2010 Kasım Anneleri

canim tekrar gecmis olsun acaba distenmiki insallah cabuk atlatir

benim oglumda dünden beri grip oldu sürekli burnu akiyor hapsuruyor iyice huysuz oldu agrisi var heralde deminden beride uykudan bagirarak kalkiyor zor sakinlestiriyorum ins biran önce sabah olurda doktora götürürüm
allah bütün yavrulara sifalar versin

ayy ne oluyor bu çocuklara yaa....geçmiş olsun zeynep....

dişte olabilir tabi bilemiyorumkii..üstteki dişi patlamak üzere....2 aydır üst dişleirni çıkaramadı zaten....inş çıkar artık...

Günaydın anneler,
günaydın bebişleriii..
bu sabah saat yedide, oplumu aldım emzirdim, çişi çıkmış dışarı altını üstünü değiştirdim,
bi seviştik bi seviştik,
danamı çok seviyorum,
hoppidi hoppidi yapıyurz dün akşamdan beri,
ayaklarını yerden kaldırmadan hafif eğilip doğruluyor, koca totosunu öne arkaya sallıyor danayı bi görseniz öyle tatlı ki

infox, zeyn geçmiş olsun bebişlerinize.infox salgın hastalık var canım ishal kusma .benim bebeğim de geçirdi ama ilaç falan pek fayda etmiyor serum en iyisi.hem vitaminler de ekliyor doktorlar seruma....bizim doktor eklemişti sürekli kusup bişi yiyemediği için...zeyn burnu tıkalı olduğu için bağırıp ağlıyorlar uykularında canım ...
dün benimkinin de burnu akıyordu bi baktım ...hemen gittim güzel bir sprey aldım ...çok iyi geldi.dünden beri baya rahatlattı ..yoksa çok sık uyanıyorlarlar tıkalı burunla uyuyamıyorlar ..bi de emzik kullanıyorlarsa daha zor oluyor ...

benden de günaydın bu arada :)eşim dün evdeydi.ben de kızları bıraktım dışarı çıktım bir saat falan...kızıma uzun kollu bişiler aldım.uyku tulumlarına baktım.çok güzellerdi.hem de çok uygundu.bir kaç güne alıcam .ama benim kız içinde yatar mı tereddütte kaldım .yatmazsa dışarı çıkınca kullanırım ben de .yakın mesafeler için çok iyi olur :)
sema meraba canım bir tek sen açıksın; topiğin sabah kuşları olduk resmen ..eda nerelerde ?
benim kız da bu aralar aynaya dadandı.gardolabımın aynasına gidiyor her fırsatta ..çok komik şekillere giriyor ..konuşuyor kendince bıdı bıdı :))resimli var da koymaya çekiniyorum nazar mazar değer :))çok tatlı oldu benim kız da çoooooookkkkkk...bu dönemlerini doya doya geçirmek lazım zira çok çabuk büyüyorlar :))))
senin o oğlunun totosunu ham yaparım ben ..keşke yakın olsak görüşsek de beraber oynasalar yavrular:))

günaydın ekerim, eda da gelir birazdan bugün cuma ya, operasyoncular cumaları yoğun olur, çekler eftler filan takılıyodur o şimdi yazıııııııııık
ya uyku tulumu nerde bugldun uyguna ben mothercare'e baktım,79liraydı,pahalı dedim, daha mı ucuza buldun , yoksa 79a mıucuz diyon bacım
demstock outlet var bizim burda ordan mothercare 3lü uzun kollu patikli bodylerden aldım iki paket,6 tanesiyle kışı çıkarırız inşallah..
burnu tıkalı olunca benim oğluş da ağlayarak uyanıyor sürekli bi de emzik emiyor dediğin gibi, hem ağzı hem burnu kapalı olunca nefes alamıyor canımın içi, fosur fosur ses çıkarıyor, sonra da sinirlenip ağlıyor

günaydın kızlar ve tatlı bebişleri (maşallah)
infox ve zeyn geçmiş olsun bebişinize.
infox ishal için muz verdinmi canım. dokunuyor mu bilmiyorum. patates haşlayıp yedirebilirsin, pirde yağsız pirinç lapası yoğurtla yiyebilir. inşallah çabuk atlatır da serum takılmaz minik kollarına.
zeyn benimkinin de burnu tıkanıyor gece. sabah karşı bir horladı ki uykum kaçtı. eşimde yanımda horluyor. dedim baba oğul sağdan ve soldan sardınız. bebefon yastığımın yanında duruyor.
serum fizyolojik pek etkili olmuyor tek başına.
boncuk senin aldığın spreyin markası ne canım? dr. gidene kadar alayım bende. haftaya gidiyoruz inş.
çocuğum kaç kilo kaç cm bilmiyorum.
birde kuru kuru öksürüyor bazen.
boncuk resmini koy kızının. nazar değmez merak etme. nazar boncukları koy. maşallah der bakarız.

