geçmiş olsun canım,yiğit inde hastalığı öyle başlamıştı.kulak iltihabı dediler arkasından burun akıntısı öksürük balgam kusma.sorma gitsin,antibiyotik kullandık bugün biraz iyi çok şükür.dün çok öksürdü doktora gittik acile uyuyamıyordu ağlıyordu.nefes açıcı şurup verdi,onn etkisimi oldu bilemiyorum rahat uyudu.salgın var galiba,diş buğdayında çoluk çocuk kalabalıktı ondan sonra oldu hasta olanda yoktu ama bilemicem nerden oldu
düştükten sonra 3 saat uyutmayın derler sonra kusma falan olmazsa birşey yok demekmiş.tomografi çekilmeseydi daha iyiydi radyasyon ama geçmiş olsun birşey çıkmamış çok şükür.
bende kısık açtım kombiyi,yeni özel doktor buldum bana dediki oda sıcaklığı 18 olacak fazlada giydirme.aslında 16 da millet şoka girmesin diye 18 diyorum dedi
alemsin bu çocuklar ne hale getirdi bizi:)
semacim edacim cok gecmis olsun bazen aksilikler üstüste geliyor rabbim kötüsünden korusun
benim bu oglum artik hicbirsey yemiyor hastalandiktan sonra istahi iyice azaldi okadar ates ve agrinin üzerine bir dis cikarmis dün gördüm 8.disimiz:92:..... hain dis oglumun neler cekti senin yüzünden
İyi akşamlar millet, geçmiş olsun dileklerine teşekkürler, hasta olanlara geçmiş olsun. Biz atlattık kızamıkçığımızı çok şükür :S el kdr bebe nerden kaptı, hangi densiz hasta sevdi de oğlumu, bulaştırdı bilmiyorum. Sokakta herkes dokunuyo, çıldırcam yani, kızamıkçığı nerden bulcaz yoksa biz
O kdr kustu ve o kdr ishaldi ki, halılar, koltuklar, yataklar, araba vs. heryer kusmuk içinde kaldı. İshal de su gibi, sarı su, bi mıçıyo, ensesine kdr, kabustu gerçekten. Ve işin komik tarafı çocuğu yıkayamıyorum :S Ev buz gibi ve kaloriferleri çalıştırmadılar hala, iki gündür yönetime baskı yapıyorum hadisenize diye, iplemiolar. Yrn biraz cıngar çıkartcam, başka yolu yok. Çocuğu ıslak mendillerle sile sile bi hal oldum((
Döküntüler sadece bir gün kaldı, ertesi sabaha geçmişti, çok şaşırdık biz. Meğer bebeklerin döküntülü hastalıkları max 3 gün sürermiş, bizim bi gün sürdü sadece döküntüler. 5 gun bulasıcı dedı doktor, yrn 5. gun, yarını da atlatırsak kımseye bulastırmadan tmmdır :)
burcu canım ben bayadır giremiyodum geçen girdiğimde gördüm ama karşıalaşmıypruz diye söyleyememiştim tabi çok çok geçmiş olsunİyi akşamlar millet, geçmiş olsun dileklerine teşekkürler, hasta olanlara geçmiş olsun. Biz atlattık kızamıkçığımızı çok şükür :S el kdr bebe nerden kaptı, hangi densiz hasta sevdi de oğlumu, bulaştırdı bilmiyorum. Sokakta herkes dokunuyo, çıldırcam yani, kızamıkçığı nerden bulcaz yoksa biz
O kdr kustu ve o kdr ishaldi ki, halılar, koltuklar, yataklar, araba vs. heryer kusmuk içinde kaldı. İshal de su gibi, sarı su, bi mıçıyo, ensesine kdr, kabustu gerçekten. Ve işin komik tarafı çocuğu yıkayamıyorum :S Ev buz gibi ve kaloriferleri çalıştırmadılar hala, iki gündür yönetime baskı yapıyorum hadisenize diye, iplemiolar. Yrn biraz cıngar çıkartcam, başka yolu yok. Çocuğu ıslak mendillerle sile sile bi hal oldum((
Döküntüler sadece bir gün kaldı, ertesi sabaha geçmişti, çok şaşırdık biz. Meğer bebeklerin döküntülü hastalıkları max 3 gün sürermiş, bizim bi gün sürdü sadece döküntüler. 5 gun bulasıcı dedı doktor, yrn 5. gun, yarını da atlatırsak kımseye bulastırmadan tmmdır :)
ahhh ahhhhamilelik dönemimizde ki paylaşımları arkadaşlıkları özledim
Çocuklar bir şekilde evliliğin devamını sağlarlar. Ve bunun için pek çok yolları vardır. Örneğin o kadar çok talepleri olur ki aileler onların ihtiyaçlarını karşılamaya çalışırken birbirlerinin hatalarını unuturlar. (Richard Armour)
bizde en çok çocuktan kavga ediyoz:)ben ondan daha pimpirikliyim hele eve geldiğinde sigara kokması yokmu içim içimi yiyor bırakmadı gittiheehe kesinlikle katılıyorum bazen bi konuda eşimle kızışıyoruz kavga etcekkken oğlan başlıyo bizi uğraştırmaya kavga etme fırsatı bulamdan mevzuyu unutuyoruz:)))
sagolasin canim......kesin distendir insallah kolaylikla cikartirZeynepcim sana da geçmiş olsun yaa..inşallah düzelir bebişlerimiz biran evvel..
diş de ağrılarını artırmış sanırım,
bizim sadece alt iki diş var hala, belki de bugünlerde çıkar üst dişerl bilemiyorum,
benimki de çok mız mız çünkü...
