2010 Kasım Anneleri

bugün 4.gün,
benimkinin de kulağında iltihap var aynı zamanda,
o yüzden belki de bu kadar sıkıntı çekiyor,
kulağı ağrıyor olabilir mi?
cumartesi doktora götürmüştüm , o zaman doktor farketti, antibiyotik başladık cumartesiden beri,
inşallah geçer yavrumu çok seviyorum ve çok üzgünüm hasta diye,
bir de çalışınca, bütün gün yanında yokum,
bugün sabah kombiyi yaktım, evin ısısı biraz normale dönsün..

eda benim kızın da topa karşı ayrı bir ilgisi var ...töbe töbe kız haliyle bir yerde de durmuyo :)))
hoşgeldin boncukk
erkek gibi büyücek ben severim erkek gibi kızları

Kızlar bebeklerinize hikaye ,masal okuyo musunuz ?
cıx okumuyom

maşallah ya!! babası futbolcuydu oğlumda olur inşallah :)) gerci diş buğdayında hesap maknasını aldı eline
darısı başınıza yapın bakalım sizde
13 gün sonra oğlumun doğum gunuuuuu

merhaba kızlar! hasta olan bebişlere geçmiş olsun bende p.tesi oğlumu dr. götürdüm. önemli bir şeyi yok dedi. pedifen şurup verdi. burnu için serum fizyolojik dedi. ben tonımer baby aldım dedim. kullanabilirsin dedi. şurubu içince öksürüğü söktü. dün kreşte 3 defa kusmuş ama balgamı atmış. almaya gittiğimde üstü kirlenmiş. birde ishal olmuş. 2 gündür bodysi sırtına kadar batıyor. bugün muz yedirdim. kuzum dün bütün gün 1 saat uyumuş. uyku düzeni bozuldu iyice çok üzülüyorum. haftasonu evde güzel uyuyor. ama kreşte sesten huzursuz oluyor sanırım. otobüste kangurusunda uyuyakaldı kuzucum.
kopekop üzme kendini diyene bak bende yiyip bitiriyorum kendimi. akşamları yıka mutlaka banyodan sonra burnu güzel açılıyor. akşam ben tulumunu giydirip uyuttum. eli ayağı buz gibi oluyor üstünü açıyor. ayağına çorap giydirmedim.
kreşte yemeğin yağı mı dokunuyor acaba. bu hafta menü güzel diye evden yemek koymadım ama hep kakası taştı. birde biraz alışsın istiyorum. nazlı olmasın. baktım düzelmiyor evden koyarım yemeğini.
çocuğumu perişan ediyrum diye çok üzülüyorum.
bu hafta hep kıyafetleri pis geldi. pis derken dizleri popsu kolları simsiyah. sanki sokakta oynamış gibi. kirlensin sorun değilde. yavrum ayakkabıyla basılan pis yerlerde mi oynuyor? sözde veli galoş giymeden içeri alınmıyor. ama çocuklar dahil herkes ayakkabı ile giriyor. bu nasıl hijyen anlamadım.

ne yiyo kreşte melodi ? çocukların yediği yemekten yemiyor heralde

selammm

dişi çıkmayan bebiş varmııı. bi benım kızım mı var yoksaa.
çıkamadı dişi yavrumun .
ne çıkmaz dişmiş pehhh :s

ne yiyo kreşte melodi ? çocukların yediği yemekten yemiyor heralde

çocukların yemekleri uygunsa yiyor.
mesela bu hafta
pazartesi ekşili köfte
salı taze fasulye
bugün dolma ve mercimek çorba vardı
ikindide mutlaka meyve koyuyorum. hergün yoğurt koyuyorum.
aslında hata mı yaptım bilmiyorum bu hafta evden yemek koymadım. şeker ve tuz vermediğimi baştan söylemiştim. evde kahvaltısını yaptırıyorum. orda çocuklar kahvaltı yerken öğretmeni tuğra'ya da veriyormuş.

kocama bi tane yapıştırıcam ya
beni arıyo bişi olmuş gibi konusuyo telefon da bozuk benim yüreğim ağzımda çabuk mesaj at anlamıyorum diyorum
mesaj atıyo yürüyo lan bu çocuk diyo
hay ben seni napim ya heyecanlandın anladık da yüreğim ağzıma geldi

selammm

dişi çıkmayan bebiş varmııı. bi benım kızım mı var yoksaa.
çıkamadı dişi yavrumun .
ne çıkmaz dişmiş pehhh :s
tek dişli canavar benimki 10,5 aylıkken çıktı

hım anladım yasına geldi nerdeyse ben reçel verdim sabah mesela
yavastan tatlı tuzlu vereceğim

yaren diş için pek heveslenme. çünkü çok pis ısırıyorlar. bütün gücüyle ısırıyor benimki. ama hayır dediğim zaman yapmıyor. seninkide yakında çıkar.

