geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler kızlar..
zeynepçim bugun kusmadıda ishal gitti bu sefer....doktorunu aradım birkaç ilaç önerdi...onları verdim...ishal devam ama şuan...neyseki aşırı değil...çok olursa getir serum takalım dedi...2 gündür bişey yememişti bu akşam biraz ekmeğe çorba bandırıp verdim yedi..bol bol emzirip su veriyorum...yarına atlatmasını diliyorum...
benden de günaydın bu arada :)eşim dün evdeydi.ben de kızları bıraktım dışarı çıktım bir saat falan...kızıma uzun kollu bişiler aldım.uyku tulumlarına baktım.çok güzellerdi.hem de çok uygundu.bir kaç güne alıcam .ama benim kız içinde yatar mı tereddütte kaldım .yatmazsa dışarı çıkınca kullanırım ben de .yakın mesafeler için çok iyi olur :)
sema meraba canım bir tek sen açıksın; topiğin sabah kuşları olduk resmen ..eda nerelerde ?
benim kız da bu aralar aynaya dadandı.gardolabımın aynasına gidiyor her fırsatta ..çok komik şekillere giriyor ..konuşuyor kendince bıdı bıdı :))resimli var da koymaya çekiniyorum nazar mazar değer :))çok tatlı oldu benim kız da çoooooookkkkkk...bu dönemlerini doya doya geçirmek lazım zira çok çabuk büyüyorlar :))))
senin o oğlunun totosunu ham yaparım ben ..keşke yakın olsak görüşsek de beraber oynasalar yavrular:))
günaydın ekerim, eda da gelir birazdan bugün cuma ya, operasyoncular cumaları yoğun olur, çekler eftler filan takılıyodur o şimdi yazıııııııııık
ya uyku tulumu nerde bugldun uyguna ben mothercare'e baktım,79liraydı,pahalı dedim, daha mı ucuza buldun , yoksa 79a mıucuz diyon bacım
demstock outlet var bizim burda ordan mothercare 3lü uzun kollu patikli bodylerden aldım iki paket,6 tanesiyle kışı çıkarırız inşallah..
burnu tıkalı olunca benim oğluş da ağlayarak uyanıyor sürekli bi de emzik emiyor dediğin gibi, hem ağzı hem burnu kapalı olunca nefes alamıyor canımın içi, fosur fosur ses çıkarıyor, sonra da sinirlenip ağlıyor
günaydın kızlar ve tatlı bebişleri (maşallah)
infox ve zeyn geçmiş olsun bebişinize.
infox ishal için muz verdinmi canım. dokunuyor mu bilmiyorum. patates haşlayıp yedirebilirsin, pirde yağsız pirinç lapası yoğurtla yiyebilir. inşallah çabuk atlatır da serum takılmaz minik kollarına.
zeyn benimkinin de burnu tıkanıyor gece. sabah karşı bir horladı ki uykum kaçtı. eşimde yanımda horluyor. dedim baba oğul sağdan ve soldan sardınız. bebefon yastığımın yanında duruyor.
serum fizyolojik pek etkili olmuyor tek başına.
boncuk senin aldığın spreyin markası ne canım? dr. gidene kadar alayım bende. haftaya gidiyoruz inş.
çocuğum kaç kilo kaç cm bilmiyorum.
birde kuru kuru öksürüyor bazen.
boncuk resmini koy kızının. nazar değmez merak etme. nazar boncukları koy. maşallah der bakarız.
günaydın ekerim, eda da gelir birazdan bugün cuma ya, operasyoncular cumaları yoğun olur, çekler eftler filan takılıyodur o şimdi yazıııııııııık
ya uyku tulumu nerde bugldun uyguna ben mothercare'e baktım,79liraydı,pahalı dedim, daha mı ucuza buldun , yoksa 79a mıucuz diyon bacım
demstock outlet var bizim burda ordan mothercare 3lü uzun kollu patikli bodylerden aldım iki paket,6 tanesiyle kışı çıkarırız inşallah..
burnu tıkalı olunca benim oğluş da ağlayarak uyanıyor sürekli bi de emzik emiyor dediğin gibi, hem ağzı hem burnu kapalı olunca nefes alamıyor canımın içi, fosur fosur ses çıkarıyor, sonra da sinirlenip ağlıyor
meraba melodi ..burun spreyinin ismi HYPOMER (isotonic)...
bebeğin horluyor mu ?burnu tıkalı olduğu içindir işallah ...resmini senin için koyucam canım da burda mesaj silinmiyor tekrar ...albüme koyunca siliniyor mu acaba ???
spreyi dr. mu önerdi eczaneden kendin mi aldın?
burun tıkanık olduğu için daha önce yapmıyordu. horlama dediysem mır mır sesler çıkarıyordu.
burda 10 dk içinde silmemn lazım. albümden silersin canım.
hadi bekliyorum.
kopekop ne kadara aldın bodyleri. uzun kollu ve patikli tulum şeklinde mi oluyor. ne kadar fiyatı. of ya burda öyle şeyler bulamıyorum.
benimkide sabah ağladı uyanınca. babası aldı kucağına korktu mu noldu anlamadık. kıyamıyorum ağlamasına.
birde akşam alıp eve getirince banyosunu hazırlayana kadar koltuğuna oturtuyorum. mız mız ağlıyor ama bende yanına girip çıkıyorum sürekli dün içim parçalandı. akşama kadar özlüyor kucağımda olmak oynamak istiyor. banyodan sonra oynadık biraz.
kış için pijama almam lazım bir kaç tane. nerdeyse 1 aydır eşimle dışarı çıkamıyoruz. pazarları da çalışıyor.
melodicim evet tulum şeklinde , mothercare izmirde de vardır kesin ama sen neresindesin izmirin, büyük alışveriş merkezlerinde vardır kesin, bi bak istersen
boncuk maşallah kızına pek şeker birşey olmuş.
allah nazarlardan korusun yavrularıımızı.
kopekop hanım sende albüme koy burak'ın resimlerini.