2010 Kasım Anneleri

günaydın millet,
günaydın bebişler,
bu sabah oğlum erken kalkmış,
kakasını yapmış,
bakmış anne uyanmıyor, ağzına emziğini alıp, yüzüstü dönmüş, popo havaya kalkmış öyle uyumuş tekrar,
sabah bi kalktım odası kaka kokuyor leşimin :KK53:
uyandırıp altını temizledim sütünü verdim işe geldim,
oğlumu seviyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum:KK49::emir_bebek::nazar:

ooo maşallah kakasını yaptığı halde uyuyormu.benim kuzum gece minnacık bi gazı için defalarca kez uyanır zırıl zırıl ağlar. hele bide kaka yapacaksa gece tamam uyutmaz

oğluşumun burnu akıyor :KK59: dün akşam babasıyla eve giderken bir ara baktım burnu şarıl şarıl. sildirmeye de sinir oluyor. birde öksürmeye başladı. eyvah dedim çocuğu hasta ettik. sabah akşam pusetle götüreceğiz diye. ama eşofman giydiriyorum. üzerine hırkasını giyiyor. kreşte de güneş gören odada duruyorlarmış. gece burnu tıkalıydı horlayarak uyudu kuzum. burnu akıyor diye tıkalı olduğunu anlayamadım. sabah derum fizyolojik yaptım ama zor damlattım. babsı başını tuttu öyle damlattım. bas bas bağrındı. ama mecburum. bugün dr. arayıp sorayım sprey ne önerecek. randevu da alacağız zaten 2 aydır dr. gitmiyoruz. yaşını doldursun sağlık ocağına götürceğim artık.
gece ve sabahta aferin plus şurup verdim. :KK59:

geçmiş olsun melodi.benim kuzumda hasta.geceleri nefes alamayınca huysuzlandı.doktoru burun açıcı sprey yazdı rahatladık biraz.çok zor oluyor bebişlerin hastalığı

herkese gunaydin... geberiom yorgunluktan tatli telaslar ama yorgunum yani yorgunnnnnnn!!

mrb prop kolay gelsin bi an önce yoluna koyarsın umarım işlerini.senin bloğa teldenn net beleş oldukça girmiştim. senden az çok haberim oluyordu yani. demir beyin asi bakışlarına bitiyorum.maşallahhhh :nazar:

tünaydinn :KK3:
ne var ne yok guzel anneler! herkes iyi mi ? melodi gecmis olsun.. burcu kolay gelsin..
size birsey sormak istiyorum,

oto koltugu aldiniz mi? aldiysaniz hangi marka hangi model? ben gecen bi goz attim ama daha almadim..

kopelop valla istersen tel nosu yollayum ozelden, yeni bina, site, brbek odasi da hazir duvar kagitli fln:)) 1200 kira, 300 de aidat, uygunsa yollayim numarayi??

kopelop valla istersen tel nosu yollayum ozelden, yeni bina, site, brbek odasi da hazir duvar kagitli fln:)) 1200 kira, 300 de aidat, uygunsa yollayim numarayi??

yok yaws..pahalıymış, ben kendi evimi 500-600'e anca kiralarım o kadar üstüne ekleyemem :KK30:
üff ne zor ev bulmak ya, param olsa hemen bi ev alsam:KK69:

kopekop ikea benim de aklıma geldi de bize uzak koçtaş çok yakın belki yarın orya bakarız...
biz de kızımla parka gittik geldik.oynadı yavruşum gülücükler saçtı ...kızlar ben de size bişi sorucam ;öyle bir haldeyim ki şu an kılar için bazı akrabalara tavır aldım görüşmüyorum artık,önceden de bahsetmiştim sanırım .hal böyle olunca diğer kişiler de tavır aldı bana...haksız mıyım ben eğer o kişilerden bana kızlarıma aileme bir zarar geleceğini bilip tavır almamam susmam mı gerekiyor??noluyo bu insanlara anlamıyorum...kayınvalidemin kardeşi annesi olduğu için o da sanki bu aralar bana soğuk davranıyor...hergün beni arayan görümcem 1 aydır aramıyo doğru düzgün ...çok üzülüyorum ..insanlar neden böyle..yani tüm ipler kopsun mu beş para etmeyen bir kaç insanlar yüzünden ...eşimle pek konuşmak istemiyorum bu konuyu canı sıkılır diye korkuyorum

