Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilona çok unutkansın bacım
kopekop yazın benimkide bir ara ağzını kilitliyordu. oyunla yemek yedireceğim diye boynunun altı eli kolu saçı başı yemek içinde kalıyordu. her yemekten sonra banyo yaptırıyordum. 3 öğün duş alıyordu anlayacağın. her banyoda şampuan ve köpük sürmek zorunda kalıyordum bitlenmesin diye. bazen benimkide alini ağzına atıp çıkartıyor. parmağımı sallayıp hayır diyorum.
benimki 2 gündür buzdolabı magnetlerimi krıyor. oda nasıl. kahvaltıdan sonra kucağıma alıyorum. buzdolabının dibinden geçiyorum mecburan koltuğu masaya yanaşık olunca ittirmeden geçiyorum. kucağımdan dolaba pat diye el atıyor. tabi magnetler düşüp kırılıyor. hata bende uzak durmam lazım dolaba. bir ara yapıştırmam lazım. kaç sene önce istanbuldan almıştım. dolabın her yanı magnet dolu.
tam tuğralık. kopekop sensin dimi oğlunu ısırark seven.
hmmm ben de parmağımı sallayıp, sesimi yükseltmeden 'ahmet hayır ' diyorum,
normalde ahmet burak diye hitap ediyorum ve sadece kızgın olduğumda ya da yapmaması gereken bi şey yaptığında ahmet diye hitap edyorum ve kuzucuk bunu öğrendi şimdiden..yeni bi şeyler öğrenmesi o kadar mutlu ediyor ki beni, ayy özledim kuzuyu yaa
Ay masallah herseyden de anlamaya başladılar iletişim kurmak cok zevkli oluyor.bende hayır diyorum sizin gibi ama benim zilli kizim neye hayir diyecegimi biliyor ve benden once o hayir diyor oyle komiklik bigun yiycem onu haberi yok.kizlar nasılsınız bu arada pat die konuya dalmisim slm vermeden
Seneye yap bi tane derimMaşallah bebişlere,
ne güzel sana da maşallah başediyorsun ve seviyorsun, kolay değil çünkü benim ikiz annesi olan bütün arkadaşlarım sürekli söyleniyorlar, hatta onlara bakarak çocuk yapmaktan çekinmiştim epey süre..
senin bir şansın daha hem kızın hem oğlun var, ikisini tatmayı nasip etmiş rabbim, benim oğlum var ama ikinci çocuğu yapmaya cesaretim yok açıkçası, bi taneyle idare etmeyi öğrenmem lazım
yavrum çok istiyosan hemen yap ikiz gibi olmasa da ikize yakın büyürlerayy çok güzel yaaa bende ikiz anası olmak istim nan
maşallah maşallahhh
kızlar günaydın nasısınız ben hiç iyi değilim kabus gibi bir gece geçirdim dün akşam üzeri babannem vefat etti sabaha kadar gözümü kırpmadım şu ölüm ne acayip bişey ayrıca çok rahatsızım girip muhammed ali derseniz oda çok hasta 4 gündür gece uykusu yok dün doktora götürdüm kulaklarında sorun varmış ağrıdığı için uyumuyor ağlıyormuş antibiyotik verdibak yine uyandı ağlıyo görüşürüz kızlar
Seneye yap bi tane derim
yavrum çok istiyosan hemen yap ikiz gibi olmasa da ikize yakın büyürler
başın sağolsun canım oğluna da geçmiş olsuun kulak ağrısı kötü yakızlar günaydın nasısınız ben hiç iyi değilim kabus gibi bir gece geçirdim dün akşam üzeri babannem vefat etti sabaha kadar gözümü kırpmadım şu ölüm ne acayip bişey ayrıca çok rahatsızım girip muhammed ali derseniz oda çok hasta 4 gündür gece uykusu yok dün doktora götürdüm kulaklarında sorun varmış ağrıdığı için uyumuyor ağlıyormuş antibiyotik verdibak yine uyandı ağlıyo görüşürüz kızlar
günaydıııııııııııınnnnnnnnHerkese günaydın
günaydın millet
oğlum bu gece hiç uyumadı sürekli ağladı,
işe geç kaldım
günaydın kızlar!
