halenur başın sağolsun canım .bebeğine de geçmiş olsun.
yabangülüm senin çikolatan nasıl oldu canım .
kopekop senin yazdıklarını da okudum .gaz vermek gibi olmasın da ben olsam ben de taşınırdım öyle bir imkanım olsa .çünkü ilerde çocuk büyüyünce daha çok sorun olur.seni dinlemez şımarık babanneden dededen yüz bulur...
ama bu sefer senin annen de aynı davranmasın kız
benimkiler de öyle .kayınvalidem ,annem ,babam çok çok şımartıyolar .tabi ilk kızımda oldu bu olanlar .inşallah ikinciye müdahale az olur
ama çok da büyütülecek ve sorun yapılıp kafaya takılacak da bir durum değil işin açıkçası .
amaaaaaaan işte hayat herkesin ufak tefek de olsa insanlarla sorunları oluyor..şimdi sen benim halimi görsen..bebeğime hastalık bulaştırdılar çocuklarını getirip ...ben de bir daha olmasın mahiyetinde laf söyledim ..olanlar oldu .çarşı karıştı burda bir görsen .akrabalar iç içe olduğu için herkes bi laf söledi ...ama çok memnunum bu durumdan .hem evime bir daha giremeycekler hem de yüzlerini görmemiş olucam gereksiz boş insanların
Ah boncuk ah,
çok dertliyim,
mutlaka benim de hatam var, senin de tespit ettiğin gibi, cadı kopekopum ben, ama bu kadar da ruhumun sıkılması iyi değil, annem şımartmaz benim kadın 9 çocuk büyütmüş, hiçç biri şımarık değil, disiplinli,prensipli ve titiz bir kadındır annem, k.v.öyle değil ki, hem pasaklı, hem disiplin sıfır hem de lafan anlamıyor taş kafalı
geçenlerde kaynımın nişanı var biliyorsun, nişanda eşim, teyzesi, amcası ve dayısı ile muhatap olmadı, hiç konuşmadı ve yanlarına gitmedi-kendine göre haklı sebepleri var-e tabii o gitmeyince benim ne işim var sap gibi ben de annemlerle masada oturdum kalkmadım..neyse uzatmıyım, ertesi akşam k.v.ile konuşuyoruz yanlış yapıyorsunuz, herkesi kendinizden uzaklaştırıyorsunuz, bu şekilde devam ederseniz yalnız kalırsınız filan diyor, ben de açıklama yaptım dedim ki bak, eşimin bu kişilerle görüşmeme sebebi ben değilim, kendine göre haklı sebepleri var- burada anlatmayacaım ama- ona söyledim teke tek, şu şu şu sebeplerden dolayı diye..he dedim ben görüşmeyi istemesem bile dedim, teyzei ile eşimin iş yeri karşılıklı ama 6 ay boyunca eşim bunu bildiği halde bir kere yanlarına gitmemiş, ziyaret etmemiş, v.s.gitse , görüşse benim ruhum duymaz dedim..doğru söylüyosun ama xxxx de yanlış yapıyor kızım, hata ediyor falan dedi..
neyse bak o kadar anlattım, hala dün anneme diyormuş ki,xxx kopekopten korkuyor, o nerse onu yapıyor,
yaw koskoca adam benden niye korksun, senin oğlun bu kadar kişiliksiz mi, bu şekilde konuşarak bana değil kendi oğluna hakaret etmiş oluyor farkında değil..çok alındım önce, o kadar açıkladım ne diye hala böyle konuşuyor dedim, eşim de dedi ki sabah 'ne diye kafaya takıyorsun , cahil onlar,benim annem sabit fikirli taş kafalı, ben de ne kadar konuşuyorum gene kendi bildiğini yapıyor', 'ben takmıyorum, sen de takma' dedi..
işte böyle yani, akşam eve gittim , annem ona söylediklerini söyledi bi posta ağladım..