- 26 Mayıs 2008
- 1.434
- 0
- 36
günaydın millet,
günaydın bebişler,
bu sabah oğlum erken kalkmış,
kakasını yapmış,
bakmış anne uyanmıyor, ağzına emziğini alıp, yüzüstü dönmüş, popo havaya kalkmış öyle uyumuş tekrar,
sabah bi kalktım odası kaka kokuyor leşimin
uyandırıp altını temizledim sütünü verdim işe geldim,
oğlumu seviyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum
ooo maşallah kakasını yaptığı halde uyuyormu.benim kuzum gece minnacık bi gazı için defalarca kez uyanır zırıl zırıl ağlar. hele bide kaka yapacaksa gece tamam uyutmaz
oğluşumun burnu akıyor dün akşam babasıyla eve giderken bir ara baktım burnu şarıl şarıl. sildirmeye de sinir oluyor. birde öksürmeye başladı. eyvah dedim çocuğu hasta ettik. sabah akşam pusetle götüreceğiz diye. ama eşofman giydiriyorum. üzerine hırkasını giyiyor. kreşte de güneş gören odada duruyorlarmış. gece burnu tıkalıydı horlayarak uyudu kuzum. burnu akıyor diye tıkalı olduğunu anlayamadım. sabah derum fizyolojik yaptım ama zor damlattım. babsı başını tuttu öyle damlattım. bas bas bağrındı. ama mecburum. bugün dr. arayıp sorayım sprey ne önerecek. randevu da alacağız zaten 2 aydır dr. gitmiyoruz. yaşını doldursun sağlık ocağına götürceğim artık.
gece ve sabahta aferin plus şurup verdim.
geçmiş olsun melodi.benim kuzumda hasta.geceleri nefes alamayınca huysuzlandı.doktoru burun açıcı sprey yazdı rahatladık biraz.çok zor oluyor bebişlerin hastalığı
herkese gunaydin... geberiom yorgunluktan tatli telaslar ama yorgunum yani yorgunnnnnnn!!
mrb prop kolay gelsin bi an önce yoluna koyarsın umarım işlerini.senin bloğa teldenn net beleş oldukça girmiştim. senden az çok haberim oluyordu yani. demir beyin asi bakışlarına bitiyorum.maşallahhhh