İyi akşamlar millet, geçmiş olsun dileklerine teşekkürler, hasta olanlara geçmiş olsun. Biz atlattık kızamıkçığımızı çok şükür :S el kdr bebe nerden kaptı, hangi densiz hasta sevdi de oğlumu, bulaştırdı bilmiyorum. Sokakta herkes dokunuyo, çıldırcam yani, kızamıkçığı nerden bulcaz yoksa biz
ay ben de okuyoru okuyorum kalıyorum o kadar yoğunki
valla anamdan emdiğim süt burnumdan geliyor şu cuma günleri,
mübarek günden nefret eder oldum yaaa..
neyse, burcucum içki içmeyi yasakla kocana bi daha dökemez o zaman
demire de geçmiş olsun,ay kusma çok kötü çocuk için de senin için de boğazları tahriş olmuştur yavrumun yazık..
halı işi benim de sıkıntım evin altı dükkan ve ısınmıyor kışın napıcaz bakalım şimdiden bazı akşamlar gazı çok oluyor, yeni doğan gibi gaz sancısı çekiyor yavrum,
patikli tulum, üzerine çorapüzerine de panduf giydiriyorum üşümesi ayakları diye ama , tam kış geldiğinde napıcaz bakalım,
tam da yeni yürüme zamanı olacak,durduramayız da..
barays maşallah sıpaya demek yürüyor he
ne güzel dimi :))heehe kesinlikle katılıyorum bazen bi konuda eşimle kızışıyoruz kavga etcekkken oğlan başlıyo bizi uğraştırmaya kavga etme fırsatı bulamdan mevzuyu unutuyoruz:)))
kocam acaip içiyo ama çocuğa gelince asla üstünü değiştirmeden kucağına almaz sigara içerken giydiği tişörtü vardı evdebizde en çok çocuktan kavga ediyoz:)ben ondan daha pimpirikliyim hele eve geldiğinde sigara kokması yokmu içim içimi yiyor bırakmadı gitti
Günaydın millet,
bu hastalık ne zaman bitecek,
oğlum dün gece hiç uyuyamadı,
devamlı ağladı,
burnu tıkalı,
cold mix de aldım ama o da yeterli olmuyor gece,
uyumadığı için de sinirli oluyor..
uffffffff..
başım ağrıyor benim de..nasıl bu kadar üşüttü bu çocuk anlamadım ki sanki karda yattı mübarek,
balgam söktürücü sabah itibariyle öksürük yapmaya başladı, şu balgamdan kurtulsak artık,
deamlı balgam var yaa çocukta..tam geçiyor yeniden üşütüyor, bi daha sil baştan..
uff..bitse de gitsek diyeceğim ama yok gitmek...
iş yerinden arkadaşımın annesi çocuk doktoru,
gün içinde değil ama yatarken peditus vermek gerekiyormuş,
gece öksürüğe boğulmasın diye..
zaten dün gece vermemiştim, uyuyamadı, ağladı ağladı telef oldu,
sonra sakinleştirdik,
1 çay kaşığı peditus verdim biraz rahatladı..
ne zaman iyileşecek kızlar bana moral verin yaa
aynı şeyleri bizde yaşamıştık canım benim moralini bozma.atlatıcak Allah ın izniyle,sanırım grip oldu yavru,ben grip olduğunda burun damlası ve zaman zaman ağrı kesici kullandım.burnnu temizle mutlaka nefesi rahat alırsa uyur tıkanmaz.kaynar suya viks karıştır bulunduğuğu odaya koy kovayla.balgam varsa bricanly şurup bir çay kaşığı gece verebilirsin nefes açıcı ama ben yinede ilaç kullanmam taraftarıyım.şuanda kulağında iltihap var diye antibiyotik başladık.içim içimi yiyor,bugün daha iyi yavrum.sende merak etme en fazla 5.gün geçer kaç gün oldu?iş yerinden arkadaşımın annesi çocuk doktoru,
gün içinde değil ama yatarken peditus vermek gerekiyormuş,
gece öksürüğe boğulmasın diye..
zaten dün gece vermemiştim, uyuyamadı, ağladı ağladı telef oldu,
sonra sakinleştirdik,
1 çay kaşığı peditus verdim biraz rahatladı..
ne zaman iyileşecek kızlar bana moral verin yaa