kopekop ikea benim de aklıma geldi de bize uzak koçtaş çok yakın belki yarın orya bakarız...
biz de kızımla parka gittik geldik.oynadı yavruşum gülücükler saçtı ...kızlar ben de size bişi sorucam ;öyle bir haldeyim ki şu an kılar için bazı akrabalara tavır aldım görüşmüyorum artık,önceden de bahsetmiştim sanırım .hal böyle olunca diğer kişiler de tavır aldı bana...haksız mıyım ben eğer o kişilerden bana kızlarıma aileme bir zarar geleceğini bilip tavır almamam susmam mı gerekiyor??noluyo bu insanlara anlamıyorum...kayınvalidemin kardeşi annesi olduğu için o da sanki bu aralar bana soğuk davranıyor...hergün beni arayan görümcem 1 aydır aramıyo doğru düzgün ...çok üzülüyorum ..insanlar neden böyle..yani tüm ipler kopsun mu beş para etmeyen bir kaç insanlar yüzünden ...eşimle pek konuşmak istemiyorum bu konuyu canı sıkılır diye korkuyorum

canım, insanların ağzı torba değil malesef büzemiyorsun,
ayrıca en sinir olduğum şeylerden biri de biriyle konuşmuyorsan onunla kan bağı olan tiplerin de seninle konuşmaması,
bu onları karekterini yeterince ele veriyor zaten, senin neden tavır aldığını bilmiyorum ama bence cahil dostun olacağına hiç olmasın daha iyi, bu insan kendi kardeşin bile olsa bugün olmazsa yarın sana mutlaka zararı dokunuyor, arkadaşlık edeceğin insanları kendi kriterleine göre ayırman seçmen en doğal hakkın bence.senin yanındayım yani, ha bu nedenle hariçten sana tavır alan insanlar zaten hiç senin olmamışlar demek ki güzelim, bence takılma bile bunlara..tabii zaman zaman insanın canı sıkılyor ben de yaşıyorum aynı şeyleri kimi insanlarla ama bakıyorum o insanlar hayatımda olsa beni üzeceklerinden daha az üzülüyorum şu anda..böyle düşün..

oğlum dün kustuda kustu ya...acile gittik..bugunde doktoruna götürdüm...kan idrar temiz....ama ne versem çıkarıyor....bende bişey vermiyorum anne sütü sadece...birdaha kusarsa doktora götürcem hemen..başka testler yapılacak...inş kusmaz...:KK43:
dünkü kan testinde doktor kalsiyumunada bakmış....sorun yok....bende süt ürünü alamıyor diye üzülüyordum...

melodi çok geçmiş olsun,bizde yeni iyileşmiştikki yeniden burnu akmaya başladı kızımın:KK43:bide pişiğimiz geçmek bilmiyor kullanmadığımız krem kalmadı.hepsi geldimi üst üste geliyor ya.

oğlum dün kustuda kustu ya...acile gittik..bugunde doktoruna götürdüm...kan idrar temiz....ama ne versem çıkarıyor....bende bişey vermiyorum anne sütü sadece...birdaha kusarsa doktora götürcem hemen..başka testler yapılacak...inş kusmaz...:KK43:
dünkü kan testinde doktor kalsiyumunada bakmış....sorun yok....bende süt ürünü alamıyor diye üzülüyordum...

çok geçmiş olsun sizede,çok şükür bişey çıkmamış demek midesi kabul etmedi.olur ya çok yemiştir atmıştır fazlasını:)

çok geçmiş olsun sizede,çok şükür bişey çıkmamış demek midesi kabul etmedi.olur ya çok yemiştir atmıştır fazlasını:)

yok beeee keşke öyle olsa....:KK43: midesi hiç birşeyi kabul etmiyor.....:KK43: dün annesütününde de kustu...bugun neyseki onda kusmadı da hazmı kolay çorba yapayım dedim 2 lokmadan sonra oda çıktı dışarı...:KK43:

senin kuzuşun nesi var....geçmiş olsun...pişik için mustela önermişti doktor o geçirdi bizmkini.....kullanmadıysa halıbut hametan var onlarda iyi....