halenur başın sağolsun. bebişine geçmiş olsun.
poposu pişik olan kimdi hatırlayamadım ama hametan iyi geliyor. benimkinin eti yarılmıştı resmen. 2 günde geçirdi. poposu biraz açık dursun hava alsın. kremi güzelce sürüp kapat. bezin ne marka canım. ıslak mendilde yapabilir. benimki yazın olmuştu ıslak mendil yüzünden. inşallah çabuk geçer. birde denize girdiği için çabuk geçmiş olabilir.
kopekop neden ağladı ki kuzu?
Halenur başın sağolsun canım, Allah sizlere sabır versin..
.
benim oğluş gece acıkmış bi kalktı emzirdim doymayınca devam sütü yaptım verdim,
bu sefer de ayıldı oyun yapmaya başladı,
yerine yatırdım, normalde kendi kendine uyur biraz oynadıktan sonra..sen babaannesi git kucağına al , çocuk ayıldı iyice tabii eşim kalkıp annesine kızdı, kaç kere kucağına alma dedim sana diye,
neyse okuya okuya uyuttu gece 3'te uyudu..nazar da varmış, sanırım dişin de etkisi var, ağzının içi yangın gibi..neyse tam tamam uyudu dedik 5,30da kalktı bu sefer ağlama kıyamet, babaannesi hemen gitmiş kucağına almış yine, bu arada dedsi sesleniyor neden ağlıyor getir onu buraya diye, çıldırdım tabii fırladım yataktan, ışığı açmış kayınvalidem, anne neden ışığı açtın ayılıyor iyice dedim..
vay sen misin böyle diyen, 'hep en iyisini siz biliyosunuz zaten, biz sanki çocuk büyütmedik eşşek sıpaları ' diye bize bağırdı, çocuk onun bağırmasından korktu çığlığını artırdı bu sefer..çişi çıkmış üstünü değiştirdim, karnı aç değil, ağlıyor, babası uyutamadı, en son götürdü verdi babaannesine, ayılttın çocuğu şimdi al uyut diye..sabah 8de zor kalktık..işe de gaç kaldık ikimiz de..bi kalktım ki babaannenin surat bi karış muhatap olmuyor bizle..
evden taşınıp annemlere yakın bi yere çıkmaya karar verdim kızlar hafta sonu gidicem siteler var orada bulucam bi yer, hemen taşınma izni kullanıp gidicem, bakıcıya para vermek yerşne kiraya veririrm anneme yakın olurum o bakar çocuğuma da..yeter artık bıktım ya, hem sinir stres hem aram bozuldu iyice k.v. ile..ne güzel aramızda hiç sorun yoktu, çocuk oldu olalı iyice gerildik...
ani karar verme olur böyle şeyler bende annemle kavga ediyorum sen çok biliyosun diyo bana ben öle dedikçe delleniyorum Allahtan kv değil annem yani istediğim gibi kavga ediyorum..annenler nerde oturuyo ?
annemler isze yakın nurtepede oturyo,
edacım anneyle kavga etmek ile k.v.ile kavga etmek aynı şey değil malesef,
iyice tavırlı olmaya başladı bana karşı, bir de laf anlamıyor, bi kere söylüyosun, sonra bi daha sonra akavga ediyosun, biraz idare ediyor, sonra yine yapıyor aynı şeyi,
çok cahil, hiç bi şey bilmiyor, 3 çocuk büyütmüş ama Allah yardım etmiş resmen, hem pasaklı hem de bilgi sıfır, içgüdüsel davranıyor, ağlayınca kucağına al, bütün gün kucağında tut böyle çocuk mu büyütülür..