2010 Kasım Anneleri

kopekop çok tembelsin valla. oğluşunu sır gibi saklıyosun!
bende göz dr. götürmedim. haftaya dr. gidince sorayım bakalım ne zaman götürmek lazım.

saklamıyorum kııız :)
uğraşamıyorum ki, hafta sonu son zamanlarda hep bi işim çvardı, dinlenemiyorum bile, bi de pzartesi günleri evdeyim diye haftalık yemek yapıyorum, akşama kadar oğlan kuduruyor zaten, bel ağrısı ve sırt ağrısıyla dönüyorum salı günü işe..
senin facee hesabın yok melodi varsa ekleyelim birbirimiz orada devamlı resim yüklüyorum, telefondan yüklemek kolay oluyor diye..dediğin gibi tembellikten benimki :KK53:

teşekkürler arkadaşlar ..sema yok sanmıyorum çok dikkatli bakıyoruz bir kayma yok ...ama göz doktoruna götürmek lazım genel bir muayene için ....
melodi sen de koy oğluşunun son hallerini :))
sema zaten bir foto koyamadı gitti :))

arkidişler bebelerinize yemek verirken çatalla eziyo musunuz...mesela sebzeleri nasıl veriyosunuz...ben ayrı yapıyorum ona ..içine kıyma ya da tavuk koyuyorum ...sebzeleri çatalla eziyorum .çok da değil ama ...kıymaları zaten yiyo ..tavuğu da ufak ufak elimde didip koyuyorum...
siz hangi aşamadasınız...neyi nasıl veriyosunuz ...meyveleri bazen kaşıkla oyup veriyorum genelde rendeliyorum normal rendeden karıştırıyorum hepsini veriyorum ...

saklamıyorum kııız :)
uğraşamıyorum ki, hafta sonu son zamanlarda hep bi işim çvardı, dinlenemiyorum bile, bi de pzartesi günleri evdeyim diye haftalık yemek yapıyorum, akşama kadar oğlan kuduruyor zaten, bel ağrısı ve sırt ağrısıyla dönüyorum salı günü işe..
senin facee hesabın yok melodi varsa ekleyelim birbirimiz orada devamlı resim yüklüyorum, telefondan yüklemek kolay oluyor diye..dediğin gibi tembellikten benimki :KK53:

ay ne güzel yaaaa 4 gün çalış 3 gün oğlunla geçir. imrendim valla. benim 1 gün iznim var eşim çalışıyor. uyuynca bişeyler yapmaya çalışıyorum ve yetişmiyor. ev rezil bir halde. eşim öğlen işe gidiyor. temizlik mi yapayım eşimi mi göreyim şaşırıyorum. ev aldı başını gitti fena dağıldım nasıl toparlanıcam bilmiyorum.
face yasak oraya koyacağına buraya albüme koy işte. püffffff!

teşekkürler arkadaşlar ..sema yok sanmıyorum çok dikkatli bakıyoruz bir kayma yok ...ama göz doktoruna götürmek lazım genel bir muayene için ....
melodi sen de koy oğluşunun son hallerini :))
sema zaten bir foto koyamadı gitti :))

bende son zamanlarda fazla resim çekemiyorum. akıllı eşim foto. makinasının şarj aletini düşürdü. piller şarj edilmiyor. cepten çekicem oda güzel olmuyor.

arkidişler bebelerinize yemek verirken çatalla eziyo musunuz...mesela sebzeleri nasıl veriyosunuz...ben ayrı yapıyorum ona ..içine kıyma ya da tavuk koyuyorum ...sebzeleri çatalla eziyorum .çok da değil ama ...kıymaları zaten yiyo ..tavuğu da ufak ufak elimde didip koyuyorum...
siz hangi aşamadasınız...neyi nasıl veriyosunuz ...meyveleri bazen kaşıkla oyup veriyorum genelde rendeliyorum normal rendeden karıştırıyorum hepsini veriyorum ...