günaydın anneler,
hasta bebişlere geçmiş olsun,
INFOX acaba reflü mü var seninkinde de..
bi ara benimki de öyle kusmustu,
kustuktan sonra 1 saat bişey yedirme dedi doktor bana,
kusunca boğazı tahriş olurmuş ve yeni bi şey yedirdiğinde, anne sütü bile olsa, boğazını temizlemeye çalışırken onu da kusarmış,
istersen bi müddet bunu dene, hani yeni tahlileri yaptırana kadar ,
en azından kusmanın önüne geçersin belki...

günaydın anneler
dün evimdeydim hastane işlerim vardı raporluydum
yorgun bitkin halimi görünce eşim kahvaltıya götürdü bizi :KK69:
bi güzel kahvaltı ettik dışarda oğlumda çok keyif aldı
sabah anneme geçtik uyuttum işe geldim
doğumgünü yaklaşıyo şu kararsızlığımdan bıktım ya

günaydın anneler
dün evimdeydim hastane işlerim vardı raporluydum
yorgun bitkin halimi görünce eşim kahvaltıya götürdü bizi :KK69:
bi güzel kahvaltı ettik dışarda oğlumda çok keyif aldı
sabah anneme geçtik uyuttum işe geldim
doğumgünü yaklaşıyo şu kararsızlığımdan bıktım ya

Günaydın eda,
ben de diyorum ki bu kızn dün hiç sesi çıkmadı,
senin tayin işi nooldu?gm'ye ne zaman geçicen?

Günaydın eda,
ben de diyorum ki bu kızn dün hiç sesi çıkmadı,
senin tayin işi nooldu?gm'ye ne zaman geçicen?

Ürün yönetimine geçiyorum inşallah :KK52:
süt iznim bittikten sonra gecicem
sana özelden yazıcim iş mailine bak :KK37:

yabangülüm,ınfox,düşünmemlazım,begümcük geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler.
dün öğretmenine sordum burnu akmadı dedi. eve giderken baktım akmış. çok akmıyor sanırım.
verdiğim şurup iyi geldi galiba.
infox üşütmüştür belki yediklerini istememiştir bünyesi.
bugün öğlen yemek yerken birden kuzucuğu özlediğimi hissettim ama öyle böyle değil. kafamı dağıtmasam hüngür hüngür ağlayacaktım.
poposundaki pişiği düzelmeyen kimdi unuttum. hametan çok iyi geliyor.
kızlar bebişlere elmayı nası veriyorsunuz ben püre yapıyorum sert diye. normalde artık yemeklerini meyvelerini pek ezmeden veriyorum. ama sert şeylere cesaret edemiyorum.
bu arada propun bloğundan çok güzel tarifler aldım. oğluşuma yapacağım.

dilekcim yigit nasil oldu bugün ugramamissin merak ettim insallah düzelmistir

selam anneler. okuyorum ama çalıştığım için fazla yazamıyorum bu sıra. yorgun geliyorum okuyabiliyorum anca. hasta bebeklere geçmiş olsun. infox yiğit üşüttü herhalde midesini. havalar soğudu dikkat etmemiz lazım. hasta olmasınlar.

bugün çok ağlak bi ruh hali içindeyim. aylar sonra regl mi olucam acaba..

benim sıpam daha yürümüyor ama bütün gün kollarından tutup yürütülmek istiyor. daha şimdiden hiç oturmuyor. iştahı iyi ama az kilo alıyor. kilo konusunda takıntım yok gerçi ama ayda 200gr almış. hareketlendiği için sanırım. bi de sürekli baybay yapıyor. dışarı çıksak tanıdık tanımadık herkese baybay yapıyor. herkes onunla ilgilenecekmiş:) gündüz uykuları azaldı. gece erken yatıyor ama en az 3 kere kalkıyor. bizde haberler böyle. öptüm bebişleri..

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler kızlar..:KK70:

zeynepçim bugun kusmadıda ishal gitti bu sefer....doktorunu aradım birkaç ilaç önerdi...onları verdim...ishal devam ama şuan...neyseki aşırı değil...çok olursa getir serum takalım dedi...2 gündür bişey yememişti bu akşam biraz ekmeğe çorba bandırıp verdim yedi..bol bol emzirip su veriyorum...yarına atlatmasını diliyorum...:KK43:

X