınız?
kızlar bebişlerin çamaşırındaki lekeleri nasıl çıkartıyorsunuz.
ben beyaz sabunla elimle çitileyerek çıkartmaya çalışıyorum.
en zoru kaka lekesi.
tuvalette temizledikten sonra sabuntozu ile elimde yıkayıp,
sıkıyorum sonra su kaynatıp lekeli yerin üzerine sabun tozu atıp suyu koyuyorum.
sabaha kadar bekliyor. ancak öyle çıkıyor.
yine çıkmazsa üzerine biraz domestos ekliyorum.
kreşte kıyafetleri çok kirleniyor. lekeli olması beni sinir ediyor.
birde son 2-3 gündür sokakta yerde emeklemiş gibi kolları dizi göğsü simsiyah oluyor.
akşam müdüre hn. ordaysa konuşacağım.

günaydın kızlar

zeynepciğim çok teşekkür ederim canım. ömeri öp benim için

melodiciğim valla ben direk makinaya atıyorum çıkmayan lekelerede kosla vanish döküyorum biraz bekletip tekrar makinaya.

ya oglum cok oksurunce kusuyor. hasta oldugu icin kusar, bu normal ama puskurterek kustu.. cok korktum niye boyle yapti.. bi fikriniz varmi, kusarmi cocukklar boyle puskurterek?

bize anneannesi diş hediyesi aldı istikbalden oğlum çok sevdi oturunca ayaklarını sallayıp gülüyor..
Road Runner Koltuk - İstikbal Mobilya

ya oglum cok oksurunce kusuyor. hasta oldugu icin kusar, bu normal ama puskurterek kustu.. cok korktum niye boyle yapti.. bi fikriniz varmi, kusarmi cocukklar boyle puskurterek?
canım geçmiş olsun.bizimkide aynı şekil öksürürken kusuyordu ama balgamda çıkıyordu,şimdi iyileşti çok şükür,çok sık kusmadıkça korkma,öksürürkende balgam atıyor..

selamlarrrr
yahu cocuklar 1 yasına gırdı gırıyor. hedıye cekılısı yapmıcaz mı?

merhaba arkadaşım benimde lekelerle başım dertte ama benimkiler meyve ilaç lekeleri birtürlü çıkartamıyorum beyazlar kolayda ya renkliler onlarla başım belada valla bencede cnm bir müdüreyle konuş demekki iyi temizlik yapmıyolar kreşte bu bence çok önemli çocuklar emeklediği için yerlerden birsürü mikrop kapabilirler :44:

evet bence mutlkaka konus melodıcım. sureklı uzerlerınde hıssetsınler dıkkatını. daha dıkkatlı olsunlar zaten havalar sogudu

kreşte kural veliler ayakkabılarıyla içeri giremiyor galoş giyip giyiyorsun.
tamam bu güzel ama öğretmenler ayakkabıları ile girip çıkıyor.
ve kreşe gelen bütün çocuklar ayakkabı ile içeri giriyor.
aslında kreş ayakkabılarının ayrı olması lazım.
kim olursa olsun sokak aykakbısı ile içeri girmek hiç hijyenik değil.
bizim sınıfta hepsi küçük 4 çocuk var en küçüğü benimki haliyle yerde yatıp yuvarlanıyor emeklemeye çalışıyordur.
onların sınıfının daha temiz olması lazım.
offff zaten içim rahat değil şimdi bu çıktı.

bafocum çekiliş iyide bebişlerin bedenlerini nasıl bileceğiz.
birde nasıl olacak merak ediyorum.
fiyat limiti olmalı, beden belirtilmeli.
herkesin zevki farklı.
sen ne düşünüyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…