kopekop çok tembelsin valla. oğluşunu sır gibi saklıyosun!
bende göz dr. götürmedim. haftaya dr. gidince sorayım bakalım ne zaman götürmek lazım.
saklamıyorum kııız :)
uğraşamıyorum ki, hafta sonu son zamanlarda hep bi işim çvardı, dinlenemiyorum bile, bi de pzartesi günleri evdeyim diye haftalık yemek yapıyorum, akşama kadar oğlan kuduruyor zaten, bel ağrısı ve sırt ağrısıyla dönüyorum salı günü işe..
senin facee hesabın yok melodi varsa ekleyelim birbirimiz orada devamlı resim yüklüyorum, telefondan yüklemek kolay oluyor diye..dediğin gibi tembellikten benimki
teşekkürler arkadaşlar ..sema yok sanmıyorum çok dikkatli bakıyoruz bir kayma yok ...ama göz doktoruna götürmek lazım genel bir muayene için ....
melodi sen de koy oğluşunun son hallerini :))
sema zaten bir foto koyamadı gitti :))
arkidişler bebelerinize yemek verirken çatalla eziyo musunuz...mesela sebzeleri nasıl veriyosunuz...ben ayrı yapıyorum ona ..içine kıyma ya da tavuk koyuyorum ...sebzeleri çatalla eziyorum .çok da değil ama ...kıymaları zaten yiyo ..tavuğu da ufak ufak elimde didip koyuyorum...
siz hangi aşamadasınız...neyi nasıl veriyosunuz ...meyveleri bazen kaşıkla oyup veriyorum genelde rendeliyorum normal rendeden karıştırıyorum hepsini veriyorum ...
tünaydın annişler..
yok yok siz yakında göreceksiniz beni 3. sayfada....iyi bakın gazetelere........takım elbiseli düzgün konuşan kibar bir öğretmenden çirkef mahhalle karılarına dönmeyide bilirim de yiğite dua etsinler...yine bişey silkelenmiş çamaşırlaeımın üstüne...o mu yoksa onun üstündekimi bilemedim..
ay ne güzel yaaaa 4 gün çalış 3 gün oğlunla geçir. imrendim valla. benim 1 gün iznim var eşim çalışıyor. uyuynca bişeyler yapmaya çalışıyorum ve yetişmiyor. ev rezil bir halde. eşim öğlen işe gidiyor. temizlik mi yapayım eşimi mi göreyim şaşırıyorum. ev aldı başını gitti fena dağıldım nasıl toparlanıcam bilmiyorum.
face yasak oraya koyacağına buraya albüme koy işte. püffffff!
bende son zamanlarda fazla resim çekemiyorum. akıllı eşim foto. makinasının şarj aletini düşürdü. piller şarj edilmiyor. cepten çekicem oda güzel olmuyor.
hoşgeldin infox :))sinir küpü olmuşsun ...git uyarsana hangisi yaptıysa bir daha yapmasın ...yiğit bugün nasıl kustu mu ishal devam ediyo mu ?
arkidişler bebelerinize yemek verirken çatalla eziyo musunuz...mesela sebzeleri nasıl veriyosunuz...ben ayrı yapıyorum ona ..içine kıyma ya da tavuk koyuyorum ...sebzeleri çatalla eziyorum .çok da değil ama ...kıymaları zaten yiyo ..tavuğu da ufak ufak elimde didip koyuyorum...
siz hangi aşamadasınız...neyi nasıl veriyosunuz ...meyveleri bazen kaşıkla oyup veriyorum genelde rendeliyorum normal rendeden karıştırıyorum hepsini veriyorum ...
selam annişler hasta bebelere geçmiş olsun.benim oğluşumda gece çok ağladı uyumadı,5 te acile götürdük.orta kulak iltihabı dedi.antibiyotik verdi.
teşekkürler canım.gündüzde çok durgundu gece daha fazla ağrı hissetti heralde.konuşamadıklarından dertlerinide anlatamıyor kuzular,götürmesek nerden bilebilirizki diş deyip geciştirebilirizde.biran önce büyüseler ne güzel olur.ayyy çok geçmiş olsun delimavi..
kıyamam nasıl ağrıyodur kulağu var yaa(
selam annişler hasta bebelere geçmiş olsun.benim oğluşumda gece çok ağladı uyumadı,5 te acile götürdük.orta kulak iltihabı dedi.antibiyotik verdi.
meodi ve boncuk hanginiz demiştiniz...dün pirinç lapası verdim yemedi...bugun muz verdim bakalım ishal geçecekmi....teşkür...:)
bu arda melodi bolgtaki mesajını yeni gördüm....kız ben onu şakasına yazmıştım üye olun falan diye....oğlumun deniz resimlerini koymadım özellikle nazar değmesin diye....hoş denizede girmemişti zaten ogün..:) espri olsun diye yazdım yani...
tünaydın annişler..
yok yok siz yakında göreceksiniz beni 3. sayfada....iyi bakın gazetelere........takım elbiseli düzgün konuşan kibar bir öğretmenden çirkef mahhalle karılarına dönmeyide bilirim de yiğite dua etsinler...yine bişey silkelenmiş çamaşırlaeımın üstüne...o mu yoksa onun üstündekimi bilemedim..
MELODİcim senin için ıphondan dendim foruma girdim ama resim eklenmiyor malesef
ıphone uygulaması yok ya sitenin
sağol canım,antibiyotik kullanmayada sinir oluyorum yaa.senin oğlun nasıl iyimi?offf delimavi çok geçmiş olsun kuzuya ya.....çok zor kulak ağrısı....