eski derken bnm muhabbetim olanlardan bahsediyorum =)
ben zaten epeydir girmiyorum buraya bana göre yeni olanlar bile çoktan eski olmuşlar bile topikte
ay açlıktan bayılazaaaammm
ben herkesle muhabbet ediyorum nolcek.
Selam sedacım.İyi nasıl olsun senin prenses nasıl?Canım havalar bozmadan görüşmeyi isterdim tabiki.Fakat ben Ankarada yaşıyorum artık.Ankaraya yolun düşerse beklerim:)Slm kızlar nasılsınız?
bende kaç aydır gıremıyorum valla
koşuşturma ıcındeyım iş ev derken cok yoruluyorum
Asena prenses nasıl op benım ıcın olurmu
havalar sogmadan bıgun goruselım canım yaaa burcuylada konusalım
kızlar bu arada benım kızımın dısı cıkmadı daha offfffff dişbuğdayı yapmaya okadar heveslendımkı
6 aylık oldugundan berı pastalara bakıyorum mekan bakıyorum ama nerdeee diş yok ortada
hepinizi opuyorum bebişleride
kusuruma bakma dilemma merak ettim işte
fazla merak kedinin başına iş açarmış ama , bu zararsız heralde hı
nasıl bebişler, birbirlerinin varlığının farkına vardıla dimi, anlaşıyorlar mı, oyuncaklarını filan paylaşmaya başladılar mı
nasıl araları
sen nasıl yetişiyosun ikisine birden,zordur çok..
oooo 5. aydan beri birbirlrinin farkındalar.. Her ikiz kardeş gbi birlikte büyüyorlar ,kavga ediyolar,saç çekiyolar,gülüşüyolar,emekleme yarışı yapıyolar ,oyuncakları birbirlerinden saklıyolar,vs..... Çok güzel bi duydu ikiz annesi olmak zor elbet ama güzelliği yanında zorluğu hiç kalır.. bikaç yıl sonra daha güzel olacak inşallah ,bi ohh çekecem ben de
Selam sedacım.İyi nasıl olsun senin prenses nasıl?Canım havalar bozmadan görüşmeyi isterdim tabiki.Fakat ben Ankarada yaşıyorum artık.Ankaraya yolun düşerse beklerim:)
hadi canım o kadar !!Dün donduk ya resmen donduk yani.Çok serindi.Akşam dönerken arabanın klimaısnı açtık ısınmak için o derece
siz msn de görüşüyosunuz zaten burda ne arıyosun msn de gördüklerini len :)))
eski derken bnm muhabbetim olanlardan bahsediyorum =)
ben zaten epeydir girmiyorum buraya bana göre yeni olanlar bile çoktan eski olmuşlar bile topikte
Slm kızlar nasılsınız?
bende kaç aydır gıremıyorum valla
koşuşturma ıcındeyım iş ev derken cok yoruluyorum
Asena prenses nasıl op benım ıcın olurmu
havalar sogmadan bıgun goruselım canım yaaa burcuylada konusalım
kızlar bu arada benım kızımın dısı cıkmadı daha offfffff dişbuğdayı yapmaya okadar heveslendımkı
6 aylık oldugundan berı pastalara bakıyorum mekan bakıyorum ama nerdeee diş yok ortada
hepinizi opuyorum bebişleride
oooo 5. aydan beri birbirlrinin farkındalar.. Her ikiz kardeş gbi birlikte büyüyorlar ,kavga ediyolar,saç çekiyolar,gülüşüyolar,emekleme yarışı yapıyolar ,oyuncakları birbirlerinden saklıyolar,vs..... Çok güzel bi duydu ikiz annesi olmak zor elbet ama güzelliği yanında zorluğu hiç kalır.. bikaç yıl sonra daha güzel olacak inşallah ,bi ohh çekecem ben de
5 ay oldu cnm alışmak zorundayım.Yapacak bir şey yok...:)))))) miray iyi ablası buyumeye calısıyor yıne cok mınık mınık kusumm bı kılo aldıramadım
demek artık Ankaradasın bılmıyordum
alışabıldınmı nekadar oldu gıdelı ?
5 ay oldu cnm alışmak zorundayım.Yapacak bir şey yok...
Zaman ne çabuk geçiyo dimiela 6 aylıktı işte 2-3 gün sonra ela 11 aylık oluyor öyle:Svay be o kadar oldu mu :s
Zaman ne çabuk geçiyo dimiela 6 aylıktı işte 2-3 gün sonra ela 11 aylık oluyor öyle:S
vay be11 ayı bitirdik 12. aydayız yasına giricek
şaka gibi ya çok hızlı geciyo zaman
bence de çok çabuk geçiyor zaman .geçen sene bu zamanlar ne zaman doğacak bu çocuk diye stres yapıyoduk ...benim kızım da ayın birinde 11 ayını dolduruyor .aso senin elan ayın kaçına doğdu ?
dilemma ikizlerini çok güzel anlatmışsın.ben de imrendim diyemiycem ama çünkü bende de araları fazla değil iki cadı var ...bazen bakıyorum çok güzel oynuyolar bazen de bakıyorum birbirini yiyolar resmen ...
prop sen nie yazmıyon gı ? demir neydiyo ...
kızımla oynadık yemeğini yedi şimdi yatırdım ...bu aralar biraz daha fazla yiyor .yani emeklemeye başlayalı öyle .daha fazla kalori tüketiyor ve çabuk acıkıyor gibi ...
maşallah yagercekten öyle zaman nasil geciyor anlamiyoruz valla kizim boyumu gecti hangi ara büyüdü sasiriyorum yakinda oglumda elimden tutup anne parka gidelim diye tutturacak canim benim allahim her isteyene yasatsin evlat mutlulugunu
bence de çok çabuk geçiyor zaman .geçen sene bu zamanlar ne zaman doğacak bu çocuk diye stres yapıyoduk ...benim kızım da ayın birinde 11 ayını dolduruyor .aso senin elan ayın kaçına doğdu ?
dilemma ikizlerini çok güzel anlatmışsın.ben de imrendim diyemiycem ama çünkü bende de araları fazla değil iki cadı var ...bazen bakıyorum çok güzel oynuyolar bazen de bakıyorum birbirini yiyolar resmen ...
prop sen nie yazmıyon gı ? demir neydiyo ...
kızımla oynadık yemeğini yedi şimdi yatırdım ...bu aralar biraz daha fazla yiyor .yani emeklemeye başlayalı öyle .daha fazla kalori tüketiyor ve çabuk acıkıyor gibi ...