ben tatlı vermiyorum lady. ama azda olsa tattırıyorum.
işin garibi tatlıyı şapur şupur yiyor yemeğe gelince oyunla yiyor.

kızlar tuğra yemek yerken elleriye elime vurup kızıyor. kaşığındakiler havaya uçuyor. ama oyun yaparsam yiyor. sabahın köründe babasıyla şarkı söylüyoruz.
dr. bize pedifen şurup verdi. kaç gün kullanacağız birşey demedi. ağlamasında dr. dinleyemedim. babası konuştu. muaynede ağlamadı ama kulağına bakmak için aleti kulağına sokunca kıyameti kopardı.
bu arada söylemeyi unuttum. ,
boy 77 cm.
kilo 10860 gr.
kafası 48 cm.
maşallah kuzum güzel kilo almış. geçen sefer moralim bozulmuştu.

maşalla kuzuya Melodicim,
benim ki de 78cm
12040gr
47cm,
küçücük kafası var zaten,
çok sevimi oldu yaa..oğlumu ösledim şimdiii.

senin kuzuya da maşallah kopekop!
sussssssss yaaaaaa bende ösledim kuzumu.
içim acıdı niyeyse

nan tattırıyorum dedim zaten oturup tatlı yicek hali yok ya :))
sütüm yeterince tatlı yeter o ona
maşallah maşallahh!!
benim ki de 78cm
12040gr
47cm,
1 cm ile küçük kafa olunmaz kopekop hanım
maşallah ahmet burak paşaya !!!
içim acıdı niyeyse

bende çok özledim şimdi çıkıoyom oğlumu görcem Allahın izniyle tıpış tıpış yürüyo artık
bundan sonra zayıflarmıyım peşinden koşmaktan he ne dersiniz :))))))))))))))

maşallah maşallahh!!
benim ki de 78cm
12040gr
47cm,
içim acıdı niyeyse

bende çok özledim şimdi çıkıoyom oğlumu görcem Allahın izniyle tıpış tıpış yürüyo artık

maşallah maşallahh!!
benim ki de 78cm
12040gr
47cm,
içim acıdı niyeyse

kızlarrrr nabersiniz.ben bugün oğluma peynir yapıcam doktor dedi.bebek peyniri=1kg süt kaynat,yarım limon sık beklet.alın size peynir.benim oğlumun son kontrolü
kilo=12,5
boy=80
baş=47
ayrıca kopekop doktor oğluma koca kafalı dedi:)sen niye küçük diyorsun anlamadım gayet normal:)

yaws kızlar bana öyle geliyor zaten,
küçük olsa tuhaf olur heralde,
hayretsiniz :))
tombiş ya küçük görünüyor kafası demek istemiştim... :))

hey kızlar iyi kaynatmışsınız ha
ben de kızımı yıkadım pakladım .iki gündür falan yıkamıyordum havalardan dolayı korktum üşütür diye ...
yüzü gözü açıldı bebemin kokmuş nan çocuk ...ıslak mendille siliyodum bi de sürekli üstünü değiştiriyodum ...ama banyo gibisi var mı :))
bi de masaj yaptım bebe yağıyla iyyyyce mayıştı ama banyo yaparken görmelisiniz tam bir kuduruk zor başettim ...
banyo sonrası da uyudu hemen :))
delimavi benim kız da senin oğluşunun kilosunda ..
boy 80 i geçmiştir ...kafası bizimknin baya büyük duruyo ...koca kafalılardan yane benim kız da ...
eda benim bu kız tam erkek fatma zaten ...bir yumruk bir tekme atıyo bize anaaaam ölüyoz eli çok ağır...sabah da babası uyurken gözünü oydu adamın bi de bir iki tırmaladı yüzünü adam neye uğradığını şaşırdı :)))

selam millet ne var ne yok?

benim kız da erkek gibi valla zaten saçı da kısacık herkes erkek snıyor 4ünde dr kontrolunde 11,700dü 79cm ama kafa bilmiyorum ölçmedi galiba dr.

şimdilerde ayakta durma heyecanı var cadıda sıralıyor kaç gündür elini burakıyor bakalım bağımsız adımlar ne zamna :)

ben başladım biraz biraz tatlıya. herşeyi vermiyorum ama. helva falan veriyorum azar azar bayılıyor:)

benimki de 77cm.9900gr kafası kaç emin değilim ama büyük dedi dr. hepsine de kocaman maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…