ben ezmiyorum. genelde bende ayrı yemek yapıyorum. kıyma yada tavuk suyu koyuyorum. sebzeleri onun yiyeceği büyüklükte minik minik doğruyorum. btün olarak veriyorum ağzına. meyveleri de lokma lokma veriyorum. yumuşak olanları. ama sertse elma mesela cam rende ile rendeliyorum. artık kendileri çiğneyip yutabilir. çatalla ezme bence. meyveleride yumuşaksa ağzına minik lokmalar halinde ver.
sabahları kahvaltıda meyve veriyorum ben. bir gün yumurta yiyorsa ertesi gün şeftali püresi veriyorum. şeftalinin içine bazen muz erik armut da koyuyorum.

evet bizimki de kahvaltıda meyve yiyor .genelde şeftali .bazen muz ve armut da ekliyorum.yumurta haşlanmış veriyorum .artıkbeyazını da vermek gerekiyo şurda doğum günlerine ne kadar kaldı ki:))
peynir labne yiyor ...
sebeleri ne kadar büyüklükte doğruyosun mesela ..

tünaydın annişler..

yok yok siz yakında göreceksiniz beni 3. sayfada....iyi bakın gazetelere........takım elbiseli düzgün konuşan kibar bir öğretmenden çirkef mahhalle karılarına dönmeyide bilirim de yiğite dua etsinler...yine bişey silkelenmiş çamaşırlaeımın üstüne...o mu yoksa onun üstündekimi bilemedim..:KK47::KK47::KK47::KK47:

tünaydın annişler..

yok yok siz yakında göreceksiniz beni 3. sayfada....iyi bakın gazetelere........takım elbiseli düzgün konuşan kibar bir öğretmenden çirkef mahhalle karılarına dönmeyide bilirim de yiğite dua etsinler...yine bişey silkelenmiş çamaşırlaeımın üstüne...o mu yoksa onun üstündekimi bilemedim..:KK47::KK47::KK47::KK47:

hoşgeldin infox :))sinir küpü olmuşsun ...git uyarsana hangisi yaptıysa bir daha yapmasın ...yiğit bugün nasıl kustu mu ishal devam ediyo mu ?

ay ne güzel yaaaa 4 gün çalış 3 gün oğlunla geçir. imrendim valla. benim 1 gün iznim var eşim çalışıyor. uyuynca bişeyler yapmaya çalışıyorum ve yetişmiyor. ev rezil bir halde. eşim öğlen işe gidiyor. temizlik mi yapayım eşimi mi göreyim şaşırıyorum. ev aldı başını gitti fena dağıldım nasıl toparlanıcam bilmiyorum.
face yasak oraya koyacağına buraya albüme koy işte. püffffff!
bende son zamanlarda fazla resim çekemiyorum. akıllı eşim foto. makinasının şarj aletini düşürdü. piller şarj edilmiyor. cepten çekicem oda güzel olmuyor.

MELODİcim senin için ıphondan dendim foruma girdim ama resim eklenmiyor malesef :KK43:
ıphone uygulaması yok ya sitenin :KK1:

hoşgeldin infox :))sinir küpü olmuşsun ...git uyarsana hangisi yaptıysa bir daha yapmasın ...yiğit bugün nasıl kustu mu ishal devam ediyo mu ?

gidip uyarsam kavga edeceğim biliyorum.....kendimi...yiğit korkuyor sonra...bırakacak kimsede yok şuan...yöneticiye söyleyeceğim o uyarsın diye....

yiğit kusmadıda ishal bugunde var....fazla değil neyseki....ama iştah yok bişey yemiyor...bende zorlamıyorum kusar diye....emziriyorum ve su vermeye çalılıyorum.....:KK43:

haberturkun bugunku sürmanşetine baktınızmı....içim daraldı resmen ya.......

