2010 Kasım Anneleri

offf cok yorgunum, sırtım belım kollarım kopuyor, sABAhtan berı bılegımde bır agrı, resmen canım yanıyor.. ıs bıtıyo dıyorum yenı ıs cıkıyo delırmek uzereyım :S ebde halı yok, demır usutmus, dun butun ogleden sonrayı kusarak gecırdı, kendı yatagına bızım yataga arabasına her yere kustu, butun gun kusmuk temızledım.. kırk saatte sıldıgım koltuga kocam kırmızı şarap döktü, mumkun dııl lekesı cıkmaz.. aynı yerı 50 defa duzuyorum, demır ellı defa bozuyor :S ay valla acayıp gerıldım pofffffffffffffffffffffffffffffffff

selam bu arada, afiyettesiniz işallah

ay melodicim benn artık zekasından da şüphe ediyorum eski olaydan dolayı.....yönetcye söyledim zaten beni muhatap etme apartmanda huzur bırakmam diye...yinede oğluma dua etsinler yoksa .ıçtıkları yere kadar kovalarım...

geçmiş olsun demir'e keşke önce halı işini halletseydin. bırak bozsun düzel bozulsun sinir olur insan.

amanda maşallah paşaya yürüyor demek. yürüme emekleme zamanları kışa denk geldi. benim evimin salonu taş komple halı var ama kışın buz oluyor. birde çatı katı. doğalgaz geldi ama kiralık eve ev sahibi almaz. başka türlü çatı katı ısınmaz.

ayy bu ne sitem burcu
demir pestilini çıkarmış sıpa
üşütmüşse kusar canım geçmiş olsun kalın giydiriver halı işi halledilene kadar.
demir yürüyor mu napıyor keltoş oğlan:)

sağol canım
benim evin zemini de soğuk oluyor şimdilik çareyi altına kalın giydirmekte buldum
eğer havalar iyice soğuyunca daha soğuk olursa halıların altına halıfleks düşünüyorum
umarım gerek kalmaz gerekirse de yapacaz oğluşun sağlığı önemli

kızlar bebişlerinizi hala küvette mi yıkıyorsunuz?
ben küvetinde filenin üzerinde yatırarak yıkıyorum. daha rahat oluyor. yazın banyoda yıkadık duşta ama kıpır kıpır her yeri elliyor. duşakabini her gün domestos yapamıyorum ki. o nedenle küvette yıkamaya devam ettim. kulaklarına su kaçmasın diye ne yapıyorsunuz? kulak iltihabı deyince korktum.

kış için en güzel ev ekmek fırının üst katı. soba bile yakmazsın. yazın çekilmez o ayrı. burda termal evleri var. sıcak suyla ısınıyorlar. millet buz gibi havada kısa kollu dolaşıyor evlerde.
geçen sene oğlanın odasında yatıyorduk, bu sene kendi odamızda yatıyoruz. allahtan kreşte yoksa evi ısıtmak çok zor olacakrı. pazarları soba yakacağız artık.

okuyorum okuyorum bişey yazamadım yaa....uyumadı bugun...inat etti.....

ay ben de okuyoru okuyorum kalıyorum o kadar yoğunki
valla anamdan emdiğim süt burnumdan geliyor şu cuma günleri,
mübarek günden nefret eder oldum yaaa..
neyse, burcucum içki içmeyi yasakla kocana bi daha dökemez o zaman
demire de geçmiş olsun,ay kusma çok kötü çocuk için de senin için de boğazları tahriş olmuştur yavrumun yazık..
halı işi benim de sıkıntım evin altı dükkan ve ısınmıyor kışın napıcaz bakalım şimdiden bazı akşamlar gazı çok oluyor, yeni doğan gibi gaz sancısı çekiyor yavrum,
patikli tulum, üzerine çorapüzerine de panduf giydiriyorum üşümesi ayakları diye ama , tam kış geldiğinde napıcaz bakalım,
tam da yeni yürüme zamanı olacak,durduramayız da..
barays maşallah sıpaya demek yürüyor he

selam hanimlar
bugün doktora gidemedik sabah kalktimki disarisi buz gibi ve yagmur yagiyor cocugu üsütürüm diye gitmedim gece burnuna damla koydum rahatlatti ama burnu hala akiyor zaten haftaya persembe kontrolümüz var ozaman gideriz

bu aksam almanya-türkiye maci var ömer birakirsa seyredicem insallah kazaniriz

deli olucam oğlumun vücut ısısı 34,5 evde sıcak bu ne yaa,çocuğun teni soğuk,kulak iltihabı buna neden olurmu?

of bı sonbahar geldı bebeler, bız,hepımız dokulmeye basladık, pofffff.. nefret edıyorum hastalıklardannnn, ugramasınlar bıze mumkunse!

günaydın kızlar hasta bebişlere çok geçmiş olsun. benim kızımda ateşten gazdan kusmaktan mahvetti. 2 gündür sıfır uyku işe geliyorum. iyileşseydi kuzum bi an evvel çok zor oluyor bebişlerin hastalanması. ev arıyoruz bi yandan acil taşınmamız gerek napacağız bilmiyorum :44:

günaydın bahar aylarını ve kışı hiç sevmiyorum.
sonbahar havalar soğuyor sevmiyorum. kıştan zaten nefret ediyorum. bahar iyi hoş ama alerji mevsimi. en güzeli yaz ne kadar sıcak olsada hasta olmuyoruz.
dün eczaneye gittim oğlumun burnuna sprey almaya. boncuk un yazdığı sprey yokmuş başka sordum. tonımer baby aldım burda duyduğum için. akşam bana sıktırtmadı. bebeği yan yatırıp sıkmak lazımmış. benimkide hemen yan yatar ya. yüzstü döndü ağladı bende bıraktım. sabah babasıyla sıktık. acaba önce serum fizyolojik damlatıp ardından mı spreyi sıkmalı?

begümcük geçmiş olsun kuzuna! hastalıklar bebeklerden uzak dursun.

delimavi vücut ısısı soğuk ne demeli bilemedim. dr. arayıp sorsan. terledşkten sonra ısı düşüyorsa normaldir. benimki diş çıkarırken ateşlendiğinde öyle olmuştu. ateşi yükslince vücut sıcak ateş normale dönerken terlemesiyle vücut buz gibi oluyor. yani aklıma bu geldi.

bebişlerin hepsi hasta olmuşallah şifa versin hepsine.bizde aynıyız yeni iyileştik yine akıyor burnu,nefes alamıyor emerken ağzını açıp arada nefes alıp yeniden emiyor.

melisanında gözlerinde kayma var gibi resimlerde öyle çıkıyor.ama 3 tane göz doktoruna götürdük 3 de kayma yok,burun kökü basık olduğundan dolayı öyle gözüküyor,burun kemiği geliştikçe düzelir dedi.ben hala korkuyorum eşim başka doktorada götürürüz diyor.1 yaşında ilaçlı muayene yapılıyormuş onuda yaptıralım artık.

zeyneep kaybettik bizimki neyine guvendi de penalti yapti acaba adamlar deplasmanda kazandilar pess

herkese cok gecmis olsun..

ihlamur iciriyor musunuz? bagisikligi güclendirici etkisi var. her gun bir iki yudum da olsa icirmekte fayda var bence..

yakindan cektigimde imranda da oyle duruyor. bence fotograf makinasini odaklandigi icin oyle gorunuyor. cunku bakiyorum normalde birsey farkedilmiyor. senin esmer sekerinki de oyle biseydir korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…