sağol canım,antibiyotik kullanmayada sinir oluyorum yaa.senin oğlun nasıl iyimi?
ay canım yaaa geçmiş olsun.
kıyamam nasıl canı yanıyordur. kulak ağrısını çok iyi bilirim benimde bebekliğimden beri olan bir şeydi feci birşey. burun ameliyatı olmamla geçti.
patateste verebilirsin.
ay nerden bileyim şaka olduğunu.
nazar değmez korkma ben kuzumun deniz resmini koymuştum.
hay allahım uyuz olurum böyle insanlara. nasıl vicdanları rahatsız olmadan silkeliyorlar.
bebeğin var üstelik zaten zor iş yapıyorsundur. yöneticiye söyle bebeğim var zor iş yapıyorum bu ne terbiyesizlik böyle. kim yaptıysa yıkasın çamaşırlarımı de.
annemde çamaşır astığında üzerine toz silkeler yada sulu çamaşır asarlardı.
bunu yapan hasta ruhlu insanlar. sinir olduğuna değmez. yönetici halletsin.
resimleri bilgisayara atsan gene olmuyor mu.
mail at olmaz mı?
offf cok yorgunum, sırtım belım kollarım kopuyor, sABAhtan berı bılegımde bır agrı, resmen canım yanıyor.. ıs bıtıyo dıyorum yenı ıs cıkıyo delırmek uzereyım :S ebde halı yok, demır usutmus, dun butun ogleden sonrayı kusarak gecırdı, kendı yatagına bızım yataga arabasına her yere kustu, butun gun kusmuk temızledım.. kırk saatte sıldıgım koltuga kocam kırmızı şarap döktü, mumkun dııl lekesı cıkmaz.. aynı yerı 50 defa duzuyorum, demır ellı defa bozuyor :S ay valla acayıp gerıldım pofffffffffffffffffffffffffffffffff
selam bu arada, afiyettesiniz işallah
SELAM ANNİŞLER;
yoğun bir gün genelde cuma günleri hep böyle olur yaa
bizde durumlar iyi oğlu artık kendi kendine yürüyordengesini sağlayamayacaksa emekliyor.
gece 1,5 saat uyumadı uyanık kaldı sıpam
hasta bebişlerimize çok geçmiş olsun bir an önce iyileşirler inş.
bende güzel bir doğum günü düşünüyorum ama halen icraat yok girşimlerde bulunmam lazımmm
offf cok yorgunum, sırtım belım kollarım kopuyor, sABAhtan berı bılegımde bır agrı, resmen canım yanıyor.. ıs bıtıyo dıyorum yenı ıs cıkıyo delırmek uzereyım :S ebde halı yok, demır usutmus, dun butun ogleden sonrayı kusarak gecırdı, kendı yatagına bızım yataga arabasına her yere kustu, butun gun kusmuk temızledım.. kırk saatte sıldıgım koltuga kocam kırmızı şarap döktü, mumkun dııl lekesı cıkmaz.. aynı yerı 50 defa duzuyorum, demır ellı defa bozuyor :S ay valla acayıp gerıldım pofffffffffffffffffffffffffffffffff
selam bu arada, afiyettesiniz işallah
geçmiş olsun demir'e keşke önce halı işini halletseydin. bırak bozsun düzel bozulsun sinir olur insan.
amanda maşallah paşaya yürüyor demek. yürüme emekleme zamanları kışa denk geldi. benim evimin salonu taş komple halı var ama kışın buz oluyor. birde çatı katı. doğalgaz geldi ama kiralık eve ev sahibi almaz. başka türlü çatı katı ısınmaz.
sağol canım
benim evin zemini de soğuk oluyor şimdilik çareyi altına kalın giydirmekte buldum
eğer havalar iyice soğuyunca daha soğuk olursa halıların altına halıfleks düşünüyorum
umarım gerek kalmaz gerekirse de yapacaz oğluşun sağlığı önemli
deli olucam oğlumun vücut ısısı 34,5 evde sıcak bu ne yaa,çocuğun teni soğuk,kulak iltihabı buna neden olurmu?
teşekkürler arkadaşlar ..sema yok sanmıyorum çok dikkatli bakıyoruz bir kayma yok ...ama göz doktoruna götürmek lazım genel bir muayene için ....
melodi sen de koy oğluşunun son hallerini :))
sema zaten bir foto koyamadı gitti :))
melisanında gözlerinde kayma var gibi resimlerde öyle çıkıyor.ama 3 tane göz doktoruna götürdük 3 de kayma yok,burun kökü basık olduğundan dolayı öyle gözüküyor,burun kemiği geliştikçe düzelir dedi.ben hala korkuyorum eşim başka doktorada götürürüz diyor.1 yaşında ilaçlı muayene yapılıyormuş onuda yaptıralım artık.