2010 Kasım Anneleri

arkadaşım topicte mail adresi vermek yasak. sil istersen. bununla ilgili bir konu açabilirsin.

iyiyim tatlim sen nasilsin
ömerde bir yandan makarna yiyor biryandan ortalik karistiriyor
bizim sarkimizda birgün birgün bir cocuk ve kücük kurbaga

ya ben eline bi şey veremiyorum zeynep, etrafı kirletecek,yağlı ellerini başına sürüp bitlenecek diye korkuyorum,
zaten mamayı ben yediriken bile türlü maymunluk yapıyor, ağzından çıkarıyor bana veriyor, tabağın içine elini atıyor,
ne hikmetse hemen ardından da başı kaşınıyor dananın

off offf mutfaktan çıkamadım bir türlü yaaa...kızıma sulu köfte yaptım terbiyeli şahane oldu ...kızlarım akşam yiycekler afiyetle
sema demek beste yapıyon benim de eşim çok beste yapar ...bazen çok sıkılırım dinlemekten ama çaktırmam güzel olmuş derim sana da mı öyle desem acaba
yok kız valla güzel olmuş
zeyno benim kızım da ufak ufak yiyo makarna ama yoğurtla birlikte ...

valla ömerde yediginden degil iste bir yerse bestane yere döküyor heryeri mahvediyor öyle böyle idare ediyoruz iste

günaydın millet,
günaydın bebişler,
bu sabah oğlum erken kalkmış,
kakasını yapmış,
bakmış anne uyanmıyor, ağzına emziğini alıp, yüzüstü dönmüş, popo havaya kalkmış öyle uyumuş tekrar,
sabah bi kalktım odası kaka kokuyor leşimin
uyandırıp altını temizledim sütünü verdim işe geldim,
oğlumu seviyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum

ay günaydın çok güldüm sabah sabah. benim kuzuda bazen sabaha karşı kaka yapıyor. bazen farketmiyorum sabaha kadar yatıyor yavrum.
sabah tabi oda kaka kokuyor. bazende uyandırmadan açıyorum bezini. babası bacağını tutuyor. hemen temizleyip bezliyorum.

sulu köfte tarifini rica edicem.

eline yağlı birşey verme ekmek verebilirsin.
benim masanın altına tavuk koysan doyar.
ama eline birşey vermek lazım ki yemeye alışsın. yağlansın hertarafı. al hemen duşa sok.
kirlenmek güzeldir
ama temizlenmek daha güzel

bende de günaydın kızlar benimki de hergün 7.30 da uyanıyor .
çok yaramaz oldu bu kız herşeyi deviriyor ,tehlikeli şeylerin peşiden ayrılmıyor...
bugün gardolap düzenliycem hem kızların hem bizim .ama kollarımda dermanım yok ...
melodi dün kızım çok beğendi yedi baya .tarifini buraya mı yazayım :26:neyse yazayım yaa;
önce havucu normal büyüklükte küp küp doğrayıp tencerede haşlanmaya bırakıyorsun.haşlanmasına yakın patatesi aynı büyüklükte doğrayıp koyuyosun beraber pişmeye başlıyolar.ayrı yerde biraz kıyma içine birazcık pirinç ve de yarım soğan rendeleyip iyice yoğur...sonra ufak misket kadar köfte yap .unlanmış tepside unları yedirene kadar karıştır...sonra sebzelerin üstüne ekle ve 10 dakika pişir .havuç patates köfte ....sonra terbiyesi için yoğurt 1 yumurta sarısı ve 1 tatlı kaşığı unu karıştır ve sebzelerin köftenin üstüne ekle ...karıştır ...pişince ve kıvama gelince altını kapat ..üstüne pulbiber ve nane sosu çok güzel gidiyor ma bebişlere sadece nane ))
inşallah anlaşılır bir şekilde yazdım :))
ya ben kızıma balık pek yediremiyorum çok sık almıyoruz ...siz nasıl yapıyosunuz ...yani nasıl veriyosunuz bebişlere..bi de balık yediği gün devam sütü versek bişi olur mu acaba ???

oğluşumun burnu akıyor dün akşam babasıyla eve giderken bir ara baktım burnu şarıl şarıl. sildirmeye de sinir oluyor. birde öksürmeye başladı. eyvah dedim çocuğu hasta ettik. sabah akşam pusetle götüreceğiz diye. ama eşofman giydiriyorum. üzerine hırkasını giyiyor. kreşte de güneş gören odada duruyorlarmış. gece burnu tıkalıydı horlayarak uyudu kuzum. burnu akıyor diye tıkalı olduğunu anlayamadım. sabah derum fizyolojik yaptım ama zor damlattım. babsı başını tuttu öyle damlattım. bas bas bağrındı. ama mecburum. bugün dr. arayıp sorayım sprey ne önerecek. randevu da alacağız zaten 2 aydır dr. gitmiyoruz. yaşını doldursun sağlık ocağına götürceğim artık.
gece ve sabahta aferin plus şurup verdim.

