2010 Kasım Anneleri

İyi akşamlar millet, geçmiş olsun dileklerine teşekkürler, hasta olanlara geçmiş olsun. Biz atlattık kızamıkçığımızı çok şükür :S el kdr bebe nerden kaptı, hangi densiz hasta sevdi de oğlumu, bulaştırdı bilmiyorum. Sokakta herkes dokunuyo, çıldırcam yani, kızamıkçığı nerden bulcaz yoksa biz

O kdr kustu ve o kdr ishaldi ki, halılar, koltuklar, yataklar, araba vs. heryer kusmuk içinde kaldı. İshal de su gibi, sarı su, bi mıçıyo, ensesine kdr, kabustu gerçekten. Ve işin komik tarafı çocuğu yıkayamıyorum :S Ev buz gibi ve kaloriferleri çalıştırmadılar hala, iki gündür yönetime baskı yapıyorum hadisenize diye, iplemiolar. Yrn biraz cıngar çıkartcam, başka yolu yok. Çocuğu ıslak mendillerle sile sile bi hal oldum ((

Döküntüler sadece bir gün kaldı, ertesi sabaha geçmişti, çok şaşırdık biz. Meğer bebeklerin döküntülü hastalıkları max 3 gün sürermiş, bizim bi gün sürdü sadece döküntüler. 5 gun bulasıcı dedı doktor, yrn 5. gun, yarını da atlatırsak kımseye bulastırmadan tmmdır :)

Son düzenleme:
hamilelik dönemimizde ki paylaşımları arkadaşlıkları özledim

Son düzenleme:

delimavi 18 olur mu yaa. benim k.ç.m donra 18de. bu drlar da bi alem valla. bana garip geliyo az örtün az giydirin diyolar. tamam terlemesin ama ben yorganla yatarken ona nasıl incecik bişey örterim aklım almıyo..

maşallah ömere. 8.diş çıktı demek. biz epeydir 4te kaldık.

burcu geçmiş olsun. çok zorlanmışsındır eminim. ama neyse ki atlatmış çirkin demir.

burcu canım ben bayadır giremiyodum geçen girdiğimde gördüm ama karşıalaşmıypruz diye söyleyememiştim tabi çok çok geçmiş olsunAllah'a çok şükür geçmiş debu hastalıkların en kötü yani bebişler çöp gibi kalıyo iştahları sıfırlanıyo
muhammed 2 ayda 100 gram alıyo bi hasta oluyo 500 gram veriyo bi haftada
ayrıca ev taşımışsın bebişle ne kadar zor oluyo bilirim,ben taşınırken eşim yeni ameliyat olmuştu yan çapraz bağlardan koltuk değneğiyle yürüyodu,oğlum daha 3aylık falandı annem konyada olmasına rağmen hep işlerimi kendim yaptımhele de sen yalnzısın çok zor olduğuna eminim.neyse Allah'ım huzurla oturmayı nasip etsin inşallah.
hamilelik dönemimizde ki paylaşımları arkadaşlıkları özledim
ahhh ahhhbende:)

heehe kesinlikle katılıyorum bazen bi konuda eşimle kızışıyoruz kavga etcekkken oğlan başlıyo bizi uğraştırmaya kavga etme fırsatı bulamdan mevzuyu unutuyoruz:)))

heehe kesinlikle katılıyorum bazen bi konuda eşimle kızışıyoruz kavga etcekkken oğlan başlıyo bizi uğraştırmaya kavga etme fırsatı bulamdan mevzuyu unutuyoruz:)))
bizde en çok çocuktan kavga ediyoz:)ben ondan daha pimpirikliyim hele eve geldiğinde sigara kokması yokmu içim içimi yiyor bırakmadı gitti

ne haber millet......iyimisiniz..

akşam sinir oldum girmedim açıyorum reklam sayfası çıkyıor.....en sonunda pes ettim kapattım......

herkesçikler iyidir umarım....

sagolasin canim......kesin distendir insallah kolaylikla cikartir

hadi gecmis olsun atlatmisiniz ....

kusmuk lekeside zor cikar allah kolaylik versin

Son düzenleme:

a oralar okadar soğudumukii
ben adanadayımm ve halen yazlık giydiriyorum oğluma şuan kısa kolluyla uyuyorrr