79 çokmuş yaa:)ben 30 a buldum bizim burda bir bebek mağazası var .ben hep oraya takılıyorum .çok hoş dayanıklı güzel şeyler var.uyku tulumu da gayet güzeldi sade çıtırıklı bir deseni var .hatta 20 _25 tl ye bile var ...uzun kollu body bana da lazım hiç yok
ben de dün uzun kollu tişört ve alt aldım .evin içinde giysin diye ...

meraba melodi ..burun spreyinin ismi HYPOMER (isotonic)...
bebeğin horluyor mu ?burnu tıkalı olduğu içindir işallah ...resmini senin için koyucam canım da burda mesaj silinmiyor tekrar ...albüme koyunca siliniyor mu acaba ???

kopekop ne kadara aldın bodyleri. uzun kollu ve patikli tulum şeklinde mi oluyor. ne kadar fiyatı. of ya burda öyle şeyler bulamıyorum.
benimkide sabah ağladı uyanınca. babası aldı kucağına korktu mu noldu anlamadık. kıyamıyorum ağlamasına.
birde akşam alıp eve getirince banyosunu hazırlayana kadar koltuğuna oturtuyorum. mız mız ağlıyor ama bende yanına girip çıkıyorum sürekli dün içim parçalandı. akşama kadar özlüyor kucağımda olmak oynamak istiyor. banyodan sonra oynadık biraz.
kış için pijama almam lazım bir kaç tane. nerdeyse 1 aydır eşimle dışarı çıkamıyoruz. pazarları da çalışıyor.

spreyi dr. mu önerdi eczaneden kendin mi aldın?
burun tıkanık olduğu için daha önce yapmıyordu. horlama dediysem mır mır sesler çıkarıyordu.
burda 10 dk içinde silmemn lazım. albümden silersin canım.
hadi bekliyorum.

yok ben kendim aldım eczaneden .eczacı bayan önerdi ...doktora sorayım mı dedim gerek yok dedi...güvendiğim bi eczacı korkma bişi olmaz 6 aydan sonra kullanılabiliyor...

melodicim evet tulum şeklinde , mothercare izmirde de vardır kesin ama sen neresindesin izmirin, büyük alışveriş merkezlerinde vardır kesin, bi bak istersen

tamam o zaman bende alayım bu akşam. yazık kuzuma burnuşu akıyor. birde burnunu kaşıyor deli gibi. burnunu silememe sinir oluyor. elimdeki mendili kopartıp alıyor.
burnuna damla damlatılmasını istemiyor.
sabahta biraz esiyordu yüzü bu gibi olmuş. bugün pusetle gittik kreşe hırkasını giydirdim. sapkasını takayım dedim nasıl kızdı. nerdeyse hırkasını çıkartacaktı. kışın bere takamayacağım bu gidişle.

melodicim evet tulum şeklinde , mothercare izmirde de vardır kesin ama sen neresindesin izmirin, büyük alışveriş merkezlerinde vardır kesin, bi bak istersen

ben pahalı diye bakmıyorum. merkezdeyim ben. agora alışveriş merkezinde vardır. ama oralar çok phalı. outlet bulmam lazım.

melodi kopekop sizin için koydum kızımın resimlerini bir kaç tane sonra silicem ..albüme koydum :))bakın bakalım kızım nasıl oluş teyzeleri :)))

boncuk maşallah kızına pek şeker birşey olmuş.
allah nazarlardan korusun yavrularıımızı.
kopekop hanım sende albüme koy burak'ın resimlerini.

boncuk maşallah kızına pek şeker birşey olmuş.
allah nazarlardan korusun yavrularıımızı.
kopekop hanım sende albüme koy burak'ın resimlerini.

canım benim burada resim yok, mail ile de atamadım boyutlarını ayarlamam gerekti o yüzden hala resim yok
boncuk maşallah çok tatlı olmuş gerçekten,
boncuk gözlü kız :))
bu arada gözlerinde kayma var mı?
göz doktoruna götürdün mü ,
ben oğlumu götürmedim hala ama kaymadan korkuyorum, bir de bende ve neredeyse tüm kardeşlerimde göz tembelliği var( sanırım ırsii) o yüzden korkuyorum oğluş da da çıkarsa diye, bu ay götüreyim bari ya..iyi bir göz doktoru bulmam lazım çocuk gözü için anadolu yakasında bi ismi var mı bildiğiniz?

kızlar
NALAN
CINCIK
ATUSAPRENSES
ŞEKERPARE
BAFO uzun zamandır yok. haber alan varmı?
diğer arkadaşlara arada rastlıyorum. unuttuğum varsa kusura bakmasın.

birde bebişi 6 aylıkken hamile kalan bir arkadaşımız vardı. kimdi acaba adını hatırlayamadım.nasıl acaba merak ettim.

kopekop çok tembelsin valla. oğluşunu sır gibi saklıyosun!
bende göz dr. götürmedim. haftaya dr. gidince sorayım bakalım ne zaman götürmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…