meodi ve boncuk hanginiz demiştiniz...dün pirinç lapası verdim yemedi...bugun muz verdim bakalım ishal geçecekmi....teşkür...:)

bu arda melodi bolgtaki mesajını yeni gördüm....kız ben onu şakasına yazmıştım üye olun falan diye....oğlumun deniz resimlerini koymadım özellikle nazar değmesin diye....hoş denizede girmemişti zaten ogün..:) espri olsun diye yazdım yani...:KK1:

ben hala çatalla eziyorum kıymayıda yemiyor ne yazıkki köfte falan hiç veremedim daha çorba içindekine bile öğürüyo hanım efendi ama çorba içindeki tavuğu didiklenmiş şekilde yiyo eğer sade tavuk vericeksem onuda yemiyo ceviz ve balığıda hiç vermedim henüz balığı açıkçası benim ihmal karlığımdan vermedim korktum devam sütü içiyo bişey olur diye cevizide zeynep su yemiyor :KK43:

selam annişler hasta bebelere geçmiş olsun.benim oğluşumda gece çok ağladı uyumadı,5 te acile götürdük.orta kulak iltihabı dedi.antibiyotik verdi.:KK59:

offf delimavi çok geçmiş olsun kuzuya ya.....çok zor kulak ağrısı....:KK43:

ayyy çok geçmiş olsun delimavi..
kıyamam nasıl ağrıyodur kulağu var yaa :KK43:(
teşekkürler canım.gündüzde çok durgundu gece daha fazla ağrı hissetti heralde.konuşamadıklarından dertlerinide anlatamıyor kuzular,götürmesek nerden bilebilirizki diş deyip geciştirebilirizde.biran önce büyüseler ne güzel olur.

selam annişler hasta bebelere geçmiş olsun.benim oğluşumda gece çok ağladı uyumadı,5 te acile götürdük.orta kulak iltihabı dedi.antibiyotik verdi.:KK59:

ay canım yaaa geçmiş olsun.
kıyamam nasıl canı yanıyordur. kulak ağrısını çok iyi bilirim benimde bebekliğimden beri olan bir şeydi feci birşey. burun ameliyatı olmamla geçti.

meodi ve boncuk hanginiz demiştiniz...dün pirinç lapası verdim yemedi...bugun muz verdim bakalım ishal geçecekmi....teşkür...:)

bu arda melodi bolgtaki mesajını yeni gördüm....kız ben onu şakasına yazmıştım üye olun falan diye....oğlumun deniz resimlerini koymadım özellikle nazar değmesin diye....hoş denizede girmemişti zaten ogün..:) espri olsun diye yazdım yani...:KK1:

patateste verebilirsin.
ay nerden bileyim şaka olduğunu.
nazar değmez korkma ben kuzumun deniz resmini koymuştum.

tünaydın annişler..

hay allahım uyuz olurum böyle insanlara. nasıl vicdanları rahatsız olmadan silkeliyorlar.
bebeğin var üstelik zaten zor iş yapıyorsundur. yöneticiye söyle bebeğim var zor iş yapıyorum bu ne terbiyesizlik böyle. kim yaptıysa yıkasın çamaşırlarımı de.
annemde çamaşır astığında üzerine toz silkeler yada sulu çamaşır asarlardı.
bunu yapan hasta ruhlu insanlar. sinir olduğuna değmez. yönetici halletsin.

MELODİcim senin için ıphondan dendim foruma girdim ama resim eklenmiyor malesef :KK43:
ıphone uygulaması yok ya sitenin :KK1:

resimleri bilgisayara atsan gene olmuyor mu.
mail at olmaz mı?

SELAM ANNİŞLER;
yoğun bir gün genelde cuma günleri hep böyle olur yaa

bizde durumlar iyi oğlu artık kendi kendine yürüyor:nazar: dengesini sağlayamayacaksa emekliyor.
gece 1,5 saat uyumadı uyanık kaldı sıpam :KK37:

hasta bebişlerimize çok geçmiş olsun bir an önce iyileşirler inş.

bende güzel bir doğum günü düşünüyorum ama halen icraat yok girşimlerde bulunmam lazımmm

X