Günaydın millet,
bu hastalık ne zaman bitecek,
oğlum dün gece hiç uyuyamadı,
devamlı ağladı,
burnu tıkalı,
cold mix de aldım ama o da yeterli olmuyor gece,
uyumadığı için de sinirli oluyor..
uffffffff..
başım ağrıyor benim de..nasıl bu kadar üşüttü bu çocuk anlamadım ki sanki karda yattı mübarek,
balgam söktürücü sabah itibariyle öksürük yapmaya başladı, şu balgamdan kurtulsak artık,
deamlı balgam var yaa çocukta..tam geçiyor yeniden üşütüyor, bi daha sil baştan..
uff..bitse de gitsek diyeceğim ama yok gitmek...

ne güzel dimi :))
bizde en çok çocuktan kavga ediyoz:)ben ondan daha pimpirikliyim hele eve geldiğinde sigara kokması yokmu içim içimi yiyor bırakmadı gitti
kocam acaip içiyo ama çocuğa gelince asla üstünü değiştirmeden kucağına almaz sigara içerken giydiği tişörtü vardı evde

çok geçmiş olsun ya
peditus verme artık balgam sökücü ver

iş yerinden arkadaşımın annesi çocuk doktoru,
gün içinde değil ama yatarken peditus vermek gerekiyormuş,
gece öksürüğe boğulmasın diye..
zaten dün gece vermemiştim, uyuyamadı, ağladı ağladı telef oldu,
sonra sakinleştirdik,
1 çay kaşığı peditus verdim biraz rahatladı..
ne zaman iyileşecek kızlar bana moral verin yaa

oğlum dün daha çok yürümeye başladı gel dediğim zaman bana koşuy,babasına da gitti gel dediği zaman kocamı görmeniz lazım 40 gün konusur oğlum bana geldi diye ahahaha çok mutluydu..futbolcu olucak kesin benim oğlan! ayağının altına alıyo topu vuruyo atıyo acaip oynuyo maç varsa tv de dikkatlice izliyo bağırıyo dün baya top oynadı

burnu tıkalı ya nefessiz kalınca korkmuştur yavrum
sen cold mixi vermeye devam et hatta yıka çocuu burnu açılır hasta diye yıkamamazlık etme
yatmadan ver peditpeditusu öle dediyse
ama balgam sökücü vermen gerekli diye düşünyorum
neden dr a götürmüyosun?

şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :))

lafa bak yaa:))

aynı şeyleri bizde yaşamıştık canım benim moralini bozma.atlatıcak Allah ın izniyle,sanırım grip oldu yavru,ben grip olduğunda burun damlası ve zaman zaman ağrı kesici kullandım.burnnu temizle mutlaka nefesi rahat alırsa uyur tıkanmaz.kaynar suya viks karıştır bulunduğuğu odaya koy kovayla.balgam varsa bricanly şurup bir çay kaşığı gece verebilirsin nefes açıcı ama ben yinede ilaç kullanmam taraftarıyım.şuanda kulağında iltihap var diye antibiyotik başladık.içim içimi yiyor,bugün daha iyi yavrum.sende merak etme en fazla 5.gün geçer kaç gün oldu?

selam millet .nabersiniz...hava ne kadar soğuk beee sabah dışarı çıktım markete dondum .kızıma taze sebze meyve aldım...
burcu atlatmışsınız kızamıkçığı sevindim...ayyy sorma o densizleri ...ben evimden kovdum gitti kimse ayağını basamıyo :))))hastaysan ne dokunuyon çocuğa ben anlam veremiyorum böylelerine ...
sema canım sıkma canını sen elinden geleni yapıyosun yavruna ...balgamı pekmez çok iyi söktürüyo aslında ..ıhlamur veriyo musun ben günde üç kez veriyorum yarım çaybardağı her seferinde ...
eda benim kızın da topa karşı ayrı bir ilgisi var ...töbe töbe kız haliyle bir yerde de durmuyo :)))

Burcu eda sema deli mavi ve hasta olan tüm bebekleri cok gecmis olsun kevserde ust dişlerini çıkartıyor bizim derdimizde bu suan.eda kevserde top oynamaya bayiliyo birde gol diye bağırıyor kiz haliyle futbolcu falan olmasın:)bu arada dis buğdayı partinizin resimlerini gordum cok güzeldi bu hafta sonu bizde yapisi bakalım kismetse.ayyy bugun 11aylık oldu kizim dogum gününe birsey kalmadi

Burcu eda sema deli mavi ve hasta olan tüm bebekleri cok gecmis olsun kevserde ust dişlerini çıkartıyor bizim derdimizde bu suan.eda kevserde top oynamaya bayiliyo birde gol diye bağırıyor kiz haliyle futbolcu falan olmasın:)bu arada dis buğdayı partinizin resimlerini gordum cok güzeldi bu hafta sonu bizde yapisi bakalım kismetse.ayyy bugun 11aylık oldu kizim dogum gününe birsey kalmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…