poklu danacıklar
ben de ekmek veriyorum seviyor bi de ekmeği aşkım benim,
vbenimki altını açar açmaz uyanıyor valla öyle yapamıyorum , ama zaten uyanma saatiydi canımın o yüzden mesele yapmadım,ay kızlar 23 ekimde arkadaşımın düğünü var, hem de f.b. tesislerinde ne giysem yaaaaa

herkese gunaydin... geberiom yorgunluktan tatli telaslar ama yorgunum yani yorgunnnnnnn!!

boncuk sağol canım gayet güzel anlatmışsın. herşeyi tamam ama terbiyesini yaparken tencerede kalan suya göre kıvamını ayarlamak. deneyerek bulacağız artık. bende yapayım kuzuma.

bende balık vermedim pek. yazın kv. yemişti. devam sütünü de içti bişey olmadı.
artık onun için balık alıp pişirmek lazım. yapan varsa tarif etsin. fırında pişirilir harhalde.
balık olarak iiri kılçıklı verilir değil mi?

aysel cok ozledim sizi ama
net baglanmadi tleden msne giremiom herkese slm soyle op benim yerime hepsini :))

bizde seni cok özledik ve öptük bu arada güle güle otur evinde cok güzel günlerin olsun

burcu yerleştin mi tamamen,
bitti mi işlerin,
güle güle otur,oğluşun koştursun odalarında

yok ya tamamen bitmedi isler kabaca yerlestik tani de daha bi dunyais var ben iki haftada ancak yerlesirim tamamen.. bi suu de eksik var bakalim ne zmn halletcez, 2 tane halim vardi topu topu onlar da feci kucuk oldu yeni salona, en az 4 tane hali alinmali mesela en acili o poffff masraf masraf ustune

melodi geçmiş olsun ya .bu çocukları gripten nezleden nasıl koruycaz belemiyorum yani.grip aşıları var onlardan mı yaptırsam diyorum acaba erken mi .neyse 1 yaşında aşımız var gidince doktora onu da sorarız.
burcu yerleşmek zaman alıyor ben de 20 günde yerleşmiştimküçük bebek olunca öyle oluyor .eksikler de bitmez zaten yeni eve göre yeni halı perde v.s...benim de acilen bir dolaba ihtiyacı var ..gardolabıma yorgan yastık koymak istemiyorum...ayrı bir dolapta olsunlar istiyorum ..en ucuz nerde bulabiliriz acebaaa...

Burcu kolaylık diliyorum sana,
senin ev boşalınca ben kiralasam olur mu nurtepede ev bulamadım ya, bulduklarımı da beğenmedim
boncuk dolabı en ucuz ıkea veya koctas'tan bulabilirsin ya da mdflam alıcaksın, ölçüyü verip kendin yaptırcan bi marangoza eb garantisi bu..çok da pahalıya gelmez, hazır plaka alıcan sanırım 200TL civarı plakalar..ölçüne göre alır monte ettirirsin olur biter..
benim kayınpeder marangoz ya öğrendim bu işleri de..

burcu kolay gelsin. ev yerleşmesi zordu bilirim. haftanın 1 günü izinle ev yerleştirdim. kaç ayda bitti bilmiyorum. kendi evin olduğu için yavaş yavaş gönlüne göre döşersin inş.

sağol boncuk. nasıl üşütüyor anlamıyorum. geçende de böyle oldu. üzerini kalın giydirdiğim halde böyle oluyor.
bakalım bugün otobüsle nasıl gidicez. ilk kez kreşten alıp direk otobüse binicem. çok sıkılıyor bakalım ne yapacağım.

kızlar selam nasılsınız bayadır uğrayamadım baş sağlığı dileyen arkadaşlar hepinize teker teker teşekkür ederim Allahım hepinize sağlıklı huzurlu ömürler nasip etsin benim gribim hala düzelemedi devamlı tekrarlıyo Alinin kulakları düzeldi bütün ağlamaları ondanmış demekki şimdi uyttum işlere girişiyim yemeğim yok boncuk senden özendim bayadır yapmadım bende bi sulu köfte yapıyım bıktım şu yemek işnden yemesi iyide yapması zor hadi görüşürüz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…